Tervetuloa blogini uuteen kotiin

21.05.2018

Tämä viikko on itselleni todellinen juhlaviikko ja haluan juhlistaa sitä teidän kanssa. Ilman teitä ihania lukijoita en olisi tässä. Olenkin teiltä salaa laittanut sivuun tuotteita, joista pidän. Joku onnekas voittaan nämä kaikki itselleen! Eikä siinä vielä kaikki, koska myöhemmin tällä viikolla on luvassa toinen yllätys!

Miten osallistut arvontaan?

Yksinkertaisesti osallistut arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa jonkin seuraavista: paras kauneusvinkkisi, postaustoiveesi tai mikä postauksissani viehättää – ehkä olet saanut jonkin hyvän kauneusvinkin blogini kautta? Opin teiltä aina niin paljon, joten innolla odotan vastauksianne.

Mitä voittaja saa?

En meinannut millään saada kaikkia tuotteita samaan kuvaan, jossa ne kaikki näkyisivät. Tässäpä hieman infoa palkinnosta: Osa tuotteista näkyykin kuvissa hyvin ja mukana on mm. Clinique, Smashbox, Remington, Urban Decay, Essie, Joe Blasco, Vita Libarata, Lumene ja monta muuta. Urban Decayn suuressa paketissa on sisällä kolme rajauskynää, silmämeikin pohjustusvoide ja kolme luomiväriä. Benecoksen paketissa on neljä tuotetta. L’orealin painavassa paketissa on sisällä kaikki Stylista hiustenmuotoilutuotteet!

Onnea arvontaan! <3

Edit: Unohdin laittaa arvonnan päättymispäivän, joka on 27.5.2018 klo 23. Arvonnan suoritan 28.5.2018.

  • Tanja

    Paras kauneusvinkki on puhdistusöljyn käyttö ja kaksoispuhdistus. Parasta blogissa on tutoriaalit niin meikkiin kuin hiuksiinkin. Saan paljon inspiraatiota blogistasi

    • Noora Väyrynen

      Olisi ihanaa saada tutorvideo helppojen lettien tekoon itselle! Samoin toivoisin jotakin helppoa ja naturellia kasvojen kuorinta/hoito reseptiä, mikä auttaa tehokkaasti rasvaiselle ja finni-iholle! Ihanaa kesää!💜

    • Maarit Myllys-Kinnunen

      Kotiäitinä koen vinkkisi ihanan käytännön läheisinä ja jopa kotiäidin budjettiin käyvinä♡ Minulla on ilmoitukset päällä, kun julkaiset instassa jotain😍 Ihanaa seurata omia suosikkejasi, meikkaus vinkkejä ja odotan näitä aina innolla.

    • Maija

      Koreameikkien vinkit ovat aina tervetulleita.

  • Siri

    Tykkään erityisesti tutoriaaleista! Esim. kampaustutot on omia lemppareitani 🙂

  • Laura Ahlberg

    Postaustoiveeni liittyy hiuksiin ja varsinki lyhyiden hiusten kampauksia ja lettejä. Ja näin kesällä olisi myös kiva tietää parhaimpia meikkituotteita mitkä leviä/sula pois.

  • Pauliina

    Blogisi kautta olen saanut ihon kuntoon. Kiitos Korean kosmetiikka suositusten. 🙂

  • Emmi

    Parhaat meikkivinkit on ollut hyvä pohja ja kosteutus. Sekä meikinpoistoon kookosöljy 🙂

  • Nina

    Moi! Blogissasi viehättää positiivisuus ja hyvät postaukset 😊 olen oppinut meikkaamaan paljon paljon paremmin blogisi avulla ja panostamaan ulkonäkööni 😊 toivoisin postausta kesäisen meikin tekemisestä. Meikin (tai no, meikkipohjan) joka suojaisi hyvin auringolta (eli jossa mukana olisi aurinkorasva 🙂). Itse tuskailen meikin kanssa aurinkoisina kesäpäivinä kun pitäisi suojautua auringolta hyvin mutta silti näyttää siistiltä 😄

    Sulla on ihana blogi! Ja onnea blogin uudesta kodista 😊

    • Miia Ezen

      Toiveesi toteutuu! Tällä viikolla tulossa meikkipohjaa kesäksi. ❤

  • Emma s

    Tutoriaalit ovat ihan parhaita 🙂

  • Helena

    Parasta mitä olen blogisi kautta saanut ovat olleet vinkit k-kosmetiikkaan. Kiitos niistä!

  • Petra Tuomaala

    Tykkään postauksista koska ne ovat inspiroivia ja moni tosi helppoja itse tehdä 🙂 Kesälle olisi kiva jotain helppoja kesäkampauksia ja meikkivinkkejä lämpimään säähän.

  • Katja

    Käytän arganöljyä yövoiteena, joka tekee ihostani pehmeän ja hehkeän💛

  • Felicia

    Oot ihanan aito ja annat oikeesti käyttökelpoisia suosituksia ja vinkkejä, siitä syystä tykkään sun blogista!

  • Mirja

    Paras kauneusvinkki on se että ihoa pitää puhdistaa,kuoria ja kosteuttaa naamiolla. Meikkikin näyttää hyvältä tämän jälkeen ja ennenkaikkee iho tuntuu hyvältä.

  • Tytti

    Joskus kauan aikaa sitten testasin suositustesi pohjalta tuota Urban Decayn silmämeikin pohjustusvoidetta ja sen jälkeen en ole enää voinut elää ilman sitä! Aiemmin silmämeikki paakkuuntui päivän aikana luomivakoon mutta tuon tuotteen löydettyäni ei sitä ongelmaa ole enää ollut. Toki monia muitakin ihania tuotteita löytänyt suositustesi perusteella, kiitos Miia!

  • Iida

    Mun must kauneusvinkki on kookosöljyn käyttö kaikessa ja ihan vaan perus älä ikinä nuku meikit naamassa. Rakastan sun meikkitutorial videoita. Muistan kun aikoinaan alotit videoiden teon kun innostuit meikkaamisesta ja sieltä alusta asti oon roikkunut muka. Itseasiassa sun innostus tarttu muhun ja entisestä 5 meikkituotteen tytöstä on muututtu aikalailla. Oot ihan huippu!

  • Raija Nyström

    Blogiasi seuraan mielenkiinnolla vaikka itselläni ei ole kauneuteen liittyviä vinkkejä,tuotteet jakaisin tyttärille

  • Niina

    Blogissa tykkään eniten tutoriaaleista, mistä oonkin saanut hyvin vinkkejä esim smokey eye-meikkiin ja kulmakarvoihin. Blogissa ihanan pirteä ote!

  • Paula

    Koreakosmetiikka 😊

  • Tiina

    Blogin kautta löytänyt itselleni sopivat ihonhoito tuotteet ja sekä tykkään kampaus tutoriaaleista. 🙂

  • Heidi

    Sinun postauksissa ja videoissa viehättää se aitous mikä hehkuu läpi aina. Et suosittele mitään tuotetta vaan sen takia että markkinoit sitä vaan ensin koklaat sitä ja kerrot aidon mielipiteen, oli se sitten hyvä tai ei niin hyvä. Olen saanut hyvän vinkin esim kabuki siveltimestä mitä suosittelit meikkivoiteen levittämiseen ja se on ollut niin toimiva, olen saanut itsevarmuutta kun onnistun meikkaamaan meikkipohjan tasaisesti ja muutenkin onnistun siinä sinun ansioista! Olen lukenut blogiasi alusta asti ja jäänyt jo “koukkuun” että pitää käydä päivittäin tsekkaan että onko uusia tutoriaaleja!😊

  • Sanna

    Sinun blogisi kautta löysin korealaisen ihonhoitorutiinin. Ihoni on aina ollut helppohoitoinen, muttei koskaan näin raikas ja hehkuva. Blogisi on jotenkin helposti lähestyttävä ja lämmin, siksi se onkin ainoa kauneusblogi, jota seuraan säännollisesti.

  • Jonsbe

    Kampausvinkit on musta parhaita

  • Virpi Härkönen

    Sun ihana positiivisuus, energisyys ja iloisuus saa huononkin päivän muuttumaan paremmaksi! 👍😀 Olet kuin raikas tuulen henkäisy 🌞🌬

    On ilo seurata blogiasi, on mageeta olla yksi blogisi seuraajista. Oon saanu ihan huikeita vinkkejä niin arki-kuin juhlameikkiin 😘 olin niiiiiiiiin onskuna, kun julkaisit sen Koreakosmetiikka jutun, wuhuuuuuuu! 👍👍😀😀😘😍

    Ihanaa, että vielä tämänkin ikäisenä voi oppia uutta 😊

    Terkuin just 24 eiku 42 vee hilpee mamma Espoosta

  • Johanna M.

    Olet vaan niin aito ja juttujasi on kiva lukea 🙂

  • Tarjis

    Koreakosmetiikka on ihan parasta, ilman blogiasi een tietäisi siitä mitään. Ja vaikka meillä on ikäeroa muutama kymmenen vuotta, meikkitutoriaalisi ovat ihania, erityisesti koska minulle tuntuu hyvin käyvän käyttämäsi värit. Nopeita arkikampaustutoriaaleja voisi tulla lisää.

  • Pirjo Hänninen

    Paras tutoriaali oli smokey eye vinkki. Ostin heti siihen käytetyn luomivärin ja ohjeillasi se oli helppo toteuttaa. Kiitos iloisesta ja positiivisesta asenteestasi ❤️

  • Eea

    Oi mikä arvonta 👌🏻 Mulla paras kauneusvinkki, niin tylsältä kuin se kuulostaakin, niin paljon vettä päivässä ja hyvät yöunet. Jos seuraavana päivänä haluaa vielä näyttää erityisen hehkeältä niin Lumenen iholle jätettävää kasvonaamiota yöksi. Toimii! Blogissa pidän erityisesti siitä että tuotteet etsitään ja testaillaan valmiiksi niin itse säästyy vaivalta jos jotain pitää hankkia 🙂 Ja postaustoiveena, videoita on aina kiva katsoa!

  • Tuija Vesa

    Blogiasi aloin lukemaan, koska kaipasin vinkkejä ja hyviä tuotteita 30 + iholleni ja mielestäni suosituksesi osuu aina nappiin :). Lisäksi meikkitutorialeistasi olen tykännyt ja oppinut hurjan paljon. Vaikka en vieläkään mikään hurjan hyvä oo meikkaamaan. Meikkipostauksia toivon saavani lukea lisää, esim. silmämeikkivinkkejä erimallisille silmille.

  • aino

    Paras kauneusvinkkini on kookosrasva, ihan vaan semmonen lasipurkki kaupan hyllyltä 🙂 sopii meikinpuhdistamiseen, sheivaukseen, kuiville hiuslatvoille sekä kosteutukseen iholle! Ihan super.

  • Erika

    Parasta blogissa on simppelit lyhyet tekstit ja insta storyt, joiden kautta käytännöllisin linkata itsensä sivustolle. Selkeät kuvat vinkkien ja ohjeiden tukena, hyviä tuote ehdotuksua jotka innostavat lukijaa kokeilemaan.

  • Meri-Tuulia Ritasalo

    Tutoriaalit on todella hyviä. Mutta olis hienoa saada postausta myös hajusteettomien/allergisille sopivista kauneuden hoitotuotteista. Superisti onnea uudesta blogista! Jatka samaan malliin:)

  • Riitta

    Paras kauneusvinkki on Egyptian Magic voide. Sitä kun laittaa iltaisin niin iho tuntuu ihanalta seuraavana päivänä 🙂

  • Marika

    En olisi uskonut, että joskus luottotuotteekseni tulee huulipuna, mutta niin kävi. Kiitos blogisi. Huulipuna piristää kummasti ilmettä 🙂

  • Mirva

    Huippu blogi! Oon saanut tosi paljon ideoita ja vinkkejä sulta, vasta tilasin sun innoittamana ne Swiss clinicin itseruskettavat tuotteet kasvoille! Musta on ihana et sulla on meikkejä yms, jotka sopii monille ja monet tuotteet jokaisen kukkarolle sopivia. 🙂

    • Elli

      Haluaisin lukea blogistasi kasvojen tuotteista joissa on hyvä suojakerroin aurinkoa vastaan.

  • Paula

    Paras kauneusvinkkini ei ole tuote minkä voi ostaa kaupan hyllystä, eikä sitä voi korvata millään tuotteella, kauneusvinkkini on yksinkertaisesti hymy. Mikään ei ole kauniimpaa kun aito hymy.

    Pidän eniten tutoriaaleista ja erityisesti minua kiinnostaa korean kosmetiikkaan liittyvät postaukset. Joten niitä toivon lisää. Minua kiinnostaisi myös postaukset tyyliisi ja pukeutumiseesi liittyen.

  • Lotta

    Olen saanut sulta hyviä vinkkejä niin hius- kuin ihojutuissa! Varsinkin lyhyiden hiusten kampaukset aina kiinnostaa sekä huulipunasävyt! oma kauneusvinkkini on, että välillä on hyvä pitää meikitön päivä. Omalle iholleni tekee ainakin hyvää olla yksi päivä viikosta täysin meikitön ja tehdä silloin vaikka kasvonaamioita tai muuta hemmottelua 🙂

  • Carita

    Paras kauneusvinkkini on VESI. Ja läpi vuoden. Postaustoiveeni on “kuinka peitän tehokkaasti maksaläiskät” ja myös rannalla ollessani.

  • Suvi

    Meikkitutoriaalit on parasta antia 🙂

  • Minna Käyhkö

    Tutoriaalit on parasta. Ja helpot kampaukset.

  • Iida

    Olen saanut blogisi kautta aivan valtavasti vinkkejä meikkaukseen ja tuotteisiin liittyen. Parasta ehdottomasti on kuitenkin aitous ja rehellisyys joka välittyy ig videoiden ja myös blogisi postauksien kautta. Vaikka postauksien sisältö olisi kuinka hyvää, mutta kuva ihmisestä niiden takana olisi epäaito tai muuten epämiellyttävä ei blogia jaksaisi kovin pitkään seurata. Sinun kohdalla ei onneksi tätä pelkoa ole 🙂 olet huippu!

  • Meri

    Mä toivoisin postausta, jossa oltaisiin lähes meikittä – eli niiiiiiin luonnollinen look kuin vaan voi olla! Tässä lookissa vois kulkea kaupungilla ja vaikka töissä.

    • Meri

      Ja muita kommentteja lukiessani tuli mieleen, että halpa koreakosmetiikka postaus ois myös kiva. Tuotteet alle 15€ puhdistus ja meikkaus

  • Parski

    Yksinkertaisesti: innostuin postaustesi innoittama meikkaamisesta jälleen. Olin jumittunut samoihin tuotteisiin, kosmetiikan ihana maailma on auennut ja olen uskaltanut kokeilla uutta 🙂 Kiitos positiivisesta ja asiantuntevasta blogistasi!

  • Pia Kajula

    Silmämeikin teko

  • Henzu

    Postauksissasi viehättää selkeät ohjeet tiiviissä paketissa. Rohkaistuin esimerkiksi postauksiesi perusteella harjoittelemaan aurinkopuuterin käyttöä ja olen täysin hullaantunut sen käytöstä. Kiitos siis siitä!

  • Miia

    Postaustoiveeni olisi pitkille hiuksille kampauksia. toki meikkiin liittyvät tutoriaalit ovat ihan parhaita😊

  • PäiviM

    Kaikki tutoriaalit kiinnostavat! Kerrot hyvin selkeästi aina ohjeet, joilla tällainen tumpelokin vli onnistua. Etenkin smoky eye -tutoriaalit ovat olleet hyviä! 🙂

  • Kata

    Tykkään tutoriaaleista ja että kerrot rehellisesti mielipiteitäsi eri meikeistä. On myös kivaa että postailet halvemmistakin meikeistä.

  • Carita

    Olen blogiasi lukemalla oppinut paljon meikkaamisesta ja ihonhoidosta. Tutoriaalisi ovat parhaita!

  • Taru K

    Meikkitutoriaaleja videona olis kiva olla enemmän! 🙂

  • Tiia

    Jopa tälläinen uuno oppii joskus jotain meikkaamisesta ja erityisen iloinen olen videotutoriaaleista joiden avulla opetella! 💛

  • Sannak

    Tykkään tyylistäsi tehdä blogia ja, esimerkiksi eilinen häämeikki – video oli huippu. Hyvät ohjeet ja ihanan aito sinä ❤️

  • Johanna Heikkilä

    Ihonhoito koreakosmetiikalla on saanut ihoni parempaan kuntoon, ei enää kuivuutta suosittelemiesi tuotteiden käytön jälkeen. Lisäksi meikkaustutoriaaleista oppii perusteita kuulaan meikkipohja teosta. Tykkään

  • Essi

    Kiitos erinäisten vinkkiesi, olen saanut apua kasvojen ihon hoitoon koreakosmetiikasta. Parasta blogissa on erilaiset tutoriaalit. Niiden myötä on saanut freesejä näkökulmia omiin, jämähtyneisiin tottumuksiin koskien meikkausta, ihonhoidon rutiineja sekä kampauksia.

  • Riina

    Erityisesti koreakosmetiikkaan liittyvät postauksesi kiinnostavat sekä ihotyyppiisi liittyvät vinkit: kuvailemasi perusteella on hyvin samankaltainen omani kanssa. Ihanan rehellinen blogi!

  • Ansku

    Paras kauneusvinkki, joka on opittu tämän blogin kautta on peittävän meikkivoiteen käyttäminen hyvin ohuelti, jolloin ihosta tulee tasainen mutta heleä. Ei paksua pakkelikerrosta kiitos!

  • Niina

    Vinkkejä aikuisen naisen meikkiin eli, kun ei ole enää siloista ja suloista, niin miten meikkaustyyliä, -tekniikkaa ja -tuotteita olisi hyvä päivittää ja muuttaa? Vinkkejä kasvonpiirteiden kohottamiseen meikin avulla ja tärkeimmät jutut, jotka tulee ottaa huomioon esim. arkimeikkiä tehdessä. Täydellisen meikkivoiteen löytäminen on entistä haastavampaa, kun ihotyypin lisäksi pitää huomioida rypyt!

  • Emma

    Olen saannut blogistasi todella hyviä vinkkejä meikkivoiteista ja tykkään paljon sinun tyylistä meikata. Se on samalla todella raikas mutta näyttävä. Viimeaikoina kesää kohden olet saannut minut hurahtamaan kuulaaseen meikkipohjaan!

  • Marjo

    Korealainen kosmetiikka ja ihonhoito, niistä voisin aina lukea enemmän😍

  • Minja

    Tutoriaalit ovat ihania ja postaus hopeashamppoista oli elämänpelastaja!

  • Netta

    Kaksoispuhdistus on ehdottomasti paras kauneusvinkki, jonka olen kuullut. Ihoni on aivan eri sen jälkeen, kun aloin käyttää ylipäätään koreakosmetiikkaa. Kiitos sinun <3

  • Maria

    Tykkään tosi paljon, kun olet niin maanläheinen, ns. tavallinen, eli olet helposti lähestyttävä, et esitä tai vedä mitään roolia, vaan olet oma aito itsesi. Tykkään tosi paljon ja toki sulla on aina hyviä vinkkejä blogissa, jota tulee säännöllisesti luettua 😍

  • Anna V

    Paras kauneusvinkki on puhdas ja terveellinen ruoka. Kauneus lähtee sisältä 😍

  • Sanna

    Ehdottomasti paras kauneusvinkki on kunnon ihonpuhdistus kerran viikossa: kuorinta, naamio ja riittävä kosteutus. Lisäksi kerran viikossa päivä ilman mitään meikkiä auttaa kummasti.

  • Jutta

    Blogiasi on kiva seurata, koska teet sitä omalla tyylilläsi! On kiva lukea tuotearvioitasi ja näiden avulla löytänyt muutaman uuden suosikin itselle. Myös tutoriaalit kivoja!
    Näin kesällä kaipaisi vinkkejä kuinka suojata kasvot auringolta, mutta saaden sen näyttämään kauniilta ja raikkaalta.

  • Merja

    Parasta blogissasi on sun aitous ja innostuneisuus asioista. Oot kivan höpsäkkä mukavalla tavalla etkä liian virallinen ja asiallinen. Silti hyvää infoa tulee tuutin täydeltä. ☉

  • Heidi

    Postaustoiveeni… pisamaiset kasvot, painajaista. Miten saan kasvoistani kuulaan ja kivan näköisen?? Mitä värejä uskallan käyttää jne. Uskon, että sinulla on ratkaisu tähänkin ongelmaan. Onnea blogisi uuteen kotiin 😊.

  • Taru

    Hiustutot on parhaita, niistä opin paljon ja saan ideoita kokeilla lyhyempiin hiuksiin uusia kivoja kampauksia. 🙂

  • Mira

    Mä oon tosi surkee meikkaaja ja hiustenlaittaja, joten toivon jotain super aloittelijan tutoriaaleja 😊 sulla on tosi kivoja postauksia ja instajuttuja! 😍

  • Elisa

    Parhaita postauksia on kun kerrot rehellisesti mitä mieltä olet eri tuotteista. Kampaustutoriaalit on myös lemppareitani 🙂

  • Katriina

    Parasta on selkeät tutoriaalit. Myös helposti löytää hyvää kosmetiikkaa sun vinkeistä. Koreakosmetiikka tuli myös kauttasi tutuksi ja on nyt jokapäiväisessä käytössä 😊

  • Marianna

    Onnea ihana uuteen “kotiin”! Ja wau mikä arvonta! 😍 tulisi niin tarpeeseen, kun rahat on kevään ajan ollut tiukilla ja kosmetiikan ostamisesta on pitänyt karsia. Tykkään ehdottomasti eniten tyylistäsi tehdä tutoriaaleja! Osaat opastaa niin, että tälläinenkin ymmärtää ja oppii jolla on peukalo keskellä kämmentä 😀 lisäksi tykkään rempseästä asenteestasi ja siitä että tunnut olevan oma itsesi!

  • Anne Pihlaja

    Kosmetiikkapostaukset etenkin meikkivoiteista on mun lemppareita. Sävyvaihtoehdot näytät / vertailet myös kivasti, joten helpottaa sen oman löytämistä. Testattu on ja löysin uusia suosikkeja itselle❤!

  • Marija

    No huhhuh ja wau mikä arvonta! 😍 Paras kauneusvinkkini on kemiallisten happokuorintojen käyttö ihonhoidossa. Niiden avulla saa ihanan tasaisen ja hehkuvan ihon, jolle meikkikin levittyy kauniisti – kunhan muistaa myös huolehtia kunnollisesta kosteuksesta! Omalle epäpuhtauksiin taipuvalle iholleni Paula’s Choicen Skin Perfecting 2% BHA Liquid sekä Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid (puuh mikä nimihirviö :D) ovat ihan luottotuotteita ja pelastajia!

  • Minna Hyttinen

    Häämeikki -video oli ihan best! Mielettömät vinkit meikkauksesta ja miten tuotteita/meikkejä on järkevä käyttää. Seuraan mielelläni blogiasi ❤

  • Laura

    Hei! Törmäsin joskus blogikirjoitukseesi jossa kerroit itsestäsi, että katsot jouluisin Holiday-leffan. Niin minäkin😂 Siitä jäin seuraamaan sinua koska huomasin että meillä on muitakin yhteisiä asioita; blogisi käsittelee asioita joita rakastan; kosmetiikkaa, meikkejä ja kampauksia. Postaustoiveena miten saada kuiviin värjättyihin vaaleisiin hiuksiin kiiltoa! Sinun tuotesuositukset ovat olleet niin hyviä!

    • Miia Ezen

      Koo ja aina jos on ollut vähän huonoja päiviä tai sillon kun olin sinkku, niin Holiday-leffa kehiin. ❤

  • Lizzy

    Minua kiinnostaisi nähdä enemmän hiusvinkkejä, nopeita arkikampauksia tai mitä hiuksille tekisi nopeasti esim suoristajalla tai kihartimella että viitsisi poistua kotoa 😃

  • Eeva

    Itse olen saanut paljon oppia meikkitutoriaaleista. Meikkaaminen on aina ollut itselle jotenkin haastavaa. Tykkään blogissa myös tuote-arvosteluista. Näin itekkin tekee vähemmän ns. Hutiostoksia. Koreakosmetiikkakin alkoi kiinnostaa myös itsellä sinun kirjoitettua siitä paljon. 🙂

  • Jaana

    Tutoriaalit sekä vinkit luottotuotteista ovat mahtavia❣️Pidän myös keveästä tyylistäsi kirjoittaa. 😊

  • Elisa

    Iloinen luonteesi, meikkitutoriaalit sekä rehelliset mielipiteet tuotteista ovat blogisi parasta antia! Lisäksi instastoryn sneak peekit tulevista postauksista herättävät aina mielenkiinnon 🙂

  • Nasu69

    Haluaisin vinkkejä 50 v työ/päivämeikin tekoon. Odotan aina innolla kaikkia vinkkejäsi!

  • Maarit

    Kaikki tutoriaalit on huippuja😊👍

  • Kristiina

    Tutoriaalit on parasta! Tällä hetkellä oon etsimässä täydellistä eyelineriä, joten joku postaus niistä voisi olla kiva 😅

  • Henriikka Pitkänen

    Paras kauneusvinkki on veden juonti 💦

  • Emilia

    Tykkään siitä, että luonnollisuus korostuu blogissasi koko ajan enemmän. Itse olen enemmän luonnollisen lookin kannattaja, joten erityisesti sellaiset tutoriaalit kiinnostavat. Opin myös blogistasi kivojen laineiden tekemisen 👌🏻

  • Virve

    Meikkitutoriaalisi ovat selkeitä ja eroavat monista muista luonnollisuudellaan. Olen saanut hyviä vinkkejä etenkin meikkipohjien valintaan, koska minullakin on vaalea, vähän pinkkiin taittava iho 🙂

  • Inkeri Väisänen

    Pidän siitä että kerrot myös edullisemmista markettituotteista. Minua kiinnostaisi myös puolipitkien hiusten tutoriaalit. Opettelen vielä kuulaan meikkipohjan tekoa ja siitä onkin mukava saada aina tutoja tai vinkkejä. Olen nyt ensin panostanut ihonhoitoon ja sitten mietin ne oikeat tuotteet. Koreakosmetiikka onkin pakko testata seuraavaksi 🙂

  • Anniina Tirkkonen

    Meikkivinkit on timanttisia ❤

  • Sara|Sara’s Fab Life

    Parasta on neuvot meikkauksen sudenkuopista. Piitäpä ettii tutoriaali smoky eyen tyyppiseen meikkiin, kun kaverin häät tulossa ja on paletti (Maybelinen GigiHadidin) missä neuvotaan mihin kohtaan väriä levitetään, mutta omastani tulee ihan hirvee xD Noi UrbabDecayn tuotteet erityisesti kiinnostaa, mut niin hintavia etten oo uskaltanu. Tos on paljon mielenkiintosta❤️ Olis muuten kysymys kun moni hehkuttaa Cliniquen Make-Up-Fix suihketta, ja omistan sekä Cliniquen sekä jonkun pienen sephorasta ostetun, mutta en ymmärrä miten sitä kuuluisi suihkauttaa, kun tuntuu et meikit leviää heti, että siitä mitään hyötyä ole.

    • Miia Ezen

      Hmm.. mulla ei oo tuosta Cliniquesta kokemusta. Itse henk koht en käytä kiinnityssuihkeita kuin vaan vahvaan lavameikkiin. 😊

  • Laura L

    Pidän blogissasi eniten tutoriaaleista. Hyvän mielen blogi jota on mukava lukea! 😊

  • Jaana

    Heippa! Olen saanut paljon hyviä tuotevinkkejä blogisi kautta. Mm. yksi lempparituotteeksi muodostunut Skin79 bb cream.

  • Sanna

    Blogisi kautta innostuin korealaisesta ihonhoitorutiinista ja iho kiittää. Tuotevinkkisi ovat hyviä ja kukkaroystävällisiä. Kaikenkaikkiaan lämmin ja helposti lähestyttävä blogi!

  • Emmiina

    Parhaita postauksia ovat tutoriaalit ja esittelyt/arviot eri tuotteista. Kaiken kaikkiaan hyvänmielen blogi, josta saa paljon irti ihan tavallinenkin nainen ilman “merkki” hypetystä 🙂

  • Katariina

    Olen erityisesti pitänyt koreakosmetiikka postauksistasi ja tuottteita myös itselleni niiden pohjalta hankkinut. Blogiasi sekä instagramia on mukava seurata, koska olet “tavallinen” ihminen kuten me lukijatkin. 😊

  • Elina

    Paras kauneusvinkkini on ehdottomasti ihon huolellinen puhdistus ja kosteutus 🙂

  • Miia

    Pidän selkeistä ohjeista ja ihanan heleistä meikeistä! Myös rehelliset tuotearviot ovat mieleeni. Kiitos näistä ❤️

  • Ida

    Blogiasi on kiva seurata. Tutoriaalit ovat olleet hyviä 👍😊

  • Satu

    Hiustenlaitto vinkit on ollu kivoja!

  • Heli

    Kookosöljy on loistava tuote meikinpuhdistuksessa ja toimii myös hiuksissa. Myös koreakosmetiikan seerumit on loistavia. Näillä olen saanut oman ihon kuntoon.

  • Mjai

    Sun videot on tosi kivoja. Olisi ehkä kiva nähä joku meikki jossa meet ihan mukavuusalueesi ulkopuolelle

  • Tiina

    Tutoriaalit sekä postaukset halvemmista meikeistä parhaita!

  • Marjaana

    Olen kuullut kullanarvoista lisäinfoa Koreakosmetiikasta Sinun blogistasi 🙂

  • Ansku

    Postaustoiveeksi paras keino saada mustat silmänaluset piiloon! Omani ovat luonnostaan tummat vaikka olisin nukkunut kuinka hyvin ja kaikki mahdolliset peitetuotteet olen kokeillut 😉 blogisi on todella mieluisaa luettavaa, onnea kaikkeen uuteen ja ihanaan!

  • Sanni

    Postauksissa viehättää aitous. Ja se, että testailen monenlaisia tuotteita, myös niitä halpoja!

  • Leena Pia

    Toivoisin neuvoja helppoon arkimeikkiin.

  • Jonna

    Meikkitutot ehdottomia lemppareita ja saan myös paljon tuote vinkkejä niistä 😍

  • Heidi

    Postaustoive parhaat huulipunat 😊

  • Henttu

    Olen postaustesi ansiosta kiinnostunut ja rohkaistunut kokeilemaan korea-kosmetiikkaa. Sinua on iloa seurata!

  • Sari Koutonen

    Kauniin meikin salaisuus on hyvä ihonhoito ja koreakosmetiikka. Tämän opetan myös kummitytölleni 12 v.😃

  • Katja

    Paras vinkki ever oli kertoa koreakosmetiikasta. Ihastuin tuotteisiin ja aloin tykkäämään jokailtaisesta kasvojenpuhdistuksesta ja jopa kuoron ja käytän naamioita viikottain kun ennen ehkä pari kertaa vuoteen! Ihan jäätävän mahtavaa! Kiitos Miia <3

  • meri

    Olet opettanut minut meikkaamaan! Toki meikkasin ennenkin, mutta meikkitutoriaalejasi katsoessa olen innostunut varsinkin luomiväreistä ja meikkaan nykyään mielellään itse myös juhliin. Pidän blogistasi ja siitä että olet oma itsesi.

  • Krista

    Tykkään postauksissasi siitä, että meikkivinkit ja tutoriaalit ovat tarpeeksi selkeitä ja sellaisia, että niitä uskaltaa itsekin lähteä kokeilemaan 😀

  • Sarita

    Parasta on kaikki mahdollinen info koreakosmetiikasta. Oon ihan hurahtanut siihen. Kiitos!

  • Jenni

    Olen löytänyt kiinnostukseni meikkaamiseen ja kosmetiikkaan sinun blogisi kautta, kiitos siitä sinulle! ❤ Olen hommannut itselleni jos jonkinmoista sivellintä ja kosmetiikkaa, seuraten tietenkin sinun suosituksia ja ne ovatkin olleet nappivalintoja! Toivoisin edelleen sinulta lisää meikkitutoriaaleja ja postauksia eri uutuuksista. Niistä oppii ja saa hyviä vinkkejä omaan meikkaamiseen ja ihonhoitoon.

  • Heidi

    Pidän blogissasi siitä että se on aito ja se aitous kuultaa sinusta läpi tutoriaaleissasi. Suosittelet sellaisia tuotteita jotka olet ensin koklannut itse ja toteat sen hyväksi tai huonoksi, uskallat myös sanoa että tuote ei ollut niin hyvä etkä kehu sen takia että “markkinoit” tuotetta. Jäänyt jopa “koukkuun” blogiisi koska pitää melkein päivittäin käydä katsomassa oletko päivittänyt sitä. Olen saanut avun sinulta meikkivoiteen levittämiseen missä on ollut aina ongelmia minulla, kabuki sivellintä suosittelit ja sen jälkeen kun olen hankkinut sen ja alkanut sitä käyttämään niin meikkivoide levittyy aina tasaisesti(ennen se oli laikukas ja epätasainen) , olen siitä saanu itsevarmuuttakin koska aina ollut sellainen epävarma olo ihon kanssa!

  • Mirka

    Paras kauneusvinkki on aurinkorasvan tunnollinen käyttö!

  • Hansssu

    Paras kauneusvinkkini on ihon hyvä kosteutus! Ilman tätä ei mikään meikki näytä hyvältä 🙂 postaustoiveena meikki- ja hiustutoriaalit!

  • Paltsu

    Sun postauksissa viehättää sun iloinen tapa kirjoittaa 🙂 ja se, että tuotteita on laidasta laitaan, on edullista ja selektiivistä kosmetiikkaa (hyvän ei tarvii aina olla kallista, ihanaa!) ja postausaiheet vaihtelee mukavasti.
    Oma kauneusvinkki: sekoita kosteusvoidetta ja meikkivoidetta keskenään, saat tehtyä itse bb-voiteen (ei ehkä mikään maailmaa mullistava eikä uusikaan vinkki mutta ah niin helppo tapa saada meikkivoide levitettyä tosi ohuena ja kuulaana, teen näin erityisesti kesäisin)

  • Isa

    Paras kauneusvinkkisi on ehdottomasti kulmakarvojen muotoiluun ja tekemiseen liittyvä, ne ovat ainainen ongelma.

  • MinnaK

    Tutoriaalisi ovat ihan ehdottomua. Niistä on saanut intoa meikkaamuseen sekä äiti (50v.) että tytär (14v.).

  • Emppu

    Oijojoi mikä ihana paketti! Parasta antia sun blogissa ovat ehdottomasti selkeät tutorialit ja tiivis postaustahti. Lisäksi erityismaininta sun yhteistyöpostauksille, ne on aina toteutettu tosi luontevasti ja aina jää sellainen kuva, että todella uskot itse tuotteeseen. Onnea vielä Ellen bloggariksi pääsystä!

  • elluj

    Tutoriaalit on huippuja! Pitkille hiuksille ois kiva saada sellasia nopeita arki kampausohjeita.

  • Anni

    Ihanan 20’s hiustyylivinkin bongasin sun blogista! Muutenkin yksinkertaisuus ja selkeys viehättää:)

  • Marjo

    Rohkenin kokeilla punertavia luomiväreja niiden sinaisten ruskeiden ja lilahtavien sijaan😀

  • Elina

    Tykkään erityisesti siitä, että suosittelet blogissa vain sellaisia tuotteita, joista todella tykkäät. Plussaa on myös se, että mukana on myös edullisia tuotteita 🙂

    Koreakosmetiikka on vienyt sydämeni ja siihen olen tutustunut nimenomaan tämän blogin kautta 🙂

    Toivoisin vielä lisää vinkkejä siihen, kuinka selvitä epäpuhtauksista ja finneistä eroon.

  • Mirkka

    Erilaiset videotutoriaalit on ollu todella hyviä, varsinkin meikkitutoriaalit. Ja paljon saanut vinkkejä omaan ihonhoitoon ja meikkamiseen, ihana blogi! 🙂

  • Emmi

    Helpot meikki- ja kampaus tutorialit 🙏🏻 Tykkäisin myös nähdä lisää vertailuja esim. eri ripsivärien tai puutereiden (irto) välillä.

  • Nma

    Kaikki hiustutoriaalit ovat parhaita, ovat aina mukavan simppeleitä ja helppoja toteuttaa 👌

  • Kirsika H

    Kiitos, kun puhuit Holika Holika tuotteesta. RAKASTAN sitä ♥️

  • Jutta

    Blogiasi on kiva seurata, koska teet sitä omalla tyylilläsi! Olen löytänyt uusia suosikkituotteita tuotearvioidesi avulla ja tutoriaalisi ovat kiinnostavia.
    Nyt kesällä kaipaisi vinkkejä kasvojen ihon suojaukseen niin, että iho näyttäisi kuitenkin kauniilta ja raikkaalta!

  • Alina

    Mä toivoisin postausta kevyestä, mutta pysyvästä meikistä arkeen 🙂 Olen kokeillut jääätävän määrän meikkivoiteita yms., mutta mikään ei toimi töissä (näyttöpäätetyö+ilmastointi). Meikki yksinkertaisesti sulaa kasvoilta, vaikka samainen meikkivoide pysyisi muuten hyvin iholla kesähelteessäkin.

    Ihaninta sun blogissa on sun aitous! Ja oikeesti välität sun lukijoista ja vastailet 🙂 Eikä tietenkään sovi unohtaa kaikkia lukuisia hyviä vinkkejä, mitä olen blogistasi saanut!😘👌🏻

  • Ankku

    Meikkitutoriaalit niin huippuja! Paljon saanut apua niistä 😘.

  • Jossu

    Mulla ois postaustoiveita: ensinnäkin kampausideoita kun itselläkin lyhyet hiukset ja sitten meikkivinkkejä kuivalle/atooppiselle iholle. Aina korostetaan ihon hoidon tärkeyttä mutta entä sitten kun kaikesta hyvästä hoitamisesta ja hyvistä tuotteista huolimatta iho on kuiva ja hilseilee. Onko silloin mitään tehtävissä jos haluaa kauniin meikin 😀

    Lisäks haluun kiittää ihan maailman parhaasta blogista, josta saan niin paljon inspiraatiota, hyviä vinkkejä ja ennen kaikkee hyvän mielen. Jatka samaan malliin! Oot ihan super (vaikken edes tunne muuten kuin blogin kautta).

  • Mari

    Tykkään eniten videotutoriaaleista. Itse olen luonnonkosmetiikan käyttäjä, joten toivoisin postauksia enemmän sieltä suunnalta.
    Kiitos kivasta blogista!

  • Riikka

    Paras kauneusvinkkini on huolellinen ja ihotyypille sopiva ihonhoito. Erityisesti jäi mieleen korealaisen ihonhoidon video, näitä lisää! 🙂

  • Riikka-Maria

    Toivoisin videotutoja lisää, etenkin näin ohuthiuksisena haluaisin oppia tekemään rentoja kesäkampauksia. 👌🏻lettejä ja rentoja nutturoita. Tää blogi on huippu, koska oot vaan niin innostava ja aito ❣️

  • Anu

    Uskalsin kokeilla koreakosmetiikkaa blogisi ansiosta ja olen super tyytyväinen. <3 Lisäksi olen saanut hyviä vinkkejä hiusten laittoon . Kiitos sinulle ! 😊

  • Minna

    Olen saanut paljon inspiraatiota blogistasi! Postaukset ja videot on tosi selkeitä ja sinusta välittyy aito innostus ja rakkaus työtäsi kohtaan! Kiitos! 🙏🏻

  • miiamaria

    Postaustoiveita olisi kaksi;suolasuihkeiden suosikit ja BB/CC-voiteiden vertailu.

  • Katri

    Tutoriaalit 👌 Tykkään myös kovasti sun äänestä 😍

  • Hansu

    Mun paras kauneusvinkki on käyttää jotain ravitsevaa silmänympärysvoidetta huulilla jos ne tuntuu ihan super kuivilta tai on halkeilevat. Myös ravitseva käsirasva toimii yllättävän hyvin. 😉 #kunhuulirasvaonloppu

  • Anu

    Olen uusinut mm. kaikki siveltimet, tutustunut uusiin kosmetiikkamerkkeihin ja tuotteisiin. Olen oikeastaan opetellut meikkaamaan uudestaan ansiostasi. Kiitos!

  • Marjut

    Tykkään, kun meikkivinkkisi sopivat aikuiselle meikkaajalle, jolla ei ole enää täydellinen nuoren tytön iho. Mahtavaa, että otat erilaiset ihotyypit huomioon antaessasi vinkkejä.

  • Maija

    Tutoriaalit on parhaita. ☺

  • Kati

    Valtavasti on tullut vinkkejä: varjostus, korea kosmetiikka, kiharat, itseruskettavat… muutamia mainitakseni. (:
    Lisää odotellaan!

  • Pia

    Meikkausvideot ovat parhaita, niitä voisi katsoa vaikka kuinka paljon! Erityisesti viimeisin häämeikki-video oli hyvä, siitä sai paljon vinkkejä näin tulevana morsiamena 🙂

  • Liina

    Meikkitutoriaalit ja erityisesti edullisten/markettimeikkien arvostelut kiinnostaa! 🙂

  • Ankku

    Meikkitutoriaaleista oon saanut niiiiin paljon jeesiä! Myös iisit kampausideat on niin kivoja. 😘

  • Sini

    Silmämeikistä videotutoriaalia ja kuulaan meikkipohjan luomista 🙂

  • Hanna

    Meikkitutoriaaleja lisää!😍 Myös jonkinlainen myday video siitä mitä sun työpäivä sisältää kun meet asiakaskäynnille meikkaamaan tms.😊

  • Hanna

    Heippa! Olen seurannut blogiasi jo vuosia – aloitin sinun lennellessä maailman yllä. Meikkijutut ei ät itselleni ole se ykkösjuttu mutta osaat selittää asiat yksinkertaisesti ja selkeästi jotta huonompikin meikkaaja ne tajuaa. Videot ovat myös selkeitä. Ja miksi seuraan blogiasi edelleen? Koska olet niin ihanan energinen ja aito tehdessäsi omaa juttua! Saat olla ylpeä itsestäsi kun olet löytänyt oman jutun ja se on lähtenyt näin upeasti vauhtiin!

  • Terhi

    Minulla on samanlainen hiuslaatu kuin sinulla, joten hius- ja kampausvinkit ovat olleet parhaita juttuja blogissasi! 👌😊☀️

  • Jonna

    Tykkään erityisesti tutoriaaleista, ja toivoisinki hiusjuttuja lisää! Tutoja helppohin kampauksiin ja näin kesäksi kaikkia ihania lettikampauksia🤩

  • Hanne

    Olen innostunut sun ansiosta taas meikkaamisesta ja ajatusmaailma meikkaamisen suhteen on muutoinkin muuttunut positiivisemmaksi – aiemmin sitä jotenkin vähän vierastin, kun mietin voiko sitä nyt niin paljoa arkena kuitenkaan meikata. 🙈Huulipunat on esimerkiksi jatkuvassa käytössä ja siitä kuuluu kiitos sulle! 🙂
    Tykkään erityisesti sekaihoon liittyvistä postauksista, niin ihonhoitoon kuin meikkaukseenkin liittyen.

  • Elli

    Sulla on ihan parhaat vinkit ihonhoitoon ja meikkaamiseen! Aina selkeät ohjeet ja tykkään siitä että sulla on vähän semmonen vähemmän on enemmän meininki, ja se toimii! Sun vinkkejä on myös helppo lähestyä ja kokeilla!
    Mun omia lemppari postauksia on ihonhoitoon ja koreakosmetiikkaan liittyvät postaukset! 🙂 Olet myös super aito!❤

  • Jenni Makkonen

    Meikkitutoriaaleista videoina tykkään eniten! Videoita ois ihanaa saada lisää. Mielestäni kivoja postausideoita olisi sama meikki puolet kasvoista kalleilla meikeillä, puolet hieman vastaavilla edullisilla meikeillä (joista tykkäät) sitten loppuun vertailu miten päivän jälkeen eroavat? Meikkitutoja muiden ihmisten kasvoille? Omat kasvoni ovat niin erilaiset kuin sinun, niin olisi kiva nähdä sinun tekemiäsi meikkejä muiden kasvoilla tutoriaalina. 🙂

  • Sanna

    Wautsi mikä arvonta!
    En ole kauhean pitkään seurannut blogiasi, mutta olen jo saanut paljon hyviä vinkkejä niin ihon hoitoon, meikkaamiseen,kampauksiin ja uusiin tuotteisiin! Näin 34v sitä on liian pitkään meikannut “niinkuin aina”. Blogias on kiva seurata,olet myös tosi mukavan oloinen! 🙂

  • JK

    Meikkitutoriaali videot on huippuja 🙂

  • Adalmiina

    Mä olen maailman onnellisin kun olen löytänyt sun blogin kautta itselleni sopivimman meikkivoiteen! 😍 Kärsin vuuuuuuuuosia aknesta ja paranin siitä hiljattain. Samoihin aikoihin kokeilin sun blogin innoittamana Double Wearia ja sain sillä peitettyä mun aknearvet ja meikin pysymään lentoemäntäduunissa koko päivän. Eli ihan valtava kiitos sulle, oon saanu mun itsetunnon takaisin!! ❤ Onnea uudesta blogin kodista!

    • Miia Ezen

      Iiihana kuulla! ❤❤❤

  • Nea K

    Tutoriaalit! Mutta samalla on mielenkiinto herännyt koreakosmetiikkaan, en oikeastaan ennen sun blogiasi ollut juurikaan kuullut niistä!

  • Iida

    Toivoisin postausta siitä, miten peittää näpyt kasvoissa. Myös kampaustutoriaalit ovat kivoja.

  • Anu

    Parasta meikkivoiteiden ja eri värisävyjen vertailu. Löysin juuri sopivan sävyn postauksesi ansiosta. Ja vieläpä edullinen tuote L.A. Girliltä!

  • Marita Lieskivi

    Ihania meikkivinkkejä!😍

  • Anniina

    Videot, etenkin hiuksiin ja meikkiin liittyen ovat parhaimpia. Tyttöjenilta -video oli hauska! Kauneusvinkiksi sanoisin omien parhaiden puolien korostamisen.

  • Hannaaa

    Koin suuren valaistumisen kun kerroit kuinka tehdä rennot beachkiharat – pitämällä kiharruspuikkoa pystypäin! Olen aina miettinyt miten toiset saa sellaiset rennot kiharat ja itsekin sain samanlaiset kokeiltuani sun vinkkiä! 😀 meikkitutoriaalit ja tuote-esittelyt on myös mun lemppareita 🙂

  • AlisaH

    Kiitos hyvästä blogista! Paras kauneusvinkkini on säännöllinen (päivittäinen) sheet masking ja ihon pitäminen hyvin kosteutettuna. Pitää poissa niin näpyt kuin rypytkin! Toisin sanoen puhun sydämestäni korealaisen ihonhoitorutiinin puolesta, kivaa kun k-beauty on rantautumassa Suomeenkin 🙂 Postaustoiveena olisi vihreäsilmäisen, pisamaisen kalkkilaivan kapteenin meikki 🙂

  • Eva

    Tämän hetken paras vinkkini on sekoittaa Lumenen valopisaroita meikkivoiteiseen jolloin meikkipohjasta tulee ihanan hohtava! Kiitos jälleen ihanasta blogista Miia!!

  • Soile

    Minusta kaikki pitäisi ottaa oppia sinun elämänasenteestasi. Kuinka kunnioittavasti puhut muista ja kuinka hyvin kohtelet muita. Se vaan huokuu sinusta, eräänlainen hyväntahtoisuus. Et myöskään lannistu tai valita, vaan toimit ja kehität itseäsi. Ihailtava persoona.
    Paras vinkki on tullut korealaisesta ihonhoidosta. Oma vanheneva ja pintakuiva ihon on saanut siitä boostia.

    • Miia Ezen

      ❤❤❤

  • Tiina

    Mikä postauksissasi viehättää: ne ovat helposti lähestyttäviä ja esimerkiksi tutoriaalit on napakoita, annat vaikka mitä vinkkejä perus meikkauksen ohella. Olet aina ihanan positiivinen. Olen itsekin sinisilmäinen blondi varsin vaalealla iholla, senkin vuoksi monet opastamasi lookit voi visioida itselleenkin. Onnea uudelle Elle-tytölle! 🙂

  • Anne Nykänen

    Saan paljon ideoita postauksistasi. Olen aina ollut laiska hoitamaan ihoani, mutta blogin ja ig storien kautta olen innostunut, kiitos vaan, kalliiks tulee 😉 Ensin rakastuin Korea kosmetiikkaan ja nyt uusin ihastus on Lumenen Lähde-sarja. Olen saanut myös hyviä meikki ideoita, tykkään tutorialeista. Myös siitä isot bojot, että käytät postauksissa myös ns. markettituotteita, eikä aina vaan huippukallista kosmetiikkaa. Vähän niinku kaikille kaikkea, niin sen kuuluukin olla.

    Iloa ja valoa kesään.

  • Heidi

    Parasta on selkeät ohjeet ja raikkaat meikit. Otat hyvin huomioon sen, että millaiset tuotteet sopivat erilaisille ihoille. Innoittamanasi olen alkanut tehdä kaksoispuhdistuksen ja ihoni on voinut paremmin kuin vuosiin. Seuraavaksi aion hankkia samanlaisen kihartimen/kreppiraudan kuin sinulla 😄

  • Heidi Lahtinen

    Iiik miten ihana paketti! Olen aina ollut sitä mieltä että paras kauneusvinkki on hymy. Iloisuus ja positiivisuus on aina kaunista! Ja tämä näkyy blogissasi! Seuraan tiiviisti blogiasi ja instaa, on ihanaa seurata iloista olemustasi ja sitä miten innoissasi olet työstäsi! Se on todella inspiroivaa! Kaikki tutoriaalit ja tuote vinkit ovat suosikkejani! Pidän siitä että käytät ja testaat tuotteita laidasta laitaan, myös niitä edullisia markettituotteita. “pihistä vs panosta” vertailu voisi olla postauksena kiva. Iso kiitos vielä huikeesta blogista!

  • Laura Peltsi

    Moi Miia, onneksi olkoon blogisi uudesta sijainnista. 🙂 Olen seurannut blogiasi, Instagram-tiläsi ja YouTube-kanavaa jo pitkän aikaa. On ollut mielenkiintoista seurata loistavien kosmetiikkavinkkien lisäksi sinun työurasi muutoksia ja kehittymistä. Usein tulee mietittyä, että uskaltaisinko itse heittäytyä tavallasi ja lähteä omien unelmien perään… sitä niin helposti tuntuu jämähtävän ja urautuvan. Nostan siis hattua uskalluksellesi kokeilla ja kuinka huikeasti oletkaan onnistunut. Jos sinulla riittää inspiraatiota videoiden ja InstaStories-klippien tekemiseen, niin niitä lisää! Todella koukuttavia tällaiselle kosmetiikkakeräilijälle.

    • Miia Ezen

      Laura uskaltaa! Me eletään vaan kerran! Go for it! ❤

  • Sanna

    Tutoriaalit on ihania, yhden avulla tein pikkujouluihin meikin itselleni. Hiustutoriaaleja olisi kiva saada enemmän! Olet vaan jotenkin niin ihanan aito videoissasi. Korealaisella kosmetiigalla olen saanut ihon kuivuuden kuriin ja näpyt vähemmälle

  • Jenna

    Olen saanut sinulta inspiraation ihonhoitoon ja etenkin Korean kosmetiikkaan. Kerrot asiat selkeästi niin tekstissä kuin videoilla ja niitä on helppo seurata sekä ottaa niistä mallia. Jatka samaa rataa, mukavaa ja lämmintä kesää 🙂

  • Jutta

    Paras kauneusvinkki on huolellinen ihon hoito. Kun iho voi hyvin se näkyy kauas. Sinun meikkitutorial postaukset ovat kivaa luettavaa. Kiitos hyvästä blogista ja mukavaa kesää 😊

  • Jemmi

    Ensinnäkin onnea! Varsinkin videoilla ihana aurinkoinen persoonasi pääsee esiin 🙂 eli lisää videoita 😉 ohjeillasi on todella helppo oppia.

  • Jenni

    Korea-kosmetiikkaan tutustuin kauttasi ja viehätyin tästä rutiinista hyvin paljon, eron todellakin huomaa 😍 lisäksi kaikki tuotevinkit ovat tervetulleita, niin ihonhoitoon, meikkiin kuin hiuksiinkin liittyen.

  • Maiju

    Mun lemppareita on ollu sun selkeät video-tutoriaalit. Ne on ihanan helppoja seurata ja niistä saa paljon vinkkejä irti. Tykkään myös siitä että käytät paljon kosmetiikkaa mitä saa ostettua peruskaupoista eikä aina tarvii tilata tuotteita netistä. Annat myös rehellisiä arvioita tuotteista, aina kalliimpi ei ole parempi ja markettimeikeistäkin voi löytää helmiä.
    Toivoisin lisää vielä hyviä tuotenostoja (hiukset, vartalotuotteet) perus markettituotteista, mitä niissä on kuitenkin yleensä isot valikoimat ja hyvä saatavuus

  • Bletas

    Tutoriaalit ovat minustakin aivan loistavia ja toinen itselleni tosi iloinen juttu on se, että esittelet myös halvempia, opiskelijabudjettiin sopivia meikkejä. Paljon hyviä tuotevinkkejä oon saanu täältä😊

  • Saija

    Videotutoriaalit on huippuja ja sinun blogin myötä on tullut myös halu kokeilla koreakosmetiikkaa.

  • TK

    Olen kovasti saanut innostusta blogiesi kautta Korealaisen kosmetiikkaan.
    Varsinkin näin kesällä nesteytys eli ihan runsas veden juominen on number 1 kauneus vinkki 🙂

  • Kikaltsu

    Tykkään blogisi vinkeistä/tutoriaaleista, ne on ns. niin helposti lähestyttäviä.

    Oma niksini on kun on vähän rasvainen tukka, laittaa sellaiset “kierteet” tukkaan eli puoliksi kiinni. On kiva kampaus, nopea tehdä ja pelastaa 💩tukan

  • Annele

    Blogissa viehättää aitous ja rehellisyys. Kauneusvinkkini puolestaan on omenaviinietikka laimennettuna vedellä hoitoaineena. Sopii niin hyvin minun hiuksilleni!

  • Krista

    Sun blogista oon bongannu niin monia juttuja,mutta isoimpana on ollu löytää sitä kautta inspiraatio ihonhoitoon ja meikkaukseen. Paljon olen ostanu erilaisia tuotteita kokeiluun ja etenkin Korea kosmetiikan löysin sun juttujen kautta.

  • Asta

    Parasta blogissasi on selkeät ohjeet ja hyvät tuotevinkit. Otan usein kuvakaappauksella itselleni muistiin jonkin jutun, sitten kaupassa on helppo etsiä tuotteita :).

  • C

    Tykkään eniten tuotevinkeistä & hiuspostauksista. Muutaman hyvän tuotteen olen blogisi perusteella hankkinut ja hyviä ovat olleet! 🙂
    Ihanaa kesää sulle!

  • Johanna

    Postaus markettikamasta, erityisesti ihonhoitotuotteista. Mikä on hyvä ja mikä ehdoton nou nou. Itellä tulee käytyä ostoksilla tyyliin Prismassa, joten olisi mukava tietää mitä tuotteita kannattaa käyttää ja näin välttää hutiostoksia! Myös tukkatutoriaalit on aina tervetulleita!

  • Sanna

    Parhaat vinkit oon saanut ihonhoidosta! Niin hyviä tuotteita tullut sun blogin kautta kokeiltua 🙂 meikkitutoriaalit on myös hyviä, kun kerrot kaiken niin selkeästi! <3

  • micael

    Mun lempi kauneusvinkki on varjostukseen liittyvä,jossa silmäkulmasta ja amorinkarelta poskiluun alle ja hentoja sivellyksiä amorin kaarea kohti. Vinkin otin sulta ja tän avulla saa kauniita varjostuksia.Itse oon saanu sulta paljon meikki vinkkejä joide jälkee oon huomannu että sun meikkivinkit auttaa hyvin
    oot tosi hyvä neuvomaan kikissa asioissa.

  • Tytti

    Ihanan Miian postaukset on aina yhtä inspiroivia ja samalla maanläheisiä: meille normi tytöille sopivia vinkkejä, helppoja ja yksinkertaisia 😊 Mulla olisi hieman erilaista postaustoivetta nimittäin sinun luomasta urasta: Mitä kaikkea se vaatii? Miten sinun mielestä voisi lähteä liikkeelle jos haluaisi vaikkapa kauneusbloggaajaksi? Voitko vähän raottaa jotakin vinkkejä urasi takaa? Tähän voisi yhdistää että mitä välineitä käytät päivittäisessä käytössä, mistä niitä olet hankkinut, mitä sovelluksia käytät yms tai tehdä tästä jopa erillisen postauksen. 🙂 Ymmärrän luonnollisesti, että osa kuuluu ammattisalaisuuksiin, mutta kertoisit sen mikä tuntuu luontevalta ja hyvältä, niin auttaisit varmasti monia meistä myös kurkottamaan unelmiinsa! <3 Kiitos ihana Miia kun olet olemassa! <3

  • mikqel

    Mun lempi kauneusvinkki on varjostukseen liittyvä,jossa silmäkulmasta ja amorinkarelta poskiluun alle ja hentoja sivellyksiä amorin kaarea kohti. Vinkin otin sulta ja tän avulla saa kauniita varjostuksia.Itse oon saanu sulta paljon meikki vinkkejä joide jälkee oon huomannu että sun meikkivinkit auttaa hyvin
    oot tosi hyvä neuvomaan kikissa asioissa.

  • Mimmmu

    On kiva, kun esittelet/testaat myös edullisempia markettivaihtoehtoja 🙂

  • Sari Lähteenmäki

    Meikkitutorialit ovat olleet parasta!

  • Heidi A.

    Heippa! Tykkään seurata blogiasi, sillä meikkaustyylisi on luonnollinen, ei mikään överi, niinkuin monilla – ainakin ulkomaalaisilla – kauneusbloggaajilla. Vaikutat myös mukavalta ja sympaattiselta ihmiseltä. 🙂

  • Annika

    Vannon kaksoispuhdistuksen nimeen sekä teepuuöljyyn! Foreo on oiva laite kaksoispuhdituksessa 😊 sun blogi on huippu! 😍

  • Johanna

    Heii! Siun blogiteksteistä saa paljonkin irti. Oon oppinu meikkaamaan kunnolla tutoriaaliesi avulla ja saanut vinkkejä hiustenlaittoon 😄

  • SaraV

    Ehdottomasti mukana! 🙂 postaustoiveina kaikki hiuksiin liittyvät jutut, erityisesti helpot lettikampaukset/tutoriaalit arkeen! <3 ihanaa kesää!

  • Tarukka

    Sun postauksissa parasta on sun tapa esittää asiat. Minulle tulee sellainen olo, että haluat pitää juuri Minun hyvinvoinnistani ja ulkonäöstäni huolta.
    Ja se positiivisuuden määrä, jes! Sun hyvä fiilis ja innostus tarttuu. Lisäksi sun äänessä on jotain rauhoittavaa, sitä on kiva kuunnella.
    Haluaisin nähdä enemmän ennen ja jälkeen kuvia esimerkiksi luomivärien laitosta ja eri mallisille silmille. Itsellä on hieman “raskaat luomet”, joten vinkkejä niiden häivytykseen kaipaisin. Voisit vaikka pyytää malliksi sellaista, jolla on sama ominaisuus silmissä. ☺
    Sun kulmakarvojen muotoilutaidot on huikeet, nypitkö/värjäätkö omiasi koskaan?
    Viimeisimmät meikkivoide-vinkkisi sekaiholle ovat olleet hyviä, mutta mitä tarkoittaa käytännössä, kun sanot videolla, että “ihon pitää olla hyvässä kunnossa ennen meikkivoiteen levitystä, jotta lopputulos on tasainen/hoida ihosi ensin kuntoon”. Eli miten saan kuivat epätasaisuudet esimerkiksi nenän pielistä pois (aina kuorinta ja kosteutus eivät tunnu riittävän).

    • Miia Ezen

      Heippa Tarukka! ❤ Hei tsekkaappa mun koreakosnetiikka postaukset ihonhootokategoriasta. Mä oon itse päässyt juuri tuosta nenän ympäryksen ja keskellä otsaa olevasta kuivuudesta eroon. 😊

  • Luonnonlapsi

    Ehdottomasti koreakosmetiikka postaukset sekä luonnonkosmetiikka postaukset! Aiheita jotka on in ja tosi mielenkiintosia!

  • Emmi

    Blogissa tykkään meikkitutoriaaleista ja loistavista tuotevinkeistä 🙂

  • Kaisu

    Blogisi innoittamana päätin ostaa kosteuttavan seerumin, joka kyllä oli huippuostos! Tykkään myös helpoista tutoriaaleista, jotka on tarpeeksi yksinkertaisia ja hyvin opastettuja että jopa minäkin ne osaan tehdä! Hyviä vinkkejä löytyy myös viikoittain! Olet erittäin maanläheinen ja aito persoona, jota on mukava seurata!

  • Vandaalia

    Mikä palkinto, OMG! Mä olen alkanut lukemaan sun blogia varmaan vasta tämän vuoden puolella, alunperin taisin tulla koreakosmetiikkapostausten innottamana, mutta huomasin, et sun blogi on muutenkin erinomainen 🙂 Tykkään postausten selkeydestä, helppolukuisuudesta ja -tajuisuudesta, tarkoista esittelyistä ja tuotetiedoista. Nämä nyt ainakin äkkiseltään tulee mieleen 🙂 Tuote-esittelyt onkin se oma mielenkiinnon kohde ja niitä varmasti blogistasi myös jatkossa löytää 😀

  • Maria

    Oma kauneusvinkkini ja ennenkaikkea paras kikkani parempaan vastustuskykyyn on sinkki. Postauksissa toivon nykyisen linjan jatkuvan, olet hyvä juuri tuollaisena!

  • Tanja

    Paras kauneusvinkki on pitää rauta-arvot hyvinä ja juoda paljon. Pidän blogistasi aika kokonaisvaltaisesti. Tuotekokeilut on kivoja

  • Laura

    Pintakuivan ihon pelastukseksi olen löytänyt Vichyn Mineral 89-tiivisteen. Laitan kosteusvoiteen alle aamuin illoin. Geelimäinen tuote imeytyy välittömästi ja iho tuntuu heti hoidetuilta ja heleältä. Ihana myös kesällä!

  • Sini Säteri

    Tykkään tutoriaaleista tosi paljon! Myös koreakosmetiikkaan opastus on ollut minulle suurena apuna, kiitos! 😍

  • Mehis

    Öö vau!! Mun paras kauneusvinkkini on levittää hoitoaine suihkussa tangle teezer-harjalla. Latvat on paljon parempikuntoiset nykyisin 🙂

  • Sanna

    Kampaustutoriaalit on kyllä niin huippuja! Itellä on saman pituiset hiukset ja hiusten laitossa olen aivan kädetön. Sun videoitten avulla saa nämäkin suortuvat jotenkuten ojoon, kiitos siitä! 🙂

  • Salla

    Oon tykännyt tosi paljon kaikista kiharrusohjeista ja muista hiusneuvoista, niistä suuri osa on tullut suoraan käyttöön! 🙂 <3

  • Satu

    Hei! Tykkään tutoriaaleista eniten. Toivon postausta siitä, miten voisi meikata edes kevyesti, kun kasvot (ja yleensä pää) hikoaa ihan hirveästi, hiki valuu pitkin kasvoja. Lisäksi kiinnostaisi vinkit rasvottuville hiuksille.

  • Saana

    Parhaat vinkit olen saanut “luomu” -tuotteista ja korean kosmetiikasta.

  • HeidiL

    Iiik miten ihana paketti! Paras kauneusvinkkini on hymy. Iloisuus ja positiivisuus on aina kaunista! Blogissasi pidän eniten monipuolisuudesta ja siitä että olet niin innostunut työstäsi, se on todella inspiroivaa! Tykkään että käytät ja kokeilet tuotteita laidasta laitaan.Joku “pihistä vs panosta” tyyppinen postaus vois olla kiva. Iso kiitos huikeesta blogista ja kivaa kesää!

  • Maria Lipponen

    Parasta blogissasi on monipuolisuus. Meikkivinkit ovat parhaita! Meikkasin pitkään samalla tavalla mutta nykyään uskallan kokeilla enemmän ja on ennemminkin tylsää, jos meikki on aina samanlainen. Inspiroivin blogi tällä hetkellä 🙂

  • Eppu

    Paras vinkki, jonka olen täältä blogista bongannut on koreakosmetiikka ja etenkin kaksoispuhdistus. Se toimii 🙂

  • Sari

    Tuotepostaukset on ihan parasta. Tykkään myös meikki- ja kampausvinkeistä.

  • Minna

    Kuivan ihon meikkivoidetutoriaali ja edulliset tuotteet siihen?

  • Anni D

    Hei, blogiasi on kiva lukea, sillä sieltä saa hyviä vinkkejä mm. meikkaamiseen,ihonhoitoon varsinkin korea kosmetiikka on erityisen kiinnostava alue. Sillä se on aiheena täysin uutta itselleni. Innostuin jopa testaamaan ihania korea naamioita 🙂

  • Hanna

    Tykkään sun blogista ja instastoreista ja säästän aina uudet jutut niin että saan kattoo ne rauhassa ajan kanssa. Parasta antia on ollu koreakosmetiikka, jolla oon saanut ihon oikein hehkumaan vaikka se oli aknen ja kovien lääkkeiden jälkeen harmaa ja arpinen. Nykyään myös multa kysellään miten osaan meikata niin kauniisti ja vastaus on yksinkertasesti sun blogi❤ hienoa että otat huomioon eri ihotyypit, nuoremmat ja vanhemmat meikkaajat sekä eri budjetteihin sopivat meikit!

  • Saija

    Hiusvinkkisi ovat loistavia; tämän hetken suosikki kiharapostaus. Arvostan myöskin rehellisyyttäsi kokeilemissasi hiustuotteissa. Kiitos niistä!🤗

  • Minttu

    Ensi kerran eksyin sivullesi kun googlettelin meikkivoiteita. Siitä asti onkin seurannassa sinun sivut olleet. Pidän kovin siitä kun kerrot hyviä vinkkejä meikeistä meille ihan taviksille. Paljon olen oppinut uutta seuraamalla sinua. Myös Korea kosmetiikkaan tutustuin sinun kauttasi ja kovin olen tykästynyt muutamiin tuotteisiin joita on tullut hankittua sinun suosittelujen perusteella. Meikkaustutoriaalit on myös huippuja sekä sinun instastoryt! 🙂

  • Kaija

    Parasta blogissasi on monipuolinen sisältö, tykkään kun on vinkkejä niin hiuksiin kuin meikkeihinkin.

  • Essiih

    Postauksissasi viehättää selkeys, esim. tutoriaaleja on helppo seurata ja niistä välittyvä lämpö (melkein tuntuu, kun juttelisi kaverin kanssa). 🙂 Olet ihana!

  • SannaU

    Olen kosmetiikkahullu ja tykkään saada hyväksitodettuja meikki- ja tuotevinkkejä jotta löytää heti ne parhaimmat 😄 Minulla on samansävyinen ja -tyyppinen iho ja hiukset joten useampi purkki on jäänyt jo käyttöön blogisi perusteella. Haen juuri sitä kuulautta sisäisen terveyden ja hyvän ihonhoidon kautta 😊

  • Meri

    Blogistasi saa paljon inspiraatiota ja hyviä vinkkejä. Erityisesti hiusjuttuja olisi kiva lukea enemmänkin 🙂

  • HannaV

    Vinkkini voisi olla tuotteiden miksaus. Vuodenaikojen vaihtelu vaikuttaa ihooni ja sen tarpeisiin. Varsinkin meikkipohjassa sekoittelen tuotteita. Kosteusvoiteen sekaan pari tippaa peittävää meikkivoidetta tai vähän primeria ja meikkivoiteen sekaan ennen levittämistä. Näin saa laputtoman määrän erilaisia koostumuksia ja peittävyyksiä samoilla tuotteilla, ei tarvitse ostaa eri tuotteite jokaiseen taroeeseen. Toinen vinkkini on monikäyttöiset tuotteet. Saatan käyttää samaa luomiväriä kulmakarvoihin, silmiin, aurinkopuuteriksi jne.
    Tykkään blogistasi ja sen rehellisistä tuotearvosteluista.

  • Sari

    Meikkitutoriaalit on parasta. Ihonhoito koreakosmetiikalla on auttanut saamaan pintakuivan ihoni kuntoon. Kiitos siis siitä 🙂

  • Veksari

    Hiusjutut lyhyille hiuksille kiinnostaa.

  • Noora

    Tykkään aitoudestasi ja oon saanut meikkitutoriaaleista vinkkejä ja olet nostanut esille asioita joita aiemmin en edes huomannut pohtia, esim. Aurinkopuuterin ja varjostuksien eroa

  • Sarianna Hildén

    Löysin vahongossa youtubesta videosi : Helpot ja pysyvät kiharat. Katsoin sitten uteliaisuuttani kaikki aikaisemmat videosi, lopulta uppouduin blogisi maailmaan . Vaikea sanoa yhtä hyvää vinkkiä täällä, koska ahaa elämyksiä tulee vähän väliä. Lisäksi teidän hiprakassa valmistautumisvideot saa kikattamaan ääneen ja niistä tulee hyvä fiilis. Kiitos että saan olla tässä huikeassa urakehityksessäsi mukana! <3

  • Jen

    Aitous viehättää! Meikki tutoriaaleja videoina olis kiva lisää! 🙂

  • Janina Leino

    Meikkitutoriaalit ovat parhaita! Itsekin olen mm tämän blogin ansiosta innostunut meikkaamisesta enemmän. 🙂 vaihtoehtoisesti halvemmista vastaavista tuotteista kertominen kalliimpien rinnalla on todella kiva plussa!

  • Emmi Vuorela

    Parasta sun postauksissa on monipuoliset aiheet ja tutorialit

  • Jonna

    Meikkitutoriaalit on lemppareita, joten niitä lisää! 🙂

  • Tiia

    Toivoisin postausta hyvästä kesämeikistä rasvoittuvalle iholle. Varsinkin kesällä ihoni on hyvin rasvoittuva. Minkälainen meikki(pohja) olisi kesällä etenkin rasvoittuvalle iholle hyvä, kestävä, mutta kuulas? Kesällä en haluaisi käyttää mitään hirveän paksua meikkivoidetta. Myös kaikki vinkit rasvoittuvan ihon hoitoon olisivat kivoja. Putsarivinkeissä kaipaisin vinkkejä öljyttömistä vaihtoehdoista ripsienpidennysten vuoksi.

  • Tarja

    Vinkeilläsi tällainen +40 on osanut päivittää meikkiboxinsa 2018 luvulle. Ja mistäkö tietää onnistuneensa siinä? Kun teini käy lainailemassa mamman meikkejä 😉😂! Sinun ansiosta ihoni hehkuu!

  • Laura

    Parasta on meikkitutoriaalit! Etenkin uusimeikkitutorial, sillä aion tehdä häämeikkini itse syyskuussa =)

  • Henna

    Sinun blogia on ihana lukea, koska olet aito oma itsesi ja sinuun on helppo samaistua. Koreakosmetiikkaan itsekin sinun vinkeistäsi hurahtanut 😊

  • Päivi S

    Toivoisin postista, jossa olisi useista eri kosmetiikka tuotteista kolmen eri hintaluokan tuotteita, parhaat niistä. Halpis, keskihintainen ja öky. Esim ripsareista, poskipunista ym ym. Lisäksi apteekkikosmetiikka kiinnostaa!

  • Jenni

    Todellakin mukana arvonnassa!😍 Olen seurannut jo pidempään etenkin videoitasi ja napannut sieltä hyviä vinkkejä. Meikkaamisen alkeet videolta olen tilannut lähes kaikki tuotteet itselleni ja saanut hyviä uusia tuotteita arkeeni kuten Milanin meikkivoiteen👍🏼 Olen itse tämän kesän morsian ja teen itse meikkini ja olenkin saanut hyviä vinkkejä blogistasi sekä nyt uusin tee se itse häämeikki – video oli todella huippu juttu! Haluan juuri tuollaisen näyttävän, mutta luonnollisen meikin, joten taas lähtee tilaus Cocopandalta ja alan harjoittelemaan ja kokeilemaan, mikä mulle sopii 🙂 Seuraavaksi haluaisin alkaa käyttämään Koreakosmetiikkaa sun suosittelemana… Olen nimittäin juuri saanut akneihoni hoidettua lääkkeillä kuntoon 😉 Tee myöd jatkossa videoitakin välillä, sillä nekin sulta luonnistuu hyvin ja saa vinkkejä meikkaamisen!

  • Johanna

    Näin meikkaajana harvasta blogista oppii mitään ihmeempiä uusia juttuja, mutta sun blogissa törmää jatkuvasti uusiin vinkkeihin. Koreakosmetiikka om tullut mulle sulta opittuna jäädäkseen.

  • Viivi

    Postauksissa viehättää rehti ja rehellinen meno. Sanot jos joku ei toimi kaikilla ja jokin ei ole sinun juttu. Se viehättää 🙂

  • mirdie

    Unelmapaketti! Nyt todella toivon voittavani <3

    Olen seurannut Miia sun blogia jo Enskarit- ajoista lähtien.
    Nykyään blogisi lempparijuttuja ovat kaikki tutorial-aiheiset: kuva- tai videomuodossa. Ehkä lemppareista lemppareimmat ovat do/don't- postaukset. Niissä olet niin hienosti havainnollistanut erilaiset meikkimokat. Niitä lisää!

  • Pinja

    Kirjoitat todella hyvin ja mielenkiintoisesti, se viehättää! <3 olen seurannut blogiasi aivan alkuajoilta lähtien, pidän eniten meikkitutoista ja varsinkin viimeaikoina tehdyistä punasävyisistä meikeistä olen pitänyt erityisen paljon. Paljon onnea Ellalle siirtymisestä! Ihanaa kesää sinulle, jatka samaan malliin <3

  • Kata

    Säännöllinen kuoriminen Paula’s Choicen BHA-vedellä pitää epäpuhtaudet poissa. Kiitos kivasta blogista! Kaikki hiustenlaittovinkit oikeasti tosi ohuille hiuksille otetaan ilolla vastaan 🙂

  • Jonna

    Sun blogin kautta oon tutustunu korealaiseen kauneudenhoitoon ja mun iholle on tapahtunu ihmeitä! Voin vaan kiittää sua 🙂 ja muutenkin tykkään hirmusesti sun tavasta kirjottaa, ilo lukea sun postauksia 🙂

  • Kati

    Meikkitutoriaalit ja ihonhoito vinkit viehättävät eniten!

  • Helena

    My day -tyyppinen postaus olisi kiinnostava! Tutoriaalisi ovat aivan huippuja!

  • Jenna

    Mielestäni on parasta kun postaukset ovat niin monipuolisia. Käytät meikkejä kalliista markettihintaisiin ja välillä on hiusasiaa ja ja ja.. 🙂
    Lisää kokonaisia postauksia = meikki, hiukset, vaatteet, asusteet.

  • Merita

    Parasta blogissa on selkeät ja helpot ohjeet ihmiselle jolla ei kokemusta meikkauksesta ole ja tarvitsee apua 🙂

  • Pia

    Kiitos kivasta blogista. Postaustoive olis yli 40v tummien silmänalusten peittoon, koska nuo paksut peiteaineet vaan korostaa ryppyjä. Myös koreankosmetiikka kiinnostaa kovasti.

  • Andy

    Todellakin arvonnassa mukana! Postaustoiveena ruusufinni-ihon hoito ja punoituksen ja näppyjen piiloon meikkaus.

  • Maikkipa

    Heippa! En oo aijemmin sulle kommentoinu, vaikka sua seuraanki aktiivisesti. Nyt tuli kieltämättä hyvä syy siihen! Onnea ensinnäkin blogin muutosta!
    Sun some ja blogi on jotain niiin inspiroivaa! Mulla on niin sama maku kun sulla tällä hetkellä meikkaamisen suhteen; ihanaa heleyttä, raikkautta ja luonnollisuutta!
    Sun ihon hoito-ohjeet on ollu mulle tosi hyödyllisiä, oon saanu ihoni niin paljon parempaan kuntoon niiden avulla.
    Ja ihanaa, kun voi hyvillä mielin ostaa otselle tuotteita, joita testaat kun olet niiden toimivuudesta rehellinen! Iso kiitos työstäsi ja tsemppiä jatkoon! 😍

  • Ida

    Postaustoive olisi helppo itse itselleen tehtävä kampaustutoriaali pitkille hiuksille 🙂 ja etenkin ohuille hiuksille. En myöskään osaa sanoa mihin sävyyn taittava iho minulla on ja olisi kiva saada vinkkejä tämän löytämiseen, jotta ymmärtää paremmin mikä sävy meikeissä sopii 🙂 Ja onnea uuden blogin johdosta!

  • Aino

    Miia, Sun blogi on ihana! Olet aito ja sydämellinen ihminen😊 mun paras kauneusvinkki on joka aamuinen viherjuoma + paljon vettä pitkin päivää😊 arvonnan palkinto on kyllä huikee! Ois mahtista voittaa!😊

  • Iina

    Rakastan meikkaamista mutta sinun postauksia seuraan lähinnä sen takia koska on mielenkiintoista katsoa millaisia meikkejä loihdit itselle ja muille.
    Jotkut meikit ovat saaneet hetkellisesti mut ihan haukkomaan henkeä, kyllä sie vaan osaat!
    Seuraan jatkossakin ja haukon henkeä 🙂

    Ihanaa kesää! 😊

  • Anu ciwan

    Puolipitkien/lyhyiden hiusten tutoriaalit:)

  • Jenny

    Ohhoh mikä paketti 😮 Mä olen blogisi myötä ymmärtänyt ainakin puuterin käytön jujun; ennenvanhaan leivoin mattameikkivoiteesta ja puuterista kunnon kakun ja ajattelin et nyt on hyvä. Sittemmin olen siirtynyt jalanjäljissäsi kohti heleämpää meikkipohjaa.
    Postaustoiveeni liittyy siihen, miten saada nätisti kasvoista peitettyä punertava arpi, joka on jäänyt luomenpoiston jälkeen… Ja videot ovat ehdottomasti lempparipostauksiani!

  • Pauliina

    Kyllähän kaikki huulimeikkiä koskevat kirjoitukset ja vinkit on niitä omia suosikkeja. Myös värilliset luomivärijutut ovat olleet hyödyllisiä.

  • Heli

    Ensitreffit alttarilla ohjelman jälkeen satuin blogisi sivuille ja sen jälkeen olen jäänyt seurailemaan kuulumisiasi. Ihailen elämänasennettasi ja olet tuonut jutuillasi iloa päiviini. Olen napannut kauneusvinkkejäsi sieltä täältä itselleni sopivia. Ja viimeinen oli koreakosmetiikan bongaus laivalta aivan yhtäkkiä, se ilahdutti. Ilman koreakosmetiikka vinkkejä, olisin kävellyt onneni ohi. Onnea uuteen blogiisi, seuraan edelleen <3

  • LottaP

    Suojakerroin 50 ja tupakoimattomuus.

    • Miia Ezen

      You go girl! ❤

  • Anne

    Saisiko postauksen 50vlle käypäsistä meikeistä ja meikkaamisesta- miten juonteet , rypyt yms saa vähemmän näkyviksi, kiitos💕 ja isosti Onnea uusiin haasteisiin😊

  • KaisuP

    Tykkään tuote-esittelyistä ja erityisesti niistä huokeammista vaihtoehdoista. Kerrot asioista selkeästi. Pidän blogistasi.

  • Sarppikala

    My day-tyyppiset postaukset kiinnostavat, esimerkiksi videon muodossa. Tykkäsin todella paljon Urban Decayn yllämatka Leville-
    videosta jolla uskalsit näyttää itsesi myös pienessä darrassa meille lukijoille 😊 Muutenkin rehelliset postaukset jossa uskaltaa sanoa oman mielipiteen/olla oma itsensä on ihan best ✌🏻❣️ Ei pelkkää kuvanmuokkausta ja täydellisiä kuvakulmia!

    • Miia Ezen

      Oot ihana! ❤ Hihi “pienessä” darrassa. 😂 Rupesin jo kattelee paljon maksaa extra yö hotellissa, kun olo oli kiin kamala. 😂

  • Tiina

    Blogisi on jollain tavalla ihanan helposti lähestyttävä. Tutoriaalit ovat napakoita, ja annat monenlaisia vinkkejä meikkaamisen ohessa. Olet aina positiivinen ja aito. Olen itsekin sinisilmäinen blondi jolla on varsin vaalea iho, joten monet lookeista voi kuvitella itselleenkin.

    Onnea vielä Elle-tytölle! 🙂

  • Sannieerika

    Parasta on kun suosituksiisi voi luottaa! Olet upea ja blogisi yksi lemppareistani 🙂 oma vinkkini lähes kaikkeen on: vähemmän on enemmän!

  • Tiisu

    Parasta on meikkivinkit erihintaluokan tuotteilla. Sinua on vaan niin mukava seurata; olet ihku😊.

  • Milla

    Hius- ja meikkitutoriaalit on hyviä! Meikkitutoriaaleista tulee semmonen olo että haluaa kokeilla itsellekin 🙂 Kun joidenkin tutoriaaleja kun katsoo niin lopputulos on niillä niin täydellinen että tulee fiilis että enpä edes ala kokeilla itselleni. Sullakin lopputulos näyttää siis täydelliseltä mutta oot jotenkin ihanan samaistuttava 🙂

  • Sanni23182

    Oon eksynyt sun blogia seuraamaan Instagramin kautta, enkä oo hetkeäkään katunut että aloin aktiivisesti seuraamaan sun päivityksiä. Erityisesti pidän siitä että esittelet suosikkeja niin markettimeikkien kuin ammattilaistuotteiden joukosta.
    Sun tekemisiä on mielenkiintoista seurata, jatka samaan tapaan!

  • Meea Lehtinen

    Parasta ovat korealaisen kosmetiikan postaukset!

  • Meeri

    Pidän siitä kun kerrot rehellisesti mielipiteesi tuotteista:)))

  • Virpi Heikkilä

    Juo paljon vettä!

  • Kati Lehvonen

    Tykkään sun rennosta tyylistä, osaat nauraa itsellesi ja olet ennenkaikkea aito ihana itsesi ❤️

  • Sanna

    Paras kaunesvinkkini on hymy 🙂 Se tekee kaikista kauniita. Parasta blogissasi on meikki-ja hiusvideot.

  • Salla

    Tutoriaalisi ovat inspiroivia, ja joiden avulla olen kehittynyt meikkaajana paljon.
    Rakastan myös ääntäsi ja tapaasi puhua. Se on niin rauhoittava.

    Aurinkoista ja rakkaudentäyteistä kesää!

  • Anna

    Saan todella paljon hyviä vinkkejä meikkaukseen liittyen blogistasi! On kiva, kun löytää ihan uusia brändejä postaustesi kautta! 🙂 <3

  • Jonna

    Onpa huikea palkinto! Kiinnostaisi kovasti, miten meikata juhlaan myös esim. dekoltee, jos tässä on jotain epäpuhtauksia (vai onko tällöin parempi vain peittää kyseinen alue?). Myös postaus, jossa olisi starter kit -ostotuotteet juhlameikin luomiseksi eli ettei tarvitse hankkia ihan kaikkea mahdollista, mitä ammattimeikkaajalla on, mutta että saa silti tehtyä näyttävän ja kestävän meikin laadukkailla tuotteilla (eli mieluummin laatu kuin määrä). Tämän lisäksi, miten peittää kasvoilla näkyvät näppyarvet, jos nämä kohdat punaisempia kuin muuten vaalealla iholla.

  • Sanni

    Olen löytänyt korealaisen kosmetiikan kauttasi ja olen muutenkin innostunut sen myötä enemmän ihonhoidosta (ja kosmetiikasta yleensä).

  • Susanna Korkeamäki

    Parasta blogissasi on hyvät kosmetiikkavinkit esim. Koreakosmetiikka oli ihan uusi tuttavuus. Sinulta saa paljon kivoja ideoita ja vinkkejä ja iloa päivään!

  • Tepa

    Tutustuin ja ihastuin koreakosmetiikkaan blogisi kautta, itselläni on kuiva iho ja olen saanut hyviä vinkkejä tätä kautta! 😊

  • Henna Peräralo

    Parasta sun blogissa on se, kuinka oot niin helposti lähestyttävä ja maanläheinen. Jotenki tosi aito <3

  • Emilia

    Olen todella kiinnostunut meikkivinkeistä ja kampausvinkeistä keskipituisille hiuksille. Tykkään todella tavastasi kirjoittaa ja postauksien monipuolisuudesta! Oma kauneusvinkkini on ihon kuorinta käytetyillä kahvinporoilla – ihosta tulee ihanantuntuinen ja – tuoksuinen. 😃

  • Anna

    Saan paljon hyviä vinkkejä meikkaukseen liittyen blogistasi! On myös ihanaa, kun löytää aivan uusia brändejä/tuotteita postaustesi kautta! 😉 Pidän todella paljon blogistasi, jatka samaan malliin <3

  • Maisa

    Blogisi on täynnä kauneutta ja inspiraatiota – aivan mahdotonta valita yhtä suosikkiani. Erityisesti tuote-esittelyt ja meikkitutoriaalit ovat ihania! Onnea blogimuuton johdosta! 🙂

  • Suvi Virta

    Olis kiva saada vinkkejä silmien rajauksiin 🌞

  • Sanna

    Meikki ja hiustutoriaalit ovat parhaita. Molemmista oppinut uutta 🙂 Niitä jatkossakin lisää!

  • Anu

    Postaustoiveena “miten loihdin piiloon maksaläiskät”!

  • Annie

    Toivoisin postausta pikakampauksista, joihin ei tarvitse suoritus-tai kiharrusrautaa! 🙂

  • Rouva Hanhi

    Oih mikä palkinto! 😍 Rakastan meikki- ja hiustutoriaaleja.

  • paula

    Lisää postauksia koreakosmetiikasta😊

  • Markit

    No heippa vaan Elle-tyttö; Ensimmäinen asia, mikä putkahti päähän, on ehdottomasti se, että tyhmästäkin päivästä tulee hyvä päivä, kun luen blogiasi. Iloinen asenne tarttuu ja onpa niitä meikkivinkkejäkin kohtuullisen paljon jäänyt mieleen. Ja kalliiksihan tämä taival on vähän tullut, kun aina ihan “välttämättä” pitäisi jotain ostaa 😊.Yhtään ostosta en ole kyllä katunut! Videot ovat mukavia, koska olet hyvä höpöttäjä, hyvällä tavalla siis. Viimeisessä videossa lähes kädestä pitäen neuvot, eipä enempää voi toivoa. Elämääsi olet avannut, hyvä kuitenkin, että pidät rajoista huolta.
    En osaa mitään toivoa. Kunhan jatkossakin kirjoitat…ihan mistä vaan.😄

  • Roosa-Maria

    Parhaaksi todettu kauneusvinkki on ehdottomasti yöksi teelusikat pakkaseen ja aamulla mahdollisiin turvonneisiin silmänalusiin. Varsinki jos illalla syönyt suolaista.. Ja sinun blogista olen saanut äärettömän paljon vinkkejä, meikkaustaidot on mulla ollut ihan retuperällä aiemmin niin parhaita on ne joissa on kuva että ei näin ja kuva että vaan näin! Monesti oon sinun neuvola siirtyny EI kuvasta Joo kuvaan 😂 Ihanan aito ja aurinkoinen ihminen vaikutat olevan. En oikein tiedä mitä toivoisin lisää, kun niin laidasta laitaan on jo sulla täällä kaikkea ihanaa! Kiitos sulle vinkeistä ja siitä jos on yksityisviestillä jotain kysynyt niin nopeaa on saanut vastauksen! 😊 Mukavaa kesää ☀️

  • Maarit

    Blogisi kautta löysin korea kosmetiikan ja muutenkin saanut tosi hyviä vinkkejä meikkaukseen

  • Helpsu

    Itse olen saanut hyviä meikkituotevinkkejä ja oma iloisuutesi on näiden postausten suola miksi tätä luen. Näen kirjoituksista todella kuinka nautit työstäsi!! Oma kauneusrutiinini näiden postausten takia on muuttunut koreakosmetiikan kaksoispuhdistukseen ja siitä onkin tullut suosikkini jota suosittelen myös ystävilleni. ❤️

  • Nora

    Olen sinun kautta innostunut koreakosmetiikasta ja paras vinkki minkä olen sinulta saanut on öljyputsari ja kaksoispuhdistus! Ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa😊 Toivoisin enemmän videotutorialeja. Niitä on mukava katsoa ja niistä saa niin aidon mielipiteen ja kuvan tuotteista😊

  • Paula

    Meikkivinkit on niiiiiin jees!

  • Iina

    Toivoisin erityisesti tutorialeja erilaisiin kampauksiin. Blogisi on antanut energiaa, iloa ja inspiraatiota. Kiitos Miia sinulle siitä!❤️

  • Janita Mäkelä

    Tykkään blogisi aitoudesta ja siitä että instan puolella pääsee seuraamaan myös henkilökohtaisempia kuulumisia. Mutta blogi jutuista ehdottomasti hiustutoriaalit. Mulla on ihan samanlaiset ohuet/hennot hiukset kun sulla ja saanu tosi paljon hyviä vinkkejä. Kiitos!! 🌼

  • Petra Ruuskanen

    Minua viehättää sun postaustesi aitous. Uskallat olla oma itsesi, vaikka joskus se varmaan jännittääkin. Meikkipostauksista pidän erityisesti kuulaan pohjameikin ohjeista. Kiitos!

  • Hanna

    Hei huippua kuinka sun ura on edenny, ihana katsella ja seurata sua instagramis kun aito palo työhön näkyy. Samoin kuin twerkkiin, uskomatonta! Jatka samaan malliin.

  • Laura Sini

    Paras blogisi kautta opittu kauneusvinkki on peittävän meikkivoiteen käyttäminen hyvin ohuelti siten, että pohjasta tulee tasainen mutta kuulas! Kaiken kaikkiaan blogisi on ehdoton lempparini yhdessä Erika Naakan Nude-blogin kanssa ❤

  • Suvi

    Parasta blogissa ovat tutoriaalit!
    Toivon lisää meikkiopastusta 35+ iholle ❤️
    Olet ihana!

  • Terhi

    Ihana hyvän mielen blogi, oot niin positiivinen ja monta meikkivinkkiä ja kampausvinkkiä on tarttunu itselleni matkaan👍

  • Eliina

    Pidän kovasti tutoriaaleistasi ja tuotevinkeistäsi! 🙂 En seuraa kovin montaa blogia, mutta tämä sinun tulee kurkattua lähes päivittäin.

    Postaustoiveena minulla olisi vinkkejä mahdollisimman kevyeeseen kesämeikkiin, joka pitäisi kuitenkin kiillon poissa. Toinen toiveeni on tutoriaali aurinkopuuterin käyttöön (mutta siitä taisikin olla jo tulossa postaus? 🙂

  • Kreetta

    Joka päivä käyn katsomassa mitä kivaa kirjoittelet. Korea kosmetiikka on nyt ykkösjuttu. Toivon edelleen vähän vanhemman naisen meikkejä. Kiva kun niitä on blogissasi ollut

  • Katariina

    Tykkään kaikista sun meikkitutoriaaleista 😍

  • HeliJohanna

    Tykkään ehdottomasti eniten videoistasi. Sinua on miellyttävä kuunnella ja osaat hyvin neuvoa vinkkejä.

  • Annika

    Meikkivinkit on parhaita🙂

  • Kaisa

    Minua kiinnostaa erityisesti kaikki luonkonkosmetiikkajutut. 🙂

  • Tuula Annala

    Hyvin hoidettu ja kosteutettu iho on kaiken A ja O.
    Parasta on, kun esität asiasi aina hyväntuulisesti, hymyillen ja positiivisesti, oli asia mikä hyvänsä. 😊

  • Jenna

    Blogissasi parasta on ehdottomasti meikki- ja tuotevinkit! <3 Useampi tuote lähtenyt kokeiluun suositustesi perusteella 🙂 Blogisi on myös rento ja vaikutat todella ihanalta tyypiltä, juttujasi on ilo lukea ja ohjeet ovat helppoja ja selkeitä.
    Kiitos siis blogistasi, ja onnea uuteen blogikotiin! 🙂

  • JONNA

    Voi vitsi, sun blogin kautta oon oppinut meikkaamisesta vaikka mitä 😍 mutta kyllä se kauneus lähtee kaikenkaikkiaan meistä sisältä. Iloisuus ja hymy kruunaa meikittömät ja meikilliset kasvot 😊😉👌

  • Siiri

    Pidän eniten vinkeistä pienemmälle budjetille, ja varsinkin niiden vertauksia hintavampiin tuotteisiin! Muutenkin vinkit on helppoja ottaa käyttöön ja tutoriaalit selkeitä! Ainoa blogi jota olen jo pidemmän aikaa seurannut!

  • Veera

    Olet vahvistanut monia omia hyviksi kokemiani tapoja mm. en koskaan korjaile meikkiä puuteria vaan poistan ylimääräisen rasvaisuuden ohuella paperilla. Oma ihoni rasvoittuu jonkin verran ja olen saanut sinulta luottamusta, et iho saa olla kuulas ja mattaiset meikkivoiteen voi unohtaa. Kiitos!

  • Heidi

    Kaikki meikkauksen alkeisiin liittyvät postaukset ja videot on aina tervetulleita. Postauksissasi viehätttää se, että otat mukaan edullisempia vaihtoehtoja kalliille meikeille.

  • Päivi Jouko

    Koreakosmetiikka❤️

  • Erika

    Mun kauneusvinkki on et vähemmän on enemmän. Toimii lähes kaikessa! 🙂

  • Noora

    Blogissa tykkään monesti hyvin yksinkertaisista nikseistä, jotka pystyy itsekin toteuttaa. Etenkin lyhyiden hiusten vinkit ovat tulleet käyttöön 😊 blogiasi on aina kiva lukea ja siitä tulee hyvälle mielelle.

  • Anna

    Kivoja ohjeita esim. kestävään meikkipohjaan löytyy. Tykkään ylipäätänsä meikkaustyylistäsi, meikki on aina raikas!

  • Johanna

    Tykkään postauksista, joissa näytät esim. eri värisiä huulipunia ja kerrot niiden eroista eri ihonväreillä. Tykkään myös testauksista, joissa testaat Suomeen/Suomessa saatavia tuotteita 🙂

  • Niina Viipuri

    Lettivideoita myös kaipailisin. Tykkään todella Paljon lukea kauneus ja ihonhoitovinkkejäsi 😍

  • Sanna

    Meikkitutorialit, erityisesti luomiväri-jutut, ovat olleet mun mieleen! Ja niitä saa tulla edelleen! Teet aivan huippua työtä!

  • Katri

    Paras kausvinkki on se, mitä kovasti blogissasikin aina muistat kertoa. Eli hyvä ihonhoito on kaiken a ja o! Kiitos tästä opista Miia! 🙂

  • Maria

    Blogissa viehättää mielettömän kauniit meikit! Kaikki tuntuu olevan sellaisia, joita haluisin itse kokeilla.

  • Mervi P

    Ehdottomasti parasta blogissasi on tyylisi kirjoittaa ja laadukkaat kuvat! Korean kosmetiikkaan olen saanut enemmän kosketusta sinun blogisi kautta. Ja pakko sanoa, että olet ihanan aito. Onnea muuten Elleen liittymisestä!

  • Johanna Rinne

    Sun postauksissa on ihan parasta se että tälläinen tumpelokin oppii uutta. Osaat hyvin ns.vääntää rautalangasta niksejä:) kiitos sulle!

  • Hanna

    Paras kauneusvinkki on aina hyvin hoidettu iho! Ihotyypille sopivat puhdistus rutiinit ja huolellinen kosteutus. Ajoittain myös ammattilaisen käsittelyt niin kotikonstit ja rutiinit tuottavat tulosta:)

  • Mari

    Tykkään eniten instavideoista ja tutoriaaleista! Olet niin ihanan aito ihminen 😊!

  • Rosalia

    Musta on ollut mahtavaa, että oot antanu todella helposti toteutettavia meikkivinkkejä! Myös se, että olet itse kokeillut erilaisia tuotteita, antaa itse uskallusta ostaa ja kokeilla uusia tuotteita. Blogiasi on ollut ilo lukea! 🙂

  • Krista

    Paras kauneusvinkkini on pestä aina meikit huolellisesti yöksi pois, iho kiittää <3

  • Päivi Jouko

    Koreakosmetiikka ❤️

  • Jenna Tammelin-Nenonen

    Tuote-esittelyt, selkeät tutoriaalit ja kiva tyyli! 💐

  • Jenny

    Parasta blogissa (sinä❤) on meikkitutoriaalit ja kaikki kullanarvoiset vinkit! 🙂 Sun kautta löysin myös koreakosmen ja oon siitä ikuisesti kiitollinen..tai mun iho on. <3 🙂 On huippua kun jaat kosmetiikkatipsejä myös edullisilta merkeiltä ja kerrot aidosti mitä mieltä tuotteista oot.

    Ois kiva saada meikkitutoriaali raikkaasta kesämeikistä päivettyneelle kasvoille. 🙂

  • Täti Violetti

    Pidän siitä kuinka olet ottanut oman elämäsi ohjat omiin käsiisi ja kehittänyt ja kehität itseäsi koko ajan. Go girl!

  • Jenni

    Odotan meikkitutoriaaleja aina innolla!!! Kerrot monipuolisesti erilaisista tuotteista ja kerrot rehellisen mielipiteen, mikä on hyvä asia 😊. Postauksiasi on ihana seurata, koska olet ihanan aito ja positiivinen ihminen!<3

  • Saara

    Pidä ihosi kosteutettuna, aina. Silloin iho on kauneimmillaan. Mun kauneusvinkki kaikille. 🙂 Pidän sun blogista koska ohjeesi ovat selkeitä ja silmiä avaavia. Miten monta asiaa olenkaan tehnyt väärin. Iso kiitos niistä!

  • Henna

    Tykkään niin paljon siitä miten aito oot ja et useinkaan mainosta tuotteita maksusta vaan, että olet ite niihin perehtynyt kunnolla ja oikeasti voit suositella niitä muille ja kerrot hyvin esim mille ihotyypille tuote olisi paras yms 🙂 Sekä olen innostunut paljon korea kosmetiikasta ja niihin liittyvistä postauksista sinun ansiosta, ne tuotteet on ihan huippuja, mitä oon tähän mennessä ehtiny kokeilemaan! 🙂

  • Nina

    Blogissa viehättää helpot ohjeet, joilla kaltaiseni tumpelokin osaa tehdä jotain kivaa itselleen 🙂

  • Nea

    Parasta blogissasi on vinkit korean kosmetiikkaan! Opin blogisi kautta ihon kaksoipuhdistuksen (juurikin koreakosmetiikalla) se oli pelastus kuivalle iholleni joka kiristeli aina pesun jälkeen, muttei enään!

  • Johanna

    Oon sun igstoorin ja blogin kautta innostunu luomivärien käytöstä ja ylipäätään saanu piristettyä omaa meikkaustottumusta, pääasiallisesti keskittyen silmiin. Myös sun vinkkien perusteella oon uskaltautunu hankkimaan ihka ekat siveltimet. Meikkivinkit ja -tutoriaalit 👌

  • Tyttö harmaasilmäinen

    Meikkitutoriaaleja toivoisin eniten postauksissa, esimerkiksi pienisilmäisenä toivoisin vinkkejä, kuinka saisin meikattua silmät isomman näköiseksi. Ihanaa kesää! <3

  • Tiuku

    Ihana arvonta! Olen saanut blogistasi monta hyvää tuotevinkkiä; nyt ihan viimeisimpänä hankin L.A. Girlin Pro Matte -meikkivoiteen päivän aikana rasvoittuvalle sekaiholleni. Olen myös alkanut käyttää uudelleen monia jo omistamiani the Balmin tuotteita nähtyäni ne jollain videollasi. Ja on muuten ihan parasta, kun innostuu uudelleen jo unohtuneesta lempparista! 🙂

    Joskus iltaisin, kun pitkän päivän jälkeen tekisi mieli luistaa ihonhoitorutiineista, koitan pitää mielessä sen, mitä monessa postauksessa olet alleviivannut: mikään meikkivoide tai muu tuote ei tee huonokuntoiselle iholle ihmeitä, vaan meikki näyttää parhaalta hyvinhoidetulla iholla. Tähän kun yhdistän vielä oman parhaan kauneusvinkkini (älä unohda vedenjuontia), pääsen kauneudenhoidossa jo aika pitkälle ja siihen onnistunut meikki on enää vain plussaa. 🙂

    Kiitos siis ihanasta blogista, onnea uuteen alkuun ja suloista kesää! 🙂

  • Mari

    Ihanaa onneksi olkoon!

    Sinulta saa niin paljon vinkkejä! Oikeastaan mitä vain etsinkään niin ne löytyy sun blogista<3

    Postaustoive on, että jos teet muuttumis"leikkejä" niin niitä olisi kiva lukea. Tietenkin mallin luvalla.

  • Annika

    Postauksistasi saa tosi lämpimän ja mukavan kuvan sinusta ja huomaa, että teet tätä työtä rakkaudella. 🙂 erityisesti tutoriaaleista olen pitänyt ❤️

  • -miia-

    Vinkit, tutoriaalit ja positiivisuus

  • Jasmin

    Parasta on vinkkisi helppoihin arki- ja juhlameikkihin, joita tavallinenkin tallaaja osaa tehdä 😊 Kerrot rehellisesti mielipiteesi tuotteista ja osaat hyvin suositella tuotteita erilaisille ihotyypeille, eli ammattimaista ja silti maanläheistä, minun ja varmaan monen muun makuun tyylisi postauksissa on täydellinen 😊

    Olisin kiinnostunut kuulemaan enemmän hiusten hyvinvoinnista, kun vinkeilläsi olen saanut ihon jo hyvään kuntoon. Haluaisin tietää tärppejä miten saada hiukset näyttämään paksummilta ja esimerkiksi millainen pika kampaus saa hiukset hiukset näyttämään paksummilta. Oma tukkani on luonnonkihara ja melko ohut, jota vaikea käsitellä.

  • Liisa Nybacka

    Mun vinkki on yllätys yllätys, korealainen kosmetiikka! 😄 on auttanut kovastikin mun iho ongelmiin. Kiitos hyvistä kk vinkeistä, niitä ei voi olla liikaa 😊

  • Anne R

    Paras kauneusvinkki on positiivinen asenne, hymy ja sen jälkeen tulee kaikki muu. Sinusta itsestästäsi huokuu jotenkin onnellisuus ja tyytyväisyys siihen, missä olet nyt elämässäsi ja olet löytänyt sen oman juttusi ja rohkeasti lähtenyt sitä kohti ammattia vaihtamalla. Iso peukku sille!
    Toivoisin postausta hyvistä ja laadukkaista mattaisista luomiväreistä (erityisesti arkeen) aikuiselle (+50) iholle.

  • Ulla

    Meikkitutoriaalit ovat parhaimpia ja niistä saa hyviä vinkkejä 🙂

  • maikki

    Blogisi on mukavan positiivinen, maalaisjärkinen ja helposti lähestyttävä, oot sellainen “tavallinen” 🙂

  • Ulla

    Hyvät unet ovat paras kaunistaja ☺️

  • Pirkko Korpi-Senttilä

    Tosi kiva blogi, olet niin sympaattisen ja tavallisen olinen,tulee niin kotoisa olo ethän muutu. Haluaisin pintakuivan ihon hoitoon hyvää vinkkiä, ikää on 65.

  • Taru S.

    Tutoriaalit on parhaita, niitä haluaa kokeilla aina itsekkin. Lisäksi korealainen kosmetiikka kiinnostaa joten oon tykänny lukea postauksia niistä. Tykästyin suhun jo ensitreffit alttarilla ohjelmassa ja oli mahtavaa löytää sun insta ja blogi myöhemmin. Jatka samaan malliin😊

  • Iida

    Postausidea: meikkitutoriaalit esim. 10min, 20min, 30min meikeistä. Ite saa kyllä helposti pidemmän aikaa väkerrettyä meikkiä mutta joskus tuollaisten pikaisten meikkien tutot olisi kivoja, etenkin kun kaipaa nopeeta vinkkiä kiireeseen (tai laiskuuteen 😂)

  • Jennika

    Toivoisin lisää kampausvinkkejä lyhyelle tukalle 😊

  • Melanie

    Ihana saada meikkaus vinkkejä ja kuinka ne tehdään oikeaoppisesti ja helposti. Parhaan vinkin sain silmänympärys ihon voiteen ja miten peittää tummat silmänaluset 👍👏

  • Suvi

    Blogisi kautta olen tutustunut korealaiseen kosmetiikkaan sekä olen saanut paljon uusia ideoita ihon hoitoon ja meikkaamiseen! 🙂

  • Essi

    Tutoriaalit hiuksista ja meikkaamisesta! Myös koreakosmetiikan naamiot olisi jäänyt testaamatta ilman suosituksiasi. Juuri olin myös katsomassa, mikä olikaan se ripsientaivutin mitä suosittelit sillon hullujen päivien aikaan! Jatka samaan malliin! 😍

  • Sara

    Löysin blogisi vasta hiljattain, tykkään kovasti tyylistäsi meikata.

  • Kira

    Blogissasi on parasta ja viehättävintä sen monipuolisuus ja rehellisyys. Pidän siitä, että se on mielestäni maanläheisempi kuin monet esimerkiksi youtuben meikkitutoriaalivideoista. Kiitos, että teet tätä! ❤️

  • Sari Viikkilä

    parasta meikkivinkkien monipuolisuus ja tutorvideot 😊

  • Dee

    Urban Decayn luomiprimeri on ehkä jäänyt yksittäisenä täältä saatuna tuotevinkkinä parhaiten mieleen, mutta on niitä muitakin (esim. koreakosmetiikka). Lisäksi tämä aika lailla jopa “huulituotevastainen” tyyppi täällä on jopa kokeillut ja oppinut käyttämään tiettyjä huulituotteita. Ne ei vain aiemmin siis mielestäni olleet yhtään omaa tyyliä, mutta ajatus on muuttunut 🙂 Inspistä siis tullut siellä täällä ja blogiasi (ja instastoryasi) on kiva seurata 🙂 Onnea uuteen “blogin kotiin” ja kiitos kirjoituksistasi ja videoitasi tähän asti! 🙂

  • Jenni

    Odotan meikkitutoriaaleja aina innolla!! Kerrot hyvin monipuolisesti tuotteista, joka on hyvä asia 😊. Sinua on mukava seurata, sillä olet ihanan positiivinen ja aito ihminen!!<3

  • Iida

    Mun paras kauneusvinkki on hymy! Luonnollinen hymy ja nauru kaunistavat ketä vaan, eli jokainen on kaunis <3 ja ennenkaikkea, hymy ei maksa mitään!

  • Heli

    Parhaat vinkit ovat olleet hiuksiin liittyviä. Isolla raudalla tehtävät sekaiset kiharat ja vähän aikaa sitten ollut ohje helppoon arkikampaukseen, jossa kiharrettiin suoristusraudan avulla päälliosia. Kaikki hiuksiin/helppoihin kampauksiin liittyvä kiinnostaa sekä helpot arkimeikit.

  • Emma

    Olen saanut sinulta hurjan paljon perusvinkkejä meikkaamiseen! Instan stoorit parhaimpia 🙂

  • Paula

    Monien muiden lailla toivoisin kampauspostausta. Itselläni on myös lyhyt polkka ja välillä on vaikea keksiä uusia kampauksia 😊 Tykkään blogistasi todella paljon ja olen saanut niin paljon uusia meikki- ja kampausvinkkejä. Kiitos elämäniloisesta blogista!

  • Jonna Mandelin

    Ehdottomasti blogisi Korea kosmetiikka jutut! Niiden avulla uskaltauduin itsekin kokeilemaan ja en ole katunut hetkeäkään! Ja huomaa,että teet tätä rehellisesti ja aidosti koko sydämellä!

  • AnnaM

    Viime aikojen parhaan vinkin sain sinulta: Dermosilin kuoriva yöseerumi! 👌👌

  • Elisa Vainio

    Olen 25 vuotias enkä ole ikinä ollut meikkien suurkuluttaja koska en ole osannut meikata. Sinun blogin ja instan kautta olen oppinut koko ajan lisää ja sinun innoittamana uskalsin kokeilla jopa huulipunaa. Josta on tullutkin melkein päivittäinen tapa. Hiukan vielä itselle sopivien tuotteiden löytäminen opetututtaa. Sellasta juttua olis kiva saada missä opetetaan tuotteista ja mitä eroa niillä on. Alottelijana on todella haastavaa löytää ja ymmärtää tuotteita koska niitä on niin valtavasti.
    Kiitos vinkeistäsi.

  • Milla

    Minua kiinnostaisi esim. seuraavanlaiset postaukset: kauneusvinkit saunaan, atooppisen ihon hoito (pidän luonnollisen tuoksuvasta kosmetiikasta, mutta atooppiselle suositellaan usein hajusteettomia), hiustenvärjäysvinkkejä : esim. Miten värjätä että saisi oman hiusvärin takaisin ilman, että tarvitsisi leikata hiuksia. Epämiellyttävien karvojen (esim. huulten yläpuolelta, nenäkarvat ?viisain tapa poistattamiseen🤔

    Oon kovasti tykännyt lukea blogiasi ja seuraan myös instassa sinua, jossa tulee enemmän luettua tai katsottua jutusteluasi.
    Ps. Ihaillen oon kattonu sun twerkkivideoita 😍

  • santsimari

    Aitous blogissasi viehättää! Tämän lisäksi pidän kovasti tutorialeistasi. 🙂

  • Anna

    Olen oppinut ihan älyttömästi Korea-kosmetiikasta sinun postauksiesi ansiosta. Aivan älyttömän iso kiitos sinulle niistä. Olen oppinut sinulta Korea-kosmetiikan rutiineista ja tuotteiden käyttötarkoituksista, saanut vinkkejä hyvistä tuotteista, niiden hinnoista ja ostopaikoista. Pidin todella paljon tekemestäsi Youtube-videosta, jossa esittelit monivaiheiset ilta- ja aamu ihonhoitorutiinit Korean kosmetiikalla tuoteselostuksineen. Enemmän kuin mielellään lukisin sinulta jatkossakin Korea-kosmetiikkaan liittyviä postauksia ja katsoisin videoita. 🙂

  • Taru

    Parasta blogissasi on sinulta tulevat vinkit ihonhoitoon ja hiusten laittoon. Hiustenlaittoon liittyvistä vinkeistä olen saanut sinulta eniten. Sinun ihana luonteesi välittyy postauksiesi kautta ja olen lukenutkin blogiasi useita vuosia. Kiitos upeasta blogista!

  • Tanja

    Siskollani on häät kesällä, joissa saan toimia kaasona. Teen itse oman meikkini, joten häämeikkipostaus osui nappiin! Enää ei jännitä ihan niin paljon, onnistuuko ja pysyykö meikki tärkeänä päivänä, kun harjoittelen vähän etukäteen sun vinkkien avulla.
    Olen myös kuivaihoinen ja postaukset korealaisesta kosmetiikasta ovat olleet mielenkiintoista luettavaa ja suureksi avuksi. Blogi on kaunis, tutoriaalit selkeitä ja sinulla on tosi kiva tyyli kirjoittaa. Ystäväni kanssa aina linkitellään vuorotellen toisillemme sun postauksia ja ihastellaan mm. silmämeikkejä 🙂
    Kiitos ihanasta, aina hyvälle tuulelle saavasta blogistasi <3

  • Eveliina

    Oon lukenu sun blogia jo kauan, ja matkan varrella oon saanu tosi paljon hyviä meikkausvinkkejä sekä tuotesuosituksia 🙂

  • Siri

    parhaat vinkkisi ovat ihonhoitoon liittyviä tai sitten postauksesi korealaisesta ihonhoidosta/kosmetiikasta. ihana että jaat omat kokemuksesi meille!:)

  • Rahime

    Pidän blogistasi eniten sen takia, että olet aito. Meikkausvinkit ovat enemmän kuin hyviä👌🏼 Tutorialeista tykkään siis eniten. Selität asiat helposti ja selkeesti, niin pystyy sisäistämään helposti. Nyt näin kesällä, helpot ja nopeet kesäkampaukset olis kivoja 🙂

  • Niina Vanhanen

    Sun blogin myötä alkanut keskittyä enemmän ihonhoitoon, erityisesti korean kosmetiikka alkoi kiinnostaa! Muuten teet hyviä ja selkeitä ohjeita eri meikkauksiin, niistä tykkään.

  • Tiia

    Ehdottomasti paras vinkki on ollut kaksoispuhdistus! Meikki ja lika lähtee oikeasti vaikkakin samalla hellävaraisesti 🙂

  • Veera

    Blogisi kautta olen saanut kuivan ihoni hyvään kuntoon. Se on ehdottomasti paras juttu. 🙂 Toiseksi olen oppinut tekemään siistin silmämeikin.

  • Tuija

    Jutuissasi viehättää monipuolisuus; hiukset/kampaukset, meikit, ihonhoitotuotteet…joku jalkojen hoito juttu voisi olla kiva 😊

  • Riikka

    Lempparini ovat meikkitutoriaalisi. Menen tänä kesänä naimisiin ja tarkoitukseni on tehdä itse häämeikkini. Joten muutama päivä sitten tekemäsi hämeikkitutoriaali onkin katsottu jo useampaan kertaan ja mm. se mattahuulipuna lähtikin jo Cocopandalta tilaukseen! 🙂

  • Saija

    Koreakosmetiikka ehdottomasti!! 😍

  • Anu

    Mä oon saanu paljon vinkkejä meikkeihin ja ihonhoitoon liittyen. Oon ollut pitkään kotona lasten kanssa ja kosmetiikka on jäänyt tuttujen tuotteiden pariin. Sun avulla oon poikennut enemmän tutuista ja kokeillut uusia tuotteita. 🙂 Nyt onkin tarkoitus palata takaisin “ihmisten pariin”, joten tää ois aika luksus aloitus.

  • Sannap

    Korealainen kosmetiikka on kiinnostavaa, myös meikkitutoriaalit!

  • Kirsi.S

    Paras vinkki on ollut miten meikkaan nuoremmaksi. Se miten poskipunaa laitetaan pyörivin liikkein on ollut mulle toimiva. Tekee meikeistä raikkaan. Samoten voidemaisen poskipunan monikäyttö. Kiitos 👍🏽

  • Minttutuulia

    Paras kauneusvinkkini on panostaa ihonhoitoon! Parhaatkaan meikit ei näytä hyvältä, jos ihonhoito on retuperällä. Blogistasi saa paljon hyödyllisiä vinkkejä! Ihanaa kesää ja onnea uudesta blogikodista 🙂

  • Apsu

    Pidän kovasti tyylissäsi siitä, että otat huomioon että ruudun tällä puolella suurin osa on ihan tavallisia naisia (eikä mitään supermeikkiguruja).:) lisäksi tykkään katsoa meikkivideoitasi, koska tekemäsi meikit ovat todella kauniita ja tietysti itse olet myös niin upea!

  • riksu

    Tutoriaalit on munkin mielestä parhaita, koska sä olet niin luonnollinen etkä pelkää mokaamista. Blogissasi viehättää myös e ettei, kaupallisuus ole vienyt sua mennessään ja ettei kuvia ole liikaa. Osaat hyvin kiteyttää oleellisimman. Mulla on kolme 17-22- vuotiasta tytärtä ja ollaan kaikki meikkifriikkejä 😀 J opitaan hyviä vinkkejä myös toisiltamme. Yksi hurahti just K-kosmetiikkaan, toinen tekee täydellisiä kynsilakkauksia ja kolmas tekee täydelliset rajaukset tuosta vaan. Tärkein kauneusvinkki on puhdistaa aina kasvot kunnolla, juoda vettä ja nukkua riittävästi. Ihanaa kesää!

  • Jonna

    Kampausvinkit huippuja!
    Itse vinkkaan kokeilemaan marseille palasaippuan&maine base suolan sekoitusta hiusten pesussa! Tuuheat, pitkään puhtaat hiukset. Hyvin voiva päänahka. Ei edes hoitoaine tarpeen. Kätevää myös matkustaessa käsimatkatavaroilla 🙂

  • Miina

    Olen aina ollut tosi kömpelö mitä tulee meikkaamiseen tai hiustenlaittoon / -hoitoon. Sinun blogisi kautta olen kuitenkin saanut motivaatiota ja rohkeutta lähteä kokeilemaan uusia asioita, sillä lähestyt niitä aina helposti ja ymmärrettävästi! 😍 ja sinun blogista välittyy sellainen ”tavallisuus” ja luot uskoa, että ei tarvitse olla ammattilainen saadakseen aikaan nättejä meikkejä tai kampauksia, vaan pieninkin kokeiluin voi lähteä liikkeelle! 😍

  • Niina

    Olen tykännyt kovasti meikki jutuista. Monet lempi meikit olen löytänytkin tätä
    Kautta:) ja hius jutut on kans hyviä. Inspiroi tällähetkellä oman hiusvärin lähelle latvat saada 😊 ja meikit on ollut tosi helppo tehdä tuotteilla mitä videoissa on. Ja nopea 😊kerkeää kiireinen äitikin sutimaan 😊

  • Nanette

    Koreakosmetiikka on uutta ja mielenkiintoista!
    rehellisyys on yksi isoista plussista mistä tykkään <3

  • Teresia Jokinen

    Moi Miia!
    Rakastan blogiasi, koska olet aito ja vinkkisi ovat aina niin käytännönläheisiä ja osuvia. Moneen tuotteeseen olen ihastunut suosituksesi jälkeen. Erityisesti yllätyin, kun ehdit vastata yksityisviestiini lähes samantien! Ihanaa kesää 😊❤️

  • Elina

    Kaksoispuhdistus on pelastanut ihoni! Tutoriaalit ovat parhaita,niistä on helppo oppia 😃 tykkään kun kerrotaan myös rehellisesti niistä huti ostoksista ja huonoista tuotteista.

  • Mirka

    Ihania rehellisiä postauksia,joista tällänen maallikkokin saa mukavasti vinkkejä🙂Ja kiva,että käytetyistä tuotteista on usein linkki ostopuolelle.

  • Moona Salminen

    Olen hurahtanut korea kosmetiikkaan ansiostasi, oppinut paljon meikkaanisen saloista, riehunut peilin edessä kun ei lopputulos näytä samalta kun ohjekuvas ja kiljunu ilosta kun onnistunut. Olet tosiaankin inspiroiva & aijoo, ehkä isoin hullutus inspis oli meksikon matkan varaus hotelli rakkaudesta ja kuvistas 😂😂

  • Laura

    Olen saanut loistavia luonnonkosmetiikkavinkkejä blogista ja instagramista. Tykkään tosi paljon seurata sinun juttujasi, olet niin aito! Jatka samaan malliin! <3

  • Sanna

    Viehättää kosmetiikka vinkkisi. Huomiot eri hintatasot, joka on plussaa. Monia kivoja vinkkejä ovat tuoneet myös videot 😍

  • Heidi

    Ihastuin sun persoonaasi ensitreffit alttarilla ohjelmassa ja sen jälkeen jäänyt seuraamaan elämääsi ja tekemisiäsi blogin ja sosiaalisen median tilien kautta. Tykkään aitoudestasi,rentoudestasi ja “tavallisuudestasi”, enkä tässä kohtaa tarkoita sitä sanaa missään muodossa negatiivisessa sävyssä,vaan juuri sellaisena lämpimänä ja samaistuttavana ihmisenä jolta haluaa kuulla vinkkejä,neuvoja ja kokemuksia! Videotutorialit ovat mielestäni parasta antia blogissasi, monta hyvää uutta kikkaa olen niistä saanut! Kiitoksia ja onnea uudesta blogin kodista! ❤️

  • Mirka K

    Ihania rehellisiä postauksia ja meikkivinkkejä,joista maallikotkin hyötyvät🙂

  • Satu

    Tykkään koko blogista, eniten luomukosmetiikkaan liittyvät vinkit ovat olleet mulle lähellä sydäntä.

  • Sini

    Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa.
    Itse meikkaan harvoin mutta tykkään silti katsoa vinkkejä meikkaukseen ja ihonhoitoon liittyen.
    Erityisesti edulliset vinkit kiinnostaa.

  • Johanna

    Aikuisen naisen meikki, ilmoittaudun malliksi 😀

  • Millamaaria

    Tutoriaalit, ne on tässä blogissa kivoja. Realistisia ja selkeitä, niitä lisää!

  • Hannamari

    Ehdottomasti oon tykännyt meikkitutoriaaleista! Jotenkin on ollut hankala löytää sellaisia tutoriaaleja, jossa lopputulos olisi kuulas ja hehkeä. Sulta on saanut hyviä vinkkejä ja inspiraatiota omaan tekemiseen!

  • Sari Pappi

    Blogissassi on paljon hyviä vinkkejä joita olen napannut käyttöön. Olen 35+ joten arvostan sitä että käsittelet meikkausta myös muiden kuin parikymppisten näkökulmasta 😊

  • Linda

    Esteelauder double wear meikkivoide ja Ecotoolsin sivellin, lyömätön yhdistelmä 🙂

  • Vilma Vaakanainen

    Mua viehättää sun aitous ! Ja muutoskuvat on aina ihan huikeita! On myös koukuttavaa, miten eri näköiseksi voitkaan itsesi loihtia, olemalla silti aina tyylitelty ja kaunis!

  • Iina

    Paras kauneusvinkkini, älä mene meikit naamassa nukkumaan. Iho kiittää seuraavana päivänä 🙂

  • Anni Saarela

    Oma Vinokino kauneudenhoitoon on arganöljyn käyttö iholle – niin kasvoille kuin koko vartalolle. Siitä tulee samettisen pehmeä ja hehkuva iho!
    Blogissasi parasta on vinkit ja inspiraatio. Tutoriaalien kautta olen oppinut paljon ja myös tuotesuosittelut helpottavat omaa tuotteiden vertailua👌

  • Satu

    Täytyy sanoa, että innostuin ihan täysin blogisi ansiosta Sigman siveltimistä ja nyt tuntuu ettei niitä ilman enää pärjää 😊 oma kauneusvinkki:sokeri-hunaja naamio kasvoille ja huulille, helppo laittaa esim saunan ajaksi. Tämän jälkeen iho on ihanan silkin pehmeä.
    Toivoisin lisää videopostauksia ja vinkkejä aurinkopuuterin käyttöön 😉

  • JJH

    Toivoisin nyt näin kesälle postausta mökkikosmetiikasta, kun mökillä saattaa olla iholle kuin hiuksillekin vähän haastavammat olosuhteet pesulle yms.
    Toinen postaustoive olis hyvistä silmänympärysihon hoito-ja meikkituotteista. Ikä alkaa painaa ja juonteita ilmestyä meikäläiselle.
    Sä oot huikee bloggaaja, sinulta saa inspiraatiota ja vinkkejä. Hienointa on sun asenne ja arvostus omaa tekemistä kohtaan ja toki muidenkin 😊

  • Heta

    Olen muutaman vuoden lukenut blogiasi ja saanut hyviä vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaukseen. Mahtavaa kun pidät blogia!

  • Vera

    Ihailen sinun aitouttasi ja avoimuuttasi! Tuot esille tuotteita laidasta laitaan ja kuvasi ovat mainioita (luonnollisia, ei vain photoshoppausta). Toivoisin postausta pienten silmien/raskaiden luomien meikkaamiseen liittyen. Lisäksi tahtoisin lukea meikkivinkkien lisäksi myös matkailuaiheisia juttuja. Jatka samaan malliin!

  • Essi

    Paras vinkki on ollut koreakosmetiikan hoitovesi! Sain kuivalle iholleni hyvän tuotteen. Toivon hiusvinkkejä arkeen hieman lyhyemmille hiuksille. Ehkä löytäisit jonkun malliksi?

  • Jenni

    Kampausvinkkejä kesäksi! Esimerksi letti-ja nutturavinkkejä, mitä olisi helppo tehdä itse itselleen. 😊

  • Tiia

    Tykkään meikkivinkeistä 😊

  • Anna

    Hei Miia! Voisitko tehdä postauksen ruskettuneelle iholle / muutenkin kesään sopivasta meikistä? 😊

  • Liisa

    Koreakosmetiikkaan tutustuminen blogisi kautta 👌❤️😍

  • Maria

    Kampausvinkit 🙂

  • Nina

    Hei! Arvostan rohkeuttasi tehdä elämässäsi isojakin käänteitä ja rakastan meikkivinkkivideoitasi, niiden avulla olen itsekin oppinut meikkaamaan paremmin! Ihanaa kesän alkua!

  • TanjaE

    Parasta antia on ollut ehdottomasti meikki tutoriaalit, niitä siis toivon lisää kiitos:)Ja etenkin kesäinen meikki kiinnostaa✌🏼

  • Tiia

    Blogisi on aito, rehellinen ja aivan ihana! ❤ Olen saanut paljon hyviä vinkkejä ihonhoitoon liittyen. 😊 Meikkitutoriaalit ovat myös olleet erittäin hyviä ja niistä on löytynyt monia vinkkejä itsellekin käyttöön, mm. kestävän meikkipohjan tekeminen 😊

  • Jane

    Kampaustutorialit on ihania, samoin kuvat meikeistä missä ensin on tehty väärin ja toisessa oikein, jotta voi vertailla eroa miltä näyttää eri tavalla tehdyt meikit eli ns. meikkimokat. Lisää toivon juttuja siveltimistä, luomiväreistä sekä uutuustuotteiden testaamisista.

  • Berni

    Pidän itsestäni huolta fyysisesti, liikun ja huolehdi että syön säännöllisesti, lisäksi huolehdin veriarvoista -> syön d ja rautaa tarvittaessa. Tämä mun kauneusvinkki! Ja tietenkin nukun tarpeeksi 🙂 koreakosmetiikka on parasta, lisää sitä tänne postauksia 🙂

  • Miia

    Tykkään aitoudestasi ja ihailen sun tapaa kertoa asioista kannustavasti sekä tykkään siitä, että postaat selkeät ja helpot ohjeet meikkaamiseen. Niistä on todella helppo oppia! Kiitos! Aurinkoa päiviisi! 😍

  • Jenny

    Ihastuin sun tapaasi kertoa asioista. Blogisi on ihanan simppeli ja maanläheinen, mutta kuitenkin elegantti fiilis välittyy sekä aito palo hommaan.

    Sama juttu videoissa, helpot ohjeet ja vinkit turhia höpisemättä.

    Onnea blogin uuteen kotiin! Ja ennen kaikkea onnittelut sinulle ❤

  • Laura

    Kivoja, helppoja vinkkejä! Niin meikkeihin, ihonpuhdistukseen kuin hiuksiin liittyen. Aina saa kysyä ja aina jaksat vastailla. Tykkään <3

  • Soile

    Vinkkien ansiosta olen oppinut tekemään meikin aamulla, joka näyttää vielä myöhäänkin illalla hyvältä!

  • Jenni

    Sun blogista saa aina parhaat vinkit ihan tavalliselle meikkaajalle!😍 aina jos etsin esim. vinkkejä vaikka meikkipohjasta tai huulimeikistä, suuntaan ekana blogiisi katsomaan mitä sinulla olisi ehdottaa.👌

  • Elli

    Tutoriaalit on parhaita. Ja vinkit hyvistä, mutta kukkaroysätällisistä tuotteista.

  • Anniina

    Olen tykästynyt kovasti sun meikki- ja hiustutoriaaleihin. Ja alkujaan tämä innostus kosmetiikkaa kohtaan lähtikin sun blogin kautta. 😀😗 Toki olen aina meikannut ja tykännyt laittautua, mutta sain niin paljon hyviä vinkkejä ja inspiraatiota, että kiinnostus perehtyä enemmän meikkaamisen saloihin sai sykäyksen. ☺️

  • Riikka

    Postaustoive couperosa ihon, suurentuneiden ihohuokosten hoitoon .

  • Katya

    Postaustoiveena rusketuksen ihon meikkipohja. Kiva,aito blogi!

  • Rea Träskelin

    Parasta blogissasi on läpikuultava ja “normaali” meikki joka on helppo tehdä. Kaikki arkea helpottavat asiat kiinnostaa: nopea meikki ja hiukset.

  • Annamari

    Paras kauneusvinkki on varmasti sisäinen kauneus, hyvinvointi, arvostus ja armollisuus itseä kohtaan❣️Ihonhoidossa puhdistus, kuorinta ja kosteutus mielestäni ne kaiken a ja o.
    Olen saanut todella paljon vinkkejä blogisi kautta meikkaamiseen ja löytänyt monia uusia tuotteita, kiitos sinulle kun teet postauksia ja videoita❤️
    Odotan aina innolla että pääsen lukemaan ja katsomaan blogin uudet kuulumiset. On ihanaa kun olet niin aito ja ilostuttava itsesi.🤗

  • Nenne

    Mukana ihanassa arvonnassasi!
    Minulla olisi postaustoive : meikkilook esim.kokonaan jonkun tietyn brändin tuotteilla (esim.edullisempi markettikosmetiikka) tai postaus,jossa olisi mietitty esim.silmämeikkejä jotka korostavat silmien väriä – mikä sinisilmäiselle/ruskea ym.. 🙂

  • Johanna Penttinen

    Blogisi kautta löysin oikeat ja pätevät meikkauksen perustiedot neljän suttumeikki-kotiäitivuoden jälkeen! On kuin olisin saanut nuoruuteni ja minuuteni takaisin blogisi ohjeiden innostamana! 🙂

  • Laura

    Äh, äskeinen kommentti lähti ihan väärällä sähköpostiosoitteella. Se kommentti mikä
    alkoi ”Kivoja, helppoja vinkkejä! ..ja päättyi Tykkään<3” oli siis minulta, tässä uusi yritys oikealla sähköpostiosoitteella.

  • Sheana

    Onnea uuden blogikodin puolesta! Sinulta saamani paras kaunesvinkki oli investoida koreakosmetiikkaan sekä Estee lauderin meikkivoiteeseen, mahtavia molemmat, kiitos! Jatka samaan malliin 🙂

  • Kaija Lakio

    Kauneus hehkuu sisältäpäin. Näin se vaan on.

  • Veera

    Blogisi kautta olen saanut mahtavia meikkivinkkejä kestävään pohjaan ja silmämeikkeihin 😊

  • Satu

    Sinulta olen saanut tosi hyviä täsmävinkkejä eri tuotteista!😊 Lemppari juttuna ehdottomasti koreakosmetiikan tuotteet!👍

  • Ellen

    Korealainen kosmetiikka kiinnostaa. Olisi myös mukava kuulla miten tehdä meikki aurinkorasvatuille kasvoille. Iho ollessa todella tahmainen on vaikea laittaa mitään päälle. Onko sinulla myöskään vinkkejä ei-niin-tahmaisiin aurinkorasvoihin.

  • Helmi

    Olen tykännyt erityisesti jakamistasi meikkausvinkki-postauksista. Julkaisusi innoittavat minua kokeilemaan aina rohkeasti erilaisia meikkejä ja meikkityylejä 😘😍

  • Anniina

    Tutorvideot on parasta!

  • Outi H.

    Tutoriaalit ovat aivan huippuja, niitä lisää! <3

  • Paula

    Eniten kiinnostaa tutoriaalit ja tuotevinkit, erityisesti ne missä on hyvä hinta-laatu-suhde. Enää ei tarvitse tehdä hutiostoksia 🙂

  • Eveliina Kajander-Heinonen

    Moikka!
    Sun blogin innoittamana lähdin testailemaan koreakosmetikkaa ja toivon sen tiimoilta jatkossakin postauksia esim uusista tuotelöydöistä.

  • Sannamari

    Meikki tutoriaalit ovat lemppareitani. Olen saanut niistä aloittelijana paljon vinkkejä ja oppeja, joita käytän päivittäin. Plussaa myös blogin monipuolisuudesta ja siitä että panostat erillaisuuteen, jokaiselle löytyy varmasti aina jotakin uutta.

  • Pilvi

    Onpa upea palkinto tarjolla! Postaustoiveena olisi vinkkejä ihon värivirheiden (vitiligo, maksaläiskät ym) peittämiseen ja meikkaamiseen.

  • Krista

    Parasta on kun saa sulta hyviä vinkkejä omaan käyttöön ja olen niitä myös hyödyntänyt.myös ihania kosmetiikka vinkkejä mitä olen ottanut kokeiluun😍

  • Katariina

    Muista aina puhdistaa iho ennen nukkumaanmenoa

  • Emmi

    Tykkään tosi paljon sun meikki/kosmetiikkapostauksista. Ja meikkitutoriaaleista niinkuin se eyeliner tutoriaali ja irtoripsi tutoriaali on molemmat kivoja❣️

  • Tipsu

    Parhaat vinkit, joita olen sinulta saanut liittyvät ehdottomasti ihonhoitoon ja sen myötä onnistuneen meikkipohjan tekoon. Oma meikkipohja oli jämähtänyt vuosien takaiseen ja iho oli koko ajan tunkkainen. Olen oppinut, että kun iho on kunnossa, on kuulaan ja luonnollisen meikin teko mahdollista myös minulle! 🙂

  • Jenna

    Ihan parhaita nuo instastoorit. Tulee joka päivä katottua. Monesti tosi hyviä meikkivinkkejä.

  • Katja

    Tykkään katsoa/lukea meikkitutoriaaleja sekä hiustutoriaaleja juurikin lyhyempiin hiuksiin.

  • Henna

    Blogisi kautta olen löytänyt korea-kosmetiikan ja sen myötä saanut ihoni parempaan kuntoon.
    Sulla on ihana blogi, ainoa kauneusblogi jota seuraan säännöllisesti 😍

  • Niinu

    Kiitos mahtavasta inspiroivasta blogista,keep up the good work!! Tosiaan lisää meikki ja hius tutoriaaleja,olisi myös mielenkiintoista nähdä sun muille tekemiä meikkauksia ja kampauksia.

  • Viki

    Tutoriaalit on mun lemppareita, rakastan kun teet niitä! 🙂 olen oppinu sulta paljon uutta. Kiitos!

  • Ida

    Paras kauneusvinkkini on veden juonti. Voi kun sen muistaisi myös arjessa..

  • Tiina L

    Selkeät tutoriaalit, hyvät tuotevinkit sekä bloggaajan ammattitaito ja ihana persoona! Ne on ne tekijät, jotka on nostaneet tämän blogin mun suosikki kosmetiikkablogiksi. Jatka samaan malliin!

  • Jasmin

    Olen itse saanut hyviä vinkkejä blogista. Mielestäni paras vinkki, jonka blogista bongannut on Korea kosmetiikasta, jonka ansiosta myös oman naaman kuivuus rupee olemaan historiaa ❤️

  • Leena

    Olisi kiva kuulla vinkkejä ihonhoitoon myös luonnollisilla tuotteilla ja menetelmillä, esim. kotikonsteja ihonhoitoon tmv.

  • Emilia

    Olen blogisi kautta löytänyt oikeasti toimivia kauneus vinkkejä, hyviä eikä liian monimutkaisia. Blogistasi löytää helposti mitä etsii ja tapasi tuoda esille asioita on todella miellyttävä. Suuri plussa siitä että “mainostat” blogipostauksiasi instagramissa – niin minä ainakin useimmiten satun lukemaan postauksiasi.

  • emmianitaaa

    Toivoisin lisää postauksia kauneuden hoidosta, meikkaamisesta ja alkavan kesän kesäjuhliin liittyen esimerkiksi kampausideoita🌸🌼🌸

  • Ria

    Postaukset ovat ihanan selkeitä ja niistä on saanut hyviä meikkivinkkejä. Toiveena olisi tutoriaalia pitkien hiusten yksinkertaisiin arkikampauksiin.

  • Mia

    Tykkään aidosta blogistasi, aurinkoisesta asenteesta ja huippukivoista tutoriaaleista!

  • miss suzy

    K-beauty vinkeistä olen saanut itselleni myös hyviä tuotteita ihonhoitoon. Kiitos vinkeistä. Myös mm. sivellinvinkit olleet käytännöllisiä. Et tarvitse 10 eri sivellintä silmämeikin tekoon, on kiva kuulla ammattilaisen suusta . Huh, mikä helpotus.

  • Susanna

    Eksyin sattumalta instatilillesi ja sitä kautta blogiisi. Tämä koitui onnekseni, sillä luonnollinen, hauska ja rento tapasi kertoa kauneusvinkeistä viehätti kovasti. En koskaan ole osannut tehdä itselleni luonnollista silmämeikkiä ja videosi avulla onnistun tänä päivänä jo kohtuullisen hyvin. Tutustuin kauttasi myös koreakosmetiikkaan ja erityisesti kasvojen kaksoispuhdistukseen. Sen avulla ihoni voi huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin. Kiitos Miia ja onnea uusiin haasteisiin.

  • Johanna

    Sinulta saa hyviä vinkkejä meikkaamiseen, ja sellaisia millä itekkin voi jopa onnistua. Olet ihanan aito, ja ne tuotteet mitä suosittelet niin tietää että oikeasti itekkin niistä tykkäät.

  • Nina M

    Kuulas ja kaunis meikki. Myös huulipunatestit ovat olleet kivoja!

  • Sanna

    Olen saanut sinulta helpon vinkin luonnollisten kulmien tekoon, ja muutenkin olen saanut apuja tutoriaaleistasi! Lisää toivoisin vaihe vaiheelta mm. Lettikampauksia, ja muitakin kampauksia toki. Tuntuu ettei omat tekeleet ikinä onnistu, vaikka kuinka yrittää. Joten kampaustutoriaaleja alusta alkaen vaihe vaiheelta! 🙂 Ja haluan samalla kiittää sinua blogistasi, se on rehellinen ja inspiroiva! <3

  • Anniina K

    Parhaat vinkit mitä oon sulta saanut on ollu hiusten hoitoon liittyviä juttuja, esim rakennesuihke ja miten saa kylmän blondin pysymään pitkään. 😊

  • Sara

    Kaikenlaiset tutoriaalit kivoja! Kampausvinkit kesälle tms!

  • Kirsi

    Vinkki -veden juonti (itsellä tahtoo aina unohtua)
    Ihana kun olet oma itsesi rento ja rehellinen 💕

  • Sonja Tiainen

    Olet luonnollinen ja helposti lähestyttävä, näin blogin välityksellä 😊 tutoriaalit kivoja!

  • Amanda

    Helpot ja näppärät tutorial jutskat! Lisäksi sun suosittelemana löytynyt hyviä, uusia meikkituttavuuksia. 🙂

  • Kaisa

    Paras kauneusvinkki on terveelliset elämäntavat. Liikun, syön terveellisesti, lepään, ja työn vastapainoksi nautin vapaa-ajasta.

  • TarjaA

    Sulla on niin ihanan innostunut ote kaikkeen mistä kirjoitat. Olet myös hyvällä tavalla ns. tavallinen. Oot varmaan helposti lähestyttävä ihminen. Tutorialit on aina kivoja, niistä saa sellaisia ahaa-elämyksiä, että aijaa, ton voi tehdä noinkin 😋. Tosi hyvä blogi sulla, vielä kerran onnittelut uudelle Elle-blogille💐🎉.

  • Jenna

    Blogissasi parasta on meikkitutoriaali videot ja vinkit hyviin edullisiin meikkeihin😍

  • Aino Hyväri

    Runsas veden juonti, ihon säännöllinen kuorinta ja kosteutus

  • Sanna

    Kohta omatkin hiukset lyhenevät lähes samanpituisiksi kuin sinun hiukset nyt, joten hiustenlaittovinkit olisivat enemmän kuin tervetulleita! 🙂

  • Milja

    Toivoisin kasvojen hoito vinkkejä,varsinkin iholle jossa arpia ja hieman couperosaa jotka ei millään aineilla meinaa lähteä 😀 Ja päädyin seuraamaan sun blogiasi ensitreffit alttarilla jälkeen,Olit jotenkin niin symppis ja aidon oloinen ihminen jota arvostan,eikä ollu pettymys että aloin seuraan blogias,paljon hyviä vinkkejä saanut kauneuteen liittyen.Aikasemmin en ole paljon panostanut muuta ulkonäköön sen kummemmin,n.1v sitten aloin kiinnostumaan enemmän ja enemmän,ONHAN se ihan perk*leen rentouttavaa puuhaa ja nassu nauttii kun pitää huolta ihosta 😍

  • Maija

    Sinun innoittamana olen kiinnittänyt ihon hoitoon entistä enemmän huomiota. Koreakosmetiikka❤️ Kaikkia aiheita on ollut mukava lukea .

  • Kaisa

    Meikkitutoriaalit ehdottomasti parasta! 🙂

  • Oona

    Postauksissa tutoriaalit parhaita, niistä napannut monta pientä vinkkiä ja tuotetta käyttöön 😍 hiustutoriaaleja voisi olla vieläkin enemmän. 🌸

  • ixa

    Pidän sinun postauksista koska oon saanut niistä tosi paljon oikeasti toimivia vinkkejä. En tiedä onko kyse siitä, että meillä on samantyyppinen iho tai silmät vai enemmänkin siitä, että jaat oikeasti testattuja tai itse keksimiäsi vinkkejä etkä vaan toista muualla nähtyjä, mutta ne vinkit oikeasti toimii minulle.

  • Jennni

    Toivoisin rasvoittuvalle iholle jossa epäpuhtauksia niin kevyttä mutta peittävää pohjaa kesäksi.. Jos sellaista on olemassa 😄
    Blogiasi on aina mukava lueskella. 😊

  • Linnea

    Tykkään kovasti sun tyylistä “mainostaa” postauksia. Tykkään katsoa instastoryja ja kun mielenkiintoisesti aina kerrot postauksen aiheesta, niin pakko käydä aina lukemassa! Jatka samaan malliin selkeitä ja hyviä vinkkien ja ohjeiden antoa!

  • Jonna

    Blogisi kautta olen saanut mielettömästi tuotevinkkejä! Olen itsekkin meikkaaja ammatiltani ja uusien tuotteiden metsästäminen on kokoajan ajankohtaista.

  • Tia

    Paras kauneusvinkkini on hyvin hoidettu, kosteutettu iho sekä puhtaat ja hyväkuntoiset hiukset. Säännöllinen käynti niin kampaajalla kuin kosmetologillakin kannattaa 😊

  • Ilona

    Parhaita postauksia on kaikki erilaisten uutuustuotteiden testailu- ja arvostelupostaukset, niistä tykkään paljon! 🙂

  • JK

    Korea kosmetiikka postaukset on olleet mielenkiintoisia, itse pitäisi hommattua ekat korea kosmetiikan perustuotteet ja saada se ns motivaatio oman ihon hoitoon. Mutta uskon korea kosmetiikasta olevan apu ihooni.

  • Noora Holappa

    Parasta on, että vinkeissäsi on aina edullisiakin vaihtoehtoja mitkä sopivat opiskelijankin budjettiin!

  • Soile

    Pidän blogissasi siitä, kun esittelet monen hintaisia tuotteita sekä tuot selkeästi esiin millaiselle iholle tuotteet mielestäsi sopivat. Toivoisin lisää helppoja ja nopeita kampausvinkkejä puolipitkiin hiuksiin. Itse olen aika surkea hiusten laittaja, mutta olisi kiva kokeilla jotain uutta 🙂

  • Xeveliina

    Olen vain kerran elämässä mennyt kampaajalle ideahiuskuvan kanssa ja se kerta oli sinun pääsi kanssa! 😀 Sinulla oli siis täydellisen pituinen ja mallinen tukka juuri minulle ja esittelin Instagram-kuviasi esimerkkinä… Ja tuli muuten hyvä tukka, että kiitos vaan laadukkaista kuvista, joista näkee, miltä lopputuloksen kampauksessa tai meikissä pitäisi oikeasti näyttää.

  • Marjukka

    Pidän blogisi helpoista meikkikikoista ja vinkeistä edullisemmista meikeistä ja hoitotuotteista.

  • Inga

    Kyllä se olet kuule Miia vain ja ainoastaan Ihana Sinä joka puoleesi vedät! Inspiroit omalla luonnollisuudellasi ja uskallat olla oma valloittava itsesi. Hienoa työtä, tästä on parempi kuin hyvä jatkaa! <3 Oma kauneusvinkkini likaisen työn raatajana ja kiireisenä erityislapsen lähivanhempana on ihon kuivaharjaus ja hyvä kosteutus! 👌🏼

  • Ems

    Näitä kauneusvinkkejä on kaikki paikat pullollaan, mutta olen huomannut että peruasioista pitää lähteä; ruokavalio, uni ja nesteytys.
    Ja vaikka valintana olikin vain yksi esitän silti toiveen vielä postauksesta: olisipa kiva tietää sinun ruokavaliostasi enemmän, oletko huomannut sen vaikuttavan esimerkiksi ihoosi ja kehoosi jotenkin kun syöt jotain erilaisesti tai eritavalla. Syötkö tietoisesti jotain vain koska tiedät että se vaikuttaa myös ihosi ja kehosi hyvinvointiin? (:

    Ja koska en voi vastustaa kiusausta, annan myös heti palautetta alustan vaihdosta; sivu ei skaalaudu nätisti mobiililaitteelle. Tai ei ainakaan minun iPhone X:n näytölle. Osa tekstistä menee ihan liian vasempaan reunaan, tämä näkyy varsinkin kommenteissa, mutta myös otsikoissa ja joissain osaa tekstiäkin. Tekee tekstistä vaikealukuisen.

    Onnea uusiin tuuliin (:

  • Tiina

    Olen saanu tosi paljon vinkkejä seuraamalla sinun blogia, tosi selkeät ohjeet ja kauniit meikit! Jatkossa toivon samaa lisää 🙂 Onnea kaikesta uudesta!

  • Sandra

    Kaikki sun silmämeikki tutoriaalit ovat niin huippuja ja kiva kun suosittelet myös halpistuotteita ja kerrot niistä , koska ne sopii tähän taloustilanteeseen täydellisesti 😊
    Paras vinkki on se että käytän kookosöljyä silmämeikinpoistoaineena 👍🏻😊🥥

  • Eerika

    Tykkäsin todella paljon ihonhoito postauksista! Hyviä tuotevinkkejä joista moni pääsikin jo kokeiluun 😊 Teet muutenkin todella laadukasta sisältöä,kiitos siitä! 🌼🌞

  • Hanna

    Olen tosi pitkään tykännyt lukea blogiasi ja seurannut tietysti sinua instassa. Paljon on tullut vinkkejä matkan varrella ja erityisesti korea kosmetiikka kiinnostaa 😍 olisi ihan huikeeta voittaa tää setti!

  • Mari

    Paras vinkki on tullut kuulaaseen meikkipohjaan sekä vähempikin meikkk voi olla kaunista🙂

  • Oona

    Parasta blogissa on tutoriaalit, niistä saanut paljon uusia vinkkejä ja ideoita 😍 vieläkin enemmän voisi olla hiustutoriaaleja 🌸

  • Heidi

    Blogissasi viehättää sen aitous ja se, että siihen on helppo samaistua. Jatka samaan malliin<3

  • Hanna

    Sinun postauksissasi ja tyylissäsi parasta on rehellisyys ja aitous, toivon siis että jatkat samaan malliin!
    Minulla ei hurjan hyviä kauneusvinkkejä ole, mutta minusta (näin kesäaikaan) kaunista on päivettynyt iho ja auringon vaalentamat hiukset – siis luonnollisuus! Siitä kun lookia upgreidaa ripsarilla, kulmien siistimisellä ja aurinkopuuterilla niin se riittää 👌!

  • Riina

    Oma kauneusvinkki: älä nuku meikit kasvoilla. Parasta sun postauksissa on luonnollisuus mutta samaan aikaan kaunis ja näyttävä 🙂

  • Emilia

    Kaikki meikkitutoriaalit ja tuotearvostelut ovat aina kiinnostavia! Myös ihonhoito kiinnostaa ja vartalon ihon hoitoon kaipaisin vinkkejä 🙂 Oon saanut paljon superhyviä tuotevinkkejä sun blogista, kiitos niistä!

  • Jenny

    Parasta postauksissasi on maanläheisyys, sellainen u can do it- meininki!

  • Saana

    Sun blogi on huippu juurikin tuotetestausten sekä tutorial videoiden vuoksi! Toivoisin kesäksi vinkkejä kuulaan pohjameikin tekoon. Millä tuotteilla ihanan meikki pohjan saisi luotua.

  • Kiikkuuuu

    Kiitos ensinnäkin aurinkoisuudestasi! On ihanaa uppoutua arjen harmaudesta postauksiisi ja harjoitella hyvien tutoriaalien mukana uusia niksejä <3 Olen oppinut paljon uutta!

    Tällä hetkellä mitä mielessäni olisi, olisi helpot hiustutorialit kesän juhliin 🙂 Sekä heleä meikkipohja ja kevyitä kesämeikkivinkkejä ei voi olla koskaan liikaa!

  • Orvokki

    Parasta on kaikki. =)

  • Anna_K

    Mieleen on ainakin jäänyt havainnollistava juttusi siitä, miksi kirkas huulipuna voi näyttää suttuiselta. Eli hyvä pohjameikki kasvoille ja etenkin huultenympäryksille tuo avun ongelmaan.

  • Elina

    Postauksissasi viehättää mielenkiintoiset aiheet ja niistä huokuva aitous ja positiivisuus.

  • Minna

    Minulle meikkaaminen pitkään tarkoitti ripsiväriä ja hieman meikkivoidetta naaman arkisin, jos edes sitä. Juhliin saatoin panostaa lisäksi huulipunalla ja poskipunalla. Miksi siis meikkasin niin vähän, minun on ollut vaikea löytää sopivia tuotteita ja vääränlaiset tuotteet lopahduttivat meikkausintoni. Nyt alkuvuodesta kiinnostukseni alkoi taas heräämään ja onnekseni löysin blogisi ja tutoriaalisi. Pikkuhiljaa olen löytänyt itselleni sopivia tuotteita ja into on säilynyt. Voisi jopa sanoa, että nälkä kasvaa syödessä. 😂 eniten apua minulle on ollut meikkitutoriaaleista ja sivellinvinkeistä. Meilkimokat sarja oli viihdyttävästi kirjoitettu, sekä opettavainen. Blogistasi on ollut minulle paljon apua meikkaamisen opettelussa ja sopivien tuotteiden etsinnässä.

  • Salla

    Tykkään tuote-esittelyistä ja tutoriaaleista! Toivoisin kampausideoita

  • Anni

    Hei. En ees osaa toivoa mitään enää. Niin monipuolisesti aina kirjoitat. Kaikki hyviä. Hiusjutut, meikkijutut, testaukset… tarpeellisia hyviä. Omat mielipiteesi ja havaintosi on hyviä.

  • Salla-M

    Parhain kauneudenhoitovinkkini on kosteutus, kosteutus, kosteutus. Peruasia, jolla pääsee jo pitkälle! Sisäisesti paljon vettä ja ulkoisesti hyvät kosteusvoiteet vuodenaikojen mukaan. Viime aikoina ihonhoitovinkkisi ovat kiinnostaneet erityisesti. Pidän kovasti raikkaista ja luonnollisista meikkitutoriaaleistasi, välillä raikasta juhlameikkiä, ja välillä hieman voimakkaampaa leikittelyä. Mukava on myös kuunnella arkihöpöttelyitäsi. 🙂
    Itsellä on ollut ihan pienestä asti suurena ongelmana tummat silmänaluset. Vaikka paljon olen niihin kokeillut erilaisia keinoja, lisää ajankohtaisia vinkkejä toivoisin sinulta lisää. Myös erilaiset hiustutoriaalit (esim. Letitykset) silloin tällöin olisivat kivoja!

  • Kristiina Leino

    Parasta blogissasi on se, että esittelet tuotteita, jotka sopivat joka kukkarolle ja se, että olet saanut luottamukseni puolellesi. On hienoa huomata, että teet tätä työtä sydän mukana ja testaat tunnollisesti tuotteet ennen niiden esittelyä meille lukijoille. Parhaimpana kauneus vinkkinä blogisi kautta olen löytänyt k-kosmetiikan, edulliset huultenrajauskynät, meikki tekniikka vinkkejä ja PALJON MUUTA. Säily aitona ihana Miia! 😊

  • Minde87

    Parhaan kauneusvinkin olen saanut blogisi kautta ja se on seerumien käyttö ihonhoidossa. Pintakuiva ihoni on nykyään paljon paremmassa kunnossa!

  • Ansku

    Olen saanut paljon hyviä kosmetiikka- ja meikkivinkkejä blogistasi, mm. koreakosmetiikasta ja luonnonkosmetiikasta! Joskus muuten kyselit hyviä primereita, niin en tiedä oletko ikinä kokeillut Farsalin kosmetiikkaa (esim. unicorn essence)? Itse testasin tuota unicorn essenceä ja se on aivan ihana! Ehdottomasti suosittelen!

  • Venla

    Parasta sun blogissa on monipuolisuus ja rehelliset mielipiteet tuotteista 🙂

  • Suvi

    Blogisi kautta olen tutustunut koreakosmetiikkaan sekä saanut paljon uusia ideoita ihon hoitoon ja meikkaukseen 🙂

  • Johanna

    Tutoriaalit, niin meikki kuin hiustutoriaalit ovat parhaita! Olisi kiva saada hyvä silmämeikki vinkki vihreänruskeille silmille, siis sellaisille armeijan vihreän ja ruskean sekoitukselle. Ja haluaisin myös huulipunavinkkejä syksyn värikarttaan kuuluvalle, oletko perehtynyt värikartta ajatukseen? Täsmävinkit lämpimistä huulipunasävyistä eri merkeiltä olisi kivoja. Mutta kiitos kun bloggaat, sinua on kiva seurata!

  • Annika

    Ihania videoita ja postauksia, niin paljon saan hyviä vinkkejä meikkaamiseen ja ihonhoitoon. Paras vinkki oli se, jolla pääsin eroon todella kuivasta ihosta silmäluomilla ja se toimi – nyt voin taas käyttää luomiväriä!

  • Meri

    Erilaiset tutoriaalit, varsinkin silmämeikki- ja hiustutoriaalit ovat kivoja! Olisi kiva myös saada tutoriaaleja vähän pidemmille hiuksille! 🙂

  • Lotta Nurminen

    Tykkään kovasti tutoriaaleista, niistä saa hyviä vinkkejä. Ja kaikki testaus -postaukset on mahtavia niiden perusteella olen jotain tuotteita ostanut itsellekin.

  • Sanna

    Mä uskon, että keep it simple, eli paras kauneusvinkki on nukkuminen. Postausidea blogiisi; no poo-kokeilu tai tee-se-itse- kosmetiikka :).

  • Mari

    Ehdottomasti ykkönen on koreakosmetiikka, jonka olen sinun blogista löytänyt. Se on tullut jäädäkseen. BB-voide on suosikkini. Lisäksi heleä meikkipohja on must juttu !

  • Kristiina

    Parasta on mielestäni se, että kerrot reilusti mielipiteesi tuotteista. Kerrot myös tuotteen puutteet jos niitä mielestäsi on, ei pelkkää hehkutusta. Myös se on on tärkeää että tuotteita on laidasta laitaan, arvokkaampia ja edullisempia.
    Tutoriaalit on selkeitä ja yksityiskohtaisia, jaat aina huippuja käytännön vinkkejä! Ainoa kauneusblogi, jota olen jäänyt pidemmäksi aikaa seuraamaan.

  • Ilona

    Tutoriaalit ja KK vinkit

  • Julia

    Olen seurannut monia meikki- ja kauneusblogeja. Sut löysin vasta pari kuukautta sitten ja tykästyin heti sun aitouteen ja luonnollisuuteen ja meikkaamisen helppouteen! Eli samaistuin ja heti kokeilin lilaa luomiin ja sain kelpokäyttöisiä vinkkejä arkeen. Geep on going! Lisää do and don’t -postauksia. 🙂

  • Karkkili

    Sinun blogisi tärkein kauneusvinkki on ollut, että todellinen kauneus tulee sisältä. Se hehkuu sinussa ulkoisen kauneutesi lisäksi ja siitä otan itsekin jatkossa mallia.

  • Hanna-Kaisa

    Korealainen kosmetiikka ja siihen liittyvät vinkit ja postaukset, super!

  • Katja Nikander

    Ehdottomasti parhaat kauneusvinkit, joita olet jakanut, liittyy koreakosmetiikkaan. Muutama niistä on jo löytänyt tiensä omiin arkirutiineihin 🙂

  • NelliP

    Blogissasi on parasta olleet selkeät ja uudet vinkit. Kuvat näyttävät selkeästi eron ja sinulla on kannustava tapa kirjoittaa. Ehkä lisää postauksia miten kokeilla uusia trendejä tyylikkäästi. Kaikkea hyvää! <3

  • Julia J.

    Olen seurannut monia meikki- ja kauneusblogeja. Sut löysin vasta pari kuukautta sitten ja tykästyin heti sun aitouteen ja luonnollisuuteen ja meikkaamisen helppouteen! Eli samaistuin ja heti kokeilin lilaa luomiin ja sain kelpokäyttöisiä vinkkejä arkeen. Geep on going! Lisää do and don’t -postauksia. 🙂

  • Virva

    Parasta ovat meikkikokeilut/vinkit hintoineen.

  • Heini

    Paras kauneusvinkkini ihan jokaiselle sukupuolesta ja meikin määrästä riippumatta; suojaa ihosi aurinkosuojalla! Eikä vain niinä parina päivänä kun suomessa paistaa aurinko vaan jokaisena päivänä. Iho pysyy kauniina ja jokainen terveempänä 🙂

  • Milla

    Blogisi ansiosta olen ruvennut meikkaamaan päivittäin. Olen vihdoinkin oppinut tekemään itselleni kivan arkimeikin ja nykyään uskallan jopa kokeilla uusia juttuja 🙂
    Kiitos sinulle ihanasta ja inspiroivasta blogista!

  • Jenna

    Tykkään tyylistäsi puhua ja kirjoittaa, niistä välittyvät positiivisuus! Tyylisi on raikas! Pidän erityisesti siitä, että kun suosittelet tuotteita, mielessäsi ei ole vain markkinointi vaan oikeasti hyvä tuote! Plussaa myös siitä, että sinun postauksissasi on ollut tuotteita hintatasoltaan monenlaisia! Itseäni harmittaa, oli tuote sitten miten hyvä tahansa ja miten paljon kehuttu, jos hinta on äärimmäisen korkea, eikä yhteen tuotteeseen vaan yksinkertaisesti ole tavallisella tallaajalla varaa panostaa niin paljoa rahallisesti. Olen saanut paljon vinkkejä sinulta meikkaamiseen! Miten paljon onkaan ollut asioita, joista en ole tiennyt. Eikä kyllä ole ollut ketään keneltä kysyä. Toivoisin juttua meikinpohjustusvoiteista ja jotain kynsiin liittyvää! 🙂

  • Luumu

    Postaus aikuisen naisen meikkivinkeistä kiinnostaisi.💅👄💄

  • Mirva Siuro

    Olen saanut roppakaupalla toimivia vinkkejä kosmetiikkaan ja ihonhoitoon ja iso kiitos siitä! 😍 Blogisi on vaan kerrassaan ihana ja inspiroiva piristysruiske arjen keskellä!

  • Ohikulkija

    perus bodylotion hiuslatvoihin hiusöljyn tavoin, bueno.

  • Aino

    Paras vinkki ikinä: holika holikan hoitoneste! En varmaan koskaan tule siitä enää luopumaan.

    Parasta blogissa myös tutorialit, kiva nähdä ”normaaleja” meikkejä, eikä mitään insta-glam-fullface taideteoksia joita en todellakaan pääsisi koskaan edes hyödyntämään, kun elämän suurimmat juhlat on lasten synttärit 😆 Koko blogi on tosi kiva ja opettavainen, ainut meikkiblogi jota seuraan aktiivisesti.

  • Tuike

    Paras kauneusvinkkini on ihon säännöllinen kotihoito,hyvä puhdistus,kuorinta naamiot.Blogissasi pidän siitä,että esim.meikkinvinkkejäsi on helppo kokeilla ja ne sopii monelle.

  • Milja

    Olen oppinut tekemään kauniin silmämeikin ohjeillasi. Kehujakin olen jopa saanut!

  • Päivi

    Paras kauneusvinkkini on vartaloöljy, jonka saat sekoittamalla tipan laventelin eteeristä öljyä oliiviöljyn tai jonkin muun kasviöljyn sekaan❤️

  • Marika

    Olen avullasi löytänyt oikeanlaiset ihonhoitotuotteet ja useita uusia ihania kosmetiikka tuttavuuksia 😍 KIITOS!

  • Jenni

    Ihailen aina sinun hiuksia. Olisi kiva kuulla miten hiukset on leikattu ja miten laitat ne aina pesun jälkeen. Kaipaisin niin vaihtelua omaan tyyliin, mutta aina tulee laitettua hiukset samalla tavalla.

  • Karoliina

    Löysin koreakosmetiikan blogisi kautta ❤😁

  • Kielo

    Kommentoinkin tässä jo eilen aiempaan postaukseesi, että kaksoispuhdistuksella olen saanut mustapäät nenänpielistä katoamaan lähes tyystin.
    Onnea uuteen blogikotiin!

  • Tiia

    Meikki- ja kampausjutut on parhaita. 🙂 En ikinä unohda testaa ihotyyppisi juttua!

  • Maiccu

    Sun blogista (ja instasta) saa loistavia ideoita nuin meikkiin kuin kampauksiinkin.Toki sun luonnollisuus ja aitous viehättää myös, oot niin oikealla alalla♡

  • SatuJii

    Tutoriaalit ❤️ ja se, kun näytät epäonnistuneen ja onnistuneen version jostain meikkauksesta. Hyvää myös se, kun uskallat sanoa, kun jokin meikki tms ei toimi. Tykkäisin nähdä lisää hiustutoriaaleja.

  • Heta

    Olen huomannut, että kulmakarvojen kevyt trimmaaminen tekee ihmeitä kasvojen ilmeelle ja helpottaa naaman edustuskuntoon laittamista aamuisin aikalailla. (Nimimerkki Aika Muhkeat Kulmakarvat)

  • Jaana

    Sulla on niin mahtavan “tavallinen” blogi, niin voi uskoa niihin tuotteisiin mistä kerrot ja voi myös tavallaan “samaistua” suhun… Vaikka olenkin jo 47v ☺️

  • Milla Rand

    Meikki ja kampaustutoriaalit ovat olleet ihan parasta. Niin monta hyödyllistä vinkkiä saanut😍

  • Hanna

    Kohtuullisen toimiva kauneusvinkki on hyvät unet ja hyvä mieli. Kun on hyvä mieli niin ei huulipunat hampaissakaan harmita niin paljon. 😀 Muut kauneusvinkit koitan katsoa ja opetella mm Miian blogista. Hyviä vinkkejä, kiitos niistä!

  • Anna

    On ollut huikeaa seurata matkaasi aloittelevasta kauneus-blogaajasta vahvaksi ammattilaiseksi molemmilla osa-alueilla. Mikä hienointa, olet pysynyt koko ajan aitona, omana itsenäsi. Postauksista paistaa, että teet tätä suurella intohimolla ja rakkaudella. Teet laajalla skaalalla postauksia ja tutoriaaleja. Blogisi avulla pysyn pinnalla kauneustrendeistä, olen löytänyt useita suosikkituotteita ja saan inspiraatio kauneusrutiineihin. Kiitos ihanasta blogistasi ja onnea tulevaan! ❤️🍓💋💄❤️

  • Hanni

    Toivon erilaisia silmämeikkiohjeita.

  • Jenni

    Oon hurahtanut ansiostasi koreakosmetiikkaan! Siis aivan koukussa. Ja erittäin ihana ihastus oli myös kehumaan BareMineralsin sävyttävä päivävoide, ihan täydellinen kevyt kesämeikkivoide! Kiitos näistä, kunnon löydöt. 🙂

  • Heidiliu

    Kyllä ne koreakosmetiikka vinkit on hyviä 😁. Ja meikkipohjakokeilut, vaikka ei olekaan Estee Lauderin voittanutta!

  • Marika.T

    Esimerkiksi smokey eyes meikin tekoon olen ottanut oppia tutoriaalistasi. Pidän, kun panostat noihin meikkausopastuksiisi huolella ja muutenkin sinulla kiva tyyli kirjoittaa

  • Evea

    Koreakosmetiikka <3

  • Suski

    Ihana Miia! Good things happen to good people! Sun blogi on tasan ainut, jota jaksan lueskella. En ois uskonut, että tällainen kauneusasioiden blogi on just se, mitä luen, mutta niin se vaan on. Sun ansiosta. 🙂

  • Carita

    Olet kovin viehättävä persoona. Paras vinkki jonka olen saanut, on k-kosmetiikka. Tutoriaalit ovat hyviä ja instastoryä on kiva seurata.

  • Sanna L.

    Kiitos Miia sinun todella hyvästä blogista!! Arvostan sinun rehellisiä kommentteja ja vinkkejä tuotteista ja pidän kovasti tutorial videoista. Sinun ansiosta olen siirtynyt k-kosmetiikkaan ja tykkään niistä tuotteista paljon. Kun jokin uusi tuote minua kiinnostaa käyn nykyään aina ensin katsomassa jos olet kirjoittanut jotain kyseisestä tuotteesta. Joten suuri kiitos sinulle vinkeistä!! Ihanaa kesää sinulle!!!

  • Sini

    Mä olen siitä epätavallinen nuori nainen, et seuraan äärettömän vähän mitään bloggaajia tms. Mut sua mä oon seurannut varsinkin instan puolella jo aika kauan! Vaikea sanoa lempparia. Tykkään ehkä eniten niistä hiustutorialeista, niistä oon saanut monta hyvää vinkkiä 😊 Meikkivinkeistä on mahdotonta valita, niitä kun on niin hirmuisesti. Itse toivoisin ehkä raikkaan silmämeikin tekoon ohjeita, varsinkin sellaiseen, jossa käytetään luomissa vähän useampaa väriä. Mitä yksityiskohtaisemmat ohjeet, sen parempi 😊 Kiitos, kun olet niin aito!

  • Elina

    Blogisi kautta tutustuin koreakosmetiikkaan ja sain vuosia kestäneen rutikuivan herkkisihoni vihdoin hehkeäksi ja kauniiksi, kiitos sinun! Youtubesta tutoriaalivideoitasi alusta lähtien seuranneena olen saanut sinusta symppiksen ja hyväsydämisen naisen kuvan. Uskallat olla rohkeasti oma itsesi ja seurata unelmiasi. Olet valtavan kaunis nainen mutta silti niin ystävällinen ja jalat maassa oleva, minkä vuoksi tutoriaaleja ja tekstejäsi on niin mukava seurata. Lisää vinkkejä vaan kehiin kauneudenhoitoon liittyen, esimerkiksi omat suosikit tekoripsistä olisi tosi jees! 👍💟

  • Emmi

    Paras vinkki blogissasi on ollut korealainen kosmetiikka. 🙂 Ja blogissasi eniten pidän ihonhoitoon liittyvistä postauksista!

  • Maikku

    Pidän postauksissasi siitä, että niissä on monipuolisia kauneusvinkkejä, jotka on usein myös helppo itse oppia ja toteuttaa selkeiden ohjeiden ansiosta 🙂

  • Jenni

    Blogiasi ja tutoriaalejasi on ihana seurata! Pidän eniten meikkitutoriaaleista 😊. Kerrot hyvin monipuolisesti erilaisista tuotteista, mikä on hyvä asia! Sinua on mielenkiintoista seurata, koska olet ihanan aito ja positiivinen ihminen!!<3

  • Krisu

    No, itse olen addiktoitunut kasvoveden käyttöön, sitä aina kaipaan, jos sitä ei ole saatavissa. 👍

  • Elina

    Sun blogi on niin ihana ja saa aina hyvälle mielelle! Kaikki kauneusaiheet on mun suosikkeja, mutta erityisesti pidin häämeikkitutoriaalista, sillä häät siintää vuoden kuluttua 🙂

  • Piu

    Ehdottomasti paras kauneusvinkki on ollut koreakosmetiikka eri ihotyypeille. Olen löytänyt todella hyviä tuotteita koreakosmetiikasta ja ylipäätään aloittanut siihen tutustumisen juurikin Miian vinkeillä, kiitos siitä 🙂 Tykkään myös siitä, että blogissa nostetaan esiin edullisia ja toimivia tuotteita, joita on jokaisen helppo hankkia ja kokeilla.

  • Laura Peltonen

    Blogisi kautta olen löytänyt ilon! Ilon hoitaa kasvojani rakkaudella.
    Olet niin positiivinen ja aito.
    Olet sydämen tiellä.

  • Em

    Sun vinkki ihon säännöllisestä kuorinnasta näytti olevan mun iholle se tärkein puuttuva tekijä. Samoin kasvoille tarkoitettu aurinkoivoide koristaa ansiostasi vessan hyllyä. Kiitos siis!

  • Heidi

    Parhaita vinkkejä olen saanut eri ihotyypeille sopivista tuote-esittelyistä. Tällä hetkellä etenkin korea kosmetiikka kiinnostaa jota tilaan yleensä ulkomailta. Olen saanut hyviä vinkkejä postauksistasi, useampi tuote on lähtenyt suositusten perusteella testiin.

  • Karkki

    Paras kauneusvinkki on ihon huolellinen hoitaminen eli puhdistus ja kunnollinen kosteutus myös rasvaiselle iholle. Olen saanut blogistasi rohkeutta kokeilla uudenlaisia meikkijuttuja!

  • Krista

    Paras kauneusvinkki on huolehtia riittävästä vedenjuonnista ja unen saannista. Hymy myös kaunistaa aina, joten muistakaa hymyillä! 🙂

  • Leena Sei

    Parasta ehostuksessa on mielestäni pitää setti mahdollisimman luonnollisena, omia parhaita puolia korostaen.

  • Sanna

    Kaikki meikkaus ja kampauspostaukset on kivoja. Lisäksi olisi kiva nähdä, kun teet videon vanhemman naisen meikkaamisesta. Mukaan tietysti kaikki neuvot ja vinkit.

  • Henriikka

    Paras kauneusvinkkini on, että myös rasvoittuvaa ja akneihoa täytyy muistaa kosteuttaa!

  • Riitu

    Tykkään eniten sun tuotevinkeistä koskien kaikkea kosmetiikkaa 🙂 Joten jatka ehdottomasti niitä, oon löytänyt parikin luottotuotetta! Onnea uudesta sivusta 🙂

  • Päivi

    Postauksesi ovat aina niin huolellisesti tehtyjä hyvillä kuvilla ja hyvällä tekstillä, kiitos! Postauksiasi on ilo lukea ja katsoa. 🙂 Tykkään raikkaasta meikkityylistäsi ja postauksista on jäänyt mieleen erityisesti kuinka hyvin havainnollistat miten esim. huulipunan väri, poskipuna, kasvojen muotoilu jne. vaikuttavat meikkiin. Jos postaustoivetta miettisin, niin muuttumisleikkejä on aina kiva nähdä. 😉

  • Ritva

    Tutoriaalit – meikki- ja kampaus sellaiset 👍

  • Tupu Tuominen

    Seuraan sun blogia ja instagramia sun herttaisuuden vuoksi. Joku sinussa on tosi suloista. Monet bloggaajat jotenkin väkisin saa mulle jotenkin varautuneen olon. Sussa on jotain herkkää ja aurinkoista ja sun matkaa kohti unelmia on ollut tosi piristävää seurata. Älä muutu, pysy söpönä! 🧡

  • Hanna Aaltonen

    Ehdottomasti paras kauneusvinkki on puhtaus, siitä kaikki lähtee. Kiitos! Pidän kovasti blogistasi, rehellisiä ja hyviä vinkkejä erilaisiin kosmetiikan tuotteisiin. Kaipaan lisää helppoja ohjeita lyhyehkön polkkatukan letitykseen, muotoiluun ja kampauksiin.

  • Paula

    Ihosta kannattaa pitää hyvää huolta niin meikin tekeminenkin onnistuu paremmin 🙂 veden juonti, rasvaus, terveellinen ruoka, hyvät tuotteet

  • Anna n.

    Tutoriaalit on lemppareita. Paljon hyviä tuotevinkkejä olen myös löytänyt blogistasi 🙂

  • Noora

    Löysin blogistasi korealaisen kosmetiikan salat ja sainkin rutikuivan ihoni kuriin monivaiheisella kosteutuksella. Myös pieniä meikkiniksejä on tullut poimittua ihan arkikäyttöön! Kiitos kun päivität blogiasi niin usein, sitä on aina ilo lukea 🙂

  • Emma J.

    Pidän erityisesti sun hyvästä fiiliksestä ja siutä, kuinka sun intohimo kauneuteen hehkuu susta kilometrien päähän! Pidän varsinkin videoista ja sun ihanista instahöpötyksistä, oot aina niin iloinen. 🙂

  • Tiina

    Sun instastoryt ja koko blogi on niin positiivinen. Tulee aina hyvälle mielelle kun lukee sun juttuja. Meikki ja hiusvinkit on helppoja, mm. viikonloppuna juhliin kiharsin ekaa kertaa lyhyet hiukseni sun ohjeilla. Hyvät tuli! 🙂 toivoisin lisää lyhyiden hiusten kampausvinkkejä ja kesäksi esim BB-voide vertailua ja fressin väristä huulipunavinkkii 🙂

  • Annika

    Rakastan kokeilla erilaisia kosmetiikka tuotteita blogien perusteella vaikkakin usein päädyn lopulta lempparituotteisiin aina uudelleen syrjähypyistä huolimatta 😉 Kauneusvinkki on poskipuna joka freesaa ilmeen hetkessä ❤️

  • Annika

    Sun aitous viehättää jokaisessa postauksessa ja videossa! Siksi sun postaukset ja videot kiinnostaa ja ovat vieneet mukanaan, kiitos siitä! 😌

  • Laura Peltonen

    Olen löytänyt rakkauden hoitaa kasvojani. Sinulta saa paljon konkreettisia vinkkejä, mutta ennenkaikkea itsevarmuutta! Olet niin aito ja positiivinen.

  • Alinaeveliina

    Lempi postauksiasi ovat vinkit hyvistä koreakosmetiikkatuotteista! Löysin kauttasi eleven-nettikaupan ja se on ollut menoa sen jälkeen 😂 oma toimivin vinkkini on zincosal sinkkivoiteen levittäminen yövoiteena kasvoille, taattua heleytystä kasvoille! Lisäksi poistaa punaisuutta ja rauhoittaa esim. finnejä, mahtavin tuote ikinä 🤗

  • Outi

    Oon saanu sulta niin monta hyvää vinkkiä, että vaikea nimetä yhtä. Kaikki arki meikkiin liittyvät on ollu huippuja! 😊👌

  • Minnis

    Olen saanut hyviä ohjeita ja vinkkejä sinun blogista. Tilasin Cocopandalta meikkejä sinun pääsiäispäivityksen/videon mukaan ja on ollut ihan huippuja tuotteita 😍💖💫

  • Eliisa

    Ihan ykkönen ja paras on ollut korekosmetiikasta puhuminen ja opastaminen. Toinen parhaista on täydellisten ripsentaivuttimien vinkkaus.
    Tutoriaalit on auttanut meikkaamaan paremmin, kevyemmin ja pysyvämmin.

    Blogissa on erityisesti tykännyt rehellisestä tavasta kirjoittaa ja esittää tuotteita. Uskot niihin oikeasti itsekkin tai ainakin kerrot rehellisen mielipiteen. Tuotteista kertominen ei tunnu väkisin tuotteen pakko mainostamiselta. Kokeilet useita tuotteita/brändejä ja kerrot niistä, monia mitä itsekkin miettii, mutta ei ole ns uskaltanut tai korkean hinnan vuoksi viitsinyt herkästi ostaa.

    Kauneus vinkki tai ihan vinkki vaan, on että jos kulmageeli on jäänyt kotiin tai loppunut yllättäen, ajaa väritön huulirasva asian erinomaisesti 😄 sormella levittäen.

  • Johanna

    Sain sinulta rohkeuden ostaa ensimmäisen huulipunan näin 33-vuotiaana. Nyt olen huippu tyytyväinen Lancomen pinkkiin punaan 🙂

  • Anu

    On ollut mukava lukea kuulumisia ja vinkkejä lomareissuiltasi. Toivoisin, että jatkossakin blogi sisältäisi muutakin kuin kauneusvinkkejä.

  • Susanna

    Semmoista aitoa ja iloista meinikiä kuten tähänkin asti. Kiitos ihanista vinkeistä!

  • PiaH.

    Olen saanut blogisi kautta taas intohimon takaisin meikkaamiseen. Nuorempana meikkasin paljon, sitten tuli vuorotyö lapsia jne. Tuntui ettei enää ollut aikaa eikä sitä enää osannutkaan meikata. Tekemäsi videoitten kautta aloin taas innostumaan meikkamaan ja oppinut paljon. Tunnen itseni taas kauniiksi ja olo on itsevarmempi kuin ennen, kiitos sinulle siitä. 😊

  • Sanna L.

    Kiitos Miia ihanista, rehellisistä ja aidoista vinkeistä. Jos jokin uusi tuote minua kiinnostaa käyn aina ensin katsomassa jos olet kommentoinut jotain kyseisestä tuotteesta. Sinun ansiosta olen siirtynyt k-kosmetiikkaan ja pidän niistä paljon. Pidän myös kovasti tutorial videoistasi!! Ihanaa aurinkoista kesää sinulle!!

  • Monna

    Löysin Korea kosmetiikan blogisi kautta ja myös erilaisia meikkivinkkejä on tullut seurattua. Aina kun kaipaan vinkkejä, kirkkaan tän blogin ensiksi 🙂

  • Viivi

    Olisi ihanaa saada tutorvideo helppojen kampauksien (esim lettien) tekoon itselle! Lemppareita ehdottomasti hius-ja meikkitutoriaalit!

  • Mari

    Meikki- ja kampaustutoriaalisi on helppoja, mutta näyttäviä. Tykkään, kun havainnollistat kuvin esim. väärin ja oikein meikatun poskipunan/aurinkopuuterin/minkä vaan 🙂

  • Maria

    Kiitos entisestä ja nyt tästä uudesta blogista. Se on opettanut minua meikkaamaan ja hoitamaan ihoa. Usein kehumasi tuotteet päätyvät myös minun beauty boxiin 🙂 olen vinkkiesi avulla säästynyt monelta harha ostokselta. Jatka samaan malliin! 🙂

  • Kati H

    Kiitos ihanista postauksista, parasta niissä on rehellisyys ja neuvot monenlaiseen tarpeeseen.
    Ihania juttuja olisivat helpot lettikampausvinkit 💚

  • Satunen

    Uskon, että meitä on monia joita (etenkin kesäisin) kiinnostaa ns. maksaläiskien peittäminen siististi. Kaikki emme niiltä välty edes kunnon suojakertomilla 🙁

  • Satu

    Paras kauneusvinkki ehdottomasti on juo paljon vettä, se näkyy ihossa 🙂

  • Lotta

    Sinun tekemät meikkitutorialit on aivan best! Tykkään myös sinun instahöpöttelyistä, olit mun yks lemppareista jo ETAssa ja on ollu mukava seurata sun uranvaihdosta. 👌🏼

  • Jenni

    Kiitos ihanasta blogista! Olen saanut blogistasi paljon uusia vinkkejä meikkaukseen ja ihonhoitoon. Juuri mm. aloitin kaksoispuhdistuksen testauksen 🙂 Postaustoiveeni olisi asupostaukset mitä joskus olet miettinytkin. Niin kivoja paitoja monesti näkyy sinun päällä. Mukavaa kesää!

  • PSK

    Yleinen fiilis on välitön ja aito ja sitä harvemmin nykyään blogeista on vaikea tavoittaa.

  • Kirsi

    On ollut todella kiva saada tietoa korea kosmetiikasta, josta aiemmin en tiennyt mitään. Postauksiesi kautta olen itselleni tilannut myös korealaisia ihonhoito tuotteita, jotka ovat olleet todella hyviä. 🙂 Toivottavasti kirjoittelet niistä myöhemminkin lisää!

  • Peppi

    Kiitos ihanasta blogistasi. Heti lähdin tänne osoitteeseen perääsi! 💖
    Oma herkän ihon kauneusmottoni on ”less is more”. Kun käytän tuotteita, joiden INCI-listat ovat lyhyitä, niin ei iho kiukuttele.

  • Jenni

    Kaikista kauneusblogeista sinun blogisi on jäänyt pysyvään seurantaan ja suurin syy siihen on ihan sinun oma persoonasi. Kun kaikki kosmetiikka kiinnostaa on ollut mukava huomata, miten sisältö kattaa tuotteita halvasta kalliiseen, tuntemattomasta tunnettuun, uutuuksista klassikkoihin ja aina välillä myös sellaisiin tuotteisiin mitä en itse näin kuolevaisena kuluttajana edes tohtisi ostaa. Mutta kuten mainitsin olet aivan valloittava ja kupliva persoona ja blogin kautta tämä on välittynyt. Myös rehelliset meikittömät kuvat ja esimerkillinen suhtautuminen omaan kehoon ja naiseuteen ovat aitoudessaan ihana lisä jo valmiiksi herkulliseen kosmetiikkasisältöön. Onnea uusiin tuuliin!

  • Helena

    Inspiroiva ja aito tapasi kirjoittaa. Olen tumpelo meikkaaja ja vielä huonompi kosmetiikan ostaja mutta nyt on alkanut laatikot täyttyä😉

  • Maria

    Videosi ovat ihania! Sekä tutorialit että joku my Day tyyppinen postauskin/vlogi voisi olla kiva 🙂

  • Saara

    Postaustoive olis herkälle iholle kosmetiikka esim luomiväri.(Itse olen allergisoitunut monille meikeille, enkä oikein voi käyttää esim. helmiäis-/glitteriluomivärejä. Enkä ole oikein löytänyt mitään pysyviä mattaisia luomivärejä tai sellaisia joilla saisi kivan lopputuloksen. Olen saanut paljon vinkkejä ja ideoita ihanasta blogista. Plussaa myös se että mainostat instagrammissa blogiisi tulleista postauksista. Mukavaa kesää ja muistahan myös nauttia kesästä töiden ohella!

  • Henna

    Mä oon lukennu sun blogia vuosia ja alun perin eksyin reissu juttuja lukemaan ja sit myöhemmin oon ihastellu sun kauniita meikkejä. Itselle en o kauheesti vielä kokeillut, mutta ilo niitä on vain katsoa ja lukea miten niitä tehdään. Kampauksien teko kiinnostaa, letit ym. millä saa vähän uutta ilmettä. Itsellä aina kiharat tai suora tukka, joten vaihtelua kaipaisin ja uusia ideoita.

  • Meri

    Olen seurannut silmä kovana kaikkia tuotesuositteluja ja eritysesti meikkipohjaan liittyviä. On parasta kun annat vinkkejä ja myös värisävyn, niin uskaltaa tilata netistä. Olen kyllä saanut blogistasi niin paljon innostusta ihonhoitoon ja itsestä huolehtimiseen että huhhuh! ja hmm, ehkä tulevaisuudessa voisi joskus olla vaikka jokin tuoksuihin liittyvä postaus?

  • Annamari

    Toivoisin tutoriaalia kesän juhlakampauksista pitkille hiuksille ja nopeasta, mutta näyttävästä silmämeikistä.

  • Päivi Raatikainen

    Paras kauneusvinkkini on rakastuminen ja rakasteleminen, uni ja saunominen 🙂 Postaustoiveeni on 40+ naisen meikki, postauksissasi viehättää selkeys ja sinussa itsessäsi aitous&ystävällisyys 🙂

  • Ninni

    Parasta on meikkivinikit 🙂

  • Kristiina

    Parasta blogissasi on pirteä asenne ja käytännön vinkit. Olen ihastunut moneen tuotteeseen blogisi kautta, viimeisimpänä Bobbi Brownin luomivärikynät! Laitoin heti uuden blogiosoitteesi seurantaan. Ihana palkinto!!
    Mukavaa kesää sinulle Miia 🙂

  • Pikki

    Koreakosmetiikkapostaukset kiinnostaa aina☺

  • ElinaM

    Paras kauneusvinkkini on taikoa väsynyt ilme pois mahdollisimman kirkkaalla huulipunalla. Toimii erinomaisesti esim pienten lasten äideille 🙂 <3

  • Taawi

    Heippa. Oon siun innostuksesta itsekin hurahtanut koreakosmetiikkaan ja varsinkin kasvonaamioihin. Jotenkin tuntuu että ulkomailla on huomattavasti paremmat valikoimat kaupoissa kuin Suomessa. Tai ainakin paremmat valikoimat kuin täällä Joensuussa. Hamstraankin aina ulkomailta muutaman kuukauden tarpeiksi naamioita matkaan. Ihanaa kesän alkua sinulle.

  • Esssim

    Lettivideo oli se minkä takia jäin seuraamaan ja olet kyllä inspiroinut hurjasti 🙂

  • Miia Koo5

    Kiitos noista korea kosmetiikka vinkeistä. +40v silmämeikkiin kaipaisi vinkkejä. Oma vinkki: mennä välillä töihin ilman että olisi piiloitellut tummia silmänalusia. Muista nukkua päiväunet.

  • Miude

    Paras kauneusvinkkini on hyvät yöunet.

  • Anne-Marie

    Tämä on oikeasti yksi harvoista blogeista, joita nykyään luen ja se johtuu suurelta osin siitä, että olet niin aito ja ihanan innostunut omasta alastasi! Hiustutoriaalit ovat nyt viime aikoina kiinnostaneet eniten, joten niitä lisää! Kovasti toivon tuotepakettia tähän osoitteeseen, jotta pääsen vinkeilläsi testaamaan tuotteita! 🙂

  • Terhi Saloranta

    Kokonaisuudessaan koreakosmetiikkapostaukset on 👍👍👍 muutenkin tykkään seurata instastooriasi.

  • Tiina

    Olen oppinut käyttämään korealaista kosmetiikkaa😊

  • Anna

    Postauksissasi viehättää eniten niiden läpipaistava aitous, vaikka aihe olisikin pinnallinen. Tähän ihastuin jo blogisi alkuaikoina, jolloin törmäsin siihen sattumalta googlaillessani lentoemännän työstä kertovia blogeja. Paljon on blogisi muuttunut niistä ajoista, mutta on ihanaa kun sinusta on aina huokunut se, että nautit siitä mitä teet <3

  • Kirsi

    Koreakosmetiikka kiinnostaa.
    Parasta ihonhoitoa on uni ja puhdas ruokavalio.

  • Nadja

    Toiveena olisi erilaiset helpot ja rennot kesämeikit, joissa voisi kuitenkin olla myös jotain jujua. 🙂

  • Anna-Riikka

    Paras kauneusvinkkini on hyvät yöunet, kevyt perusmeikki + Essencen Matt Matt Matt -huulipuna sävyssä 03! Tällöin näytän kuulemma freesiltä ja hehkuvalta! Blogissasi pidän kivoista meikkivinkeistä sekä hyväntuulisesta rennosta tunnelmasta! 🙂

  • Milla Kivi

    Kiitos kivasta blogista. Paras sinulta saamasi vinkki on se, että meikkaamisessa kaikki ei ole niin vakavaa ja oikeita tapoja on monia.

  • Anna

    Oon seurannut sua ihan ensi metreiltä saakka! Sun aitous ja positiivisuus yhdistettynä osaamiseen ja tuotetietouteen on ihan mahtava kombo! Tykkään sun rehellisyydestä tuotteiden suhteen, sanot suoraan mielipiteesi/kokemuksesi.

    Ai niin, iho <3 vesi (+riittävä uni).

  • Kiti

    Paras kauneusvinkki lienee se, että meikit pitää pestä pois ennen nukkumaanmenoa 😀 aika monesti sitä on tullut kotiin järkyttävän väsyneenä, mutta silti sitä putsaa meikit pois.

  • Henna

    Blogisi kautta olen löytänyt korealaisen ihonhoitorutiinin ja tutustunut koreakosmetiikkaan. Tutoriaalit ovat tosi hyviä! Postaustoive olisi superhelposti kuivuville (ja rohtuville) huulille sopivat tuotteet.

  • Eveliina Oksa

    Toiveena olisi sellaisia helppoja meikki/hiustutoja, joita oikeasti ihminen, jolla on peukalo ihan keskellä kämmentä, saattaisi osata tehdä! 😀
    Tuntuu että blogit on aina täynnä niin monimutkaisia meikkejä, ettei oikeasti moniakaan jaksa edes lähteä yrittämään!
    Kivoja tuotevinkkejä olenkin jo täältä sun blogista saanut, kiitos siitä! 🙂

  • Viivi

    Postauksissa viehättää se että ne on jostain ihmeen syystä aina ajankohtasia just mulle! Aina kun pohdinnassa on esim. hyvä meikkivoide tai kulmakynä, niin blogissa on siitä aiheesta uus huippukirjotus. En ees tiedä miten tämmönen ajoitus on mahdollista, mutta ei haittaa ollenkaan 🙂 Toivottavasti jaksat kirjotella blogia vielä piiiitkään!

  • Tiina

    Sinulta saa loistavia meikkivinkkejä. Vinkkisi jälkeen kokeilin niitä Korealaisia kasvonaamioita ja tykästyin kovasti. Kiitos vinkeistä tutoriaaleista ja onnea!!

  • Sanna

    Blogissasi parasta on se, kuinka luonnollisesti itse esiinnyt kuvissa ja videoilla 🙂 Sinä jos kuka osaat näyttää mitä meikillä saa aikaan ja havainnoillistaa sen eron ilman meikkiä ja meikattuna, kun et jatkuvasti näyttäydy viimeisen päälle “pakkeloituna” kuten moni muu bloggaaja. Nykyään en tosin muita samantyylisiä blogeja seuraakaan 🙂 Ihan erityisesti tykkään kun laitat vierekkäin esimerkkejä eri tyyleistä pienillä eroilla, viimeisimpänä tee-se-itse häämeikin huulipunasävyt. Ne ovat todella hyödyllisiä! Miia, olet huippu! 🙂

  • Virpi

    Olen saanut parhaat vinkit tutoriaaleista, joissa näytetään lisäksi yleisimmät mokat ja sudenkuopat. Myös Korean kosmetiikkaan tutustuminen on ollut huippua!

  • Johanna Marttila

    Toivoisin postausta nopeasta ja helteen kestävästä kesämeikistä! 🙂

  • Anna

    Onnea blogin uuteen kotiin! Olen saanut blogistasi tosi monta käytännöllistä meikkivinkkiä! Paras kaikista oli kuitenkin ehkä se, että neuvomasi kotitestin avulla pääsin viimein jyvälle ihotyypistäni!

  • Ansku

    Itse en ennen sinun blogiisi tutustumista ollut juuri aktiivisemmin kiinnostunut kauneuteen, kosmetiikkaan ja ihon hoitoon liittyvistä aiheista blogien puolella. Luin pitkään blogiasi ja nyttemmin seuraan aktiivisesti myös Instagramin puolella. Erityisesti olen saanut kullan arvoisia vinkkejä kosmetiikkatuotteiden valintaan mikä itselleni on tuottanut aiemmin hankaluutta. Kiitos niistä 🙂

  • Kiira

    Oot saanut tällaisen 45 vuotiaan Keski-ikäisen naisen seuraamaan kauneusblogia 🤗😘 Aiemmin oon lukenut lähinnä sisustukseen tai pihaan liittyviä blogeja, mutta nyt sun blogi on ainoa mitä tulee säännöllisesti seurattua 😃 Kiitos 💁‍♀️

  • annamari

    Aivan mieletön arvontapalkinto – wau!! 😮
    Pidän blogissasi eniten sinun persoonasta, joka välittyy kaikesta, mitä kirjoitat ja siitä, miten esiinnyt videoilla. <3 Kiitos kovasti postauksista tähän asti ja paljon onnea uudesta blogikodista! Hyvä Sinä!

  • Emilia

    Itse seurasin sinua jo ennen kun aloit opiskelemaan kauneusalaa. Tykkäsin jo sillon paljon sun tavasta kirjoittaa ja edelleen se on blogissa kaikkista parasta. Voin lukea aiheesta kuin aiheesta sinun kirjoittamana. Meikkaamisesta olen kiinnostunut ihan uudella tavalla sun kirjoitusten pohjalta. Tutoriaalit on myös tosi hyviä. Innostuin tästä häämeikki jutusta niin paljon että tilasin itse monta tuotetta tänään ja opettelen meikkaamaan tämän tutoriaalin pohjalta kesäksi vähän parempaa meikkiä. Ihan mieluiten seuraan instan puolella sun stooreja koska sun ääni saa vaan aina hyvälle mielelle. Ihanan positiivinen ääni.
    Postaustoiveissa ois helppoja lettejä, perus höpötyksiä sun arjesta ja sit ois kiva kuulla sun koirasta enemmän.

  • Henna

    Tutoriaalisi on huippuja. Ne on oikealla lailla ’väännetty rautalangasta’!

  • Denise

    Paras kauneusvinkkini on se että koska iso osa lähtee sisältäpäin niin pitää muistaa juoda riittävästi vettä ja syödä hyvin, ulkoisesti on hyvä muistaa myös riittävä kasvojen kosteutus ja kuorinta. Paras anti-age kikka on se kun muistaa myös käyttää voiteita missä on aurinkosuojakerroin 🙂 isosti onnea uuteen blogiportaaliin. On mukava seurata sinua ig:ssä ja blogissa kun meikkivinkit ja tutorialit ovat selkeät eivätkä liian vaikeita tavalliselle tallaajalle, kiitos siitä! Jatka samaan malliin!

  • Anni

    En edes tiedä kuinka kuvailisin sitä miten blogisi on minua auttanut viimeisten parin vuoden aikana!!! Olen kolmen lapsen äiti ja aikaa perehtyä ihonhoitoon tai meikkauksen saloihin ei juuri ole. Haluan kuitenkin pitää itsestäni huolta ja näyttää siistiltä ja huolitellulta, joten vinkit ja tutoriaalit ovat tulleet tarpeeseen ja usein. Voisin oikeastaan sanoa että BLOGISI ON VÄHÄN NIIN KUIN KAUNEUDEN WIKIPEDIA 😍 usein on tullut googlattua esim. koreakosmetiikka miikkulaisen, koska tiedän saavani vastauksen! Kiitos Miia kun olet ja teet tätä työtä ❤

  • Katri

    Onnea uuteen blogikotiin! Ja vau mikä arvonta, ehdottomasti mukana 😀 mun paras kauneusvinkki on kuoria kasvot pari kertaa viikossa kaurahiutaleista ja vedestä tehdyllä mössöllä, ihanan sileä iho tulee. 😊

  • Emmi

    Huh mikä arvontapaketti! Katsoin aikaan ensitreffit alttarilla sarjaa ja juurikin sitä kautta missä sinä olit. Kolahdit jotenkin kun vaikutit niin kivalta tyypiltä, ja jotain kautta sit eksyin sun blogiin joka onkin tässä vuosien varrella muuttunut enee kauneusblogiksi. Tykkään kun teet meille vähän uuveloimmille todella yksinkertaisia ohjeita meikkaamiseen. Jotenkin luotan esim. tuotevinkkeihisi melko mustavalkoisesti, toisinkuin muiden bloggaajien. Sulla on jokin oma vivahde tässä blogissa, et ole vain massaa yksi blogi muiden joukossa. Tykkään kun teet paljon videoita, siinä sun ihana persoonallisuus tulee hyvin esille. On myös kiva kun käytät meikkitutorialeissa sekä kalliimpia että halvempia tuotteita ja kerrot suoraan mikä on hyvä tuote ja mikä ei. Kaiken tämän kauneus jutun lisäksi on kiva kun kirjotat välillä vähän semmosia syvällisempiä kirjotuksia. Jatka samaan malliin Miia! Varmasti jatkan blogisi lukemista ellenkin puolella 🙂

  • Jonna

    Tutorial videoista on saanut oppia, että osaa tämmöinen perus tallaajakin meikata. Löysin myös parhaan aurinkopuuterin videosi kautta. Myös ihania ihon hoito vinkkejä olen saanut. Jutuistasi on kiva huomata, että muillakin on samanlaisia ongelmia esim. Ihon kanssa 🙂

  • Kaisa

    Paras kauneusvinkki on puhdas iho! Parasta blogissasi on tutoriaalit ja tuotevinkit 🙂

  • riina

    blogisi ansiosta olen saanut ihoni kuntoon 🙂 olen myös saanut paljon hyviä vinkkejä uusista tuotteista ja niitä on tullut hommattua myös omaan meikkipussiin.

  • Anne

    Koreakosmetiikka! Sain herkän sekaihon, joka oli siunattu vielä pintakuivuudella jo 80% parempaan kuntoon vinkkiesi avulla. 😊

  • hanneh

    Tutoriaalit on parhaita. Olen saanut monia hyviä vinkkejä. Nyt viimeisimpänä ihastuksena on nuo polkkamittaiset hiukset ja lainekiharat – sellaisia haaveilisin tälle kesälle – ja ehkä uskallan toteuttaakin 🙂
    Seuraan aktiivisesti IG:tä ja sieltä on aina helppo tulla jonkun kiinnostavan aiheen vuoksi tänne blogiin!

  • essu

    Parasta blogissasi on ammattimaiset, mutta niin helposti lähestyttävät vinkit ja ohjeet kaikkeen kauneudenhoitoon! Aitous ja se että esiinnyt myös ilman meikkiä ”ennen”kuvissa antaa realistisen kuvan meille lukijoille ja kaikille naisille, kiitos siitä <3
    Tutoriaalit on parhaita ja myös tuote-esittelyistä olen löytänyt paljon uusia omia kosmetiikkasuosikkeja!

  • MinnaLi

    Olen seurannut blogiasi ja youtube kanavaasi alusta asti. Tykästyin silloin meikkitutoriaaleihisi ja tuotevinkkeihin -ja näistä tykkään edelleen 🙂 jatka samaan malliin!

  • Ellaa

    Postaukset on selkeitä ja kuvat on aina hyvälaatuisia 🙂

  • Maaria

    Käytetyin vinkkisi on ihan sun videoiden ’alkuajoilta’, jolloin kuvasit ekaa kertaa tutoriaalin siihen punos”lettiin”, jossa kahta hiusosiota kieputetaan toisiinsa ja siitä tulee hetkessä upee kampaus! Oon seurannut sua siitä lähtien ja täytyy sanoa, että oot kyllä tehnyt valtavasti hienoa työtä sun blogin ja tän uuden uran eteen! Tsemppiä hurjasti, oot inspiroiva ihminen!

  • Henna

    Kiitos ihan mahtavasta blogista, hurjasti on saanut täältä käytönnönläheisiä, mutta upeita meikki- hius- ja kosmetiikkavinkkejä! Yksi lemppariblogeista, hyvää kesää! 🙂

  • Heidi

    Blogisi on ihanan hyväntuulinen ja inspiroiva ja siitä välittyy aito rakkautesi asiaan mitä työksesi teet ❤️ Postaustoiveena maksaläiskien peittäminen kasvoissa, sekä parhaat itseruskettavat vartalolle (nyt kun juhlakausikin alkaa olla käsillä mutta kädet ja jalat vielä kalmankalpeat) 😀

  • Salla

    Olen innostunut blogisi kautta k-kosmetiikasta todella paljon, joten kiitos siitä! Niihin liittyvät postaukset ovat parhaita. Lisäksi tykkään seurata instastoryjasi 🙂

  • Jasmis

    Vau mikä palkinto!!!!! 🙂 Vasta löysin instan kautta blogiisi, nyt alan tutkia mitä kaikkea täällä onkaan! Omat vinkit ei ole kummoisia – mutta ihon puhdistus ja kosteutus on tärkeää! 🙂

  • Lotte

    Moi! Pidän siitä, että kerrot maanläheisellä tavalla miten meikata. Neuvojasi on aina helppo seurata. Olen myös löytänyt monta uutta,hyvää tuotetta blogisi kautta. On tosi kiva, että myös vastaat kysymyksiin ja pidät lukijoihin hyvää yhteyttä.

  • Niina

    Tutoriaalit on parhaita! Ja samoin myös pienet vinkit ja kikat, mitkä huomioon ottamalla ei vahingossa esim. vanhenna itseään jne. Hyviä vinkkejä saanut tuotteista. <3

  • Jonna

    Olen saanut blogistasi paljon hyviä neuvoja kohti parempaa ihoa. Koreankosmetiikka on ollut yksi niistä. Omia vinkkejä en sen kummemmin osaa antaa. Postaustoiveena olisi ohjeita kasvojen ja vaikka vartalonkuorintaan ihan vaikka kotikonsteilla, sekä lisää tutoriaaleja 🙂 jatka samaan malliin!

  • Ilse

    Paras vinkkisi; Meikkaaminen ei ole vakavaa! Kokeile rohkeasti.

  • Auna

    Hurahdin täysin kasvonaamioihin, vaikka yleensä en käytä edes kasvoihin rasvaa, tekis mieli opetella vielä meikkaamaan kunnolla, kun kampauksia tekemään kesän lopulla 🙂

  • Pauliina

    Parhaita ideoita mm.miten voi tehdä helposti raikkaan kesämeikin 🙂

  • Hanna Lehto

    Hei! Postauksissasi viehättää kauniit kuvat, videot ja aito tunnelma. On myös hauska, että olet jättänyt joitain epäonnistuneita lausahduksia tai etsit oikeita sanoja videoissa, se antaa aidon kuvan sinusta. Olen saanut paljon hyviä meikkausvinkkejä postauksistasi ja opetellut mm. häivyttämään luomiväriä videoittesi avulla.

  • Johanna

    Minua ei kiinnosta meikkaaminen niin että käyttäisin siihen kamalasti aikaa. En yleensä lue kauneusaiheisia blogeja lainkaan. Sinun blogisi selkeä kirjoitus- ja vinkkityyli on kuitenkin koukuttanut ja olen poiminut parhaaksi kokemani niksit takataskuun. Olen myös kokeillut muutamia suosittelemiasi tuotteita. 🙂

  • Juulia

    Sinun ansiostasi löysin korealaisen ihonhoitorutiinin ja ihoni kiittää! Toivoisin postausta siitä miten korjailla meikkiä, etenkin meikkipohjaa, päivän aikana.

  • Niinuli

    Seurailen blogiasi ja saan sieltä erinomaisia vinkkejä kauneudenhoitoon. Toivoisin vielä kampaus vinkkejä paksulle tukalle, esim. lettejä. Lisäksi kynsien lakkaukseen (aluslakka jne). Suolasuihkeen käyttö hiuksissa kiinnostaa. Luomivärien ja silmien värien yhteensopivuus.

  • Anne

    Parasta on meikki- ja hiustutoriaalit. Ne on selkeitä ja rohkaisee itse testaamaan. Toivon juttua huulipunista, josta ei jää töhnää huulen sisäreunaan ja vinkkejä meikin korjailuun kesällä.

  • Pm

    Vautsi mikä paketti arvonnassa! Huippua sun blogissa on rehelliset arvostelut tuotteista ja videot. Aurinkoista kesää! 🙂

  • RIIKKA

    Olen oppinut elämän varrella, että monesti vähempi on enempi. Ja se riittää!! Se on ollut suuri oivallus jopa itsetuntooni asti.

  • Sanni

    Olen saanut sinulta paljon vinkkejä hyvistä tuotteista, jotka ovat jääneet käyttöön, sekä tietenkin oppinut meikkaamisen saloja. 🙂

  • Niina Hirsi

    Meikkitutoriaalit videoina kiitos 😊

  • Kristalli

    Korealainen ihonhoito on tehnyt mun iholle ihmeitä, joten siitä luen mielelläni

  • Katja

    Ihan paras oli se meikkivertailu ( ysäri vs nykypäivä vai mikä se oli😄)

  • Linda

    Paras kauneusvinkki:
    Pesen joka aamu todella kylmällä vedellä kasvot, herää nopeasti ja iho kuultaa 😍

  • Jennii

    Toivon ohjeita helppoihin kesäisiin lettikampauksiin. 🙂

  • Sonja

    Meikkitutoriaalit ja kosmetiikkapostaukset on ihan parhaita. Niistä on saanut paljon vinkkejä mm. itselle sopivaan huulipunan sävyyn ja ylipäätään hyviin tuotteisiin. Plus sun instastory on ihana ja sieltä usein ”eksynkin” postauksiin. 😍

  • Sush

    Olen saanut blogistasi monia hyviä tuotevinkkejä: hankin esim. The Balmin nestemäiset huulipunat, ja Balmin hohdepuuterin sinun suositustesi pohjalta, ja olen ollut erittäin tyytyväinen noihin hankintoihin. Myös Milanin Luminoso- poskipunan ostin suositettelusi perusteella, ja olen myös kehunut tuotetta muille. Koreakosmetiikkaan olet myös johdatellut.

  • Hannele

    Paras kauneusvinkki on ehdottomasti kaksoispuhdistus!

  • Teija

    Joku tuossa aiemmin mainitsikin “lettivinkin” kahdella hiusosiolla, se on ollut myös minulla kovassa käytössä! Koreankosmetiikkaan olen myös tutustunut vinkkiesi perusteella. Minusta blogissasi on ihanaa aitous ja että olet rennosti oma itsesi. Vinkkisi ovat suunnattu ihan tavallisillekin tallaajille. Ja tietty oli ihanaa (“ikisinkkuna”) seurata tätä kautta ruusumiehen tuloa elämääsi:) Kiitos inspiroivasta blogista.

  • Jasmin u.

    Olen pitänyt sinun ihonhoito korea kosmetiikalla ja meikkivoide vinkeistä.

  • Miiu

    Olen tajunnut ettei silmiini vain voi tehdä siipirajauksia. Kiitos sinun. Syytän silmäni muotoa.
    Sinulla on esimerkkikuvien kanssa niin selkeät ohjeet ettei voi mennä metsään.
    Meikkien sävyt on sinulla on ihania joista tykkään.
    Tutoriaalit menee joskus ohi koska en aina tajua ihmisen anatomiaa: liikkuvalle luomella jne…😊

  • Marjaana

    Hiustutoriaalit kiinnostaa! Sun blogista olen saanut ihonhoitoon liittyviä hyödyllisiä tietoja.

  • hensku

    Aurinkopuuteri saa ihanan hehkun.

  • Anne

    K-kosmetiikka postaukset on ollut parhaita ja niitä toivottavasti myös lisää jatkossa😊 Paras kaunesvinkki ehdottomasti foreo😍

  • Riikka Hakanen

    Rakastan blogiasi! Postaustoiveita minulla olisi laatukosmetiikka, oma suosikkini Lancome mm.
    Sekä silmämeikki raskasluomiselle.

  • Miia

    Ihanan positiivisia postauksia ja aina hymy suulla lukiessa postauksia! Se onki paras kauneusvinkki, jonka rivien välistä voi siulta saada 🙂 Jatka samaan malliin ja onnea blogin uuteen kotiin 🙂

  • Helena

    Paras kauneusvinkki: kookosöljy kasvojen puhdistuksessa ja meikin poistossa.

  • MR

    Mun paras kauneusvinkki on aurinkosuojan käyttö, se kun tuntuu edelleen monelta unohtuvan…

    Kiitos ihanasta blogista! <3

  • Ulla

    Postaustoiveeni on kaulan iho hoitaminen (ikä alkaa näkyä)

  • Essi

    Sinua on ihana seurata kun olet niin aurinkoinen. Todella monia hyviä vinkkejä olen saanut omaan haastavaan ihoon, mutta paras on auringolta suojautuminen. Yritän aina ruskettua paljon ja suomessa aurinkorasva unohtuu 😳 Heräsin asiaan kun kerroit aurinkorasvan tärkeydestä ja siitä kuinka aurinko tekee väri virheitä.

  • Riina

    Toivoisin postausta TODELLA tummien silmänalusien peittämisestä. Olen tosi vaalea iholtani ja ripset sekä kulmat myös aivan värittömät ja se vielä osaltaan mielestäni korostaa tummia silmänalusia. En ole sellaista tuotetta vielä löytänyt joka peittäisi nämä pandasilmät!

  • Suvi

    Blogisi kautta olen tutustunut koreakosmetiikkaan sekä saanut paljon uusia ideoita ihon hoitoon ja meikkaamiseen! 🙂

  • Jensku

    Parhaat vinkit oon saanu luonnolisen meikin tekemiseen, sekä oikeiden tuotteiden valintaan. 👍

  • Mari

    HEI!
    Blogisi myötä mielenkiintoni omaan ihon hoitoon on jälleen herännyt. Purnukoista en juurikaan mitään ymmärrä. Sinulta olen saanut hyviä vinkkejä niin ihonhoitoon kuin meikkaukseenkin.
    Tykkään myös, että huomioit eri hintatasoiset tuotteet. Tällöin kaikille löytyy vaihtoehto.
    Videoitasi on ilo seurata, sillä sinusta huokuu intohimo työhösi mikä myös saa katsojan innostumaan.
    Lisää toivoisin ikääntyvän ihon hoidosta.

  • Miia

    Parasta blogissa on helpot ohjeet meikkiin ja hyviä tuote vinkkejä.

  • Taina

    Blogin innoittamana olen tutustunut korea-kosmetiikkaan ja löytänyt huipputuotteita! Olen saanut äitinikin innostumaan arkkinaamioista 🙂 tutoriaalit on myös ihania! Ihanan aito blogi <3

  • Pikki

    Koreakosmetiikka😊

  • Kaisa-Maria Hietala

    Kiitos blogistasi, sitä on ollut mukava seurata! Olen oppinut niiin paljon uutta! Kaipaisin juttua rasvoittuvan ns ongelmaihon hoidosta ja meikkipohjan teosta. Ja meikkivinkkejä ja ohjausta vasta meikkaamista aloittaville teinitytöilleni.

  • Tanja

    Haluaisin oppia tekemään itselleni lettejä, mutta en saa mitään aikaiseksi, joten opetusta aivan perustasolta lähtien kaipaisin.

    Paras keino pitää naama kunnossa on kasvovesi. En ymmärrä miksi minulle ei kukaan nuorena kertonut, että pelkkä pesu ei kasvoilleni riitä, vaan lopuksi on putsattava kasvovedellä.
    Omille pojilleni olen tavan kuitenkin jo siirtänyt.

  • Annika

    Jutut k-kosmetiikasta olivat huippuja! Meikkini näyttää niin paljon paremmalta ja iho todellakin tuntuu paremmalta kun on hoitanut ihon ensin k-kosmetiikalla ennen meikin laittoa😊 Uusi vakiojuttu meikkilaukussani😊!

  • Miia

    Helpot mekki ohjeet ja hyviä tuote vinkkejä ❤️

  • Marjut

    Olen saanut blogisi kautta vinkit hyviin ja laadukkaisiin meikkisiveltimiin

  • Maarit

    Heips! Toivoisin Makeover-postauksia joissa ennen ja jälkeen otoksia erityyppisestä ihmisistä meikattuna ja ilman meikkiä sekä tottakai hiukset laitettuna 🙂

  • Emilia Koskela

    Postaustoive: kaipaan ihonhoitoon neuvoja joten sellainen postaus jossa olisi eri ihotyypeille sopivia tuotteita, mistä niitä saa ja mitkä ovat hyviä ja edullisia esim.opiskelijan budjettiin. Itsellä etsinnässä hyvät mutta edulliset ihonhoito tuotteet jolla pääsisin säännöllisesti hoitamaan huonoa ihoani.

  • Lau

    Tykkään blogista, koska täältä saa omaan meikkiin paljon inspiraatiota. Jämähtäisin muuten varmaan samaan meikkiin ikuisiksi ajoiksi mutta blogisi kautta on tullut kokeiltua myös uusia juttuja 🙂 Jatkossa toivoisin taas erilaisia hiustenlaittojuttuja, esim kesää vasten erilaisia lettejä. Meillä vaikuttaisi olevan melko samanpituiset hiukset niin olisi helppo saada vinkkiä omiin hiuksihini.

  • Anne

    Hyviä vinkkejä on ollut hurja määrä,mutta parhaat niistä ovat minulle olleet kaksoispuhdistus ja kuorinnan tärkeys! Iho voi paljon paremmin vinkkiesi ansiosta.
    Kiitos blogistasi! <3

  • Elina

    Tykkään lukea blogiasi koska olet saman ikäinen ja saan hyviä vinkkejä omaan meikkiin ja ihonhoitoon. Tykkään katsoa myös youtube videoitasi ja niitä toivoisin jatkossakin olevan enemmän esim. Meikkitutoriaalien muodossa 🙂

  • Jenni

    Tutoriaalit on parasta! Niistä saa selkeän kuvan mitä missäkin vaiheessa tapahtuu, tämä pätee niin meikkeihin kuin myös kampauksiinkin 😊😊

  • Johanna

    Haluaisin vinkkejä parhaaseen korkean suojakertoimen aurinkovoiteeseen, joka sopii meikin alle tai riittää yksistään kevyenä peittona.

  • Elina

    Paras vinkki on kuinka tehdä luonnolliset kauniit kulmat! Se on yllättävän vaikeaa 🙂 pidän myös rehellisistä tuotekokeiluista!

  • Satuj

    Onnea pääsystäsi Ellen tiimiin 🙂 Postaustoiveeni on katsaus ihonpuhdistukseen.

  • Laura Lahtinen

    Häämeikki video oli ihana, juuri tuollaisista meikeistä pidän ja siitä sai paljon vinkkejä meikkaamiseen. Parasta on aina sinun aidot suositukset eri tuotteista. Niiden avulla löytää hyviä uusia tuotteita itselle kokeiluun.
    Blogiasi on ilo seurata! ❤️

  • Silja Bottas

    Parasta on rehelliset tuotearvostelut ja tutoriaalit hiuksiin ja meikkiin 😊 ihanaa kun olet aito oma itsesi! 😊

  • Emma

    Sinun ansiostasi tutustuin korealaiseen kosmetiikkaan ja olen löytänyt mahtavia tuotteita, joilla ihoni näyttää vihdoinkin kauniilta! Olen teinistä asti kärsinyt enemmän ja vähemmän iho-ongelmista ja kokeillut vaikka mitä, nyt tuntuu, että olen löytänyt itselleni sopivat tuotteet 😊 suuri kiitos siis sinulle laajoista ja selkeistä opastuksista, joita meille jaat! kauneusvinkiksi on pakko heittää riittävä vedenjuonti!

  • Jenni

    Parasta on selkeät ohjeet toisin kuin monissa muissa blogeissa. Ja positiivisuutesi!

  • o_O

    Olisi kiva saada postaus parturi-kampaamon shampoista ja hoitoaineista, esim. vertailua 3-4 tuotteen välillä siten, että mukana olisi edullisempia ja tyyriimpiä! 🙂

  • Suvi

    Kaikista eniten tykkään sun postauksissa ja muualla somessa siitä, että kerrot/mainostat vaan niitä tuotteita, jotka oikeesti oot testannut toimiviksi, ja joista tykkäät!! Välillä tuntuu, että joidenkin kauneusbloggaajien postaukset ovat vaan tuotteiden esittelyä ilman, että lukija saisi tietää, onko kyseessä toimiva tuote vai ei.
    Lisäksi tykkään siitä, että kokeilet myös edullisempaa kosmetiikkaa, ja sitä myöten kerrot meille lukijoille niistä vähän edullisemmista opiskelijankin kukkarolle sopivista tuotteista.

  • Nina Kytö

    Hyviä ideoita ja paljon ns luonnollisia arkimeikkejä 👍🏼
    Tykkään kovasti. Innolla odotan jatkoa.

  • SaraR

    Korean kosmetiikka postauksesta tykkäsin:-)

  • Miia M

    Tutoriaalivideot ovat ihania! Niitä katson aina vain uudestaan ja uudestaan! 😍

  • Jasmin Suhonen

    Ikinä ei voi käyttää liikaa highlighteriä! Ihan paras kauneusvinkki mikä mulle on kerrottu🙈 Itse tykkään eniten tutoriaaleista☺️

  • Minna Autio

    Sinua on niin parasta seurata kun ihonhoito-, tuote- ja meikkivinkit ovat niin älyttömän hyviä. Vinkkejä toivoisin lisää hiusten laittoon, väreihin, mikä on nyt in ja out, helpot kotivinkit. Vinkkejä myös kauden pukeutumiseen ottaisin myös mielelläni vastaan. Aikuisen naisen trendikäs arki ja juhlameikki vinkkejä kaipaisin myös…nimim. yli nelikymppinen mutta nuorekas 😄

  • Jonna Karvinen

    Tutoriaalit ovat parhaita ✌

  • Venla

    Parasta blogissa on ammattilaisen rehelliset ja käyttökelpoiset vinkit – ei mitään Instagram-varjostuksia ja korostuksia vaan normaaliin elämään sopivia meikkejä. Viimeisimmäksi ilahduin häämeikki-videosta, sillä syksyllä edessä on häämeikin teko siskolleni 🙂

  • Anni S

    Vinkkinä että Aqualan L on paras löytämäni meikinpoistaja, lisäksi tarvitsee vain kasvoveden viimeistelyyn.
    Sun tyyli pitää ja kirjoittaa blogia tuntuu rehelliseltä ja yksinkertaiselta, siitä syystä täällä on roikuttu jo vuosikausia 🙂

  • Pinja

    Pidän erityisesti esiintymisestäsi videoilla, niin tubessa kuin instassa. Olet ihanan rauhallinen silloinkin kun olet innostunut, ääntäsi on ihana kuunnella.

    Näin ollen pidänkin tutoriaaleista. Erilaisia luomivärejä on hieno nähdä, kuin myös kampauksia 🙂

  • Jutta

    Parasta blogissa on käytännönläheisyys. Olen löytänyt vinkkejä mm. hyvistä huulipunista, kasvohoitotuotteista ja -rutiineista sekä juuri viime viikonloppuna hyödynsin helpon smokey eye-meikin tutorialia. Kiitos Miia ihanasta blogistasi!

  • Heidi.L

    Minun kauneusvinkki liittyy ihonhoitoon, jonka itse olen oppinut kantapään kautta. Iho, joka kärsii epäpuhtauksista, ei saa jättää vaille kosteutusta. Liian kuivattavat tuotteet saattavan vain pahentaa tilannetta. Epäpuhtauksista ja rasvoittumisesta kärsivä iho kaipaa tehokasta puhdistusta/naamioita, mutta jos ihoa ei muista kosteuttaa, se alkaa taistella vastaan ja alkaa tuottaa pahimmassa tapauksessa enemmän rasvaa ja tukkeutuu, koska se mitä se ei saa, yrittää tuottaa sitä itse. Ihanaa kesää kaikille <3

  • Emmi

    Parasta on meikkitutorialit! Omaan makuun sopivia meikkejä selkeästi ohjeistettuna. Pidän myös blogin positiivisesta otteesta, se saa aina hyvälle mielelle. 🙂

  • Noora Lehtonen

    Täydellisin vinkki tuli Anastasia Beverly Hills -huulipunasta, jota kehuit tulevan kesän morsiamen tuotteeksi. Maailman onnellisin morsian sai siitä elämänsä ensimmäisen luottopunan helmikuun häihin – rakastan sitä!
    Ja ihan muuten vaan blogista, en jaksa seurata blogeja ja erilaisia postauksia, mutta huomaan säännöllisesti ajautuvani sun blogiin – se on ihanan tavallinen ja täynnä kaikkia ihania vinkkejä! ☺

  • Julia

    Onnea blogin muutosta! 🙂
    Parasta on mielestäni meikki ja hiustutorialit. Mielestäni sanot aina rehellisen mielipiteen tuotteista, joka on todella tärkeää. Olet positiivinen sekä aito, ja huomaa, kuinka näytät pitävän työstäsi. Toivoisin jotain kesämeikki ja letti/kampaus tutorialeita! Myös my day- tyyliset postaukset ja videot olisi kivoja.. 🙂

  • Ariell

    Blogistasi olen saanut mielettömiä meikkausvinkkejä ja suosituksistasi myös omiin ihonhoitorutiineihini on korea kosmetiikka löytänyt tiensä 😉 kiitos inspiroivasta blogista ja iloisesta elämänasenteestasi!

  • Anne

    Riittävä uni, perusteellinen puhdistus ja geelinaamiot😀

  • Ida Nevalainen

    Instagram storysi ovat aina ihania! Kiitos hyvistä vinkeistä mitä olet jakanut, etenkin kaikki meikkivinkit! Lisää videoita hiustenlaittoon liittyen, olisi ihana päästä tekemään kesäksi erilaisia kampauksia (mielellään suht yksinkertaisia ja helppoja). Iso kiitos sinulle!

  • Krista Havukainen

    OMG mikä arvonta!!👌🏻🤩
    Oon saanu siulta todella paljon vinkkejä meikkaamiseen, esim Estee Lauderin on nykyisin käytössä😎 vinkkejä toivoisin kevyeeseen kesämeikkiin kun ei haluaisi “työntää” paksua meikkivoidepakkelia naamaan kesäisenä päivänä ku lähtee vaik kaupungille mut sit kuitenki pitäisi olla suojakerrointa! Ihanaa kesää😎🌞😘

  • Janika

    Parhaimpia postauksia on tutoriaalit, joista oppii itse paljon ja ne on tosi monipuolisia!

  • Salla

    Moi Miia ja kiitos kivasta blogistasi! Mun onkin jo pidemmän aikaa pitäny esittää toive vinkeistä meikkiin, joka ei vanhenna. Mun oma ongelma tuntus tälleen 35-vuotiaana olevan se, että kun yritän tehdä vahvempaa iltameikkiä, lopputulos on jotenkin supervanhentava! Aarggg! Siks tuntuu, että parhaiten toimii se, kun jättää meikin lähes pois ja sitten kontrasti päivän ja illan välillä on olematon.

    Paljon onnea uudesta blogistasi ja ihanaa kesän aloitusta:)

  • Henna-Merika Peltonen

    Postausehdotus on, että esittelisit lempikorusi, koska monetkaan bloggaajat/youtubettajat ei esittele lempikorujansa tai ylipäätänsä korujaan joten tämä olisi mielenkiintoinen niin videon muodossa kuin myös tekstinä. Samalla voisit kertoa joistain koruista siihen liittyvän tarinan yms.
    Ps. Tämä Ellen blogisivusto näyttää nyt edellistäsi selkeämmältä ja se on hyvä! ☺

  • Laura

    Mua viehättää postauksissa se, että ne ovat “Miiamaisia”. Persoonallisia ja hyväntuulisia. Ja vinkeistä on ollut paljon hyötyä, vaikka itsekin tiedän yhtä sun toista ihonhoidosta ja meikkaamisesta.

  • Viveca tikkanen

    Hyviä vinkkejä/helppoja ohjeita saada kaunis meikki/hiukset myös itselle

  • Elena

    Lisää kampauksia lob-tukalle! 💚

  • Hanna

    Kesäisin paras vinkkini on riittävä suojakerroin aurinkovoiteessa sekä muista juoda vettä! 💦☀️
    Postaustoive olisi lisää ihonhoitoon liittyviä postauksia. 😊

  • Katariina

    Paras kauneusvinkkini on, että ihonhoitotuotteet olisivat ainoastaan yhtä merkkiä ja sarjaa. Tällöin saa aikaiseksi parhaan tuloksen, kun esimerkiksi eri merkkisten tuotteiden ainesosat voivat iholla reagoida epätoivotusti ja näin ärsyttää ja herkistää ihoa. Myös sopivien tuotteiden löytäminen helpottuu huomattavasti. Toinen vinkkini on naamioiden säännöllinen käyttö, sekä kuorivien että kosteuttavien. <3

  • Karoliina H

    Paras postaus vähään aikaan oli ehdottomasti tuo häämeikki! Aivan ihanan fressi ja kuitenkin näyttävä! Toiveena olisi lyhyiden/puolipitkien hiusten kampauksia ja erityisesti sellaisia, jotka sopii kiireiseen arkeen tehtäviksi eli nopeita ja suhteellisen helppoja! Samaten arkimeikkejäkin katselisin mieluusti lisää ☺️On myös ihanaa huomata miten käyt kaikenlaisista hintaluokista tuotteita läpi ja suosittelet myös esim essencen tuotteita, jotka sopii vähän pienempäänkin budjettiin!

  • Emmmi

    Olen saanut täältä ihan mielettömästi kauneus- ja meikkivinkkejä sekä löytänyt uusia luottotuotteita meikkipussukkani täytteeksi. Myös amatöörimeikkaajalle helppoja niksejä erityisesti meikin pysyvyyteen liittyen olen löytänyt useita. 🙂

  • Tiia

    Oma kauneusvinkkini on ihon huolellinen suojaaminen auringolta jälleen kesän tullessa. Blogistasi tykkään sen vuoksi että julkaiset monipuolista sisältöä ja annat paljon sellaisia vinkkejä joita tumpelompikin kotimeikkaaja pystyy helposti kokeilemaan 😀 vierailen blogissasi useita kertoja päivässä ja odotan uutta postausta kuin kuuta nousevaa! Kiitos että teet tätä meille 🙂

  • Veronica Grönvall

    Oot niin upea! Olisi ihanaa jos esittelisit aurinkosuojia, varsinkin herkälle iholle ja huulille tarkoitetut tuotteet kiinnostaisi. Mukana huikeassa arvonnassa!

  • Saara

    Ois kiva jos postaisit helpoista kesäkampauksista jotain!

  • Elina

    No ehdottomasti paras kauneus vinkki on riittävä uni! Sun blogi on kyllä ihan mahtava! Tykkään aina kattoa sun uusia hius ja meikkaus vinkkejä ja samalla yritän vääntää itselleni samanlaisia! 😄 Olisi muuten ihan huippua jos pystyisit tekemään festarei meikki/hius tutoriaalin! 🙂

  • Anu

    Käsihoito: vauvaöljy ja sokeri <3

  • Marika

    Ensimmäinen viestini ei jostain syystä tullut näkyviin 😕 mutta parasta on ollu löytää oikeat ihonhoitotuotteet ja ymmärtää miten suuri merkitys hyvinvoivalla iholla on kuulaaseen meikkipohjaan ☺️ KIITOS! ❤️

  • Salla

    Meikkitutoriaalit ja vinkit ihonhoitoon on ollu parhaita! Muutenkin sun positiivinen asenne on ihana💟😄

  • Maire

    Kaikki vinkit aina kivoja!

  • Johhhu

    Oon sun blogin avulla löytänyt monta hyvää tuotetta mm. Double Wear meikkivoide ja koreakosmetiikan.. Tykkään kun kerrot kaiken niin rennosti ja selkeästi että tälläinen tumpelokin oppii hyvin! Ihana blogi!

  • Tuikku

    Ihonhoitopostaukset ovat parhaita, koreakosmetiikka 👍 Itse en juurikaan meikkaa, mutta tykkään silti katsella meikkitutoriaalejasi. IG-stoorit ovat myös ihania.

  • Terhi

    Toivoisin postausta omituisimmista meikki-/ ihonhoitovinkeistä. Meikkaajilla on aina jotain omituisia kikkakolmosia ja käytetään tuotteita joita ei välttämättä heti ajattelisi käytettävän 🙂 Kiva etusivu blogilla ja hieno nimi, tyylikäs kokonaisuus!

  • Eeva V

    Tutoriaalit on parhaita.:) olen löytänyt koreakosmetiikan sinun kautta ja saanut ihon paljon parempaan kuntoon:) hiusten hyvinvointiin kaipaisin lisää vinkkejä.

  • Taina

    Inspiroit koittamaan uusia juttuja mitä ei muuten tulis testattua. Meikatessa kun menee sormi suuhun niin sun blogi aina tulee avattua ja apua löytyy. Erityisesti saanut apua meikkipohjan kanssa, mitä tuotteita käyttää ettei sula. Ja sun Insta stoorit ❤

  • Sazu

    Onnea muutosta, mutta nyt joka postauksen joutuu klikkaamaan erikseen auki. En tykkää :S

    • Miia Ezen

      Sazu joo mä oon itseasiassa sun kanssa samaa mieltä! 🙁

  • Jk

    Olen saanut monia vinkkejä sinulta! Ihan meikkipohjasta, pohjustusvoiteesta meikkivoiteen valintaan omalle ihotyypille sopivaksi, luomivärin käyttöön sekä monia muita upeita vinkkejä! Ihan ilmainen ja hyvä kauneusvinkkini on muistaa juoda vettä riittävästi, pysyy iho parempana.

  • Veera

    Toivoisin hiustenlaitto tutoriaalit videon muodossa. Ymmärrän, että on melko aikaa vievää, mutta jotenkin hahmottaisi paremmin tekniikan kun näkee miten se tehdään. Kuvista ja tekstistä ei välttämättä aina löydä sitä oikeaa tekniikkaa..

    Kiitos mahtavasta blogista ja onnea uuteen kotiin! 🙂

  • Terhi

    Hyviä ohjeita ihan amatöörille!

  • Sari

    Parasta aitous ❤️ Paljon hyviä vinkkejä, meikkausohjeet ja koreakosmetiikan vinkit parhaat 😊

  • Jonna

    Olen tykännyt todella paljon hiustutorialeista. Tajusin vihdoin arki kampaus 5minuutissa-postauksesi ansiosta, miksi minun kiharani eivät ole yhtä kauniita, kyllä pidä suoristusrautaa suorassa! Pelastit minun kiireiset arkiaamut, kiitos! Onnea uuteen kotiin ❤️

  • Tia

    Heiiii Miia:) Postauksiasi on ilo lukea -aina. Ei ole ollut yhtään juttua, mikä ei olisi kiinnostanut. Blogissasi on aina kauniita asioita esillä -ihmisen tai esineen muodossa ja tietty ammattimaisia, mutta kuitenkin tavalliselle ihmiselle suunnattuja helppolukuisia meikkaus- ja tyylivinkkejä. Meikkipohjiin ja ihonhoitoon liittyvät jutut kiinnostaa erityisesti, sillä ne on aiheita, joiden kanssa ajoittain kamppailee varmaan tosi moni. Kiitos ja kivaa kesää!

  • Minna

    Paras kauneusvinkki on kaksoispuhdistus! Ja luomivärin pohjustustuote.

  • Iida

    Ihania vinkkejä ja oppeja luonnolliseen meikkiin 😊

  • Sonja

    K-kosmetiikkavinkkejä jatkossakin! Blogisi on hurjan monipuolinen, toivottavasti meikki-, ihonhoito- ja hiusvinkit jatkuvat!

  • Tiia

    Tutoriaalit sekä tuotevinkkaukset on mun suosikkeja 😍

  • mses

    Onnea uuteen blogikotiin! Viime aikoina olen saanut sinulta erityisesti vinkkejä aurinkopuuterin käyttöön. Poskipunan ja varjostuksen olen oppinut laittamaan, mutta aurinkopuuterin “oikeaoppinen” sijoittaminen on vieläkin vähän mysteeri. Tutoriaalien lisäksi erityisesti pidän siitä, että käytät aivan laidasta laitaan tuotteita. Marketti-, sele- ja k-kosmetiikka ovat sulassa sovussa.

  • Anniina

    Ehdottomasti lisää koreakosmetiikaan liittyviä juttuja! Muistaakseni taisi olla joskus jo meikkitutoriaali tietyille silmien väreille, mutta sellainen olisi myös kiva 🙂

  • Sini

    Olen tykännyt blogissasi helpoista ja edullisista meikkivinkeistä. Toivoisin enemmän juttuja luonnonkosmetiikasta.

  • Kirsi

    Monipuolisuus on parasta, miten otat huomioon niin monta eri asiaa eri kanteilta 😊 Ja tykkään tosi paljon että päivität myös instastooria missä on kiva nähdä ns livekuvaa vaikka meikkipohjasta minkä olet loihtinut. Jatka samaan malliin 😊 Ja onnekseni huomasin että kesämeikki juttu on tulossa kun siitä meinasin laittaa että vinkit fressiin kesämeikkiin helteillä on nyt paikallaan 👌

  • Sikke

    Sulla on ihanan persoonallinen tapa kirjoittaa. Rakastan sun vinkkejä lob-tukalle, ite kun yritän kasvattaa lyhyestä hiuksesta taas pitkää.. Myös monet tuote-arvostelut osuvat kohdallani nappiin, joten niitä on ilo lukea 🙂

  • Anna Nybacka

    Parasta on ollu k-kosmetiikka postaukset ja se on samalla myös minun kosmetiikka vinkkini.

  • Jonna

    Ite oon tykänny tosi paljon monista eri vinkeistä! Etenkin hyvistä tuotteista meikkiin liittyen! 🙂 sun blogien linkkien kautta on ihanan helppo myös ostaa netistä hyviä meikkejä! Ite oon kiireinen ja pidän siitä kun joku muu tekee sen työn mun puolesta, eli testaa hyvät meikit ja kertoo siitä! Ite saan vaan klikkaa linkkiä ja ostaa 👌🏼 Yhtäkään tuotetta en oo katunu tähän mennessä! 🙂 Tutoriaalit on myös kivoja 😉

  • Carita

    Hyviä vinkkejä saanut blogistasi mm. kuivan ihon hoitoon ja mitä tuotteita siihen kannattaa kokeilla. Tykkään ohjeistasi, kun niissä kerrottu selkeästi asiat ja hiusvinkit ohuille hiuksille myös osunut 👍

  • Juuulia

    Silloin kuin aikoo ostaa jotain kivaa taas itselle, käy aina täältä katsomassa vinkit ja juuri viime viikolla kävin tsekkaamassa irtoripsi suositukset ja sivellin suositukset! Kiitos näistä 🙂

  • Maisa

    Sinun aidolla ja luonnollisella tavalla tehdyt postaukset, videot yms yms. Olen ostanut lukuisia meikkejä suositustesi perusteella pettymättä! Tutoriaalisi ovat selkeitä ja inspiroivia, huumoria unohtamatta💕

  • Johanna

    Pidän siitä, että laitat monipuolisesti kauneusvinkkejä

  • Heidi

    Voi olisipa hyvä tuuri kerrankin 😍! Minä olen pitänyt erityisesti niistä postauksista, joissa on ollut hiustenlaittovinkkejä ja sitten helppoja silmämeikkiopetuksia.

  • Mirka

    Olen seurannut blogiasi pitkään. Päivän rutiineihin kuuluu käydä aina tarkistamassa onko uusia postauksia tullut. Pidän pirteydestäsi ja ihanan positiivisesta ja myönteisestä elämän asenteestasi, joka blogin kautta välittyy. Erittäin hyödylliseksi olen kokenut korealaisen kosmetiikkaan liittyvät postaukset, joista olen saanut paljon vinkkejä omaan ihonhoitooni. Pidän myös siitä kuinka tarkasti kerrot ja kuvaat vaihe vaiheelta meikkitutoriaalisi. Moni olikin jo kommentteihin kirjoittanut postaustoiveeksi hiustenlaittoon liittyviä asioita. Itsekin samoilla linjoilla mennään. Olisi kiva, jos tekisit tutoriaaleja itselle tekemistäsi kampauksista. Myös rutiinisi arkihiustenlaittoon kiinnostaa. Itse omaan saman pituisen tukan kuin sinulla ja olisi kiva saada vinkkejä erilaisiin kampauksiin ja tyyleihin, joilla saisi mukavaa vaihtelua omaan arkiseen hiustenlaittoon.

  • Taru

    Hiljattain vasta löysin blogisi, ja sen jälkeen olen seuraillut tiiviisti. Olen löytänyt paljon mahtavia meikkivinkkejä ja uusia luottotuotteita. Blogi on jotenkin niin maanläheinen ja sinä Miia tunnut melkein ystävältä. 🙂

  • Elina

    Korea-kosmetiikka on paras vinkkaus! 🙂

  • Essi

    Sun tutoriaalit on parhaita! Ja Korean kosmetiikan postaukset olleet itselleni hyödyllisiä. 🙂

  • Paula

    Kiitos ihanasta blogista. Päällimmäisenä mielessäni on videopostaus koskien koreakosmetiikkaa ja kasvojenpuhdistusta.

  • Suvi nieminen

    Ensinnäkìn maailma suurimmat onnittelut! Ihan mahtavaa! Olet todellakin ansainnut kaiken tämän kovalla työlläsi! Olen blogisi ahkera lukija. Mutta huono kommentoija! Olen saanut paljon meikkivinkkejä blogistasi. Meillä on hyvin sama sävymaailma joten tumpelonkin on ollut helppo seurata vinkkejäsi. Erityisesti huulipunavinkit ovat olleet sellaisia jotka ovat jääneet arkeani avustamaan. Tsemppiä jatkoon. Täällä jatkan blogisi seuraamista!

  • Sonja

    Blogistasi olen saanut paljon hyviä käytännön vinkkejä!

  • Trang Bui

    Paras ihonhoitovinkki on se, että pitää rutiinistaan huolta joka päivä. Toinen, on käyttää hoitonestettä. Hada Laboon ihmeellinen hydrating lotion on luottotuotteeni!

  • Juulia

    Blogissasi mua kiehtoo kaiken selkeys ja “to the point” -periaate, ei pitkiä selittelyjä ja jaaritteluja, jolloin munkin kaltaisen ADHDn keskittyminen pysyy itse aiheessa. Erityisesti tykkään tutoriaaleistasi, joiden kanssa on enemmän kuin hauskaa leikkiä ja testailla itsekin 🙂

  • Tytto

    Ohuiden hiusten tutoriaalit! 😍 Kiitos niistä, seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti sun blogia. Positiivinen fiilis jää aina!

  • Jenni

    Parasta blogissasi on aitous ja rehellisyys, niin tuotteita kuin muitakin asioita kohtaan ❤

  • Suvi

    Kaikki vinkit helppoihin kampauksiin ja koreakosmetiikka ovat parasta antia😍👌🏻

  • Niina

    Mun vinkki: jos Bebanthen eye silmätippapipetistä jää yli, älä suotta heitä pois. Samoja tehoaineita (dekspantenoli ja hyaluronihappo) on ihoa kosteuttavissa seerumeissa, joten loput kannattaa levittää ja tuputella kasvojen ja kaulan iholle! ☺😉

  • Heidi

    En ole aikaisemmin käyttänyt luomivärejä oikeastaan ollenkaan. Sinun myötä ihastuin totaalisesti lämpimän sävyiseen ruusukultameikkiin, kiitos myös hyvistä opasvideoista 🙂

  • Emilia

    Parasta on vinkit hyvistä tuotteista, varsinkin edullisista huippulöydöistä! Kiitos näistä ja positiivisuuden levittämisestä 🙂

  • Johanna M

    Käytän usein kookosöljyä kasvoille rasvojen sijaan. Annan sitä myös koirille nuoltavaksi ja turkit kiiltää! Vauvallakin käytän ulkoisesti ihonhoitoon. Kiitos hienosta blogista <3

  • Henna

    Heip!ihana arvonta:)Ohjeesi meikkaukseen ja hiuksiin ovat ihanan yksinkertaisia.helppojen polkkapituisten lettikampausten ohjeita olisi kiva nähdä.korea kosmetiikka ja taputtelu vinkit on auttanut itseäni.ja luonnollisen näköiset meikkivinkit olisi kiva.ja niin toivoisin että kaikki tuotteet mitä käytät olisivat eläimillä testaamattomia…ihanaa kesää sinulle!

  • Johanna Heikkinen

    Juuri teiniltä sain vinkin, vedenkestävän meikin poisto vauva öljyllä. Toimii.

  • Kaisa

    Meikkitutoroaaleista on ollut hyötyä itselle. Rakastan meikata ja olen saanut paljon uutta tietoa ja vinkkejä sinulta, kiitos siitä. Itseä kiinnostaa paljon koreakosmetiikka, mutta en ole vielä päässyt testaamaan, kun aina arvon puteleiden ja purnukoiden kanssa. Blogiasi on ilo lukea ja ihana saada uusia vinkkejä.

  • Sofi

    Kesällä päivettyneelle iholle sopii kevyt ja kuulas meikki. Ihon kosteutus ympäri vuoden on tärkeää.

  • Anu

    Kiinnostaisi kuulla mineraalimeikeistä, erityisesti Jane Iredalen tuotteet, ja Paola’s Choice ihonhoitosarja. Tummahiuksisen kevyt, raikas meikki olisi myös mielenkiintoinen, helposti näyttää ylimeikatulta.. Onnea, hyvältä näyttää uusi blogi!

  • Lotta

    Tutoriaalit, vinkit ja tipsit on parasta antia. Blogisi avulla mm. viimein tajusin, että silmiini ei yksinkertaisesti käy kissansilmärajaukset ja sen jälkeen on ollu helppo vaan unohtaa ne ja keskittyä paremmin itselle sopiviin rajauksiin. 🙂

  • Ninni

    Heippa 😍
    Tykkäsin kovasti videosta jossa sinä näytin sinun ihonhoito rutiinin. Aloittelijalle meikki tutorial videot on parhaita tai näin ainakin itse koen, että näkemällä ja perässä tekemällä oppii parhaiten 😊

  • Nennuli

    Meikki- sekä hiustutoriaalit ovat ihan parhaita! Luomivärin laiton olen opetellut alusta lähtien sinun opeilla ja onnistunut 🙂
    Olet persoonana aito ja blogisi ei ole täynnä kaupallista mainontaa, siitä isot pisteet.

  • Riitta

    Blogissasi paljon hyviä vinkkejä sekä meikkaamiseen että hiusten laittoon. Korea-kosmetiikka meni heti kokeiluun ja olen ollut tyytyväinen. Ja hyvää myös se, että esittelet kohtuuhintaisia tuotteita.

  • Noora

    On jo kauan pitänyt kommentoida Miia sulle, että olisi kiva saada sulta postaus meikkivoiteista, jotka on pigmenttipitoisempia.
    Itse Vichyn dermablendia käyttävänä olisi kiva tietää siihen “verrattavia” meikkivoiteita muutakin kuin ehkä Joe Blasco.

    Sun tyyli kirjoittaa ja kertoa on tosi ihana. ❤️

    • Miia Ezen

      Estee Lauder Double Wear ja Makeup Storen Sculpt Excellence – mun kaksi lempparia ja todella pigmenttisiä. t. Entinen dermablend fani. 🙂

  • Suvi

    Tutoriaalit hyviä!😍 Olisi kiva kuulla mitkä seerumit/tuotteet sopivat kotona tehdyn mikroneulauksen jälkeen ja muutenkin siitä aiheesta lisää infoa😊

  • hennamaria

    Blogissa on ollut parasta se, että vaikka olet sittemmin opiskellut alaa, taustalla näkyy edelleen positiivisesti se, että aluksi olit vain kauneudenhoidosta kiinnostunut tavallinen tyttö eli ihan niinkuin suurin osa meistä. Postaukset ovat selkeitä, helppolukuisia ja keskittyvät yhteen asiaan. On ollut todella helppoa poimia itselle hyödyllinen tieto. Kiitos 🙂

  • Tiia

    Parhain vinkki on ollut se missä testasit silkkipaperiliuskalla minkä tyyppinen iho sinulla on. Auttoi minua myös! Haluaisin nähdä kampaustutoriaaleja enemmän. Myös meikkiaiheiset kiinnostavat kovasti. Mukavaa kesää!

  • Sari Kuusela

    Postaukset ovat persoonallisia ja niistä saa hyödyllisä meikkivinkkejä. Mahtavat arvonnat lisäävät blogin kiinnostavuutta. Kaunista kesää sinulle 🙂

  • Ilona

    Korea kosmetiikka on tullut sun kautta tutuksi ja niitä tuotteita olen nyt alkanut hamstraamaan😄 Sulla on ihana positiivinen olemus! Videoitasi voi katsoa vaan vaikka siksi että saa hyvän mielen😊

  • janette90

    Paras kauneusvinkki jonka olen sinulta saanut on kaksoispuhdistus korealaisilla tuotteilla 😊 Tykkään kauneusvideoistasi, selität asiat hyvin niin että maallikkokin ymmärtää 😍

  • Katariina

    Blogisi on ihanan inspiroiva. Vaikka olen tumpelo ja kaavoihin kangistunut meikkaaja, tuntuu että ohjeidesi avulla olen saanut lisättyä jotain pientä extraa omaan meikkiini. Ja pieni vaihtelu meikissä todella virkistää! Joten kiitos sinulle 🙂 🙂

  • Mervi

    Helppo vastaus kysymykseen mikä blogissasi viehättää olisi kaikki! Monipuolinen sisältö, siistit kuvat, kirjoitustyylisi, tutoriaalit… Blogista tulee hyvä mieli 🙂 Instagramin puolella on myös mukava seurata sun tarinoita (stories) ja sieltä yleensä klikkailenkin itseni tänne 🙂

  • TarjaA

    Sun tutorialit on kivan selkeitä, niistä varmaan jokainen saa heti kiinni. Sun blogi on senkin takia niin kiva, kun lukiessa susta huokuu sellainen tavallisuus, hyvällä tavalla. Uskon että olet helposti lähestyttävä ja hauska ihminen oikeastikin. Tykkään myös siitä että kun esittelet meikkipohjia, kerrot niistä selkeästi ja annat vinkkiä mikä kenellekin voisi sopia. Meikkivoiteen valitseminen on usein ihan älyttömän vaikeaa!
    Vaikka oon “koko ikäni” ollut kiinnostunut kosmetiikasta, ihonhoidosta ja hiusjutuista, olen täältä saanut paljon hyviä vinkkejä ja ideoita, kiitos Miia<3.

  • Nina

    Olen sinun blogisi avulla oppinut meikkaamaan kuulaasti ja kevyesti.Meikkini on aikuisen äidin meikki.Blogisi antaa selkeät ohjeet ja tuotearvostelut on loistavia.Sinun kauttasi hurahdin myös Koreakosmetiikkaan ja en kärsi enää epäpuhtauksista tai kuivasta ja kiristävästä ihosta.Olet pelastanut monelta,kiitos Miia ❤️

  • Jenni P.

    Tykkään ehdottomasti eniten tutoriaaleista ja meikkisrvosteluista. Ne on selkeitä ja helppoja toteuttaa, kiitos niistä! Ihanaa kesän alkua 🙂

  • Mirkku

    Olisi ihana saada ohjeita kevyeen kesämeikkiin,koska töissä pitää kuitenkin näyttää ihmiseltä myös kesällä 😊 olisi myös kivaa oppia lettikampauksia lob-hiuksiin. Onnea uusiin tuuliin!

  • Ilonanne

    Kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut iso PLUS. Tietty tutoriaalit ylipäänsä kivoja 🙂 oot ihana ja aito persoona <3

  • Susanna

    Olen näin +30-vuotiaana innostunut meikkaamisesta uudestaan blogisi ansiosta! Aiemmin meikkaaminen oli ruutiininomaista ja konmaritin kaikki muut paitsi vakiokäytössä olleet tuotteet. Nyt olen innostunut taas kokeilemaan uusia juttuja ja olen aivan innoissani! Kiitos ihanista vinkeistä ja tutoriaaleista!

  • Saija

    Tykkään tutorialeista ja olen blogisi avulla löytänyt itselleni juuri niitä sopivia sävyjä joita käyttää meikissä. Näin pitkät hiukset omaavana hiustenhoito ja letitys/kampausvinkkejä olisi kiva saada.

  • Juulia

    Hiustutoriaalit on olleet parhaita!

  • Rosalia

    Blogistasi olen löytäny monia hyviä meikkivinkkejä, ja olen mielenkiinnolla lukenut mm. Koreakosmetiikasta! Sitä haluaisin kokeilla jonain päivänä. Tukkavinkkejä olisi kiva saada lisää esimerkiksi pitkille hiuksille! 🙂

  • Bulut

    Kaikki postauksesi ovat niin pirteitä ja kaikki meikkitieto on hyväksi. Etenkin 40-45 v. ei niin nuoren enää 😉 meikkikompastuskivet ja ihon hoito vois olla hyvä postaus.

  • Satu

    Kiitos loistavasta blogista! Vaikutat ihan huippu tyypiltä, positiiviselta ja aidolta, ja samanlainen on blogisi 🙂 Videotutoriaalisi ovat parhaita, niistä olen oppinut monta meikkiniksiä ja löytänyt uusia lempparituotteita 😀

  • Kaisa Meuronen

    Ihanaa ja onnea kovasti <3 <3 <3
    Tuossa olisi minulle meikkejä loppuelämäksi 🙂
    Ihania vinkkejä olen saanut ja varmasti saan eteenpäinkin, kaunis kiitos sinulle <3

  • Rosita

    Olen oppinut sinulta poskipunan käytön, se viimeinen silaus meikkiin <3

  • Mira

    Parasta jutuissa on se, että aina siellä täällä ne yllättää /tulee jotain odottamatontakin vaik tietää että aina siellä on hyvää juttua. K-Kosmetiikka hommat itselle kultaakin kalliimpia, nämä ihanuudet lahjoittaisin meikkaamaan vasta opettelevalle 13 vuotiaalle pikkusiskolleni ❤️ sieltä niitä niksivitosia tulee ihan liukuhihnalla!!

  • Jnita

    Eniten tykkään blogissasi hyvistä ja selkeistä meikkausvinkeistä ja Korealaisen kosmetiikan tuotevinkeistä, niitä siis toivon jatkossakin. 🙂

  • Milja

    Blogisi on ihanan pirteä ja insipiroi kokeilemeen kaikkea uutta! Paras kauneusvinkkini: kulmien ulkoreunojen läpikäyni topsipuikolma värin laittamisen jälkeen.

  • ida

    Blogisi on inspiroiva😍 Meikkivinkit, tutoriaalit ja instagram storysi ovat lemppareita!

  • Eeva-Leena

    Niin paljon on hyviä ideoita tullut tästä blogista että vaikea edes kertoa parasta. Varsinkin koreakosmetiikasta on löytynyt paljon uusia lemppareita, näistä
    ei ennen ollut mitään hajua. ☺️ Lettien tekemiseen tarttisin myös apuja ja vinkkejä joten niitä odotellessa. ☺️

  • ida

    Blogisi on inspiroiva😍 Meikkivinkit, tutoriaalit ja instagram story ovat lemppareita!

  • Nea

    Aloin seuraamaan blogiasi meikkimokat -postauksien aikaan, joten kaikista eniten blogissasi kiinnostaa kaikki vinkit ja tuotteet kauniin meikin tekoon. Myös videotutoriaalit ovat loistavia ja helpompi seurata kuin pelkät kuvat.
    Postaustoiveeni on sama kuin monella muullakin eli raikas kesäinen meikkipohja!! Myös raikas silmämeikki kiinnostaa esim. vähän kirkkaammilla väreillä kuin yleensä.
    Instastoriessa olisi taas ihana nähdä youtuben get ready with me tyylisiä meikkaus/jutteluvideoita!

  • Jenni

    Tyylisi meikata on ihanan raikas ja naisellinen❤️ Paras kauneusvinkkini on tällä hetkellä Medik8:n C-tetran laittaminen CC-voiteen alle, jolloin meikistä tulee ihanan kuulas ja raikas sekä sopivan kevyt näin kesäksi!

  • Varpu

    Tutustuin blogisi kautta koreakosmetiikkaan ja nyt olen aivan myyty! Joten kiitos sinulle, ihonhoitoni löysi aivan uudet ulottuvuudet! <3

  • Sanja

    Tutoriaalit on ollut mielenkiintoisia! Jatkossa esim helpot kampausvinkit kiinnostaisi 🙂

  • Linda

    Ihana Miia! On ihan mahdotonta sanoa, mikä on ollut paras vinkki tai postaus blogissasi. Olen innostunut meikkaamisesta kunnolla vasta blogisi kautta, olen uudistanut koko meikkiarsenaalini suositustesi perusteella ja osaan nykyään jopa meikata kiitos sinun hyvien ohjeidesi! Olen ihan koukussa blogiin, älä ikinä muutu!❤

  • Janikak

    Moi, yleensä en kommentoi tällaisiin mutta nyt oli niin hyvä kannustin 😉 Ei vaan todellisuudessa on pitänyt kommentoida aikoja sitten ja kiittää siitä että olet “höpissyt”tosta korea kosmetiikasta ja kiitos sen olen siihen nyt aivan koukuttunut ja todellakin löytänyt sieltä hyviä tuotteita, näinollen naamakin on parhaassa kunnossa ikinä! Tutorialeina kaipailisin ehkä hiusjuttuja enemmän. Ja pisteet siitä että olet tuonut tätä kuulaampaa meikkiä esille näiden ig/youtube pakkelien rinnalle. Henk.kohtasesti diggailen enemmän varsinkin siitä kuulaasta pohjasta 🙂

  • Arja

    Olen aikaisemmin ollut vähän laiska meikkaaja,vaikka kiinnostusta itsensä ehostamiseen olisi..kotiäidin arki nyt vain on semmoista, että helposti itse jää toissijaiseksi. 🙁 Olen saanut blogistasi monta meikki- ja hiustenhoito vinkkiä, ja ennen kaikkea INNOSTUSTA asiaan! On ihanaa, kun blogistasi on saanut helposti tietoa tämän päivän trendeistä, kun en muuta kautta oikein osaa/kerkeä etsiä. Iso kiitos! Suosittelemasi hopeashampoo esimerkiksi on ollut tosi hyvä!

  • Terhi

    Olet rento ja hauska. Elät unelmaasi ja se näkyy kaikessa tekemisessäsi. Oma kauneudenhoito vinkkini on kuorinta ja naamio pe iltana 😊 Paljon olen saanut sinulta ihania meikkivinkkejä, kiitos niistä!

  • Leena

    Tykkään maanläheisestä tyylistäsi ja höpsöstä persoonastasi, ja huikeista, ammattitaitoisista vinkeistäsi, jotka ovat saaneet minut, ennen lähestulkoon meikkaamattoman, väliin vähän homssuisen kolmekymppisen, kokeilemaan uutta ja panostamaan enemmän itseeni. Tuotesuositukset ovat vertaansa vailla, ja monen monta suosikkia olen niiden joukosta löytänyt! Jatka samaan malliin. 🙂 Ja onnittelut vielä blogimenestyksen johdosta!

  • Pinja-Liina

    Tykkään blogistasi paljon ja se onkin ainoa jota seuraan! Parasta on laadukkaat kuvat ja selkeät simppelit ohjeet. Tykästyin blogisi kautta jättämään varjostukset ja käyttämään aurinkopuuteria, sekä poskipunaa. Paljon raikkaampi tulos. Kiitos ihanista vinkeistä ❤️

  • Hanni

    Blogisi löytyminen oli onnenpotkuni😊 vinkkejä ja neuvoja on monipuolisesti ja koreakosmetiikkaan siirtyminen on ollut paras juttu iholleni vuosiin. Hyvien vinkkiesi ohella sinun aitoutesi on “se” viehättävin juttu blogissasi. Ihanaa kesää!😊

  • Markit

    No heippa vaan Elle-tyttö;
    Ma n.20.00 lähetin, ei näy, ehkä en lähettänytkään…😏. Joten uusiksi:
    Ensimmäinen asia, mikä putkahti päähän, on ehdottomasti se, että tyhmästäkin päivästä tulee hyvä päivä, kun luen blogiasi. Iloinen asenne tarttuu ja onpa niitä meikkivinkkejäkin kohtuullisen paljon jäänyt mieleen. Ja kalliiksihan tämä taival on vähän tullut, kun aina ihan “välttämättä” pitäisi jotain ostaa 😊.Yhtään ostosta en ole kyllä katunut! Videot ovat mukavia, koska olet hyvä höpöttäjä, hyvällä tavalla siis. Viimeisessä videossa lähes kädestä pitäen neuvot, eipä enempää voi toivoa. Elämääsi olet avannut, hyvä kuitenkin, että pidät rajoista huolta.
    En osaa mitään toivoa. Kunhan jatkossakin kirjoitat…ihan mistä vaan.😄

  • Sanna

    Eniten pidän sinun positiivisesta asenteesta ja käytännön läheisistä vinkeistä ja neuvoista. Olet ehdottomasti minun suosikkibloggaaja ja hyviä vinkkejä mm. Korealaisesta ihonhoidosta on tullut napattua omiin ihonhoitorutiineihin. Kiitos ja toivottavasti jatkat tällä hyvällä asenteella edelleen eteenpäin 🙂

  • Mia

    Olen oikeastaan vasta nyt aikuisiällä (25v : D) opetellut meikkaamaan ja kiinnostunut kosmetiikasta, ja voi pojat miten monet kerrat on tullut meikattua sun jotain tutoriaalia katsellen..Niin paljon hyviä vinkkejä sulta saanut että en kestä! Jokakerta innolla avaan blogin. <3

  • Aamu

    Kauneusvinkkini on kasvoöljyjen säännöllinen käyttö <3 postaustoive :millä mustapäät saa kuriin 🙂

  • Kiki

    Ikää on tullut, mutta meikkipussin sisältö pysynyt samana eikä ole äitinä ollut juurikaan aikaa miettiä näitä juttuja. Nyt on tätä kautta tullut tutustuttua uusiin mahdollisuuksiin. Kaupasta ei tulisi ostettua pelkän purnukan perusteella. Kiitos videoistasi.

  • Joanna Puhto

    Parasta blogissasi on tutoriaalit ja hyvät tuotesuositukset. Pidän raikkaasta meikkaustyylistäsi. Toivoisin postausta kesämeikistä ja siitä, kuinka tehdä pohja, joka kestää myös helteillä.

  • Susanna H

    Paras kauneusvinkki näin kesällä on luonnollisuus! Jos ihosi ei kaipaa paksua pakkelia, älä laita sitä. Olen itse oppinut vasta nyt hyväksymään ihon pienet ja vähän suuremmatkin virheet niin ettei niitä tarvitse aina peittää. Kesällä saa hikoilla ja hehkua 🙂

  • Riitta Poutanen

    Tutoriaalit👍

  • Nina

    Blogisi on monipuolinen ja raikas! Sinulla on täydellinen “meikkinaama” eli saat loihdittua aina tosi kivan lookin kasvoillesi. Itsellä meikki ei näytä kuvissa oikein miltään vaikka kuinka “värittäisi.” Pidän siitä että olet pysynyt luonnollisena etkä ole muokannut kasvoja keinotekoisesti eikä blogisi pursua luxus/glamourelämää joka ei tavallista ihmistä kosketa. Arkiset vinkit on kivoja ja ihan paras “lettivinkki”oli se mitä pidit aina lentoemokuvissa. Mikä ei oikeasti letti ollutkaan 🙂 Se on oma kestosuosikkini. Nyt kaipaan polkkatukkavinkkejä ja tutoriaaleja. Pidä sama luonnollinen linjasi!

  • Kielotar3

    Olet ihan paras ! Aito, teeskentelemätön, ammattitaitoinen. Toivon ihonhoito+tuote+meikkivinkkejä meille 60+ ladyille. Me jos kuka tarvitsemme kohennusta 😉

  • Riikka

    Palaan aina blogiisi kurkkimaan postauksia, koska oman kosmetiikkakiinnostuksen lisäksi persoonasi on ihanan freesi ja positiivisella tavalla “tavallinen”. Oot tehnyt ihan huikean työn uranvaihdoksessasi ja ammattitaitosi kehittämisessä. Olet oikea inspiraatio!

  • Linda

    Kiitokset k-beautyn esittelystä! Kehut korealaisesta ihon hoidosta on saanut minut innostumaan ja kokeilemaan korealaistuotteita. Lisäksi pidän blogissa siitä, että tutoriaalit ovat sopivan yksinkertaisia, ketä tahansa osaa niiden pohjalta tehdä meikin tai hiustyylin!

  • Elina

    Blogisi on niitä ainoita joita seuraan aktiivisesti. Erityisesti haluan kiittää koreakosmetiikka vinkeistä, johon olen täysin hurahtunut :). Meikkitutoriaalit on myös hyviä ja niistä olen bongannut monta uutta lempparia.
    Onnea uudesta blogikodista ja ihanaa kesää <3

  • Vera Leinonen

    Postauksissa viehättää niiden helppous. Ovat tällaiselle tavalliselle ihmiselle helppoa ja ymmärrettävää luettavaa ja Täältä saa mahtavia meikkivinkkejä niin arkeen, kuin juhlaankin.

  • Jonna

    Kasvojen puhdistukseen käytän nykyään vain kookosöljyä ja miun hiukset on tulleet ihan super hyvään kuntoon järvivedellä pestessä meidän rantasaunalla. Suosittelen kaikille joilla on mahdollisuus tähän!

  • Tytti

    Postauksissasi viehättää se, että ne ovat monipuolisia, rakenteeltaan helppolukuisia ja selkeitä sekä niistä saa usein uusia ideoita meikkaukseen ja ihonhoitoon. Varsinkin häämeikki-video miellytti kovasti ja tuli tarpeeseen. Kiitos!

  • Eija

    Kiitos loistavasta blogista! <3 Olen saanut paljon apua kaksoispuhdistuksesta ja hoitonesteiden ja ylipäätään kasvojen hoidosta ja ihoni voi paremmin kuin koskaan ennen!
    Tutoriaalit on hyviä niin video kuin kuvien ja tekstin välityksellä. Helpot hiustutoriaalit myös.
    Eipä ole tainnut olla yhtäkään ei kiinnostavaa postausta sinulta 😀
    Niin ja myös matkustus jutut 🙂

  • Elina

    Vsta kolmekymppisenä kauneuden hoidosta innostuneena tykkään hakea inspiraatiota blogistasi (ja instasta), koska sinulta saa oman ikäluokan meikkailuvinkkejä, eikä teinihömpötyksiä 😘

  • Tea

    Koreakosmetiikka video oli huikea! Pääsi kärryille niin paljon paremmin. Myös kaikki meikkivideot ovat olleet hyödyllisiä.
    Blogia on muutenkin niin kiva lukea! Aina tulee hyödyllistä tietoa tai ideoita!Myös ig : n puolella ”höpötykset ” ovat kivoja. Kiitos ihanasta blogista💕🌸

  • Tiina

    olen oppinut tekemään otsariletin blogisi ansiosta.

  • Elli

    Blogistasi saa paljon inspiraatiota! Niin hiusten kuin meikkaamisen suhteen. Aikaisemmin kävin satunnaisesti lukemassa tekstejä, mutta nykyään olet saanut minut koukuttumaan ja palaan yhä uudelleen sivuillesi lukemaan tekstejä. Mitään tiettyä tekstiä yms. En osaa sanoa, vaan innostava tapasi kertoa asioista saa palaamaan sivullesi! Keep up the good work! 🙂

  • Mirella

    Sun blogi on auttanut mua ihan älyttömästi, en aikaisemmin ole tainnut tietää meikkaamisesta mitään nyt sun avulla olen saanut ainakin arkimeikkaamisen jujusta kiinni 😉 Sitten iso kiitos koreakosmetiikka postauksista nyt oma iho on paljon raikkaamman ja energisemmän näköinen 🙂 Jatka ihania positiivisella energialla tehtyjä juttuja niistä tulee itsellekin hyvä mieli 🙂 Voisitko tehdä jonkun postauksen jossa olisi helppoja hiusten laitto vinkkejä ohuille (liukkaille) hiuksille. Kiitos 🙂

  • Iina

    Luen blogiasi sekä seuraan instaasi sillä olet niin ihanan aito. Ja aitoudessasi kaunis. 😘

  • Mariina

    Paras kauneusvinkki on ehdottomasti ihon ja hiusten huolellinen hoito niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja vasta sen jälkeen meikit ja muotoilutuotteet! Pidän sun instagram-höpötyksistä ja rehellisistä tuotearvioinneista!

  • Matilda

    Tutoriaalit ovat parhaita 🙂
    Kiitos hyvistä vinkeistä mitä olet jakanut. Innolla odotan uusia videoitasi ja postauksia

  • Marja

    Tuotevinkkejä on kaikista kivoin seurailla blogistasi. Helppoja meikkitutoriaaleja on myös kiva katsella, erilaisia tekniikoita olisi kiva nähdä lisääkin.

  • Marketta

    Urban Decayn silmämeikin pohjustuskynän otin käyttöön kun tutustuin siihen sivujesi kautta. Parasta ovat simppelit meikkausvinkit henkilölle, joka on ollut jumiutuneena yhteen tyyliin.

  • Aune

    Aina, kun joku meikkijuttu mietityttää niin ekana googlettelen oletko sinä kirjoittanut asiasta jotain. Luottovinkit meikkeihin yms. löytyy lähes aina sinun blogistasi!:)

  • Juliana

    Siulla on aina ihan superihania vinkkejä blogissa!!! Haluisin ehkä kuulla siun vinkkejä atooppisen ihon meikkaamiseen ja ihonhoitoon, erityisesti silmänympärysihoon liittyen. Itsellä on todella kuiva silmänympärysiho ja se vaikeuttaa meikkaamista, mikä on tosi harmillista koska keikkailen ja keikkameikki on aina ihan must!

  • Riikka

    Parasta blogissasi on sen persoonallisuus, teet asiat omalla tavallasi ja kerrot rehellisesti oman mielipiteesi. Kivoja luonnollisia meikkivinkkejä joiden takia olen nyt itsekin kiinnostunut meikkaamisesta ja ihonhoidosta.

  • Mira

    Minua viehättää blogissasi ennen kaikkea aitous ja persoonallisuus 🙂 Susta välittyy aito ammattitaito ja intohimo kauneudenhoitoon 🙂 Sinun blogistasi on löytynyt itselleni monia oivallisia vinkkejä kauneudenhoidon saralla erityisesti kasvojen contouraamiseen liittyen 🙂

  • Saara

    Tykkään blogisi positiivisuudesta ja tutorialeista. Tykkään myös meikkityylisi raikkaudesta ja siitä että kokeilet erilaisia meikkejä moneen makuun! 🙂

  • Anu

    Korea kosmetiikka💛

  • Kathrina

    Parhaat vinkit olen saanut ikääntyvän ihon hoitoon ja ehostukseen. Varsinkin silmänympärysihoon meikkiin olet antanut loistavia vinkkejä!

  • Marja-Leena Penttinen

    Parhaita vinkkejä ovat olleet selvät meikkausohjeet, joita on helppo itsekkin harjoitella. Kivoja tuotteita esillä, jotka eivät maksa “maltaita”-

  • Jannika Mertanen

    Olen ollut erityisen innostunut postauksista, jotka liittyvät vaaleisiin hiuksiin. Myös meikkivoiteiden konkreettiset vertailut ovat olleet todella mainioita! 🙂

  • Minna

    Voi niitä ihania juttuja on blogistasi löytynyt niin paljon, mutta nykyisin yksi lempparituotteeni on blogistasi löytynyt Alima Puren mineraalimeikki.

  • Jonna

    Innoittamanasi olen itse uskaltautunut tilaamaan tuotteita mm. Cocopandalta ja voi riemua kun olenkin ollut tyytyväinen <3 Myös koreakosmetiikkaan olen päässyt tutustumaan luettuani blogiasi. Teksteistäsi ja myös Instassa videoistasi huokuu sellainen ihana lämpö ja rakkaudellinen energia, että on ilo olla matkassasi mukana 🙂

  • Kati

    Toivoisin vinkkejä maksaläiskien hoitoon. Etenkin kasvojen alueella.

  • Miia

    Turorialit on parhaita, siinä oppii parhaiten

  • Hanna-Leena

    Ihana, kaunis ja positiivinen Miia! Ilo seurata sinua ja oppia samalla uutta kauneudenhoidosta. Koreakosmetiikkavinkit on ollut itselle mullistavia 😘

  • sak

    Hyviä vinkkejä kuinka tehdä vanhemmalle iholle meikkipohja.

  • Tiina

    Sinun innoittamana olen kiinnostunut todella paljon luonnonkosmetiikasta ja saanut muutenkin paljon vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaukseen. Myös hiustutoriaalit ovat erittäin tervetulleita! Minulla on suunnilleen samanmittaiset hiukset kuin sinulla ja kaipailisin kovasti vinkkejä miten niitä laittaa.

  • -Anne-

    Toivoisin lisää hiustenlaitto videoita, juhlaan ja arkeen:)

  • Kirsi

    Moi Miia! Blogiasi on kiva lukea, paljon mielenkiintoisia postauksia. Uusia meikkivinkkejä on aina kiva saada. Innolla odotan jo uusia postauksia. Ihanaa kesää!

  • Tanja

    Pohjustustuotteet luomille ennen luomiväriä!

  • Annika Kuusinen

    Kaikki vinkkisi on aina kokeilemisen arvoisia, se on parasta blogissasi, sinuun voi luottaa, ettet mainosta mitään hömppää. 😍☀️

  • Kiiranea

    Sun postauksissa mua viehättää aitous, se että ”tavallinen tallaaja” pystyy sun meikkivinkkien pohjalta samoihin upeisiin lopputuloksiin, koska kerrot tosi selkeesti ja simppelisti miten joku lopputulos on mahdollinen. Tykkään myös siitä et suosittelet tuotteita niin et ne oikeesti myös on sellaisia ku sanot, oon ite mm. Estee Lauderin double wearin uskaltautunut ottamaan testiin sun suosituksien pohjalta, enkä oo muuten pettyny!

    Mun paras kauneusvinkki on luomivärin pohjustajan käyttäminen, ilman sitä en kyllä lähtis luomivärejä enää ikinä tekemään! Silmämeikki pysyy kauniina aamusta yöhön.

    Mukavaa kesää, oot huippu! <3

  • Iida Laurinmäki

    On ollut mukava seurata postauksia ja tutoriaaleja, joista näkee että selvästi rakastat työtäsi, olet aito ja kerrot rehellisen mielipiteen tuotteista. Teet ihanan luonnollisia ja raikkaita meikkejä ja olenkin oppinut, että vähempikin riittää. Korea kosmetiikka on myös tullut tutuksi kauttasi. 🙂

  • Maija

    Tutoriaalit ja meikkivinkit ovat parhaita! Voisi olla vielä enemmän ihonhoitoon liittyviä postauksia.

  • Maria

    Olen todella huono meikkaamaan, joten meikkausvinkkisi ovat olleet minulle blogisi parasta antia.

  • Jensku

    Toivepostaus: Miten laitat pesun jälkeen hiukset, kun ne on niin ivan rennon näköiset. Itse en saa vastaavia vaikka kuinka yritän.

  • Kata

    Koreakosmetiikkatuotevinkit ovat parhaita ja niitä olen tilannut itse suositustesi pohjalta! <3

  • Viviannaah98

    Blogissa parasta on kaikki ihonhoito vinkit ja meikki tutoriaalit. Toivoisin lähempänä talvea lisää inhonhoito vinkkejä atooppiselle iholle, koska itselläni kuivuu todella pahaksi silmäluomet, poskipäät ja t-alue.

  • Sonja

    Tutoriaalit ovat olleet loistavia ja niitä olen katsellut useampaan otteeseen! Ikävä kyllä omat meikkausyritykset ovat usein enemmän erehdyksiä kuin joitakin luomuksia, mutta harjoittelu jatkuu!

  • Milla

    Postaustoiveita hyvistä kuivashampoista sekä pohjustustuotteista, miten niitä tulee käyttää sekä lisää silmämeikki tutoriaaleja 🙂

  • Anniina

    Parasta blogissasi on mielestäni sen inspiroivuus, sekä miten itsekin innostuu kokeilemaan uusia meikkejä ja lookkeja aina kun vierailee täällä 🙂

  • SV

    Ihana arvonta <3 Parasta on käytännönläheiset tutoriaalit, sekä vertailukuvat. Muutenkin tykkään blogin hengestä, ei ole liian vakavaa tai överiä 🙂

  • Sari

    Tykkään lukea eniten tuotearvosteluita!

  • helmia

    Olen saanut sulta vinkin super hyvään kulmakynään. Sun ig storyjä on ihan huippu ihana seurata ja kattoa, sun tyyli kertoa asioista on niin hyvä! Sulla on mielettömän hyviä vinkkejä tämmöselle tavikselle ja saat kyllä inspiroitumaan tällä sun omalla tekemisellä. Se on myös ihana kuinka sun intohimon lajiin huomaa! Ps. Muista myös levätä ja pitää totaalisia vapaapäiviä<3

  • Stefania Muittari

    Blogissasi on hyviä kauneus vinkkejä. Pidän siitä, kun kerrot myös omasta elämästäsi ja ajatuksistasi.

  • Piritta

    Sinun videot on ihan parhaita! Esim. Korealainen ihonhoito, olen saanut oman ihoni todella hyvään kuntoon, kiitos sinun videon.😍

  • Stella

    Postaukset ovat aina yhtä hyväntuulisia ja raikkaita, niitä lukiessa tulee hyvälle mielelle 😊 Tykkään että postaat vaihtelevista jutuista ja varsinkin meikkitutoriaaleista pidän erityisesti! Innolla odotan jatkoa! 😍

  • Maarit

    Toivoisin lisää hiustutoriaaleja ja meikkikikkoja silmälaseja käyttäville.

  • Pinja

    Moi, onpas kivoja tuotteita arvonnassa! Haluun sanoa että paras ihonhoitovinkki on ehdottomasti tullut sulta – korea kosmetiikka ja etenkin aloe bha skin toner! Sillä sain ihon taas kuntoon, joten suur kiitos suosittelusta! 🙂 Mun postaustoive sulle olis meikki allergikolle! Jos sulla on aiheesta yhtään tietoa? Olis kiva kuulla sun mielestä parhaat meikit, mitkä olis sopivia allergikoille eli esim ei haise vahvasti jne! Kiitos sun blogista, oon saanu älyttömästi inspistä!

  • UllaHatara

    Blogista saa hyviä vinkkejä niin äiti kuin tytär. On siis monen ikäiselle naiselle asiaa..

  • Anu

    Aivan ihan blogi sinulla. Tykkään kyllä kovasti. Sinun sivellin suosituksista minulla on nyt erittäin hyvät siveltimet käytössä 😀

  • Kata

    Meikkivinkkisi ovat parhautta, varsinkin rajauksien teko! Paljon hyviä ja uusia meikkituotteina löytynyt omaankin käyttöön. 🙂

  • Maiju

    Blogiasi on kiva lukea sen inspiroivan sisällön vuoksi, jätkä samaan malliin 🙂 olen saanut monia vinkkejä meikkaukseen.

  • Roosa

    Parasta hiustutoriaalit ja ihonhoitoon liittyvät jutut 😊 Kiva lukea sun positiivisia postauksia!

  • Julia

    Kauneusvinkkini on muutaman highlighter -tipan lisääminen cc- tai meikkivoiteen joukkoon, hyvin puhdistetuille (konjac -sieni) ja kosteutetuille kasvoille. Rakastan tapaasi meikata! Ihanaa kesää ❤️

  • Pia

    Parasta mitä olet tarjonnut blogissasi on kaikki video- sekä kuvatutoriaalit. Meikkaamisen salat on tullut julki 🙂 Tällainen kohta 50-vuotiaskin on oppinut kaikkea uutta. Mahtava blogi!

  • Niina

    Parasta asun blogissa on tutoriaalit sekä vinkit kauneudenhoitoon! Oon sun vinkkien kautta ostanu paljon itellekki tuotteita, joista oon kyllä tykänny 😊 oot niin taitava työssäsi 😍

  • Pauliina

    Paras vinkki minkä itse olen saanut pintarasvoittuvalle iholleni on, että usein/joskus rasvoittuva iho tarvitseekin aiempaa kosteuttavampia tuotteita niiden kevyiden mattapinnan antavien tuotteiden ja liian stydien kasvojen pesuaineiden sijaan. Mulla lakkasi kasvojen yltiöpäinen kiilto, kun vaihdoin hellävaraisempiin ja kosteuttavampiin tuotteisiin.

  • Laura

    Paras kauneusvinkki, jonka olen kuullut on yksinkertaisesti riiträvä veden juonti. Ja beauty blender-tyylinen meikkisieni on myös ollut mullistus!

  • Satu

    Olet monipuolinen on tullut kaikenlaista meikkiä. Tykkään seurata ig.ssä ja luen blogia kun olet aito aina ja koko ajan.

  • Kaisa

    Postaustoiveenani on hentojen hiusten kampaukset, millä saisi ryhtiä ja näyttävyyttä helpostikin

  • Terhi

    Oma kauneusvinkkini freesiin ihoon on hyvät yöunet ja piikkirulla! Sinun blogin kautta olen löytänyt monta suosikkituotetta, jotka ovat jääneet meikkipussin vakiovarustukseen.

    Tykkään myös tosi paljon ihanan luonnollisista insta stooreistasi 😊💕

  • Anne

    Hiustenlaitto-ohjeet ja helppojen meikkien ohjeet tosi jees 😊👍

  • Nina

    Miia, olet aina niin ihanan positiivinen!! Olen saanut blogistasi monta hyvää meikki- ja ihonhoitovinkkiä sekä tietoa tuotteista. Odotan jo innolla seuraavia.

  • Kesä

    Moikka Miia! Toivoisin hurjasti meikkivideopostauksia. Sellaisia, jossa selostat tarkasti mitä teet. Nykyiset videot ovat todella nopeatempoisia, joten tuntuu että en kerkeä katsomaan kuinka meikkailet. 😉 Ihanaa kesää!

  • PikkuMyy

    EA:ssa opin sinulta kuinka oliiviöljyllä on merkitystä😜ihastuin ohjelmassa hauskaan ja viisaaseen naiseen sekä rehelliseen naiseen. Ohjelman myötä olen seurannut blogiasi ja juuri hauskan ja kauniin naisen kädenjälkiä ihastellen. Silmien meikkaamisesta olen oppinut paljon,häivytä,häivytä..aurinkorasva 50kerroin käytössä ja sun ohjeella salaattia olen tehnyt monet kerrat,nami!Vettäkin olen muistanut juoda ja myös oivaltanut,kuinka meistä jokainen on laulun arvoinen ja kaunis. Uskallat olla oma itsesi, se on rehellisyyttä. On ilo ollut seurata sinun urapolkuasi,Onnea siitä ja hatunnosto!

  • Josefina

    Kampaustutoriaalit ovat suosikkejani sun postauksista. Toivoisinkin lisää helppoja ja nopeita kampauksia.

  • Ellu

    Hyvät ja selkeät kuvat on blogissa parasta. Ja erityisesti hius jutut kiinnostaa 🙂 mielellään kuulee myös meikki vinkkejä ja tuoteista tietoutta.

  • Virva

    Parasta ovat uudet meikki/tuotekokeilut hintoineen.

  • Evve

    Olen tykännyt vinkeistäsi siitä, mitkä sävyt sopivat kullekin riippuen esim ihonsävystä ja silmien väristä. 🙂

  • Katja H

    Tutoriaalit on ykkösiä! Sun blogin ansiosta oon oppinu meikkaamaan paremmin 😊 Nyt olen tässä pähkäillyt, miten saan aurinkosuojan kasvoille meikin lisäksi 🤔 Oon niin vaalea, että kasvoillekin täytyy saada sk 50+ rasvat 😅

  • Annika Jauhojärvi

    Pidän siitä että tutoriaalisi ovat helppoja seurata ja kokeilla itselle. Olen ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan vaikka pääasiassa käytänkin ihan muita tuotteita. Kiitos blogistasi! Olen saanut hyviä vinkkejä meikkaamiseen ja intoa testailemaan eri tyylejä!! Jatka samaan malliin ❤️

  • Katja

    Olen ilolla seurannut blogisi kehittymistä matkablogista kauneusblogiksi. Olen itsekin ottanut testiin kirjoituksissasi mainittuja Korea-kosmetiikan helmiä, vaikken omaa suosikkiani ole vielä löytänytkään. Pidän erityisesti hiustutoriaaleista sekä postauksista, jotka keskittyvät esimerkiksi silmä- tai huulimeikkiin. Itse olen sen verran yksipuolinen meikkaaja, että koko kasvojen meikkipostauksessa uuvun jo pelkästä ajatuksesta. Olen kuitenkin rohkaistunut vinkkijesi mukaan testailemaan jo monennäköisiä luomivärikokeiluja. Pidän raikkaasta ja innostavasta otteestasi ja vaikutat tekstiesi perusteella todella mukavalta kauneusalan ammattilaiselta. Mitä olet mieltä, mahtuisiko kauneusaiheisten postausten sekaan jatkossa myös niitä matka- tai sisustusvinkkejä? Ruokavinkkejä tai ihan vaan Hertan, Ruusumiehen ja sinun arkeasi?

  • Jenni

    Tuotesuosittelut ovat todella kutkuttavia ja mielenkiintoisia. Arvostan rehellistä palautettasi tuotteista.

  • Irmeli Hakuli

    Meikki- ja hoitotuotetestaukset on olleet kivoja, varsinkin edullisten tuotteiden esittelyt. Sekä jännittävä korealaisten uutuuksien esittelyt. Ja meikkaustutot

  • Ritu

    Paras kauneusvinkkini on riittävä nukkuminen, minkä varmasti myös entisenä lentoemona tiedätkin. 😄 Sun postauksissa parasta on se, etteivät vinkit ja meikkausohjeet ole liian vaikeita näin maallikolle. Myös se on ihanaa, että annat monesti kosmetiikkasuosituksia monelle eri budjetille ja kerrot tuotteista rehellisesti. ❤️

  • Jenni Simkin

    Tykkään lukea blogiasi koska annat ihan mahtavia vinkkejä ja olet niin aito ihana itsesi. Kiitos 🙂

  • Taru

    Videosi korealaisesta ihonhoitorutiinista oli todella hyvä, on helppo nyt noudattaa vinkkejäsi kun tietää missä järjestyksessä mikäkin tulee tehdä! Pidän myös siitä, kun kerrot tuotteiden hintoja.
    Itselläni tuottaa hankaluuksia saada puuteri laitettua kevyesti silmien alle, toivepostauksena olisi siis silmänympärysihon kevyt meikkaus ja puuterointi! Ongelmaani lisää myös tummat silmänaluset, joiden peittoon ei pelkkä peitevoide auta. Mukavaa kesää Miia sinulle!

  • Kikka

    Parasta korealaisen kosmetiikka. Toiveissa suosituksia rutikuivalle iholle hoitoon ja meikkiin.

  • Sanna

    Eniten tykkään tutoriaaleista, sillä niistä oppii parhaiten 🙂

  • Henna

    Oi onpas ihana arvonta! Tykkään paljon tutoriaaleista, niistä oppii aina paljon uutta (esim. kampaus- ja meikkitutoriaalit) 🙂

  • Anne

    Vinkit meikkaukseen ja kampauksiin ihan huippuja😃

  • Laura

    Moikka:) olen hurahtanut meikkaamiseen ja kosmetiikkaan ja blogisi on antanut loistavia vinkkejä meikkaamisen opetteluun. Olen oppinut lisää luomivärin teosta sekä huulimeikistä. Suurin vaikutus on ollut postauksellasi, jossa kerrot poskipunan käytöstä. Poiskipunaa en oikeastaan ole ennen käyttänyt, mutta sen lisäämisen myötä olen saanut juuri sen puuttuvan elementin meikkaamiseen. Kiitos! <3 Haluaisin saada vielä lisää erilaisia silmämeikki-ideoita sekä vinkkejä heleän meikin tekemiseksi 🙂

  • Sonja

    Postaustoiveita: parhaat kynsilakan top coatit, parhaat aurinkosuojatuotteet kasvoille meikin alle ja meikin päälle (esim. suihkeet tai cushionit)

  • Jennao

    Onnea blogillesi! Parhaan vinkin sain äidiltäni, joka kärsii minun tavoin tummista silmänalusista! Pidän aina pientä lusikkaa pakastimessa. Sillä kun kevyesti taputtelee aamuisin silmänalusia, lähtee tummuudet tiehensä! Ihanan helppoa ja halpaa 😉

  • PauliinaH

    Kauniita meikkejä katselen aina oppiakseni, sävymaailma ja samat meikkipohjamieltymykset auttavat asiaa.

  • Marika

    Hei! Pidän hirveästi arkimeikkiin liittyvistä postauksistasi. Itse en osaa oikein vielä kolmekymppisenäkään meikata hyvin, joten kun luottamani bloggaaja näyttäisi nopean, kevyen meikin ja siinä käyttämänsä tuotteet – ostaisin samat ja meikkaisin videon mukaan 🙂 Pidän myös siitä, että tuotteet ovat suht edullisia ja helposti saatavilla. Tällaisia postauksia olet tehnytkin – kiitos siis niistä.

  • Minna

    Tykkään blogissa suosituksista hyvistä ihonhoitotuotteista ja merkkituotteista. Myös tutoriaalit ovat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia.

  • MarjaStiina

    Parasta kun löytyy ohjeita meikkauksen perusasioista vaihe vaiheelta ja tuotetestauksia

  • Laura

    Blogistasi saa todella hyviä tuote- ja meikkausvinkkejä, jotka ovat jääneet itsellä käyttöön. Mieleen tulee heti ainakin kulmien meikkaustutoriaalit ja tummien silmänalusten peittäminen. Paras kauneusvinkkini, jonka olen toisesta blogista löytänyt, on ihon kaksoispuhdistus. Olen huomannut omassa ihossani selkeän muutoksen sen aloittamisen jälkeen 🙂

  • Anskuh

    Kauneusaiheiset postaukset kiinnostaa:) Lisäksi olisi aina välillä kiva saada muitakin postauksia nähtäväksi. Esimerkiksi: päivä sinun kanssa, matkapostauksia, sisustus- ja kotipostauksia 🙂

  • Nea

    Vinkit kampauksien tekoon on ollu tosi hyödyllisiä 😊

  • Hanna

    Parasta on ehdottomasti erilaiset meikki-tutoriaalit ja tuote-arvostelut! Mun omia kauneusvinkkejä on se, että kookosöljy on paras meikinpuhdistusaine, vedenjuonti auttaa sisältäpäin ihon kuntoon, ja kynsilakka kuivuu supernopeasti kun kynnet upottaa kylmään veteen. 😉

  • Minna Neitola

    Toivoisin postausta luonnonkosmetiikkatuotteista tai tuotteista joissa käytetty vähän hajusteita. Minkälaisen meikin niillä saisi ja suosituksia. En ole varma oletko kirjoittanut niistä aiemmin mutta lisää niitä. 😊

  • ainoa

    Ihonhoito ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa! Myös hiustutoriaalit ovat olleet kivoja

  • Tarja-annastiina

    Olen saanut blogistasi lukuisia vinkkejä, että on vaikea sanoa olisiko joku ylitse muiden. Ekana tulee mieleen, että olet tutustuttanut minut korealaiseen kosmetiikkaan, mihin en varmaan ilman sun blogia olisi törmännyt. Paras kauneusvinkki on kuitenkin terveellinen ravinto ja riittävä vesi & uni 👌😍😍

  • Minna

    Parasta on ehdottomasti tuotevinkit ja tutoriaalit 😍

  • Marika

    Joo tahtoo mukaan arvontaan! Paras info jota olet jaksanut hyvin korostaa on ihon hyvä kunto, huolimatta kuinka huippu meikkivoide olisi kyseessä! Sen tajusin vasta bogisi jutun myötä ja hilseilevän kuiva iho on alkanut näyttää niin hyvältä ettei päälle tartte kuin sävyttävän päivävoiteen!

  • Marjo

    Parhaita postauksia ovat kaikki yksinkertaiset meikki- ja hiustutorialit kuvien muodossa. Myös erilaiset vinkit meikkien suhteen on hyviä postauksia. Näitä toivoisin myös jatkossa 🙂

  • Tiia

    Parasta blogissasi on helpot ja käytännölliset vinkit! Tulee myös orjallisesti seurattua aina sun instastoriesit!

  • Mirkku

    Blogin iloinen ja positiivinen kirjoitussävy viehättää, selkeät tutoriaalit, se että opin uutta, tarkat ohjeet mistä tuotteita saa, kaikenkaikkiaan siis aivan mukaansatempaava blogi!

  • Pirke

    Helppojen lettien tutorial olisi mahtava! 🙂

  • Sanna

    Meikkitutoriaalit ja pikakampaukset ovat mieleeni.

  • Eija

    Ihanan keveät ja luonnolliset meikkipohjat ja meikit ihastuttaa blogissasi 😍 Voi kun itsekin osaisi ja jaksaisi panostaa enemmän meikkiin kuin vain länttäämällä meikkivoiteen ja ripsivärin naamaan!😂

  • Aurora

    Sinun kauttasi tutustuin alunperin koreakosmetiikkaan ja sen jälkeen olenkin tutustunut ihonhoitoon paljon paremmin ja mullistanut ihonhoitorutiinini. Kiitos siitä kuuluu sinulle! 🙂 ihana blogi sinulla, jatka samaan malliin!

  • Sini

    Paras tuote ikinä on kookosöljy! Sekä hiuksiin, iholle ja etenkin lumenen vedenkestävän ripsarin irrotukseen! 😉

  • Heidi

    Paras vinkki on juoda vettä ja nukkua tarpeeksi. Eniten tykkään blogissasi hiusjutuista.

  • Jenniina

    Olen saanut postauksistasi tosi paljon inspiraatiota! Minulla on myös vaalea iho ja hiuksemmekin ovat melko samanmittaisia, niin useimmat jutut osuvat ja uppoavat👍🏻 Kaikista isoin Ahaa-elämys oli, kun kerroit, ettei kissarajaus onnistu kaikille! Mikä helpotus! Ja selittää sen, miksen siinä koskaan ole onnistunut. Postauksesi jälkeen lopetin yrittämisen 🤣

  • Kukka

    Paras ja helppo meikkivinkki: puhdista iho aamuin illoin laadukkailla tuotteilla ja puhdista aina meikit pois kasvoilta vaikka olisit kuinka väsynyt. Toivoisin blogiin juttua tai videon siitä miten tehdä nätti/rento festarikampaus ja meikki.

  • Marianne

    Ihonhoito jutut on ollut ihan parhaita. Sun vinkit eri tuotteista on auttanu saamaan mun kuivan ihon paremmaksi. Toinen mistä tykkään on sun hyvin selitetyt meikki tutoriaalit. 🙂

  • Ilona

    Blogissasi tykkään erityisesti sen aidosta ja iloisesta meiningistä! Postauksia on ilo lukea ja niistä saa aina hyviä vinkkejä. Paras löytö blogin kautta on ehdottomasti ollut koreakosmetiikka, josta atoopikkona olen löytänyt avun pintakuivaan ihoon. 🙂 Onnea uudesta osoitteesta ja kiitos ihanasta blogista <3

  • Maria

    Postauksissa ja blogissasi viehättää se että vaikutat niin mahtavan ystävälliseltä ja hassun hömpältä, vinkkisi sopivat joka kukkarolle ja ovat ihan selkeitä. Sopii tällaiselle ei niin -meikkaukseen perehtyneellekin loistavasti. Toivon helppoja kampausvinkkejä.

  • Tanja Kauppinen

    Kirjoitat ihanan maanläheisellä ja rehellisellä tyylillä! Odotan aina postauksiasi ja niistä tulee aina hyvälle tuulelle ja saa paljon vinkkejä 💕 Viimeisimpiä lemppareita ovat olleet jutut korealaisesta kosmetiikasta.

  • Nadja

    Hei! Olen uusi lukija ja jäin heti koukkuun! Ystäväni suositteli blogiasi hetki sitten ja olen plärännyt kaiken! Parasta on raikkaat meikkituoriaalit joiden avulla tajusin, että se mikä sopi 10vuotta sitten eti todellakaan sovi enää. Luomiväri musta/harmaa vaihtui raikkaaseen persikkaan ja arkena olen tupsutellut luomille poskipunaa. Toimii! Arvonnan tuotteet olisi huippu buustaus uusille urille! 🙂

  • Hanna

    Olen innostunut blogisi seuraamisen myötä meikkaamisesta ja olen myös kehittynyt paljon meikkaamisessa tekemiesi hyvien ja selkeiden meikkitutorialien avulla. Lisäksi olen saanut blogistasi tosi paljon vinkkejä hyviin tuotteisiin ja meikkausvälineisiin sekä ihonhoitoon 🙂 Kiitos siis ihan loistavasta blogista! 🙂

  • Mirre

    Kaikki sun tekemät tutoriaalit on hyviä ja opettavaisia. Olen oppinut paljon😊 Kiva olisi nähä videoita hitti👍🏼huti 👎🏻kosmetiikkatuotteista.

  • Janika

    Ehdottomasti paras kauneusvinkkini on kynsien päällyslakka nimeltä seche vite! Se laitetaan kynsiin värilakan päälle ennenkuin ne ovat kuivuneet ja kynnet kuivuvat nopeasti ja lopputulos on kiiltävä ja kestävä 🙂

  • Saara

    Olen blogisi kautta tullut tutuksi korealaisiin ihonhoitotuotteisiin ja ottanut ne päivittäiseen käyttöön! Paljon muitakin vinkkejä olen blogisi kautta saanut liittyen mm. meikkaamiseen.

  • Fanny Salkari

    Joku ihana ja helppo kesä meikki- ja hiustutoriaali olis aivan super kiva postaus ☀️✨

  • Heikka1

    Olet ihana aito ja luonteva kameran edessä. Seuraan päivittäin ig:ssä tarinoitasi ja inspiroiduin mm. korea kosmetiikan hehkuttamisesta, päädyin testailee myös tuotteita. Samoin meikkaus ja meikki vinkeistä ammennan itselleni lisää tietoa.

  • Puuskitsa

    Minulle blogissasi parasta on se, että postaukset on kirjoitettu ihan tavallisille meikäläisille. Et kikkaile hienouksilla tai oleta lukijoiden osaavat sitä tai tätä, vaan tyylisi hyvin maanläheinen ja käytännöllinen. Rakastan sitä!

  • n-

    Hieno arvonta! Vinkkejä olen saanut blogin kautta tuotteista sekä arkimeikkiin hyödynnettäväksi, kiitos <3

  • Mira

    Postauksissasi viehättää positiivinen asenne, joka huokuu teksteistäsi. Olen ollut blogisi seuraaja vasta noin puolen vuoden ajan, mutta koukuttunut tsekkaamaan mahdolliset postaukset päivittäin ☺ Erityisesti ihonhoitoon liittyvät vinkit olen laittanut korvan taakse, ja kiva olisi jatkossa saada enemmän kampausideoitakin, etenkin lettikampauksista 😊

  • Eeva

    Vautsi mikä arvonta ja paljon onnea blogin muutosta!! Mä oon oppinut sulta paljon ja parhaat vinkit oon saanut kulmakarvojen ja meikkipohjan tekoon! Postaustoiveena ihan vaan kaikkea kauneuteen liittyvää 🙂

  • Piia

    olen vasta löytänyt blogisi ja rakastuin täysin! Haluaisin nähdä blogissasi vinkkejä erilaisiin lettikampauksiin!

  • Anna-Lotta Säteri

    Olisi kiva saada postausta silmänalusien peitosta ja kyseiseen ongelmaan supertuote vinkki!

  • Hanna Amanda

    Olen seurannut sua aktiivisemmin Instagramin kautta. Sieltä aina sitten eksyn tänne sun blogiin. Eniten tykkään sun tutorialeista. Niistä voi tällanen kauneudenhoitoalan ammattilainenkin saada uusia näkökulmia ja inspiraatiota omaankin tekemiseen. 😊❤

  • Senjanen

    Paras kauneusvinkki, jota olen noudattanut jo pitkään on, ettei akneiholle / iholle jolla on näppyjä kannata missään nimessä levittää paksua kerrosta meikkivoidetta. Parhaiten toimii ohut kerros meikkivoidetta ja näppyjen peittäminen peitevoiteelta. Iho näyttää terveeltä ja kuulaalta, ilman liiallista pakkelikerrosta. <3

  • Jenna

    Mua on inspannu se, että oot lähtenyt tähän kauneusmaailmaan tuolta “ilmasta”, eli aivan toiselta alalta ja olet tosi taitava! Ja se miten olet ottanut myös somet haltuun! Itse hiusalan ammattilaisena en ole aijemmin rohjennut lähteä meikkaaja-maskeeraaja kouluun, mutta nyt mulla on jo tehty säästötavote sitä varten! Oot tosi inspiroiva!

    • Miia Ezen

      Wautsi hienoa! Ja hei Stadin ammattiopisto (kouluni) on vaan 800 euroa ja opetus huipputasoa. Siellä tähdätään ammattitutkintoon, joka on oikestaan ainoa mittapuu, jonka avulla tietää itsekin homman olevan hallussa. Suosittelen! Myös Make Up For Everillä käydään tämä, mutta koulu on yksityinen ja kallis.

  • Jensku

    Paras kauneusvinkkini on itsestä huolehtiminen; säännöllinen liikunta, veden juominen ja hyvä ravinto sekä riittävä uni saavat minun tuntemaan itseni ryhdikkääksi ja kauniiksi 🙂

  • Mirka

    Ihastuin koreakosmetiikkaan blogisi kautta! Lisäksi olen saanut paljon uusia meikkivinkkejä. Onnea uudesta blogikodista ja ihanaa kesän jatkoa!:)

  • Sonja

    Postaustoive silmälasimeikistä! Itselläni on miinuslasit ja lasien kanssa ei viitsi paljoa panostaa silmiin kun ei pääse oikeuksiinsa. Tykkään tosi paljon sun videoista! 🙂 osittain myös sun innostamana aloitan itse meikkaaja-maskeeraaja koulun syyskuussa! :))

    • Miia Ezen

      Hei wauuu! <3 Tsemppiä kouluun ja joo tota silmälasimeikkiä oon haudutellut jo pitkään! <3

  • ANNI

    Olisi kiva nähdä kun kokeilet omien lempi tubettajasi suositelmia kosmetiikka tuotteita ja kertoisit oman mielipiteen niistä.

  • Vilma

    Kampausvinkit ovat kivoja😇

  • Tiia

    Pidän postauksistasi koska niistä välittyy aito kiinnostus tuotteisiin ja ilo kun joku hyvä tuote on löytynyt. Olen ansiostasi löytänyt itselleni monta uutta lemppari tuotetta. 😊

  • Nina Kiri

    Blogissasi on ihanat , raikkaat kuvat.Tykkään tutorial-videoistasi sekä siitä,että käyt kauneudenhoitoa läpi laidasta laitaan…Olisi ihanaa saada tietoa oikeasti hyvistä luonnonkosmetiikan meikkivoiteista sekä mm. Aurinkosuojavoiteista

  • Jasmiina

    Sun blogin sisältö on laadukasta ja olet ammatitaitoinen ja intohinoinen sun työtäsi kohtaan. Rakastan lukea aitojen ja postiviisiten ihmisten blogia, sä oot just semmonen. Et esitä mitään. Olet nähnyt paljon maailmaa ja jotenkin vaan sun elämänkokemus näkyy myös hyvällä tavallan sun blogissasi. Mun mielestä postaus 18 vuotiaalle Miialle vai mikä sen nimi ikinä olikaan niin oli tosi hyvä. Elämänneuvot, onnelisuus ja erilaiset idest inspiroivat minua.

  • Tiia

    Olen saanut paljon hyviä meikkausvinkkejä ja löytänyt ihania uusia tuotteita blogisi lukijana. 🙂

  • Eve

    Rakastan meikkitutoriaaleja ja tuotepostauksia💖 Selkeät linkit käytettyihin tuotteisiin ovat käytännöllisiä👍 Kauneus vinkiksi sanon hyvin hoidetun ihon sekä meikin huolellisen työstämisen hyvillä välineillä.

  • Elina

    Postaustoiveena helpot kampaustutoriaalit kesän juhliin !

  • Tarja R

    Minulle on jäänyt mieleen, kun leikkasit bob-tyyliin hiuksesi. Sain siitä rohkeutta tehdä saman itselleni ja rutikuivat hiuslatvat saivat kyytiä. Samalla kerralla sain terveemmän näköiset hiukset ja uuden hiustyylin..kiitos rohkaisusta.
    Pidän tyylistään, koska se on räväkkä,reipas ja naisellinen.

  • Anni

    Ihanan rento ja aito tyylisi tehdä blogia ja videoita saa minut seuraamaan kanaviasi! Videot ja tutorialit on ehdotonta suosikkimatskuani ja myös tuotevinkeistäsi olen löytänyt suosikkeja. Kaikkia niitä siis toivon tulevaisuudessakin. Arvostan rehellisyyttäsi ja sitä että olet oikeasti suosittelemasi tuotteet oikeasti testannut.
    Onnea uusiin tuuliin Ellessä 😘

  • Kerttu Haho

    Tutoriaalit on ihan huippuja! Ja paras kauneusvinkki on kyllä naaman puhdistaminen kaksi kertaa!

  • Netta

    Aitous viehättää!

  • Viltsumari

    Koska kauneutta on myös suuhygienia, olisi siitä kiva lukea lisää. Oma vinkkini on oil-pulling joka on saanut hymyni leveämmäksi ja sitä kautta itsevarmuutta laittautua nätiksi muutenkin.

  • Henna

    Kauneus vinkkinä voisin antaa sen , että kaunis meikki lähtee hoidetusta ihosta. Jos ottaa ihonhoito rutiinit käyttöön niin se näkyy myös meikissäkin.

  • Tiina

    Korealainen ihonhoito rutiini👌🏼😍

  • Sarianna

    Olen saanut blogisi kautta ihan huippuja tuotesuosituksia, esim. Vita Liberatan Body Blur Sunless Glow itseruskettavan ja monia K-Beauty tuotteita. Pidän myös kovasti erilaisista meikkivinkeistä, joita olet kertonut.

  • Olivia-O

    Hyvinä vinkkeinä itselle on tullut varjostusten ja korostusten oikea sijoittelu. Ja linda hallbergin meikit joista olet puhunut, meni ostoslistalle samantien kajalit ja luomiväripaletti. Mitään erityistä postaustoivetta ei ole, jatka samalla linjalla, kun sun blogi on hyvä näin 🙂

  • Terhi

    Heippa! Aivan ihana blogi sinulla😍 Toivoisin juttua ihon päivittäisiin puhdistus ja kosteutus rutiineihin! Olisi ihana kuulla myös kesälle joku ihana hemmottelu kuorinta naamio naamalle mökille saunan jälkeen 👌🏼

  • Päivi

    Näin iäkkäänä, olen saanut postauksista monta hyvää vinkkiä ja jotain tuotteita, on jäänyt käyttöön , kuten kollageenijuoma. Paljon hyödyllistä tietoa, kiitos!

  • Kevi

    Tiedän että suosittelet paljon tuotteita suomalaiselle iholle. Toivoisin vinkkiä ja tuotesuosituksia vaalean ruskealle iholle/tummapiirteiselle joita olet mahdollisesti asiakkaillasi käyttänyt ja todennut hyväksi. Kiitos sinun olen vihdoin saanut pintakuivuuden pois kasvoiltani.

    • Miia Ezen

      Heippa! Totta! Tämä on hyvä idea! <3

  • Hanna P.

    Oon löytäny todella monta hyvää tuotetta blogisi ja tutoriaaliesi kautta. Toivoisin hyviä vinkkejä tuotteista, jotka auttavat esim. hormoonien takia tulevien epäpuhtausten hoitoon.

  • Krista nyman

    Sulla on raikas ja ihana tyyli ja sun rentoutesi ja positiivisuutesi välittyy sun blogiteksteistä ja videoista YouTube puolella. Niitä on ihana lukea ja katsoa kun sun hyväntuulisuutesi on niin tarttuvaa.

  • Carolin fagenrnäs

    Luen kaikki sun ig ja blogi kirjoitukset aina löytyy uusia vinkkejä ja niksejä 🙂 kiitos niistä,niitä tarvitaan ku on kotiäitinä 🤪

  • Sanna

    Minä toivon eniten helppoja kampausvinkkejä.

  • Laura

    Parhaat vinkit olen saanut erilaisten siveltimien käyttöön ja kauniin silmämeikin tekemiseen 🙂 Tykkään tavastasi selittää joka vaihe ja perustella miksi ne ovat tärkeitä!

  • Eveliina Palenius

    Tykkään siitä että vinkkisi ovat hyvin käytännönläheisiä ja niistä pystyy oikeasti oppimaan. Blogisi on muutenkin jotenkin todella hyvällä tavalla tavallinen eli et tee itsestäsi suurta vaan pysyt tavallisten ihmisten tasolla. 😊

  • Mari

    Kauneusvinkkini on: Ei koskaan nukkumaan meikit kasvoilla, heti heräämisen jälkeen pestä kasvot kylmällä vedellä. Juoda paljon vettä ja antaa iholle vapaapäiviä meikistä.

  • Milla

    Kampaustutoriaalit ovat tervetulleita uuden kesätukan leikanneelle!😊

  • E

    Voi vitsi, blogisi on opettanut minut meikkaamaan ja jopa pitämään siitä – minut, joka olen aina vältellyt meikkaamista epäonnistumisen pelossa. Lisäksi olen saanut täältä ihan hurjasti ihania tuotevinkkejä. Kiitos! <3

  • Paula

    Postauksistasi saa ehottomasti paljon inspiraatiota ja uusia hyviä vinkkejä! Näitä on ihana lukea 😍 Ihon hoito vinkit on ollu hyviä!

  • Jonna

    Kyllä paras “vinkki” on satsata hyvään luomiväriin ja siveltimiin. Paketin mukana tulevat nysät ei paljon auta.

  • Annina

    Olen aikoinaan löytänyt tieni blogiisi kun etsin tietoa irtoripsistä ja niiden käytöstä ja avullasi löysin parhaat ja opin käytön. Yhden ripsiseeruminkin löysin blogistasi (uroda) käytän sitä edelleen ja paljon muitakin vinkkejä!

  • Mirveli

    Paras kauneusvinkkini kesään on aurinkosuoja, aurinkolasit ja kirkas huulipuna 🙂 Niin ja iloinen ilme! Tykkään tutoriaaleista ja toivoisin niitä aina lisää!

  • Ansku

    Toivoisin ”Minun viikkoni” -postausta, sillä työsi ja yrittäjän arki kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että olisi mahtavaa syventyä siihen tarkemmin ☺️ Ihanaa kesää ja kiitos ilahduttavasta blogistasi! 🌞❤️

  • Janika

    Koreakosmetiikka vinkit ja nestemäiset huulipuna vinkit omia ehdottomia lemppareita! Kesäpostauksia innolla ootellessa 🙂 toiveissa esim. surffitukka tutoriaalia lyhyille hiuksille ja pitkästä aikaa jotain reissupostausta liittyen meikkaamiseen, hiuksiin ym. Ainot blogi mitä seuraan, rehellisiä tuotearvioita, myös edullisia tuotteita, kuulaita ja raikkaita meikkejä, paljon hiusjuttuja ja oma persoonallinen tyylisi 😊👍

  • Anniina

    Postaustoiveita: akneihon/arpisen ihon meikkaaminen ja arpien häivyttäminen, jos näihin olisi jotain hyviä vinkkejä 😊 Seuraan sua enempi instassa kuin täällä blogin puolella, tykkään etenkin sun instastooreista! Oot ihanan pirtsakka tyyppi!

  • Virpi

    Oi joi, niin mukana arvonnassa! 😍 Olen melko uusi seuraaja, ”eksyin” blogiisi meikkitutoriaalin kautta. Tykkään tosi paljon luonnollisesta ja mutkattomasti tyylistäsi kameran edessä, blogin monipuolisuudesta ja erityisesti selkeistä meikkitutoriaaleista, joista tällainen suht osaamatonkin ymmärtää ja osaa ottaa vinkit käyttöön. Kiitos!! 😊

  • truonako

    Kauneusvinkkini: Laita finnin päälle ihosi väristä luomiväriä meikkivoiteen lisäksi, niin finni pysyy piilossa koko päivän.

  • Marianne

    Joskus muutama vuosi sitten teit tutoriaalin helposta kampauksesta (mikä on yhä edelleen luottokampaus) ja jäin seurailemaan sinua sen myötä. On ollut ihana seurata, kuinka olet löytänyt oman juttusi ja miten lämpimästi annat hyviä, konkreettisia vinkkejä meikkaamiseen ja kampauksiin. Sinulta on helppo oppia, tuntuu että teet täysin sydämestäsi työtäsi! Jatka samaan malliin 💕

  • Minna

    Olen itse käyttänyt korealaista kosmetiikkaa parin vuoden ajan joten se kiinnostaa erityisesti. Myös syvällisemmät pohdinnat ovat aina tervetulleita 😊

  • Jozzu

    Yksi vinkki, monien joukossa, mitä olen blogisi kautta saanut on ollut panostaa hyviin meikkisiveltimiin! Sen jälkeen työn jälki on parantunut kuin itsestään. Blogisi on sellainen “tavallinen”, välillä vähän glamouria tietenkin. Helppo seurata. Tsemppiä edelleenkin!

  • Pauliina

    Paras kauneusvinkkini on meikata mahdollisimman luonnollisesti korostaen parhaita piirteitä.

  • Mirja Räsänen

    Mummelikin tykkää seurata sun blogia, ei liikaa kruusailua vaan oikeaa asiaa. Tuotteet highend/marketkamaa eli joka kukkarolle sopivia. Tutoriaalit ja jutut hyviä, kiitos!

  • Mehis

    Videot ovat parhautta mutta myös esim hius tutoriaalit tosi kivoja. Paljon olen saanut vinkkejä ihanasta blogistasi.

  • Johanna

    Ehdottomasti paras kauneusvinkkini on tupakoinnin lopettaminen! Tekee iholle ihmeitä 🤗

  • Anni Heikkilä

    Sun blogista välittyy aina niin ihana ja aurinkoinen fiilis ja siksi postauksia on ilo lukea.
    Parasta postauksissa on ollut ihonhoitovinkit eri ihotyypeille, oon saanut paljon apua itselle. Postaustoiveena olisi jotain ihania kesäisiä kampauksia, lettejä muun muassa, myös lyhyisiin hiuksiin. ❤

  • Essiiij

    Postaustoiveena olisi katsaus sun meikkihistoriaan. Sellainen siis missä katsotaan millainen sun meikkityyli on ollut tyyliin viis, kymmenen, viistoista vuotta sitten. 🙂

    Onnea uuteen kotiin. <3

  • Susanna

    Blogistasi saan mielettömästi inspiraatiota kokeilemaan uusia meikkejä ja meikkaustyylejä. Aikaisemmin en uskaltanut ostaa/kokeilla mitään uutta, mutta nyt tiedän että tuotteet ovat ostamisen arvoisia. Luotto mielipiteisiisi on siis kova! 😀 Huikea blogi jossa erityisesti pidän aktiivisuudesta.

  • Anni Koskinen

    Olen saanut blogista paljon vinkkejä ihon hoitoon, tuotteisiin ja meikkipohjan tekemisee. 🙂 Kuka tahansa voi kehua joitakin tuotteita, mutta kun luen sen blogistasi, voin todella luottaa että ne ovat hyviä, kiitos siitä! 🙂

  • Johanna

    Moi! Haluaisin kiittää sinua ja blogiasi ! Oot niin ihanan luonnollinen videoissa, niitä on hauska katsoa. Monipuolisesti esittelet joka hintaluokan tuotteita ja sanot oman mielipiteesi. Vastailet kommentteihin ja kysymyksiin kiitettävästi ja niistä tulee hyvä mieli. Oot saanut mut uudestaan innostumaan leikkaamisesta ja herättelit uudestaan ihon hoitoon ☺ Iso KIITOS siitä! Oon saanut mun ihon parempaan kuntoon koreakosmetiikalla. Ja ennenkaikkea oon saanu rankassa elämänvaiheessa muuta mukavaa ajateltavaa ja mielen virkeämmäksi😀😀😀😀 Siis kiitos Miia vielä!

  • Emilia

    Parasta blogissasi on hyvät kosmetiikkavinkit sekä meikki- ja hiustutoriaalit, aitoa ja positiivista kirjoitustyyliäsi unohtamatta. 🙂 Postauksistasi saa paljon inspiraatiota sekä uusia, hyviä vinkkejä, kiitos siitä. Aurinkoista kesää! 🙂

  • Niina

    K-beautyä, koreakosmetiikkaa käsitteleviä blogeja ei ole niin paljon, joten niitä käyttävänä jäin blogisi lukijaksi. Sittemmin käyn katsomassa kaikki meikkivinkit myös, sillä koulutetun meikkaajan vinkit on aina tervetulleita. Näitä kahta aihepiiriä toivottavasti näkyy myös jatkossa 🙂

  • Milja

    Meikkitutoriaalit ovat olleet parasta! Tämmöinen tumpelo meikkaajakin on oppinut vaikka mitä uusia kikkoja ja tapoja, kun on videolta nähnyt miten ne tehdään. Jatka samaan malliin <3

  • Kreeta

    Postauksissa ihan parasta on niiden monipuolisuus! 🙂 Olen postausten johdosta “uskaltautunut” käyttämään luomiväriä ja kokeilemaan sen laittamista eri tavoilla enkä pelkästään sillä tyylillä jota on tullut käytettyä teini-ikäisestä asti.. 😀

    Kiitokset myös siitä että bloggauksesi ansiosta löysin aikoinaan i-ha-nan suihkuverhomme (kukkakuvioinen mustapohjainen, H&M) jota en takuulla olisi muuten koskaan osannut kaupasta etsiä! <3

  • Tiina

    Koreakosmetiikka, siitä kiinnostuin todenteolla sinun blogisi ansiosta 👍

  • MoonUnderWater

    No nyt kyllä tämä Korea-buumi kiinnostaa! Lisäksi postaukset hyvästä meikkipohjasta ilman, että se näyttää siltä, että on pakkeloitu paksu kerros. 🙂

  • Jennie

    Mä tykkään eniten tuotesuosituksista, oon löytänyt sun blogin kautta paljon superhyviä tuotteita😊Esim. The Balmin liquid lipstickeistä mulla on nykyään melkein kaikki sävyt😅

  • Kirsi

    Parasta on luonnollisuutesi ja aito kiinnostus alaa kohtaan – pidän kirjoitustyylistäsi, äänestäsi ja iloisuudestasi. Blogistasi olen saanut monia vinkkejä ja se innostaa kokeilemaan kaikkea uutta. Lempiaiheitani ovat luonnolliseen meikkiin ja lyhyiden/keskipitkien hiusten kampausvinkit. Oma kauneusvinkkini on hyödyntää käytetyt kahvinporot ihonkuorintaan 🙂

  • Satu

    Jee, mukana arvonnassa. Mä tykkäisin nähdä millaisia päiviä sulla on, miten hektistä ja miten rentoudut ym. eli ihan myday videioitaki olis kiva katsoa. 🙂

  • Eija

    Meikkivinkkini rasvaiselle iholle: Gerard Cosmetics Slay All Day Setting -suihke. Miia, sun blogin parhaimmistoa on tutoriaalit! Teet ne hyvin selkeästi.

  • Susanna

    Olen blogisi kautta löytänyt monta hyvää tuotetta

  • Jonna

    Parasta on meikkivinkit. Esimerkiksi kun kerrot meikkivoiteista, annat hyviä vinkkejä myös sävyn valintaan ja siksi itselläni on tälläkin hetkellä käytössä skin79 BB-voide, jonka uskalsin tilata postaustesi perusteella. Olen ollut tyytyväinen, tosin nyt ajattelin kesällä siirtyä kevyempään meikkivoiteeseen. 🙂

  • Sabina

    Paras kauneusvinkki: rajata huulet hieman rajojen yli (kuten aiemmassa postauksessa olet näyttänyt 😉 ) saadakseen ne hyvin näyttäviksi ja suuriksi <3

    Ps. Upea uusi blogi !

  • Sabina

    Paras kauneusvinkki: rajata huulet hieman yli niiden rajojen (kuten aiemmassa postauksessa olet näyttänyt 😉 ), saadakseen ne näyttämään suurilta ja näyttäviltä <3

    Ps. Upea uusi blogi!

  • Ansku

    Kiitokset tuotevinkeistä mm. korealainen kosmetiikka. Pidän myös kovasti videoistasi joissa olet ihanan luonnollinen. Paljon onnea ja menestystä uuteen blogikotiisi🤗😍

  • Eve95

    Sun blogia on niin kiva lukea, koska oot niin samaistuttava ja ihana persoona! Pidän erityisesti korealaiseen kosmetiikkaan liittyvistä postauksista, koska itsekin siihen hurahdin viime vuonna!

  • Leena

    1. Kauneusvinkki :
    Kunnon yöunet
    2. Runsas, tai ainakin riittävä, veden juonti
    🙂
    ===
    Onnea sinulle ja uudelle blogialustallesi sekä myötätuulta purjeisiisi kesän ja elämän seikkailuissa.

  • Marja

    Onnea uuteen blogikotiin!

    Postaustoiveita: Pintakuivan ihon meikki, +50 meikki, bloggaajan päivä

  • Jenni

    Sulla on ihanan käytännön läheisiä postauksia, niissä on varmasti jotain kaikille. Niin harjaantuneille, kuin opettelevillekin. Oma aito innostuksesi ja kiinnostuksesi blogiasi kohtaan näkyy ja kuuluu. 😊💕

  • Maija

    Ihonhoitovinkit, ja tuotesuositukset 🙂

  • Helmiina

    Paras kauneusvinkki on riittävä vedenjuonti ja riittävät kauneusunet 😊

  • Anne

    Helpot lettiohjeet kiinnostaa aina. Pidän käytännönläheisistä ohjeista ja sinusta välittyvästä hyvästä fiiliksestä.

  • Lillis

    Erilaiset tuotevertailut ovat aina tervetulleita postauksia 🙂

  • Hanna V.

    Itselleni olen saanut hyviä vinkkejä korealaisesta kosmetiikasta ja kotiuttanut muutaman suosittelemasi tuotteen. Äidilleni olen lisäksi bongannut Oslo Skin Labin kollageenijauheen. Myös hän kotiutti itselleen suosittelemasi tuotteen.

  • Sini

    Paljon olen oppinut meikkaamisesta blogiasi seuraamalla 😊 Useita tuotteita olen hankkinut suositustesi mukaan. Seuraavana haasteenani olisi saada joka kesä ilmestyvä otsan kukerrus (aurinkoihottumaa? Hikinäppyjä?) kuriin. Ehkä apu löytyisi jostain niistä kehumistasi koreakosmetiikan hoitovesistä 😉 kiitos inspiroivasta ja positiivisesta blogista!

  • Saara

    Oot tosi aito ja positiivinen sekä tietty älyttömän hyvä meikkaaja! Saan sulta vinkkejä luonnollisen ja tasaisen meikin tekoon ja saanut poimittua muutamia vinkkejäkin
    Ihan super!!

  • Laura

    Postaustoiveena Meghan Marklen häämeikki, mitä tuotteita ja miten tehdä!

  • Tupu

    Mieletön arvonta! Blogissasi pidän eniten korealaista kosmetiikkaa käsittelevistä jutuista sekä kampauksista lyhyille hiuksille.

  • Miimi

    Postaustoiveena on hiusjutut. Minulla on saman pituiset hiukset kuin sinullakin ja erityisesti toivoisin (helppoja) kampaustutoriaaleja tällaiseen “long bob” hiuksiin 🙂

  • PiaK

    Pidän luontevasta tavastasi kirjoittaa, blogi on raikas ja elämänmyönteinen. Sinulla on selkeät ohjeet ja kuvat.

  • Kati

    Blogisi on innostanut kokeilemaan Korea-kosmetiikkaa.

  • Absjy

    Koreakosmetiikka oli uusi tuttavuus ja 3second hoitoneste ja myös 3second c-vitamin hoitoneste ovat olleet ihania itselläni sekä lahjansaajilla.

  • Miia

    Blogistasi olen saanut hyviä vinkkejä meikkaukseen ja eri tuotteiden hankintaan. Olen myös tutustunut Korea kosmetiikkaan sinun innoittamanasi!

  • Hanni

    Pidät kivaa blogia. Luen mielelläni meikkipohjaan ja rasvoittuvaan ihoon liittyviä juttuja. Oma vinkkini kiiltoa vastaan on Beccan primer.

  • Jasmin Vataja

    Miian postaukset ovat tosi selkeitä ja amatöörinkin on helppo päästä meikkauksen maailmaan ja vielä kukkaroystävällisesti. Pidän erityisesti kuulaaseen meikkipohjaan liittyvästä postauksesta, näin kuumien ilmojen aikana mikään raskas mattapohja ei oikeen säväytä! Mun kauneusvinkkini on oman ihontyypin mukainen hoito, riittävä nukkuminen ja terveellinen ruokavalio ja riittävä veden juonti!

  • Marja

    Hei kiitos tosi mielenkiintoisesta blogista 😊olisi kiva kuulla lisää kampauksista ja ehkä juuri helpot arki kampaukset. Lisäksi korea kosmetiikka jutut kiinnostaa 😊

  • Riitta

    Onnea blogin uuteen kotiin! 😊 Oon poiminut suosituksiesi perusteella muutaman hyvän tuotteen meikkipussiin ja hyviä vinkkejä ihonhoitoon ja meikin tekoon. Semmonen meikki panosta pihistä postaus vois olla jees ja ihonhoito kesällä.. miten aurinkosuoja kesämeikissä..

  • Eve T

    Ruokavalio on itsellä tärkein kauneusvinkki; sokeri ja alkoholi (ja unen puute) vaikuttaa niin paljon ihoon ja olemukseen!

  • Sari Hörkkö

    Hyviä meikkivinkkejä eritasoisille meikkaajille, sekä taviksille, että ammattilaisille 🙂 Tuotteita myös laidasta laitaan, jokaisen kukkarolle jotain 👍

  • Tui

    Otan kaikki vinkit avosylin vastaan eli aina voi napata tietoa lisää 💕💕

  • Mari

    Parasta on hiustenlaitto-vinkit. Itse olen niiiin ihastunut laineraudan käyttöön 😊

  • Amsku

    Beccan undereye primer on ihan huippu! Toivoisin joskus jotain meikkivinkkejä tummalle iholle. Hyvää kesää sinulle!

  • JohannaM.

    Olisi kiva lukea aikyiseuisen naisen silmälasien alle meikkaamisesta! Iloista kesää! 🌻

  • Sanna

    Paras kauneusvinkki:itsevarmuus.:)

  • Marjut Laitinen

    Youtube tutoriaalit yhdistettynä blogiin,niin on hyvä.Olen tykännyt smokey eyes ja kuulaan ihon tutoriaaleista.Olenkin ihan koukussa niihin.😍

  • Jonna

    Toiveena olisi helpot ja nopeat kampausniksit työpäivään 😊

  • Jelena

    Olen saanut paljon meikkivinkkejä, kiitos sinun! 🙂

  • I.N

    Pidän positiivisesta asenteestasi ja taidoistasi, joista saan inspiraatiota! 🙂

  • Miltsi

    Vinkit lyhyiden hiuksien laittoon on ollut hyviä, etenkin pikkukiharat on nyt oma kesän suosikki👌🏼 kaikki kesäiset meikkipostaukset kiinnostaa!

  • Karoliina

    Hiusvinkit on ollut todella hyödyllisiä ja meikkivinkit myös. Ihonhoitojuttuja kaipan ja erilaisten tuotteiden testausta yms

  • Johanna

    Tykkään, ku rohkeasti näytät naturalkuvasi ennen meikkikuvaa. Ja noi meikkitutoriaalit on parhaita. Itselle tuottaa aina vaikeuksia löytää se oikea poskipunaa paikka. Ripsarivertailu ois kiva!

  • Marjut

    Taannoin kirjoitit, kuinka meikillä saa ehostettua itsensä nuoremmaksi. Vinkkinä oli suorat kulmakarvat. Tykkäsin 🙂

  • Eija

    Tykkään kokonaisuudesta sinun blogissasi, mutta jos pitäisi yksi aihealue valita, niin ehkä se olisi meikki tutoriaalit ja etenkin videot!

  • Hilla

    Olen innostunut koreakosmetiikasta täysin blogisi ansiosta! Kiitos myös aidosta meiningistä ja hyödyllisistä vinkeistä😊

  • Sini

    Monipuolinen blogi, hyvät selkeät ohjeet! ❤ Kampaukset pidemmille hiuksille toiveena

  • Iina

    Jotenkin osaat aina kirjoittaa juuri sellaisesta aiheesta, joka itseäni kiinnostaa tai olen miettinyt, että siitä olisi kiva lukea lisää vinkkejä 🙂

  • Sini L

    Paras vinkki oli korealainen ihonhoitorutiinisi. Siitä innostuneena kaapit ovat täynnä erilaisia korealaisia tuotteita ja ero ihon kunnossa on merkittävä. Pois en enää vaihtaisi. Lähdin liikkeelle niillä joita suosittele videossasi ja etsinyt sen jälkeen uusia vaihtoehtoja rinnalle. Matka on alussa mutta se on varmasti mielenkiintoinen. Kiitos!

    Tästä innostuneena olisi kiva kuulla korealaisesta hiustenhoidosta. Onko siellä jotain omia tapoja / käytäntöjä. Vaikkakin olen tällä hetkellä hyvin tykästynyt KEVIN.Murphyn hiustuotteisiin.

  • SatuH

    Olen seuraillut sinun blogiasi ihan alusta asti. Paljon olen saanut neuvoja ja ohjeita. Arkimeikkitutoriaalit ja niissä käytettävät tuotteet ovat olleet. Sinun vinkeilläsi olen paljon hankkinut tuotteita. Viime aikoina olen kiinnostunut ihon hoitoon ja kaksoispuhdistus. Koreakosmetiikasta sain hyvää tietoa juuri sinun blogistasi, ja niitä ihanuuksia on tullut hankittua.

    Blogisi seuranta jatkuu edelleen, jos jotain videota toivoisin niin tälläiselle yli 60 vuotiaalle kuivaihoiselle ihon hoitovinkit ja kevyt meikki, ne olisi minun toivomus.

    Iloista jatkoa.

  • Karoliina Hurri

    Parhain kauneusvinkki on laittaa hunajaa ja sokeria sekaisin ja kuoria sillä iho. Maistuu tosi hyvälle vaikka menis vähän ohi 🙂

  • Eerika

    Hoitonesteen käyttö. Maailman parasta❤️ postausaiheet lähes aina mielenkiintoisia ja täynnä hyviä vinkkejä!

  • Noora

    Blogisi on niin ispiroiva 🙂 Olen oppinut sulta meikkaamaan nätit kulmat ja onnistuneen silmämeikin saloja. Omaan myös nykyään ns. long bob hiusmallin, joten kiharavinkkisi oli loistava.

  • Maaret

    Blogin kauniit kuvat ihastuttavat aina uudelleen. Erityisesti pidän vinkeistä liittyen tuotteisiin.

  • Salla

    Ihan paras kauneusblogi! Toivepostauksena enemmän luomiväripostauksia

  • Minttu

    Paras kauneusvinkkini on katsoa tutoriaaleja. Niistä saa hyviä vinkkejä omaan meikkaukseen. Meikkitutoriaalit ovatkin yksi syy, miksi tykkään blogiasi seurata.

  • mimosa

    Paras kauneusvinkkini: ihon hyvä puhdistus ja kosteutus. Monesti esim rasvaisen ihotyypin omaavat eivät käytä ollenkaan kosteusvoiteita, koska luulevat sen vain lisäävän talintuotantoa, mikä on harhaluulo. Esim. kevyt voidegeeli sopii hyvin rasvoittuvalle iholle. Ja puhdistuksessa kannattaa myös muistaa, että hyvät öljyt poistavat huonoja öljyjä iholta! 🙂
    Kun iho on hyvin puhdistettu ja kosteutettu, meikki sulautuu siihen paremmin ja pysyy paremmin.

  • Tanja

    Riittävä lepo on kaiken lähtökohta:)
    Tuotepostaukset ovat mieleeni.

  • Ansku

    Oot älyttömän hyvä tekee meikkejä <3 Voitko tehdä postauksen todella tummien silmienalusten peittämisestä, jolla saa häivytettyä samalla juonteet?

  • Jeanette Jääskeläinen

    Paras kauneusvinkki on kunnon kasvopesu jonka jälkeen mikroneulaus rullalla ja seerumi yöksi! Jos en tätä toimenpidettä tee niin vanulapulla sivelen omenaviinietikkaa t-alueet, kirkastaa hyvin ihoa ja pienentää huokosia 🙂 pois pitää tietty pestä n 15min jälkeen ettei iho syövy. Blogisi on ihanan pirteä ja inspiroiva, pidän myös todella paljon instagram storeistasi :)!!

  • Hannib

    Meikkitutoriaaleja silmämeikeistä kiinnostaa aina katsoa ja esimerkiksi jollain yhdellä paletilla. Itseltäni löytyy UD:n Naked-paletit, joten niiden kanssa meikkailen ja löytänyt hyviä videoita silmämeikkiin.

  • Jenni

    Hyväntuuliset jutut, meikkivinkit ja k-kosmetiikka 🙂
    Kuivalle iholle kaipaisin meikkivoideideoita, jos sellaisia ei vielä löydy.

  • Tuija

    Olisi ihana oppia tekemään smokey eye ja lettikampaukset ois ihana oppia😊 ja kiitos ihanasta blogista😊

  • Piia kipinä

    Meikkitutorialit on kivoja 😊

  • Resus

    Tykkään ihanista ja selkeistä tutoriaaleistasi. Olen niistä monia vinkkejä saanut 🙂

  • Maaret

    Oma meikkaaminen ja ihonhoito on vinkkiesi ansiosta mennyt melkein kokonaan uusiksi. Koreakosmetiikalla iho on paremmassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin. Lisäksi blogiasi on muutenkin tosi mukava lukea!

  • Riiikkka

    Itselle toimivin vinkki on klassikko; uni ja vesi. Varsinkin vuorotyö näkyy iholla

  • Tiia

    Luonnonkosmetiikka-aiheiset postaukset kiinnostavat!

  • Tiia

    Minusta on ollut mukavinta kuulla kokemuksiasi tuotteista ja annat paljon ohimennen vinkkejä
    meikkaamiseen.

  • Paula

    Sinun ansiosta innostuin ihonhoidosta uudella tavalla parisen vuotta sitten, kiitos siitä 😍
    Myös korea kosmetiikkaan on löytynyt innostus ja löytänytkin loistavia tuotteita sinun ansiosta!
    Oot ihan huikea nainen, jatka samaan malliin 😘

  • PS

    Onnea uuteen “kotiin”! Postauksissini olen aina pitänyt siitä, että mukana on usein käytännöllisä vinkkejä. Toukokuun ilmat on saaneet kesämoodin päälle, joten kaikki kesäiset kosmetiikka-aiheet kiinnostavat (hikoilun kestävä meikki?). Lisäksi omalla kohdalla “murheenryyninä” ovat aina raskaat luomet ja tummat silmänaluset, joten ne ovat postatusaiheina aina tervetulleita. (Mutta muistaakseni olet kummastakin jo kertoillut.)

  • smettis

    Itselläni on samanlainen iho kuin sinulla, on punaisuutta ja pigmenttiläiskiä jne. Eli kaikki meikki- ja hoitovinkit otan ilolla vastaan 🙂

  • Noora

    Kauneusvinkkini on tylsä mutta tärkeä juttu, eli ihon kosteutus! Köytän päivittäin super kosteuttavaa seerumia ja se on saanut ihoni voimaan paremmin😊 Blogisi on yksi suosikeistani ja tulenkin päivittäin kurkkimaan tänne😍 Pidän tarpeeksi luonnollisesta meikkaustyylistäsi sekä rehellisistä kommenteista liittyen tuotteisiin ja pinnslla oleviin trendeihin. Postaustoiveena olisi enemmän videoita!

  • Nina

    Ihan ‘perusmeikkausvinkkisi’ l. videot youtubesta on jääneet käyttöön sekä alkuaikojen vinkit pikakampauksiin. Onnea uusiin haasteisiin!:)

  • Noora Katariina

    Olen ostanut paljon tuotteita joita olet käyttänyt ja täällä blogissa niistä kertonut. Ehdottomasti paras löytö on ollut estee lauderin meikkivoide!! Tykkään tuotteiden esittelyistä sekä vähän syvällisimmistä kirjoituksista..myös selkeät meikkivinkit tälläisille tavallisille ihmisille on kiva juttu! 🙂

  • Ansku

    Paras kauneusvinkkini on punainen huulipuna ja hymy! 🙂

  • Rea

    Käyt postauksissasi läpi alusta loppuun meikkaamisen ja siitä saa todella hyvin vinkkejä.

  • Jepsu

    Kauneusvinkki on korealaiset kangaskasvonaamiot! Ne on ihan paras asia ja ne menee superkätsysti myös reissuun mukaan ja antaa ihanaa kosteutusta. Itse käytän n. 2-3 krt/vko.

  • Tiina

    Ekaa kertaa kommentoin, vaikka blogisi lukijana ollut jo pitkään. Parhautta blogissasi on laadukkaat videot, osaat olla tosi luonteva niissä 🙂 tykkään myös monipuolisista postauksista, huomaa että olet todella taitava työssäsi!

  • Laurap.

    Ihana arvonta! Blogisi avulla olen ymmärtänyt hillitä naamani puuterointia ja meikkipohjani näyttääkin paremmalta kuin koskaan 🙂 Olen laittanut myös tilaukseen korea-kosmetiikkaa ja toivon saavani niistä apua pintakuivalle sekaiholleni. Olisi huippua saada sulta tutoriaalia helppoon halo-silmämeikkiin! 🙂

  • Henriikka

    Blogistasi saa kivoja vinkkejä omaan meikkamiseen sekä tietoa uusista tuotteista, jotka toimii 🙂

  • Sini

    Olen oppinut blogisi kautta paljon uusia meikkauskikkoja, itse meikkaamisesta innostuneena tyttönä. On ihanaa, kun kerrot vinkit niin, että ne on helppo itsekin kotona toteuttaa ja lopputuloskin on hyvä! 😉

  • Hanna

    Korealaista kosmetiikkaa lähti tilaukseen blogisi innoittamana.

  • Mikaela

    Postauksiesi aiheissa viehättää yksinkertaisuus ja maanläheisyys!

  • Leeni

    Blogiasi on aina kiva lueskella, oon saanut paljon käytännöllosiä ja hyviä vinkkejä kevyeen ja kuulaaseen meikkiin🤗🤗

  • Tiia

    Korealainen ihonhoito on ollut mukava uusi tuttavuus.

  • Heli Heinonen

    Tulin vasta blogisi uudeksi lukijaksi, niin vielä on sisältö lähemmin tutkimatta. Ainakin meikkivinkit kädestä pitäen ovat tervetulleita 🙂

  • Veeru

    Postaustoiveena helpot ja nopeat kampaukset lentoemännälle.

  • Annika

    Paras kauneusvinkkini varsinkin kesään olisi kaunis päivettynyt pohjameikki ja joku freesi puna/kiilto ☺️

  • Sini

    Olen aiemmin harvakseltaan eksynyt lukemaan blogiasia ja katsomaan vinkkejä, mutta nyt pienen babyn äitinä olen alkanat taas kiinnostumaan kauneuden hoidosta ihan eri tavalla ja lisäksi nyt löytyy enempi aikaa lukea, joten jatkossa tulen enempi sinua seuraamaan 🙂

  • SaR

    Paras juttu, jonka ihonhoidossa olen huomannut, on kaksoipuhdistus. Aiemmin lähinnä huvittuneena luin, kun eri blogeissa ja youtubessa kehuttiin kaksoispuhdistusta. Silloin oma iho tosin oli täydellinen (e-pillereiden vuoksi), joten en osannut arvostaa kaunista ihoa.. Nyt en jätä koskaan iltaisin yhden tuotteen varaan ihoni kuntoa.

    Lisäksi nämä kaikki korealaiset tuotteet noin yleensä, hoitonesteet ym. Upeita! 🙂

  • Irma

    Paras kauneusvinkki on kunnon yöunet ja yönaamio.

  • Senni pajunpää

    Tutoriaalit ovat ihanan selkeitä ja niistä on helppo oppia uutta!

  • anna s.

    Uni tekee itselleni ainakin niin hyvää <3

  • Mariah

    Kaikki sun postaukset kiinnostaa mua, mutta silmämeikkitutorial vois olla kiva! 🙂

  • Minna

    Tällä hetkellä kaipaisin toiveena vinkkejä miten pelastaa kasvot itkun jäljiltä! Kun on yön jäljiltä silmät turvonneet ja koko naama ja töihin pitäisi kohta suunnata.

  • Elli

    Huomenta! Minulla paras kauneusvinkki on puhdistusöljy sekä ruusunmarjaöljy. Pintakuivan ja epäpuhtaan ihon pelastus.! Kunnon unet/ravinto ja liikunta on tietty se tärkein. Mä tykkään sun blogissa eritoten meikkijutuista, lähinnä huokailen ihaillen. Yleisesti ottaen tykkään lukea blogeista “kk-loppuunkulutetut” sekä “parhaat —“-juttuja tai vertailuja meikeistä “älä tee näin”. En tiedä miksi 😀

  • mirvelsson

    Parhaimpia vinkkejä saa ehdottomasti meikkivideoistasi koska niistä näkee samalla miten itse meikin teet. Ja kaikenlaiset ihonhoitovinkit.

  • Reeta

    En enää muista, miten alunperin päädyin blogiisi, mutta pitkään olen jo seuraillut, koska teet blogiasi aidolla ja pirteällä otteella. Blogisi kautta olen tutustunut korealaiseen ihonhoitoon, ja eritoten ihon kaksoispuhdistuksen todennut hyväksi. Ihoni on tällä hetkellä todella hyvässä kunnossa! Meikki- ja kampaustutoriaaliasi ovat inspiroivia. Monia hyviä tuotteita olen blogisi kautta myös omaan käyttöön bongannut. Ihanaa kesää sinulle ja onnea uudesta blogi-kodista! 🙂 <3

  • Tiiti

    Tykkään lukea blogistasi meikkitutoriaaleja, kaikki ihonhoitovinkit ovat tervetulleita myös!

  • Sirpa

    Minulla on raskaat silmäluomet, meikkivinkkejä tähän. Vaikka pohjustan ne niin kaikki lähtee päivän aikana pois.

  • Salla

    Pidän erityisesti meikkitutoriaaleista, osaat opastaa kivan näköisiä meikkejä, jotka ovat ihanan raikkaita.

  • Saana

    Paras kauneusvinkkini on, talkin käyttäminen puuterina. Onnistuu beikkaukset sun muut vallanmainiosti, sopii opiskelijabudjettiinkin

  • Saana

    Blogissasi viehättää aitous ja ammattitaidon näkyminen

  • Elinap

    Oon saanut sulta loistavia meikkausvinkkejä ja tutoriaalisi ovat parhaita! Kauneusvinkkinä uni, vesi ja kasvoseerumi:)

  • Maiju K.

    Parhaat vinkit sain Flow-kosmetiikan myyjältä eräillä messuilla: appelsiininkukkavesi + arganöljy yhdessä käytettynä on rauhoittanut sekaihoni. Lukisin mielelläni lisää luonnonkosmetiikkaa käsitteleviä juttuja.

  • Mirri

    Oo, onpa mahtava arvonta😍Helpotusta pintakuivan ihon hoitoon olen saanut käyttämällä öljypuhdistuksen jälkeen kasvovettä, kasvosuihketta ja hoitonestettä ennen kosteusvoiteen levittämistä. Puhdistan kasvovedellä myös silmäluomet ennen silmämeikinpohjustusvoidetta, jolloin meikki pysyy siistinä pidempään. Luen blogiasi säännöllisesti. Se on sekä informatiivinen että hauska. Erityisesti pidän videotutoriaaleista😊

  • Irene

    Tykkään meikkitutoriaaleista ja tuotteiden testauksista. Kiitos ihanasta blogista! Matkajutut ovat myös tosi kivoja!

  • Kaitlin

    Paras kauneusvinkki jonka olen omalla ihollani havainnut on BHA-hapot, sain niillä nitistettyä hormonaalisen akneni viime vuonna ja ihon kunto on muutenkin parantunut niillä paljon. Niin ja sait minut hurahtamaan Korea-kosmetiikkaan, dääm tätä rahanmenoa 😉

  • Eeva

    Minua viehättää blogissa aito ja positiivinen ote. Tällä hetkellä luonnonkosmetiikka kiinnostaa erityisesti, mielellään luen suosituksia ja kokemuksia siihen liittyen.

  • Jane

    Seuraan sinua koska olet ihanan aito! Ei mitään turhia ja kalliita meikki krumeluureja. Olet aito ja ohjeesi ovat kaikille sopivia.

  • Hilpi

    Kauneusvinkkini on ruusuvesi! Kaunistaa jokaisen hipiän 🙂 Ja hymy! Rasvoittuvan ihon kauneusvinkiksi sanoisin mineraalimeikin (jauhemainen), näistä olisi kiva lukea joku vertailupostaus. Itselle on ollut hyödyllinen postauksesi poskipunan paikasta, siihen voi aina palata.

  • NellaM

    Olen tykännyt tosi paljon meikkivideoistasi. Ikuisuusongelmaani eli luomivärin käyttämiseen oikeaoppisesti olen saanut oppia ja välillä palaankin samoihin videoihin kertaamaan 🙂

  • Salli

    Paras kauneusvinkki on kunnon kosteutus. Ja meikkivinkit on blogissasi hyviä.

  • Anna

    Onnea uuteen blogikotiin! 🙂
    Olen saanut blogistasi aivan älyttömästi vinkkejä ja inspiraatiota meikkaukseen ja ihonhoitoon. Postaukset ovat monipuolisia ja ohjeet tarpeeksi simppeleitä😊. Myös kampaustutoriaalit on hyviä! Jatka samaan malliin.

  • NinniJ

    Paljon onnea uuteen blogi-kotiin! Parasta blogissasi on aitous ja käyttökelpoiset ja monipuoliset vinkit; jatka samaan malliin!

  • Moonika

    Pidän blogissasi siitä, miten laajasti ja asiantuntevasti kerrot erilaisista kauneuteen liittyvistä aiheista. Tykkään erityisesti siitä, miten otat erilaiset ihotyypit ja ihon sävyt huomioon, kun kerrot tuotteista tai teet tutoriaaleja. Kaipaisinkin vinkkiä siihen, miten meikin saisi pysymään paremmin erittäin rasvoittuvalla iholla. Kiitos blogistasi, odotan aina innolla uutta postausta! 🙂

  • Kaire

    Meikkitutoriaalit ovat mun lemppareita. Olen saanut hyviä ideoita silmämeikin tekoon. Aiemmin en tehnyt rajauksia, kun jälki usein suttuinen. Nyt olen oppinut että pelkällä luomivärillä tehty rajaus näyttää tosi hyvälle. Tykkään kyllä paljon sun blogista. Aurinkoista kesää😎

  • Anni

    Blogissasi pidän aitoudesta ja rehellisyydestä; kun kirjoitat jonkin vinkin tai tuotearvostelun, siihen voi lähtökohtaisesti luottaa. Tutoriaalit ja koreakosmetiikkavinkit ovat olleet itselleni hyödyllisiä 🙂 Blogisi on ihanan positiivinen ja välillä on kiva lukea muitakin kuin meikkijuttuja.

  • Hensu

    Helpot meikkausvinkit. Unohtamatta matkailua

  • heli

    Tykkään kovasti meikki- ja hiustutoriaaleista, myös tuote-esittelyt ja arvostelut on kivoja lukea. Ja myös pieniä kikkakolmos- vinkkejä on kiva kuulla aina. 🙂

  • Mardy

    Omat kauneusvinkkini, apua mitä ne ois? Nyt ainakin on se että suojaa itsesi auringolta huolella, kasvoihin kunnon suojakertoimet ja lierihattu päähän :). Näin nautit ihanasta auringosta.

  • Teija Ylikulju

    Luonnonkosmetiikka postaukset kiinnostaa 🙂

  • Solie

    Oot ihan pro tutoriaalejen kanssa – monta päivää pelastettu sun loistavien vinkkejen avulla!

  • Taru

    Blogissasi kiehtoo sen autenttisuus ja iloisuus. Myös kiehtoi sinun kehitys ja aitoutesi, joka huokuu postauksissa.

    Toivoisin ohjeita helppoihin ja nopeisiin arkikampauksiin ja letteihin hyvin hennolle ja ohuelle hiustyypille :)!

  • Hanna

    Blogistasi olen saanut helppoja ja toimivia vinkkejä niin arki- kuin juhlameikkiin, kiiiitos!

  • Sanna

    Olisi kiva jos pääsisit testaamaan Hynt merkin tuotteita laajasti. Itselläni on pari merkin tuotetta ja ne ovat superhyviä joten olisi kiva kuulla onko käynyt vain hyvä tuuri näiden kahden tuotteen kanssa vai ovatko heidän tuotteensa vaan yleisesti supereja 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Sanna! Katsotaan, jos jossain vaiheessa taas teen postausta vaikka koko meikistä luonnonkosmetiikalla. Silloin Hyntiltä useampikin tuote pääse varmasti mukaan. Mutta siis onhan tuo Hynt todella laadukas merkki. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram