Viime viikon juhla-look

18.04.2018

Viime viikolla sain kunnian olla tuomaroimassa Helsinki Drag Battlea, jossa esiintyi toinen toistaan upeampia taiteilijoita. Olin niin otettu kutsusta, että päätin ostaa tilaisuutta varten uuden mekon. Sitä paitsi ilman hienoa mekkoa, hiuksia sekä meikkiä sitä jää aivan täysin Drag Queen:ien varjoon. Hyviä kuvia en kerinnyt ottamaan, mutta eiköhän näistä saa ainakin vähän fiilistä.

Meikki

Tämä olikin se kaikista hankalin valinta, koska olisi halunnut tehdä kaikki maailman lookit. Päädyin kuitenkin superlämpimään smokey eye -silmämeikkiin ja punaisiin huuliin. Silmissä käytin Linda Hallberg Cosmeticsin Ory Flash kajaalia* pohjalla, jonka päälle laitoin Enchanted Seacrets -paletin* glitterisen hohtavaa luomiväriä nimeltään Zephyr. Luomivakoon ja häivytykseen käytin uutta Urban Decay Naked Heat Petite -palettia*, joka on ihana! En nimittäin pitänyt suuresta Heat-paletista – se sai silmäni näyttämään väsyneiltä.

Huulipunana toimi Jeffree Star Cosmetics nestemäinen huulipuna sävyssä Unicorn Blood* -aivan täydellinen punainen sävy oranssihtavan silmämeikin seuraksi.

Hiukset

Laineet ovat kampauksissa yksi vaikeimmista jutuista. Sen lisäksi omalle itselleen kampauksen tekeminen on kaikista vaikeinta ainakin omasta mielestäni. Laineiden teko vaatii siis treeniä ja hyvät työvälineet. Tässä on teille aivan loistava tutoriaali, jonka avulla onnistuin kampauksessa melko hyvin.

Hiustuotteina käytin kiharan alle L’oréalin Pli muotoilusuihketta*, työskentelylakkana Four Reasons Working Spraytä ja viimeistelyyn Redkenin Extreme High-Hold Triple Take lakkaa*. Kampaus pysyi muuten seuraavaan päivään asti.

Juhlalookin kruunaa hiuskoriste, jonka ostin Glitteristä. Ainoa ongelma monessa hiuskoristeessa on niiden liian jämäkkä pinni, kuten myös tässä. Isommat koristeet saattavat taas olla liian jämäköitä eivätkä kaarru kauniisti pään muodon mukaan. Tämä on huomattu monen morsiamen kanssa.

Mekko

Vähän erikoisempia juhlamekkoja on hyvin vaikea löytää. Kävin läpi kaikki perus Nellyt ja Zalandot tuloksetta. Tämä ei ollut nyt niin erikoinen kuin olisin toivonut, mutta yllätyin mistä löysin sen. Viime syksynä tilasin nimittäin Chi Chi London -nimisestä nettikaupasta pitsimekon ystävän häitä varten. Näet mekon TÄSTÄ. Kyseinen kauppa onkin pullollaan ihania kaasojen tai häävieraiden pitsiunelmia. Joukosta löytyi tämä, joka sopii niin häihin, mutta myös Helsinki Drag Battleen. Mekot ovat muuten todella hyvän laatuisia, super edullisia ja kokokin osui aivan täysin kohdalleen. Otin brittikokoa numeron 8 ja yleensä olen kokoa 36.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Minna

    Ai että, tuohon mekkoon ihastuin täysin ♥. Täytyykin käydä kyseisen nettikaupan valikoimaa selaamassa 😉

    • Miia Ezen

      Heippa Minna! Joo ja mekko maksoi vaan 45 puntaa! 😀

  • Johanna

    Ihana look😁 Näytät todella ihanalta!!

  • eeva

    Hei Miia!
    Jestas miten kaunis leidi.Mekko aivan upea ja sopii sulle,voi käyttää kaikenlaisissa juhlissa.
    Tukan laineet kuin -30 luvulta muodin kiertokulku on niin totta.On niin ilo seurata sun plogia.

  • Mia

    Nyt täytyy kysyä tuosta huulipunasta. On nimittäin upean värinen. Onko kuinka pysyvä? Onko kuivan tuntuinen?
    Meilläpäin kyseistä sarjaa ei myydä, mutta tarkoitus olisi käydä tutustumassa, kun Helsinkiin menen käymään 😊

    • Miia Ezen

      Heippa Mia! 🙂 Oikeastaan pysyvämpää huulipunaa ei ole olemassa kuin nestemäiset huulipunat, mutta tietenkin siinä on se puoli, että ovat mattaa ja ne kuivuvat huulille. Itselläni ne eivät sinänsä kuivata huulia vaikka ovatkin huulilla kuivia. Vaikea selittää. Niiden päälle voi myös painella hieman huulirasvaa tai huulikiiltoa ja silloin ne eivät ole huulilla niin kuivia. 🙂

  • Elina

    Hei Miia
    Tuo mekko on niin kaunis ja mietin sen tilaamista omiin juhliini :). Onko kangas yhtään venyvää?
    Samalla suuret kiitokset koreakosmetiikkavinkeistäsi. Ihoni on parantunut merkittävästi otettuani niitä käyttöön.

    • Miia Ezen

      Kiitos Elina! 🙂 Kangas ei ole venyvää, koska se on ilmeisesti satiinia. Olen yläosasta melko pienikokoinen (kokoa 34 usein) ja tuo mekko on mulle yläosasta juuri nappi.. ehkä jopa pikkasen tiukka. Ja onpa kiva kuulla, että sunkin iho on parantunu korealaisen kosmetiikan avulla. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram