Miten saat vahvat ja kauniit kynnet?

12.04.2018

Kynsien vahvuuteen voi varmasti eniten vaikuttaa hyvällä ruokavaliolla ja ravintolisillä. Tässä postauksessa keskitytään kuitenkin siihen ulkoiseen kynsien huoltamiseen. Kaikki lähti käyntiin muutama kuukausi sitten, kun etsin hyvää kynsilakkaa. Tuntui, että kaikki lähtivät kärjestä lohkeilemaan jo ensimmäisen päivän kohdalla.

Kynsilakka, joka pysyy

Sain testiin Essien kynsilakkoja, jotka toimivat samalla myös kynsien vahvistajina. Yleensä lopetan kynsilakkojen käytön aika nopeasti, kun huomaan kynteni menevän niin huonoon kuntoon. Näin ei kuitenkaan käy Essien Treat & Love -lakkojen* kanssa. Toinen syy, miksi en usein käytä kynsilakkoja on se, että ne lähtevät lohkeilemaan melkein heti. Nämä Essiet kestävät täydellisinä monta päivää.

Ainoa kinkkinen juttu on se, etten aluksi osannut laittaa tätä lakkaa tarpeeksi ohutta kerrosta ja tuntui etteivät ne levittyneet kauniisti. Kun opin niiden lisäämisen, niin ne pysyvät entistä paremmin ja kaksi kerrosta antaa juuri sopivan sävyn.

Helppohoitoiset

Olen tainnut muuttaa tämän Lumenen kynsilakanpoistoaineen* kera jo ainakin kaksi kertaa. Eli se kestää yllättävän kauan ja sillä välin pakkauksen värikin on muuttunut pinkistä valkoiseen. Rakastan sen helpoutta: Tyrkkää vain sormi puteliin, pyörittele hetki ja kynsilakka on poissa. Ihmettelen, että mihin ne kymmenet kynsilakan jämät oikein tuolla purkissa menevät.

Kolmas suosikkini on Essencen Hydra Nail Care Serum, joka maksaa vain 2,5 euroa. Se sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja tönöttääkin aina työpöydälläni. Se tekee kynsinauhoista ensin hieman nihkeät, mutta hetken päästä se imeytyy ja kosteuttaa.

*Sisältää mainoslinkin. Saatu blogin kautta. 

  • Johanna

    Moi!! Kiitti vinkistä! Jo aikasemmin mietinkin pitäskö kokeilla kyseisiä lakkoja. “Essie linkki” ei toimi😕

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! Joo näköjään Stokkan linkit ei toimi nyt, kun Stokkan nettisivuille ei pääse Hullareiden aikaan. Mikä on kyllä todella hassua. 🙁

  • Jemima

    Täytyykin käydä kynsilakkakaupoilla, itsellä nimittäin ollut vähän samaa ongelmaa.
    Nyt löysin Dependin 7 day lakat, jotka on myös toiminut melkos hyvin 🙂
    Myös hyvä vinkkivitonen kynsien hoitoon, jonka sain kampaajaltani 😀
    Käytän hiuksilleni kotona Olaplexin nro3 (on muuten mahtava tuote, suosittelen lämmöllä) ja tästä siis oiva hoito myös kynsille. Pieni tippa olaplexia, jonka levittelen vanupuikolla kynsille/kynsinauhoille. Sitten vain telkku päälle ja suosikki sarja tulille (: Mitä pidempään antaa vaikuttaa, sen parempi.
    Lopuks vielä hieron hoitoaineen kynsille ja sit käsipesulle.
    Itse käyttänyt nyt 3-4 kertaa js huomaan omissa kynsissä kyllä eron.

    • Miia Ezen

      Ooh mikä loistovinkki!!! Mulla on wellaplexiä. Toimiskohan se? Same same but different. 😂

  • Mamma

    Heips!
    Nyt tulee hieman aiheen vierstä, mutta! Voisitko mitenkään tehdä postauksen/videon siitä, miten “huollat”/hoidat/peset sun irtoripset? Vai pitääkö ne heittää kerran käytön jälkeen pois? 🙂 Itellä ainakin kerran käytön jälkeen niihin jää paksuhko liimakerros ja kun sitä yrittää repiä pois, ripset muuttaa muotoa?

    • Miia Ezen

      Heippa Mamma! Kyllä niitä pitäisi pystyä käyttämään yleensä ainakin noin 20 kertaa. Useimpia irtoripsiä ei voi pestä. Varsinkaan omia Sweed Lashes lemppareitani. Ainoa mitä teen on irroitan liiman varovasti ja ripset ovat valmiina seuraavaan käyttöön. Jos ripset menettävät muotonsa, kun niistä irrottaa liiman, niin ripsinauhaa voi kokeilla taivuttaa takaisin muotoonsa. Sweed Lashes ripsille ei kyllä käy näin, joten suosittelen kokeilemaan niitä. 🙂

  • Taru

    Oi! Toivottavasti tämä ei ollut vain maksettu mainos, koska mulla menee kynnet todella nopeasti huonoon kuntoon jos vähänkin käytän kynsilakkaa! Ehkä uskallan kokeilla noita Essieitä. Täytyy käydä Stockalla heti kun hullarit loppuu. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Taru! Ei ole maksettu mainos ja vaikka olisikin, niin en suostu mainostamaan huonoa tuotetta. Maksetut mainokset ovat blogissani aina hyvin selkeästi merkitty postauksen alussa. Se on on lain mukaan merkittävä. 🙂 Mulle ainakin toimii ihan superhyvin.

      • Taru

        Pahoittelen, että edes epäilin maksetuksi mainokseksi. 🙂 Änkesin hullareille viikonloppuna sitten kuitenkin, ihan vaan tätä Essien kynsilakkaa hakemaan ja lauantaina lakatut kynnet ovat edelleen kuin “uudet”, ei mitään lohkeamia! Toivotaan, että kynnet pysyy hyvässä kunnossa, niin tästä tuli kyllä mun uusi kaveri! 🙂

        • Miia Ezen

          Heippa Taru! No hätä. 😀 Ooh.. onpa kiva kuulla! Mulla tuo pysyy hyvänä noin kuusi päivää. Muut lohkeilee jo ekana päivänä. 🙁

  • Iris

    Essien kynsilakat on ihan parhaita, käytän nykyään vain niitä koska on ainoat mitkä pysyy. Hyvä aluslakka ja päällyslakka (esim OPI tai essie) niin kynnet pysyy nätteinä jopa viikon 🙂 Sephoralla on myös super hyvää kynsilakanpoistoainetta, vastaava kuin tuo Lumenen mutta ehkä vielä parempi.

    • Miia Ezen

      Heippa Iris! Oih, kiitos vinkistä. Pitääpä kuikuilla tätä kun seuraavan kerran pääsen Sephoraan. 🙂

  • Markit

    Moikka; No, millään en saa kauniita ja vahvoja kynsiä. Hiuksia löytyy runsaasti ( eikös ole samaa ainetta?), luusto olosuhteet huomioon ottaen hyvä, ravintokin kunnossa, mutta ne kynnet!!! Liuskottuu ja katkeilee. Eräitäkin pulloja ostettu, kynsien hoito-, kynsinauha- ja käsivoiteita. Ei tunnu toimivan. 😥 Sen verran olen edistynyt, että liuskottuminen loppunut. Mutta katkeilee. Varmaan kuivat kynnet, mutta millä kosteutan? Nyt Essien hoitolakka ollut jonkun viikon kokeilussa, katsotaan tekeekö se kynnestä joustavamman.
    Vieläkö syöt noita Helein ravintolisiä ja jos, niin onko/oliko niillä vaikutusta? Minä olen vastaavaa tuotetta syönyt kirjoituksestasi lähtien, ehkä siksi liuskottuminen loppunut. Vielä sitä joustavuutta kynsiin haen.😶. On se vaan hankalaa!

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Mulla loppui ne Heleinit, mutta tykkäsin kyllä tosi paljon. Nyt testaan sellasia nallekarkki vitamiineja ja oon kyllä jo ihan koukussa, kun ne maistuu niin hyvälle. 😀 Toivottavasti tuo Essie auttais sun kynsiongelmiin. <3

      • Markit

        Oi, kun minä olin lapsi, niin nallekarkkeja myytiin pennillä yksi! Erivärisiä ja niin hyviä!😋.
        Ostin nyt uuden värillisen, vaalean Essien, tuntuu pysyvän ainakin hyvin.

  • Elina

    Tämä postaus osui ja upposi, pitääkin käydä hakemassa tuota ainetta kynsinauhoille! Käsitteletkö missään postauksessa käsien hoidosta?

    • Miia Ezen

      Heippa Elina! Tämä taitaa olla ensimmäinen postaus, jossa on yleensäkään mitään käsiin liittyvää. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram