Alle 10 euron kosmetiikkalöydöt

10.04.2018

Olen aivan innoissani aina, kun löydän jotain edullista ja hyvää. No, kuka ei olisi? Tällä kertaa aivan erityisen innostunut, koska toinen on luonnonkosmetiikkaa!

Luonnonkosmetiikkaa sekaiholle

Tämä on se meikkipohja, josta vinkkasin salaperäisesti Instastoorissani vähän aikaa sitten ja sen jälkeen moni teistä on ollut pakahtua uteliaisuudesta, että mistä ihmeestä on kyse. Olen nyt testaillut tätä Benecosin BB-voidetta useaan kertaan ja todennut sen mielenkiintoiseksi löydöksi. Nimittäin seka- ja rasvaiselle iholle on tooodella vaikea löytää toimivaa luonnonkosmetiikkameikkipohjaa. Ne ovat kaikki niin hoitavia, että alkavat melkein heti hohtaa iholla kuin Naantalin aurinko.

Yksi mutta tässä kuitenkin on. Tuote on todella vaikea levittää. Se kosteuttaa ja hoitaa samalla kun se on matta. Siitä jää helposti puuterimaisia kasoja ympäri kasvoja. Liikaa sitä ei taas saa työstää, koska silloin se ei levity tasaisesti. Eli se pitää saada kerralla ja nopeasti paikoilleen sekä hyvin ohuena kerroksena. Totesin, että kabukisivellin on tähän paras. Kun tämän taitaa, on käsissäsi loistava ja ällistyttävän edullinen tuote.

Toinen pieni mutta on se, että kovin vaaleille ei tästä tuotteesta löydy sävyä. Itselleni kaikista vaalein sävy fair on ihan pikkaisen liian tumma, mutta saan sen kyllä toimimaan silti tällä talvisen vaalealla iholla. Lisään vain hieman vaaleampaa peitevoidetta kasvojen keskiosiin.

Kaikista näistä huolimatta tämä on loistotuote t-alueelta rasvoittuvalle ja paras, jota olen luonnonkosmetiikan puolelta testannut. Kuivaihoisille löytyy vaikka kuinka monta ihanaa, kuten Kjaer Weis* tai RMS Beauty “Un” Cover up -meikkivoide*. Nopealla googletuksella tämän Benecosin löytää Ruohonjuuresta nyt hintaan 8,03€ ja suoraan maahantuojalta 9,99€.

Superedullinen hohdepuuteri

Näitä Highlighter-nimellä tunnettuja tuotteita tulee markkinoille edelleen hurjaa vauhtia, ja mielestäni ne alkavat pikkuhiljaa olla toistensa kopioita. Jotkut ovat tosin liian glitterisiä, joista en pidä. Tällä Essencen paletilla saa juuri sellaisen ihanan hohdon iholle, josta pidän. Lisäksi paletti on oikein kunnon kokoinen ja siinä on neljä erilaista sävyä. Pidän kolmesta noista sävyistä, mutta harmahtavan valkoinen ei mielestäni sovi kovinkaan monelle tai sen kanssa pitää ainakin olla varovainen.

Yksi asia, jota en voi uskoa, on tämän kauniin ja toimivan paletin hinta. Se maksaa vain 5,60€. Älkää siis missään nimessä kävelkö Essencen hyllyn ohi kaupassa. Edullisten tuotteiden joukosta löytyy todellisia helmiä!

*Sisältää mainoslinkin. Saatu blogin kautta. 

  • Johanna

    Moikku!! Ihana kun sä vinkkaat aina myös perus “halpis” meikkejäkin👍!!
    Onko kyseinen väripaletti lähinnä poskipunaa?? Väännätkö taas rautalangasta?😂😂

  • Eva

    Ei liity aiheeseen mutta on pitänyt pitkään jo muistaa kysyä, että onko ihan väärin jos levittää meikkivoiteen sormilla? Mä teen aina niin ja mun mielestä se on kaikista helpoin ja mukavin tapa 🙂 .

    • Miia Ezen

      Heippa Eva! Ei ole ollenkaan väärin. ❤ lopputulos on se joka merkkaa. Eli jos saat niin ohuen ja kauniin meikkipohjan niin tapa on oikea. 😊

      • Eva

        Kiitos! 🙂 Sitten voin jatkaa tätä tapaa.
        Niin ja Essenceltä mun suosikki on poskipuna. En ole muualta löytänyt niin mulle sopivaa sävyä kuin sieltä! 🙂 Kynsilakat siellä on hirveää kuraa mutta käytössä mulla on Essencen poskipunan lisäksi myös peitepuikko satunnaisia finnejä varten ja huultenrajauskynä vielä satunnaisempaa huulipunailua varten siltä merkiltä! 😀

  • Minna

    Jee tämmöisiä postauksia on aina kiva lukea! Aina ei tarvitse maksaa maltaita hyvistä tuotteista. Vinkit laitettu korvan taakse.

  • SKaroliina

    Essence is the best ! Itsellä käytössä meikkvoide, puuteri, ripsiväri ja kulmakynä 👌ja nyt taas kun pääsee essence hyllylle meikkipussi täydentyy!

    • Miia Ezen

      Joo ne on niin ihania, kun ei maksa paljon mitään. Voi vaikka hyvällä omalla tunnolla kokeilla jotain itselleenkin oudompaa sävyä luomiväreissä tai huulipunissa. 🙂

  • Heidi

    Hei! Olinkin kovasti odottanut tätä meikkipohja paljastusta😊 menee ehdottomasti testiin. Toinen ihana seka- ja rasvaisen ihon luonnonkosmetiikan bb-voide löytyy Avrilin valikoimasta. Vaalein sävy taittaa hieman keltaiseen, mutta se on itselleni ainakin ihan täydellinen. Ja plussaa vielä spf 10:tä. MUTTA. Sama homma sen kanssa, levittäminen on vaikeaa ja joutuu vähän tehdä työtä että sen saa näyttämään siistiltä. Tähän olen parhaaksi todennut Lumenen pyöreän napakan meikkivoidesiveltimen, tai kostean beauty blenderin jolla lopputulos ei kylläkään ole niin peittävä.

    Tykkään blogistasi juuri siksi, että näitä ihania löytöjä tulee niin halppis-, luonnonkosmetiikka- kuin kaallimpienki merkkien joukosta. Ja muutenkin blogin sisältö miellyttää tällaista meikki- ja meikkaushullua.😉

    • Miia Ezen

      Heippa Heidi! 🙂 Joo tuo Lumenen on varmaan sellainen kabuki-tyyppinen sivellin? 🙂 Mäkin tykkään sen mallisista todella paljon. Ja todella kiva kuulla, että viihdyt mun juttujen parissa. 🙂

  • eeva

    Moi!
    Mä ostan kans Essencen tuotteita koska Tokmanni on lähin kauppa mistä saa meikkituotteita ja ne on halpoja.Rajauskynät ei ole oikein hyviä.Kerran oli Flormar meikkikyniä jotka totesin hyväksi ja ostin niitä muutaman mut nykyään ei ole Tokmannilla myynnissä ainakaan täällä.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Joo nuo rajauskynät on aika kovia, mutta mä käytän niitä siksi kun juuri sopiva kylmän nude on niistä löytynyt. 🙂

      • eeva

        Moikka!
        Anteeks kun en tarkentanut tarkoitin Essencen silmien rajauskyniä huulien rajauskynät on mullakin käytössä ja ne toimii.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram