Feikkaa tuuheat kulmakarvat

29.04.2018

Kirjoitin vähän aikaa sitten boyfriend-kulmakarvoista ja nämä feikatut tuuheat kulmakarvat menevät samaan kategoriaan, mutta ovat ehkä asteen helpommat. Tällä tekniikalla saat todella tuuheat ja luonnolliset kulmakarvat.

Mitä tarvitset?

Tarvitset vain kaksi asiaa: Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomaden* (omani sävyssä taupe) ja viistosiveltimen, joka on kärjestä todella ohut. Moni tällainen sivellin on kärjestä liian paksu ja näin vedoista ei tule tarpeeksi tarkat ja karvamaiset. Ihan loistava sivellin tähän käyttöön on Sigman E68 sivellin*.

Kuinka piirrät viivat?

Pidä sivellin mahdollisimman pystyssä, kun teet vetoja. Näin viivoista tulee ohuet. Piirrä viivoja karvan kasvusuuntaan – kulmien sisänurkista viistosti ylöspäin ja ulkoreunoista alaspäin. Tämä vaatii hieman treeniä. Ainakin itselläni kulmat olivat aluksi aika kamalat. Pieleen menneitä vetoja voi häivyttää tuuhealla kulmaharjalla.

Korosta omia karvoja

Lopuksi laitan vielä värillistä kulmageeliä omiin harvoihin karvoihin ja nostan ne mahdollisimman ylös. Oma lempparini on L’oréalin kulmakarvageeli*, koska se ei sotke ja sitä ei mene rumina klöntteinä iholle.

Peitevoide kikka

Tämä kikka on loistava minkä tahansa kulmakarvatekniikan kanssa. Piirrät sitten kulmasi kulmakynällä tai käytät puuterimaista kulmaväriä. Näin saat kulmista skarpimmat ja myös valoa kulmaluulle. Lisää jollain tarkkakärkisellä siveltimellä peitevoidetta kulmakarvojen alle ja häivytä se alaspäin joko sormin tai siveltimellä. Peitevoiteen tulisi olla asteen pari vaaleampi kuin oma ihonsävysi.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Minna

    Näillä taidoilla on edes turha haaveilla, että saisi noin upeat kulmat aikaan😂
    Olen kateellinen niille joilla on omasta takaa tuuheat kulmakarvat. Ilme on vaisu jos ei kulmat ole kondiksessa😄

    • Miia Ezen

      Heippa Minna! 🙂 Treeniä ja treeniä vaan. Näin kaikki kyllä onnistuu. <3

  • eeva

    Moi Miia!
    On noi tosi kauniit kulmat ja aika helpot tehdä kun osaa.Kiitti neuvoista.
    Mulla on kans niin ohuesti kulmakarvoja et joudun joka aamu tekeen feikkikulmat.Sitte taas ripset on pitkät ihan omasta takaa mutta vaaleat.ripsarilla ne on korjattu.
    Hauskaa Vappua sulle ja sun miehelle.

    • Miia Ezen

      Wau! oon kateellinen sun ripsille. <3 Mun ripset ei kasva sitten millään seerumeillakaan. 😀 Hauskaa Vappua meiltä molemmilta!

  • Amanda

    Vau, tosi upean näköiset! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram