Video: Yllätysmatka Urban Decayn kanssa

05.03.2018

Vaikka nyt on jo maanantai, niin toivun edelleen huikeasta 24 tunnin Urban Decay All Nighter -matkasta. Ohjeistuksena oli vain saapua perjantaina klo 16 Stockmannille yhden yön varustuksen kera. Kaikki oli järjestetty niin upeasti ja pienimmistäkin yksityiskohdista oli huolehdittu. Näette koko reissun upeat VIP-järjestelyt ja yllätykset videolla.

Jos muuten haluatte lisää videoita, niin jättäkää ehdottomasti kommenttia minkälaisista videoista pidätte. Olen saanut nimittäin jostain videokärpäsen pureman ja intoa olisi tehdä jotain kivaa, mutta tietenkin jotain erilaista kuin muut. Sellasta mun omaa juttua! 😉

  • kukkis

    Mahtava reissu! Me tehtiin nyt muutaman kaverin kaa 1.3. alkaen some /mainos “älä osta mitään” eli kaikkea mitä mainostetaan niin että se on saatu blogin kautta, kytkykauppana tai vastaavana on nyt boikotissa 3 kk. Yhteenvetona sitten arvioidaan ostokäyttäytymistä ja muitakin vaikutuksia, esim sitä viestintää mitä tällainen elämäntavan ihannointi vaikuttaa nuoreen. Siks me kannustetaan ja levitetään tätä jotta mahdollisimman moni lähtee mukaan. Tarkoitus olis saada nuoret kiinnostumaan koulutuksesta ja ns oikeista töistä 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkis! 😊 Hei joo mä ymmärrän teidän pointin, mutta tämä työni on kyllä ihan oikeaa työtä. 😉 Enemmänkin pitäisi nuoret saada ymmärtämään, ettei mikään “ilmainen matka” tai “ilmainen tuote” tule ilmaiseksi. Teen aivan järkyttäviä työtuntimääriä. Ensinnäkin tein blogiani ensin täysin harrastuksena ilman palkkaa noin neljän vuoden ajan. Nyt olen yrittäjä, johon kuuluu niin blogi, maskeeraajan työ (moni keikka tullut blogin kautta) ja blogin kautta tullut kirjoittamistyö Elleen. Tosiaan enemmän pitäisi saada ihmiset ymmärtämään mitä bloggaajan työ vaatii ja kuinka ammattilaistasolle se on mennyt. Lisäksi se vaatii paljon yrittäjähenkisyyttä ja sosialisia taitoja. Blogimatkat ovat verkostoitumista ja tuotteet työvälineitäni. Eli teen töitä samalla tavoin kuin kuka tahansa yrittäjä. Ainoa ero on se, että olen vaikuttaja ja työni on julkista. Se asettaa taas omat haasteet tähän hommaan.

      Mitä tulee siis tuotteisiin, niin bloggaaminen on uudenlainen tapa mainostaa vaikuttajien kautta. Samalla se on myös läpinäkyvää ja rehellistä, mikä on mielestäni paljon hienompaa kuin esimerkiksi televisiomainonta. Mielestäni on hienoa, että ajat muuttuvat ja vaikeina aikoina blogilla voi tehdä kivaa lisätuloa tai työllistää itsensä kokonaan. Bloggaajan ammatista voi kuka tahansa unelmoida, kuten vaikka ennen nettiä ihannoitiin näyttelijän ammattia. En usko, että kukaan nuori jää koulusta pois vaan sen takia, että jää kotiin bloggaamaan. Tai jos jää, niin hänestä saattaa tulla seuraava vaikuttaja ja menestynyt businessnainen/mies.

      P.S. Myös kymmenen vuotta lentoemännän työtä tehneenä sain kuulla, että milloin lähdet oikeisiin töihin. 🙈 Jos ihminen tienaa elantonsa rehellisesti, niin eikö se ole oikea työ? 😉

      • Pauliina

        Kiitos Mia videosta, sitä oli mukava katsella!
        Kukkiksen kommenttiin haluaisin tuoda esiin sellaisen näkökulman, että toivoisin nuorten ymmärtävän ettei heidän tulevaa ammattiaan ole vielä keksitty. Kuka ajatteli että vloggaaja, tubettaja tai bloggaaja on ihan oikea ammatti, jolla voit täyspäiväisesti työllistää itsesi!
        Nuorille olisi tärkeää tuoda esiin myös ajattelutapaa, että älä ylikuluta. Tarkoittaen siis sitä, että kuluta fiksusti, älä yli varojen. Tuot Miia tätä ajatustapaa todella hyvin esiin! Olen kuullut monesti sinun puhuvan siitä mitä tuotteet maksaa ja että kaikkeen ei ole varaa! Jollain ostosten esittelyvideollakin kerroit että näihin olet säästänyt kauan. Tätä meidän aikuisten kuuluisi opettaa nuorille 🙂

        • Miia Ezen

          Pauliina! ❤ Ihan superhyvä pointti! Eihän sitä tiedä mitä ammatteja tosiaan vielä on tulossa. Ja tuo kulutispointti on todella hyvä. Koitan muutenkin suositella aina edullisempia vaihtoehtoja ja jakaa hyviä niksejä.

  • Heidi

    Moikka, päivä sun kanssa video olisi huippu ja muutenkin meikkivideot😊

    • Miia Ezen

      Joo onnistuu molemmat! 😍

      • Heidi

        Oot huippu! 😊💓

  • Tonttu

    Häämeikki -tutoriaali olisi ihanaa! Sellainen, että miten luoda suht. luonnollinen kaunis morsiusmeikki, joka kestää pitkän päivän iholla! Myös kysymys ja vastaus -videot ovat mielenkiintoisia, en muista oletko lähiaikoina sellaisen tehnytkin..? Youtubessa on pyörinyt muutaman viikon todella hauska haaste, jossa kauneusgurut koittavat luoda jonkun muun kauneusgurun meikin tutoriaalivideon avulla, sellainen voisi olla mielenkiintoinen 🙂

  • Sanna K

    Hei huippu video! Enemmän näitä 😊 Hienosti editoitukin 👍

    T. Sanna

    • Miia Ezen

      Heippa Sanna! Oi kiitos! Hei olipa ihana kohteliaisuus, koska koen editoimisen jotenkin niin vaikeaksi. <3

  • Tuulikki

    ai että saat meikillä freesin lookin vaikkakin “seuraava aamu”. Oon tuijjotellut sun irtoripsiä kovasti kun ovat niin kauniit ja avaa silmän! Mitkä ne ovat?

    • Miia Ezen

      Heippa Tuulikki! 🙂 Ne on mun lemppari juhlaripset Sweed Lashes Oeil de Biche. 🙂 Ne tosiaan kihartuu reippaasti ylöspäin ja tosiaan avaa silmät.

  • Maria Alexandra

    Ihan super hyvä video! ☺️ Oli tosi kiva seurata teidän reissua

  • ei näin.

    Muiden snapchat/instagram videoita tuolta Leviltä katsellessa tuli enemmänkin myötähäpeä sua kohtaan. Riehuit ja rälläsit kun 18 kesänen, vaikka oot kohta 40…
    Blogin kautta susta saa ihan erilaisen kuvan.

    • Miia Ezen

      Oikeesti? 😀 Hih.. mä en ees nähny itteeni muiden videoilla. Noh, mutta itse oon ainakin ylpeä siitä, että tunnen edelleen oloni nuoreksi ja viihdyn kaiken ikäisten kanssa. Tuleeko sulla myötähäpeä, jos 18-vuotias riehuu ja rellestää? Mä oon ainakin ihan innoissani 18-vuotiaiden puolesta, joilla on se rellestäminen vielä edessä. Jos sitä nyt kerran kahdessa vuodessa, niin antaa mennä.

      • Markit

        Ihan vaan tiedoksi, että ” riehuminen ja rällästäminen” ei ole vain 18-vuotiaiden oikeus. Ei edes 36v ikäisten likkojen. Me kuuskymppiset vasta osataankin riehua ja rellestää, kun meillä on kokemusta! 😂Sitten me kikatellaan tyhmille vitseille, eikä aina käyttäydytä asiallisesti. Kas kun on syntymälahjana saanut iloisen luonteen eikä nassu myrtsinä liikuta. Arvokkuudesta ei ole tietoakaan.😄 Että ollaan Miia iloisia, elämä on silloin kivempaa.😊 Kiva video, tykkään höpötyksistäsi.

        • Miia Ezen

          En kestä kuinka ihana aina oot! Oon edelleen sitä mieltä, että haluan olla kuin sinä sun ikäsenä – huikean positiivinen ja iloinen elämännäkemys.

  • Anna-Riikka

    Kivan aito ja välitön video, kivoja ”höpöttelyjä” ja kaupan päälle meikkitietoutta. Tykkäsin!

  • Johanna

    Kyllä oot kaunis krapulassakin!!☺☺ Kiva video. Pituus just hyvä, liian pitkiä ei viitti kattoo. Ja kyllä kiinnostuin tuotteista!

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! 🙂 Hih.. joo ja meikillä saa ihmeitä aikaan. 😀

  • Soikkis

    Vautsi mikä reissu teillä! Joo sellainen päivä sun kanssa video ois kiva missä tälläinen joku ihan tavallinen töihin meikkaaja sun neuvoilla meikkais Itsensä 😀 oot kyllä tosi kaunis!

    • Miia Ezen

      Heippa Soikkis ja kiitos! <3 Joo tuollaista on suunnitelmissa. 🙂

  • Henna

    Olin piiiitkästä aikaan keskustan Stockmannilla juuri perjantaina klo. 16 aikaan. Suuntasin suoraan UD:n pisteelle, koska olin pitkään halunnut ostaa muutaman tuotteen.
    No siellä olisin ”nauhoilla” suljettu koko UD:n piste bloggaajien tilaisuuden takia. Sielä bloggaajat tekivät itsestään numeroa ja pitivät mekkalaa. Me oikeasti ostavat asiakkaat jäätiin ilman palvelua ja tuotteita. Meni kyllä maku koko touhuun…

    • Miia Ezen

      Hei apua! Mistä tämä yhtäkkinen negatiivisten kommenttien määrä blogissa? ❤ Yksityistilaisuuksia järjestetään vähän väliä niin ravintoloissa kuin kaupoissakin. Pahoittelen, kun osuit paikalle juuri väärään aikaan. Olimme paikalla noin 30 minuuttia ja jonkin verran puheensorinaa meistä lähtee, kun tapaa hyviä ystäviä.

      • Diana

        Kyseessähän on ihan se kaikkein klassisin syy: kateus. Sitä katso kun pistää tiettyjä ihmisiä niin kamalasti harmittamaan, kun kokee toisen saaneen enemmän kuin itse. Tässä tapauksessa Henna mieltäsi ehkä huojentaa, että kyse on ammatinvalinnasta. Voit itsekin tehdä vuositolkulla raakaa duunia aluksi palkatta ja kerryttää seuraajia. Tuskin sinäkään olisit täällä antamassa “rakentavaa palautetta” jos olisit itse ollut nauhojen sisäpuolella.

        Älä Miia noista noista parista kiintiövalittajasta välitä. Olet ansainnut kaiken hyvän, mitä vastaan tulee ja tehnyt hartiavoimin töitä sen eteen! Ja lisää videoita kiitos!! 🙂

    • Markit

      Olisiko Henna ollut fiksumpaa antaa palautetta Stockmannille, joka sallii UD:n järjestää ko tilaisuuden, kun sinua niin harmitti? Miia oli sinne kutsuttuna, ei järjestäjänä. Varmaan annoit saman ” rakentavan” palautteesi myös muille bloggaajille, jotka tunnistit. Ja sitten voi tietysti avata suunsa siellä Stokkalla ja kysellä, milloin nauhat katoavat ja pääsee ostoksille. 🤔
      Miia, tervetuloa Turun Wiklundin UD- pisteeseen, tulen moikkaamaan ❤

      • Miia Ezen

        Kiitos Markit! Et arvaa kuinka piristit mun päivää! ❤ Ollu tässä viimeaikoina vähän sitä sun tätä elämässä ja näitä inhottavia kommentteja on ollu sen takia vähän vaikea välillä niellä.

  • pauliina

    Ihana reissu teillä ollut! Ja mahtavaa miten, blogisi on saanut lisää mainetta ja pääset tutustumaan uusiin tuotteisiin. Blogiasi alusta asti lukeneena, niin sinulle jos kelle tällainen mahdollisuus on juuri oikea!

    Enpä olisi uskonut miten meikillä saa tehtyä freesin ilmeen. 😉

    • Miia Ezen

      Heippa Pauliina! 🙂 Joo meikki tekee ihmeitä. <3 Mä kyllä muistan sut, että oot ollu aina mua täällä tukemassa. <3

  • eeva

    Hei Miia!
    Hauska video oli ilo seurata teidän reissua.Hei älä välitä nekatiivisista kommenteista,tää flikka joka närkästy teidän ilosta voi kurkata peiliin et mikä mättää.
    Sä teet hienoa työtä ja autat meitä lukijoita meikkausvinkeillä.
    Mäkin näin positiivista vaikka kaatumisen ja luitten katkeamisten jälkeen ei kiirettä mihinkään,innolla seurasin Korean kisoja ja söin karkkeja ja suklaata pari viikkoo.

    • Miia Ezen

      Kiitos ihana Eeva! ❤ ja parane pian! Ihanaa, että osaat nähdä noin paljon positiivisuutta! 😊

      • eeva

        Ehkä elämä on senverran laittanut koville että arvostaa kaikkea pientä josta voi repiä iloa.Parasta on et on joku joka kulkee rinnalla sillon kun ei omat voimat riitä.Ainoa selviytymiskeino on ollut aika.

        • Markit

          Kirjoitat eeva hyvin tämän minunkin elämäni ja kauniisti sanotkin. Ehkä siksi en ymmärrä kaikkia negatiivisia kommentteja, joista tulee esille, ei oma hätä, vaan harmistus jostain minusta täysin epäoleellisesta. Siis minun mielestäni. Ehkä ne heijastavat jotakin muuta, kuten Tonja kirjoittaa, sitä en tiedä, mutta onko blogistin mielen pahoittaminen se oikea paikka? Ei tunnu vaan reilulta.

  • Tonja

    Hei Miia.
    Kiva video! Teidän työn lisäksi tuli esiin muutakin suomalaista osaamista, liiketoimintaa ja yrittäjyyttä.

    Negatiivisista kommenteista ei kannata harmistua. Mielipiteitä muiden joukossa. Eivät pilaa blogia, ovat se oma prosenttinsa ja sillä hyvä.

    Toki negatiivisen palautteen antajia voi koettaa lempeästi ymmärtää ja kuunnella heidän huoliaan, kuten teitkin. Se ei ole keneltäkään pois, jos hetkeksi pysähtyy kuulemaan lähimmäisensä pahaa oloa.

    Yleinen ohje tunnekuohun vallassa olevalle on, että kysyy häneltä: “Mitä sinä tarvitset nyt?”
    Sama toki itselle, jos joku asia suututtaa, ketuttaa tms. “Mitä minä tarvitsen nyt?”

    Usein se on jotain hyväksyntää, lohdutusta, tunnustusta…..

    Ehkä nämäkin negatiivisen palautteen antajat olivat jotain noista hakemassa?

    Voisi heille – ja meille kaikille suositella hyvää pokkaria: Hyväksy itsesi, uskalla elää.

    • Miia Ezen

      Heippa Tonja! 🙂 Joo yleensä osaan ottaa negatiiviset kommentit jopa huumorilla, mutta ihan aina en kaikkeen taivu ja se on täysin inhimillistä. Mielestäni tällainen netissä toisille huutelu pitäisi saada loppumaan. Luen kauhulla kuinka paljon maailmalla suuret vaikuttajat joutuvat kestämään negatiivisuutta. Tiedän, että negatiivisen kommentin jättäjä tarvitsee tukea ja huomiota, mutta sen antaminen on tätä kautta täysin mahdotonta. Lopulta se kaikki kaadetaan vaan bloggaajan päälle ja jää omalle vastuulleni miten käsittelen asian. Tätä voi kutsua myös nettikiusaamiseksi.

  • Sinnasi

    Hei ihana tuo silmämeikki, millä paletilla oot tehnyt luomivärit? 😊

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Mä taisin laittaa luomelle ihan vaan varjostussävyä. 😀

  • Elina

    Olipa kiva video ja juuri sopivan mittainen. Mun unelma-ammatti 15 vuotta sitten, kun vaihtoehtoja mietein, olisi ollut kauneusbloggaaja. Niitä vaan ei ollut silloin. 😁 Niinpä teen ihan muuta työkseni ja sun blogista saa sitten ihastella niitä meikkejä ja purnukoita. Jatka samaan malliin, mulle sun blogi on juuri sopivaa piristystä ja haaveilua arjen keskelle.

    • Miia Ezen

      Heippa Elina! Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa kauneusblogia. 😉 Kiva kuitenkin, kun viihdyt täällä. 🙂

  • Ansku

    Ihanan rehellinen video 🙂 Seuraan myös joitakin muita matkallasi mukana olleita bloggaajia, mutta tämä sinun kertomasi ja videoimasi oli ehdottomasti totuudenmukaisimman kuuloinen darra-aamuineen 😀

    • Miia Ezen

      Hih.. no en tiedä oliko muilla näin jäätävää darraa. Mulla kun se ei tarvi, kun vaan muutaman lasillisen ja olo on tämä. Kai se on tuo ikäkin. 😀

  • Heta

    Hei, tiedätkö miksi UD:n silmämeikinpohjustusaineessa on aplikaattori? Itse en sillä ainakaan tuotetta saa levitettyä luomille. Ja tuntuu että ilmaa menee tuubiin kun laittaa aplikaattorin putkiloon, tuote kuivuu nopeasti. Muuten kyllä oikein hyvä tuote. Kiitos mahtavasta blogista. 😊

    • Miia Ezen

      Heippa Heta! Joo en usko, että se on tarkoitettu levittämiseen. Omassa käytössä nakkasen kummallekin luomelle aplikaattorista vähän tuotetta ja levitän sormin. 🙂

  • Marja

    Kivalta näyttää teidän reissu. Olisin kysynyt noista urbandecayn tuotteista että toimisivatko häämeikissä, vai onko esim Estee Lauderin doublewear pohjaksi sopivampi? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Marja! Joo varmasti toimivat – riippuu minkälaisen lopputuloksen haluaa ja tietenkin minkälainen ihotyyppi sulla on. Jos tykkää mattaisesta lopputuloksesta niin tämä on loistava! Itse laittaisin morsiamelle kuitenkin hieman kuulaamman ja hehkuvamman meikin. Mun meikkiposhjasta tulee Estee Lauderilla kuulas, mutta kuivaihoiselle sekin on todella matta.

      • Marja

        Mulla on sellainen sekaiho jossa epäpuhtauksia ja etenkin otsalta rasvoittuu kyllä päivän mittaan. 🙂 Halusin juuri semmoisen kuulaan mutta kestävän meikkipohjan. Mietin kuinka tuo Estee Lauderin meikkivoide puskee esim tota otsan rasvoittumista läpi ja onko jotai tärppejä kuinka sitä päivän mittaan ehkäistä? 🙂

        • Miia Ezen

          Heippa Marja! Jos sulla ei ole pintakuivuutta niin silloin Estee Lauder on kyllä loistava valinta, mutta sitä pitää lisätä tooodella ohut kerros. Estee Lauder on tosiaan meikkivoiteista yksi pysyvin. Sinänsä mikään meikkivoide ei runsasta rasvoittumista pysty estämään. Siihen voi vaikuttaa ainoastaan ihonhoidolla ja meikin korjailuilla.

  • Soikkis

    Toivottavasti mä näyttäisin yhtä Hehkeeltä sunnuntaina tyttöjen reissun jälkeen kuin sä 😀

    • Miia Ezen

      Wau! Ihana oot! 😍 No meikillä se onnistuu. 😉

  • Emilia

    Sinulla oli ihanasti laitettu hiukset! 😍 Millä sait ne aikaan? Ja olisitko voinut tehdä laitosta esim. Hiustutorialin?

    • Miia Ezen

      Heippa Emilia! 🙂 Kyseessä on Babyliss-merkin lainerauta ja kiharat tehdään samalla tavoin kuin hiukset krepattaisiin, eli superhelppoa! 🙂

  • Emmi

    Hei Miia, nyt lisää meikkitutoriaaleja, ihan vaikka tavallisia, uusilla meikeillä/arkimeikkiä tms, mitä vaan. Tai vaikka video, jossa teet meikin ja laitat asut ym kampaukset, koko potti! Videot on kivoja ja inspiroivia 🙂 Tsemppiä sulle hienosti alkaneelle uralle!

    • Miia Ezen

      Heippa Emmi! Hih.. joo tulossa kyllä on ja videon muodossakin! 😉 ja kiitos ihana!

  • Paikiina

    Ihana laadukas blogi! En itse edes meikkaa, mutta käyn aina välillä lukemassa tätä, koska ihailen sun meikkejä, koska ovat kuin taideteoksia ja taiteesta tykkään! Ja en voi käsittää noita negatiivisia kommentteja, kyllä joillain ihmisillä näköjään voi olla huonosti asiat.

    • Miia Ezen

      Heippa Paikiina! Voi kiitos ihana! <3 Olipa ihana kommentti! Mäkin rakastan taidetta.

  • AAA

    Entä jos on kuivuuteen taipuva iho? Mikä meikkivoide sopii silloin?

    • Miia Ezen

      Heippa AAA! Riippuu paljon minkä ikäinen olet ja kuinka pigmenttisen eli peittävän meikkivoiteen tarvitset. Yleensä suosin Make Up Storen Sculpt Excellenceä. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram