Testissä magneettiripset

09.03.2018

Olen odottanut magneettiripsien testausta siitä lähtien, kun näitä on näkynyt vaikka missä hämärissä kiinalaisissa nettikaupoissa. Nyt yhdelle lemppari irtoripsimerkilleni Ardellille on tullut magneettiripsiä myyntiin ja tilasin omani Punanaamiosta hintaan 19,90€. AUTS! Lompakkoon sattui, mutta mitä en tekisi rakkaan blogini eteen.

Nämä kyseiset aksenttiripset muistuttivat nettikaupassa niin paljon rakastamiani Ardellin Demi Whispies -ripsiä, joten päätin tilata ne. Purskahdin nauruun, kun sain ripset postissa. Nehän ovat ihan jäätävän pitkät ja näin silmien ulkonurkissa tönöttäessä ne näyttävät todella koomisilta klönteiltä.

Miten testaus sujui?

Kuvat kertovat varmasti enemmän kuin tuhat sanaa. Testaus ei tosiaan mennyt hyvin. Katsoin jo aikaisemmin yhden suosikkitubettajani Tatin testailuja saman tyyppisten ripsien kanssa ja lopputulos oli samantyylistä sotkua.

Nämä kuitenkin näyttivät niin paljon paremmilta kuin Tatin versiot. Näissä on magneetit myös ripsien ulkoreunoissa, joten ajattelin niiden istuvan paremmin. Kuitenkaan ripsiä ei mitenkään pysty saamaan niin kauniisti kaarelle, että ne menisivät oman ripsirajan mukaisesti. Kamppailin näiden kanssa hyvän tovin ja luovutin. Nämä olisivat nimittäin loistavat ripsiliima-allergikoille, jos nämä saisi silmiin kauniisti. Lisäksi voiko näiden pysyvyyteen luottaa vai lentävätkö ne tuulen mukana pois?

Haluisinkin tietää, että onko kukaan kokeillut näitä ripsiä menestyksekkäästi ja kertokaa ihmeessä omat kikkanne niiden kiinnittämiseen.

P.S. Huulissani on Urban Decay Backtalk sävyistä Comfort Matte -huulipunaa*, joka on muihin tavallisiin huulipuniin verrattuna todella pysyvä ja pehmoinen huulilla. Silmissä on taas Isadoran Eye Shadow Quartet 15 Coffee & Cream -luomiväripaletin sävyjä*.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Diana

    Oh hoh, eipä sujahtaneet yhtä saumattomasti paikoilleen, kuin liimattavat vastineet. 😀 Kiitos tästä testistä! Säästit minulta juuri parikymppiä ja tulen myös välttymään totaaliturhautumiselta.

    • Miia Ezen

      Hih.. joo en ainakaan itse saanut näitä kohdilleen ja koin ne kyllä ihan mahdottomiksi. 😀

  • Riitta

    Hei, mikä huulipuna sinulla on tuossa ripsivideossa, tosi nätti?

    • Miia Ezen

      Heippa Riitta! 🙂 Mitäköhän ripsivideota tarkoitat?

  • Riitta

    Sitä, kun instassa kehotat swaippaamaan magneettiripsiasiaan

  • Annu

    Täältä myös ääni Urban Decayn Comfort matte huulipunille! Ne tuntuu huulilla mukavilta ja pysyy mullakin tosi hyvin. 🙂

    Mä toivon, että nuo magneettiripset kehittyvät vielä tulevaisuudessa jotenkin niin, että niitä voisi käyttääkin 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Annu! Joo mäkin kyllä toivon, mutta suuresti epäilen, että magneetilla noita saadaan toimimaan. Olen huomannut, että täällä Suomessakin on kehitelty magneettiripsiä ja niissä on magneetit vain keskellä. Eli jäävät silloin rumasti törröttämään sivuilta. 🙁

  • Riitta

    Mikähän se huulipuna on, joku Urban Decayn?

    • Miia Ezen

      Heippa Riitta! Hei pahoittelen etten kerinnyt vielä vastaamaan viestiisi. 🙂 Nyt satun juuri tekemään töitä, joten kaivoin sen huulipunan esiin. Kyseessä on Urban Decayn puna sävyssä Gubby ja rajauskynänä Essenceä sävyssä sucker for grey. 🙂

      • Riitta

        Kiitos paljon, tosi kaunis sävy 🙂

        • Miia Ezen

          Joo se on sellainen metallinen sävy <3

  • Jutta

    Oletko tämän jälkeen testaillut magneettiripsiä? Itse olen ripsiliimalle allerginen ja aina mennyt pelkällä ripsivärillä. Tulevana morsiamena haluaisin kuitenkin vähän näyttävämmät ripset, mutta magneettiripset olisivat ainoa vaihtoehto…

    • Miia Johansson

      Heippa Jutta! 😊 Joo, oon testaillut, mutta en ole löytänyt sellaisia, jotka ei näkyisi. Ja muutenkin ne on vaikea laittaa. Ripsiliimoja on muuten eri raaka-aineilla. Kannattaa tsekkailla siis eri liimoja. Ootko siis lateksille allergisoitunut? Varmasti löytyy muitakin. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram