Täydellinen kylmä nude-puna

31.03.2018

Olen tainnutkin jo useaan otteeseen mainita, että nude-punan voi käsittää kahdella eri tavalla. Youtubettajilla se on enemmänkin melkein ihon värinen beigempi sävy, kun taas meikkitaiteilijoiden maailmassa (esim. Charlotte Tilbury) sen on enemmän omaa huulta korostava sävy – sellainen sävy, joka tulee huuliin kun puraiset niitä lempeästi.

Tässä on suosikki nude-komboni, jota näkee vähän väliä instastoorissani ja täällä bloginkin puolella. Käytän siis Essencen noin euron maksavaa huultenrajauskynää sävyssä Sucker for Grey (näkynyt blogissani jo monta kertaa) ja huulikiiltona Elisabeth Ardenin huulikiiltoa sävyssä Sweet Pink*. Näiden tuotteiden kanssa on muuten tulossa tutoriaalia aiheesta: Ankkahuulet ilman filleriä. Tuo on vielä postauksen työnimi. Lyhyesti postaus kertoo siis miten rajata huulet, jotta niistä saa mahdollisimman muhkeat ja kauniit.

*Sisältää mainoslinkin. Saatu blogin kautta.

  • Kaitlin

    Ihanan syötävän värinen puna, ja kiitos Essence suosituksesta 🙂

    ps. ootko sä Fanolan No Yellowlla saanut hiukset noin viileiksi? Harkitsen sen ostoa kun oma värikokeilu lipsahti vähän turhan lämpimäksi.

  • emilia

    hei kiitos tuotevinkistä, essence varsinkin menee ostoslistalle!

    • Miia Ezen

      No probs! No nuo on niin edullisia, että niitä voi ostaa vaikka muutaman eri sävyn. <3

  • Satu

    Hei, osaatko sanoa mistä löytäisin juuri tuon sävyn?

    • Miia Ezen

      Heippa Satu! Essenceä löytää ainakin Citymarketeista, Tokmannilta ja Kärkkäiseltä. 🙂 Ja tuo Elisabeth Arden taas ainakin tuosta linkistä ja myös Stokkalta.

  • Jasmin

    Mistähän kyseistä huulikiiltoa pystyisi ostamaan? Kyseisestä nettikaupasta ei näköjään enään saa :/

    • Miia Ezen

      Heippa Jasmin! 🙂 Stokkalta ainakin saa Elisabeth Ardenia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram