Koriste tekee juhlakampauksen

02.03.2018

Kokeilimme tässä yksi päivä kaverini ja kollegani Tanjan kanssa erilaisia hiusjuttuja. Rakastan tehdä kampauksia ja ahmin tietoa ja taitoa niistä kokoajan lisää. Tanja teki minulle aivan ihanan kampauksen, joka sopisi mielestäni loistavasti hääkampaukseksi. Jos koskaan menenkään vielä kolmannen kerran naimisiin, niin haluan olla todella persoonallinen morsian, ja tässä olisi myös se persoonallinen kampaus.

Tämän kampauksen tekee heti paljon juhlavammaksi pieni tähden muotoinen hiuskoru, jonka ostin glitteristä. Kuva on hieman huono, mutta pointti tulee varmasti selväksi. Tähän sopisi jokin suurempikin hiuskoru.

Tanja oli napannut kotoa mukaan pari neilikkaa ja ne istuivat niin kauniisti tekemääni hääkampaukseen. Kyllähän tämäkin kampaus on paljon hienompi, kun siihen lisää muutaman kukan. Suosittelen siis ehdottomasti kesän morsiamille laittamaan hiuksiin kukkia. Vai mitä mieltä olette?

  • pauliina

    Kyllä ehdottomasti koristeille!
    Muistan omissa häissäkin kun hiuksiin laitettiin koru tai siis no periaatteessa kai se pinni oli. Nutturasta tuli heti paljon juhlavampi ja persoonallisempi.

    • Miia Ezen

      Heippa Pauliina! Joo se tekee yllättävän suuren eron, vaikka kampaus olisi kuinka hieno tahansa. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram