Apua hiusongelmiin

01.03.2018

Olen saanut viimeaikoina todella paljon hiustuotteita testiin ja tässä on muutamia, jotka ovat erottuneet joukosta erityisesti hiusongelmista kärsiville. Olen ollut myös positiivisesti yllättynyt kuinka paljon on olemassa loistavia suomalaisia merkkejä hiustenhoidon puolella, kuten Biozell, Sim Sensitive ja Back To The Roots.

Kuiville ja käsitellyille hiuksille

Nämä Wellan Intense Repair shampoo* ja hoitoaine* tekevät hiuksista hetkessä silkkisen pehmeät. Itselläni ongelma monen shampoon kanssa on se etteivät ne puhdista kunnolla ja joudun levittämään shampoon useamman kerran. Tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa. Lisäksi hoitoaine tekee hiuksista helposti kammattavat sekä pehmoiset. Jos siis kaipaat tehokkaasti korjaavaa ja hoitavaa shampoota sekä hoitoainetta, niin tässä on loistokaksikko. Ero tuotteiden tehossa moneen muuhun verrattuna on jäätävän suuri!

Hiuspohjan kuorinta

Samalla tavoin kuin muutakin ihoa pitää kuoria, niin sitä tarvitse myös päänahka. Hiusten hyvinvointi lähtee päänahasta ja mikä onkaan oivallisempi tuote sen hoitoon kuin Suomessa kehitelty ja valmistettu Back To The Roots kuoriva shampoo*. Oma päänahkani ainakin selkeästi pitää tästä, koska heti pesun jälkeen olo on paljon raikkaampi. Lisäksi olen huomannut, ettei hiuspohja rasvoitu enää samaa vauhtia ja hiuksia ei tarvitse pestä niin usein. Tältä unisex-merkiltä löytyy monta eri hiuspohjaa hoitavaa tuotetta ja ne ovat saatavilla Sokos-tavarataloista.

Hiuspohjan ongelmiin

Pari päivää sitten hiuspohjani oli reagoinut johonkin testaamaani hiustenmuotoilutuotteeseen aika rankasti. Päänahassani oli kuivia ja kirveleviä läikkiä. Muistin, että olin saanut tämän Biozell hoitonesteen* testiin jo varmaan kaksi vuotta sitten! Laitoin hoitonestettä päänahkaan ja aluksihan se kirveli, mutta pian päänahkani rauhoittui ja tuntui ihanan viileältä. Noin tunnin päästä päänahkaa hieman kutitteli ja aamulla tämä tuote oli täysin rauhoittanut päänahkani.

Hoitonestettä voi käyttää siis vaikka minkämoisiin ihon ongelmiin kuten hilseeseen, hiusten lähtöön tai muuten vaan ärtyneeseen hiuspohjaan. Hintakaan ei ole kuin kuuden euron luokkaa ja löydät näitä esimerkiksi Prismasta.

Onko teillä joitakin hyviä tuotteita, joilla olette päässeet erinäisistä hiusongelmista eroon?

*Sisältää mainoslinkin. / Saatu blogin kautta. 

 

  • Sandra

    Four reasonsin hiusseerumi ja Lidlin punaisessa putelissa olevat shampoo ja hoitoaine on ihan 👌

    • Miia Ezen

      Ooh! Että Lidlistäkin hyviä. Mielenkiintoista! 😊🤔

  • Maria Glow

    Hiuspohjan kuorinta on kyllä sellainen, mikä pitäisikin taas hankkia. Henk.koht. en vaan oikein pitdä unisex -tuoksuista tuotteissa, mutta onhan noita kuorintoja muillakin merkeillä 🙂 Nostaa kyllä kivasti hiuksia tyvestä ja varsinkin näin talvikuivan päänahan hoitoon hirmu hyvä tuote!

  • Markit

    Kerro nyt Miia minulle tietämättömälle, mikä tuommoinen unisex on? Googlasin ja tuloksena merinovillaa… Minä olen ihan väärällä vuosikymmenellä syntynyt. 😄 Jotain luonnonmukaista? Onneksi käytät melko vähän googlattavia sanoja, mutta siinä aina huomaan olevani… en väärässä blogissa ( täällä niiiin viihdyn), mutta vanhempi tyttö. Ja kyllä minullakin oli heti arvio sanasta unisex😂. Viimeksi hain selektiivistä 😊.

    • Miia Ezen

      Hihi! Tää oli niin ihana kommentti. 😀 Unisex tarkoittaa sitä, että se sopii niin miehille kuin naisille. <3

      • Markit

        Eikä!!! Nyt minä häpeän!!! Sitä on sitten googlaamisenikin joltain viime vuosisadalta. Ihan oikeasti hain unisex…miten voi päätyä villaan!!! Voi miten tomppeli olen 😣. No niin, kohti seuraavia vieraita sanoja!😂

  • Salla

    Vielä yritän etsiä täydellistä shampoota omalle päänahkalle, sen täytyisi olla sulfaatiton ja kuivaa hilsettä hoitava. Ihoni ei kestä yhtään sulfaatteja, joka pienentää valikoimaa valtavasti. Lisäksi usea sulfaatiton shampoo on vaikea levittää pitkään tukkaan. Seuraavaksi testiin menee vichyn shampoo, toivottavasti se toimii!

    Tällä hetkellä on ollut aina joku päänahkaan hoitoaine aina shampoon kaverina, voisin tuota biozelia kokeilla seuraavaksi. Hiuspohjan kuorinta kiinnostaisi myös kovasti, mutta vielä ei ole tullut sulfaatitonta tuotetta vastaan.

  • Tarja Nyberg

    Kun on päänahka kutiava, rasvoittuva ja hilsehtivä, niin mikä ongelmaan ratkaisuksi. Lyhyt tukka, mutta hiuksia lähtee koko ajan.

    • Miia Ezen

      Heippa Tarja! No varmasti tämä kuoriva shampoo ja Biozellin tehohoito auttaisi. Tuo hiusten lähtö on kuitenkin sellainen asia, että sen takana voi olla vitamiinipuutosta tai vaikka mitä. Sinänsä on ihan normaalia, että joskus lähtee hiuksia vähän enemmän, mutta suosittelisin kuitenkin käväsemään lääkärissä. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram