Uutuus huulipuna juhlaan x5

23.02.2018

Juhliin kannattaa ehdottomasti valita näyttävä puna, koska se vain yksinkertaisesti näyttää paremmalta. Punaisilla matoillakin näkee aina paljon enemmän punaisia huulia kuin rauhallisempia nude-punia. Jos olet silti vannoutunut nude-punien käyttäjä, niin postausta niistä löydät TÄSTÄ. Tähän postaukseen keräsin viisi erilaista huulipunauutuutta – jotkut juuri lanseerattuja ja jotkut hieman vanhempia.

Korealaiseen tapaan

Postauksen herkin puna löytyy ensimmäisestä kuvasta ja se on Tony Molyn Liptone Get It Tint sävyssä Pink*. Koreassa käytetään paljon huulisävytteitä. Ne ovat hyvin erilaisia punia mihin olemme tottuneet. Tämä vesimäinen huulipuna värjää huulet päiväksi ja minkäänlaista voidemaista kerrosta ei punasta näy.

Koreassa pidetään usein tällaisista huulista, missä ei ole tarkkaa rajaa ja sävyä voi laittaa jopa vain keskelle huulia. Huulet kannattaa tosin olla hyvin kuoritut ja kosteutetut, koska tämä sävy kyllä tarraa kiinni kaikkiin huulten repaleisiin kohtiin. Sinänsä mikään uutuus tämähän ei maailmalla ole, mutta varmasti meille monelle täällä Suomessa tämä on uutta.

Metallista hohtoa

Monia metallisia punia on putkahdellut markkinoille varsinkin viime vuonna. Smashbox lanseerasi juuri omat tummaa puhuvat versionsa. Joukossa on jopa vihreää ja tumman harmaata. Kaikista oman tuntuisin sävy niistä on tämä tumman punainen sävy Vino Noir*. Kyseessä on nestemäinen huulipuna, joka pysyy koko päivän.

Superkiiltoa

Vaikka uusia mattapunia tulee markkinoille kokoajan, on suunta kääntynyt selkeästi jo huulikiiltojen ja kiiltävämpien punien puoleen. Nämä Maybellinen Vivid Hot -huulilakat (saa Sokoksista) lanseerattiin muistaakseni viime syksynä. Niiden mehukkaasta ilmeestäkin huomaa, että ne ovat kaikkea muuta kuin pusun kestäviä. Mielestäni niiden hohto on kuitenkin niin kaunis ja katseenkääntävä. Kuluessaan huuleen jää sävyä ja siksi ne eivät näytä hassulta, jos tuotetta on unohtanut lisätä.

Uusinta uutta

L’oréalin Color Riche Shine -huulipunat* taitavat olla uusinta uutta ja yllä olevassa kuvassa näkyy sävy 465. Sain testiin noin viikko sitten melko laajan värivalikoiman ellei jopa ne kaikki. Pakko sanoa, että on mukavaa, kun kerrankin valikoimassa on siniseen taittavia sävyjä. Ne kun vain sopivat parhaiten punakalle iholle. Huulipunat ovat sinänsä aika peruspunia, mutta nehän ovat aina tervetulleita. Koostumus näissä on pehmoinen  ja kosteuttavan oloinen.

Hypetetty merkki

Jeffree Star on varsinkin kaikista nuorimpien meikkifanien suosiossa ja tätä kuuluisan Youtubettajan merkkiä saa nyt myös Suomesta. Hänen meikkilinjansa tunnetaan upeista ja rohkeista väreistä. Joukkoon mahtuu tosin kauniin klassisiakin punia, kuten tämä Wifey-sävy*. Oransiin taittava puna ei istu itselleni niin hyvin, mutta keltaiseen taittavalle iholle tämä on upea. Kaikki Jeffreen nestemäiset huulipunat pysyvät huulilla koko päivän ja voit tutustua niihin TÄSTÄ*.

Rehellisesti sanottuna en täysin innostunut ja hullaantunut kuin yhdestä näistä uutuuksista. Se on tuo korealainen puna, koska se näyttää herkulliselta hyvin kosteutettujen huulien kaverina, eikä lähde lipettiin vaikka päivän aikana lisäilee päälle huulirasvaa.

*Sisältää mainoslinkin. / Saatu blogin kautta. 

  • Nanna

    Oliko sulla postausta rohtuneiden huulten elvytyksestä. Haluisin käyttää huulipunaa joskus mutta en viitsi vaivautua kun huulet on niin huonossa kunnossa. Lisäksi onko joku tietty väri huultenrajauskynässä mikä kävisi melkein minkä vaan punan tai kiillon (eri sävyjen) kanssa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram