Uutta: Boyfriend Kulmat

02.02.2018

Olin vähän aikaa sitten meikkaamassa Ellen kuvauksissa, jossa muodin moniosaaja Johanna Piispa oli stylistina. Kun juttelimme mallin meikistä, niin hän kajautti ilmoille uuden sanan, jota tämä meikkaaja-maskeeraaja ei ole ennen edes kuullut – boyfriend brows. Toki olen nähnyt niitä jo monissa muotikuvissa, mutta en tiennyt niillä olevan nimikin.

Insta-kulmat ovat todellakin väistymässä ja tilalle on tulossa luonnollisemmat kulmat. Tästä olen varma. Ainoastaan me lähestulkoon kulmakarvattomat olemme nyt hieman liemessä ja siksi päätinkin tehdä asiasta tutoriaalia.

Lähtötilanne

Vaikka sinulla ei olisi kulmakarvoja ollenkaan, niin voit saada itsellesi tällaiset kulmat. Se vaatii tosin treeniä niin kuin mikä tahansa asia. Itselläni on muutama karva kulmissani ja yllä olevassa kuvassa ilman kulmatuotteita on se parempi kulmakarva.

Hahmottelu

Jos kulmakarvasi ovat jo valmiiksi tuuheat, niin voit skipata tämän kohdan. Te, joilla niitä ei paljon ole, hahmotelkaa kulman muoto todella kevyesti kulmakynällä. Mietin juuri tänään, että tuo L’oréalin kulmakynä on tainnut olla suosikki kulmakynäni jo 90-luvulta! Onko se mahdollista?

Karvojen piirtäminen

Yksittäisten karvojen piirtämiseen käytin Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomadea sävyssä taupe* ja laitoin sen pienellä Real Techniques rajaussiveltimellä*. Moni voi kokea noin pienen rajaussiveltimen hankalaksi ja siksi kannattaakin kokeilla viistosivellintä, mutta tämän viistosiveltimen tulee olla hyvin kapea, kuten Sigman E75 -sivellin*.

Karvoja piirretään siis niiden kasvusuuntaan. Alkuosasta viistosti ylöspäin ja loppuosasta viistosti alaspäin.

Kulmageeli

Kulmageelillä harjataan omat kulmakarvat mahdollisimman paljon ylöspäin. Suosikki kulmageelini tulee myös L’oréalilta, joka on nimeltään Brow Artist Plumper sävynä medium/dark*.

Mitäs tykkäätte tällaisista luonnollisemmista kulmista? Itse olen nyt jo pari viikkoa tehnyt tällaiset kulmat itselleni. Ja pakko myöntää, että nämä kulmat ovat huomattavasti työläämmät, mutta lopputulos on kaunis.

Olen myös tehnyt karvojen vedot kulmakynällä ja näinkin saa kauniin lopputuloksen. Omaan kädenjälkeen se on ehkä helpompi tapa, mutta kannattaa kokeilla, mikä sopii juuri sinulle.

P.S. Huulissani on NYXin Lip Lingerie nestemäistä huulipunaa sävyssä Honeymoon* ja ripset ovat Battington lashes mallissa Monroe*.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • emilia

    vitsi miten ihanat! tosi kiva lookki. itse kamppailen kulmien pitkien ja paksujen mutta tosi vaaleiden karvojen kanssa, ja mun on tosi vaikea saada siistin näköinen lopputulos 😀 väri on vaikea levittää missään muodossa, kynä ja puuteri eivät kumpikaan oikeen toimi ja rajoista tulee aina suttuisen näköiset kun karvat lentelee kaikkiin suuntiin ja vaikeuttaa värin tarttumista tasaisesti. vaikka en siis mitään instagram-kulmia yritäkään tehdä vaan suht luonnollisia, jotakin tän postauksen tapaista jälkeä. uskaltaisikohan trimmata jollakin sheiverin sellaisella trimmausterällä näitä lyhyemmiksi vai mikä auttaisi? oisko sulla jotain neuvoa? kiitos paljon jo etukäteen vastauksesta, vaikka onkin varmasti vaikea mitään sanoa kun et ole tilannetta nähnyt 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Emilia! Joo on kyllä vaikea sanoa näkemättä, mutta voithan tehdä varovasti niin, että harjaa kaikki karvat ylös päin ja leikkaa niitä ihan hitusen saksilla. Mutta ootkos kokeillut tuollaista ihan värillistä kulmakarvageeliä?

      • emilia

        saksilla olen varovasti trimmaillut, se auttaa vähän mutta ei mitenkään merkittävästi. oon kulmageeleistä kokeillut lumenen, maybellinen ja lorealin vaihtoehdot, mutta ne mun mielestä korostaa vaan noita pitkiä karvoja ja lisäksi noiden vaaleimmatkin sävyt on mun mielestä ehkä liian tummia tällaiselle kalkkilaivan kapteenille 😀 kesällä ne on ihan fine. oon miettinyt, että pitäisikö ostaa tuo anastasian dipbrow mutta en oo vielä hinnan takia uskaltanut. ehkä pitäisi kokeilla kun sitä on niin kehuttu ja siinäkin vissiin ihan hyvät sävyvaihtoehdot blondeille?

        • Miia Ezen

          Hmm.. nyt on oikeasti todella hankala auttaa. Kuulostaa, että sulla olisi sellaiset vanhan miehen supertuuheat kulmakarvat, mitä suuresti epäilen. 😉 Veikkaan, että sulla on just sellaset unelmien boyfriend-kulmakarvat. <3 Mutta joo Anastasialla on kyllä myös todella vaaleita sävyjä. 🙂 Ja onhan ne joo kalliita, mutta tuntuu ettei ne lopu koskaan.

  • Petra / Viilankantolupa

    Tää on ollut mun teekuppi jo muutaman vuoden. Työläähköä, mutta kivan luonnollisen näköistä. Toki sporttaisin myös tummia puskamaisia kulmia jos sellaiset olisi mahdollista karvattomana saavuttaa, mutta nyt on näin. 😀

    Omassa käytössä toimii yksittäisten karvojen piirtämiseen myös tummanruskea tussi-eyeliner. 🙂

    • Miia Ezen

      Hih! Ihana tuo miten sanot “mun teekuppi”. 😀 Hei mä oon ettiny hyvää ruskeaa tussi eyelineriä tähän tarkoitukseen. Mitä suosittelet?

  • Minna

    Ihana huulipuna. Kivan matta 👍

    • Miia Ezen

      Kiitos! 🙂 Joo, tuo on kyllä todella matta ja onkin siis sellainen superpysyvä nestemäinen puna.

  • Elli

    Ei vitsi noi näyttää hyvältä! Haluaisin ite just ton näköiset kulmakarvat, mutta en tiedä riittääkö osaaminen 😀 Mulla kasvaa karvoja jonkun verran, mutta “häntäpää” on aika olematon :/ Mutta nää vinkit lähtee ehdottomasti testiin! Ja hei mikä sävy sulla on tossa kulmakynässä? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Elli! 🙂 Treeniä ja treeniä vaan ni siitä se lähtee. Kulmakynä on se tummin sävy. Olisko dark brown nimeltään?

  • Varpuslintu // Viikarivartti

    Mä tykkään tällaisista kulmista tosi paljon! Omani ovat luonnostaan aika tämän tyyppiset, joten usein, kun laiskottaa, meikkaankin ne aika kevyesti ja lopputulos on just sopivan luonnollinen mutta kuitenkin hiukan laitettu. 🙂

    En kyllä tajua, miksi aina kaikki rennon ja huolettoman näköinen naisten tyyleissä nimetään boyfriendiksi, esim. boyfriend-farkut. Ihan kuin olisi vain poikien juttu olla rento ja vähän rönttöinen! 😀

    • Miia Ezen

      Haha! Niin muuten totta! Pitää vissiin olla vaan tosi pinkeissä vaatteissa ja insta-meikissä, että näyttää naiselliselta naiselta. 😀

  • Anne

    Heippa! Mikä on tuo ihana poskipuna?

    • Miia Ezen

      Heippa Anne! 🙂 Taitaa olla jokin aika tumma sävy Nyxin poskipunapaletista.

  • Emmi

    Heippa. Sun blogia on aina niin kiva lukea 🙂 ootko tehnyt ikinä sellaista postausta, jossa esittelet ne kauneuden verkkokaupat, joita käytät? Ja mahdollisesti sieltä ne sun lempparituotteet. Semmonen vois olla kiva. 🙂 Koitan kyllä etsiä aina linkkejäkin sun eri postauksista, missä olet suositellut jotakin.

    • Miia Ezen

      Kiitos Emmi! <3 Joo itseasiassa oon joskus kauan aikaa sitten, mutta pitäisi kyllä jo sitä päivittää. Hyvä idea! 🙂

  • Tyttö harmaasilmäinen

    Onpa kauniit kulmakarvat, olet taitava tekemään! 🙂 Omat kulmakarvani ovat melko tuuheat ja tummat, mutta joskus nuoruudessa niitä on alkamiskohdasta lähdetty nyppimään liian pitkälle + koloja löytyy. Koen itse, että nämä on melko haastavaa “paikata” ilman että tulee liian tummat kulmat, joista ei karvoja erota.

    • Miia Ezen

      Voi kiitos! 🙂 Joo, mä ymmärrän. Sähän voit kokeilla ihan vaan puuterimaista sävyä niin ei tule liian tummat. Tai sitten kulmakynää tooodella hellällä kädellä. 🙂

  • joshua

    Tämä on kyllä mun lemppari kulmakarvatrendi piiiitkään aikaan. ja sopii sulle tosi nätisti <3 Havahduin syksyllä, että mun kulmakarvat on jääny vuosien takaiseen trendiin ja oon pitäny niitä aivan liian ohuina. Nyt on siis tuuhennusprosessi meneillään, joka onneksi mun tummilla ja tuuheilla kulmakarvoilla onnistunee jee!

    • Miia Ezen

      Heippa! No hei oot kyllä onnekas! Tsemiä takaisin kasvatukseen. 🙂

  • Mia

    Näyttää todella kivalta! Mistä tuo keltainen paita on? Nätti!!

    • Miia Ezen

      Heippa Mia! Kiva kun tykkäät. 😊 Paita on Hennesistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram