Paras meikkivoide omalle ihotyypillesi

25.02.2018

Usein kysytyin kysymys, joka minulle esitetään keikoilla tai blogissa on: “Mikä on paras meikkivoide tietylle ihotyypille?” Esitän usein vastakysymyksen: onko ihonhoitosi kunnossa? Ensin tulee ehdottomasti ihonhoito ennen kuin aletaan katsomaan mitään meikkivoiteita, sillä mikään taikameikkivoide ei näytä kauniilta hoitamattomalla iholla. Se on raakaa totuus. Oman ihoni sain kuntoon Korea-kosmetiikalla, jonka alkeista voit lukea TÄSTÄ.

Meikkivoide on mielestäni melkein ainoa värikosmetiikkatuote, johon kannattaa upottaa roposiaan hieman enemmän. Edullisemmissakin saattaa olla helmiä, mutta kyllä eron huomaa näihin selektiivisiin verratuna sillä olen testannut myös huiman määrän edullisia meikkivoiteita.

Ihotyyppejä on melkein yhtä monta kuin kantajaansa, mutta lajittelen tähän postaukseen meikkivoiteet sen perusteella kenelle ne parhaiten sopivat. Jos minulla olisi normaali iho, niin valitsisin mahdollisimman ohuen koostumuksen eli Diorskin Nude Airin* tai Make Up For Everin Water Blendin.

Kuiva iho

Kuiva iho on usein elottoman näköinen, jonka vuoksi siihen onkin tuotava kunnon kosteutusta ennen meikkivoidetta. Clinique Even Better Glow* tuo kaunista hehkua ja kosteutta kuivalle iholle. Sen peittävyys on kevyestä puolipeittävään sekä sen sisältämä C-vitamiini auttaa ennaltaehkäisemään pigmenttimuutoksia. Sopii siis loistavasti aikuiselle yli 50-vuotiaalle naiselle.

Vahamainen meikkivoide on aina hyvä idea kuivalle iholle. Moni ei kuitenkaan näistä pidä ja veikkaan tietäväni syyn. Itse en osannut käyttää näitä olleenkaan aikaisemmin, ja pohjasta tuli aina liian paksu ja kakkumainen. Nyt olen tykästynyt Joe Blascon Ultra Base -meikkivoiteeseen*, koska sillä saa pienen treenin jälkeen todella tasaisen ja kuulaan ihon. Simppelisti: Otan tuotetta spaattelilla kämmenselälle, lämmitän ja pyörittelen sen siinä, lataan siveltimen meikkivoiteella ja levitän sen mahdollisimman ohuena kerroksena kasvoille.

Diorskin Nude Air* on niin kutsuttu seerumimeikkivoide. Se sisältää paljon öljyjä sekä vitamiineja ja on talkiton. Tämä on ehdottomasti nopein levittää kaikista tämän postauksen meikkivoiteista, koska se on niin nestemäistä. Mielestäni kabukisivellin on loistava sen levittämiseen. Nude Air peittää kauniisti alleen punaisuuden ja tekee ihosta luonnollisen hehkuvan. Lopputulos on kuin photoshopattu iho, mutta seerumimeikkivoiteen vahva “vanhan ladyn” tuoksu saa suuren miinuksen.

Pintakuiva iho, joka rasvoittuu

Röpelöinen pintakuiva iho on mielestäni yksi haastavimmista tapauksista. Hyvin tärkeää siinä on muistaa säännöllinen kuorinta ja tehokas kosteutus. Älä muuten unohda kuoria ihoasi myös kulmakarvojen kohdalta, koska monella tuntuu olevan niiden välissä todella kuiva kohta!

Tämän kaltainen iho tuntuu olevan hyvin yleinen meillä Suomessa. Sen vuoksi meikkipakistani löytyy mielestäni paras mahdollinen meikkivoide tälle ihotyypille, joka on Make Up Storen Sculpt Excellence -meikkivoide*. Tämä meikkivoide on koostumukseltaan paksua voidetta ja se on samalla melko peittävä. Kabuki-siveltimellä* sen saa levitettyä iholle mahdollisimman ohueksi kerrokseksi, joka peittää alleen ihon virheet. Lopputulos kuulas ja kosteutetun näköinen. Toinen hyvin saman tyyppinen peittävä meikkivoide on Yves Saint Laurentin All Hours -meikkivoide*, joka unohtui kuvasta, vaikka se on mielestäni loistava meikkivoide.

Ohuemmasta meikkivoiteesta pitävät voivat kääntää katseensa tänne. Make Up For Ever Water Blend on toinen meikkivoide, joka löytyy meikkipakistani ja käytän sitä yleensä kuvauksissa. Se tasoittaa ihon sävyä kauniisti ja sitä voi myös kerrostaa kohdissa, jotka tarvitsevat enemmän peittävyyttä. Koostumus on vetinen ja ohut (kyseessä vesipohjainen meikkivoide) sekä tuoksu on raikas ja kosteusvoidemainen. Lopputulos on meikittömän näköinen hehkuva iho. Jos pintakuivuus on kuitenkin todella paha, niin tämä ikävä kyllä tarraa niihin kohtiin helposti kiinni. (Saatavuus Suomessa: Make Up For Ever liike Helsingin Annankadulla)

Seka- ja rasvainen iho

Ehdoton must tälle ihotyypille on Estee Lauderin Double Wear -meikkivoide*, mutta perässä tulee suuri MUTTA. Sinulla ei voi olla yhtään pintakuiva iho, sillä tämä kyllä tarraa rumasti kiinni kaikkiin niihin kohtiin. Itse kun olen saanut pintakuivuuden kuntoon Korea-kosmetiikkalla, on tämä sekaiholleni aivan must. Se on puolimatta, mutta ihoni tekee siitä tunnissa kauniin kuulaan, muttei rasvaisen näköisen. Ja mikä parasta – se on ainoa meikkivoide, joka ei lähde kulumaan nenän ympäriltä ja pysyy kauniina vähintään kahdeksan tuntia! Tämä on kolmas ja uusin tulokas, joka löytyy myös ammattipakistani.

Alima Puren luonnonkosmetiikka mineraalimeikkipohja* on ihan huikea ja se onkin ainoa koko postauksen meikkivoiteista, jonka kohdalla voin sanoa: “Näyttää kuin toiselta, täydelliseltä iholta!” Sen saa iholle kevyenä tai peittävänä – riippuen levitystekniikasta. Vahvasti rasvoittuvalle iholle tämä ei kuitenkaan sovi. Ainakin omalla kohdallani se toimii vain merkin oman meikinpohjustusvoiteen* kera, joten koko setti tulee melko kalliiksi. Jos olet valmis sijoittamaan, niin tällä meikkipohjalla ja pohjustusvoiteella ihostasi tulee upea!

Mitä kokemuksia teillä on näistä meikkivoiteista? Vai onko sinulla jokin toinen ehdoton suosikki?

*Sisältää mainoslinkin. Saatu blogin kautta. 

  • Anonymous

    Tämä oli hyvä ja odotettu postaus! Voisitko vielä tehdä puutereista samantyyppisen katsauksen? 🙂 Molemmissa kun on viime aikoina osunut kohdalle pettymyksiä. 😬

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Kiva kuulla. Mulla on itseasiassa tulossa irtopuutereista saman tyyppinen juttu seuraavaan Elleen. 😉

  • Maija

    Kiitos tästä postauksesta! Kyllä yllätti kun näin Blascon meikkivoiteen postauksessa, tuntuu ettei sitä juuri näe somessa vaikka laadukas ja peittävä voide onkin. Itse oon käyttänyt Blascoa vuosia, mutta nyt vaihdoin Estee Lauderin Double Weariin kun sitä suosittelit. Hieman pintakuivuutta tosin on ihossa, mutta jospa saisin senkin kuriin. Kuorimisesta tuli mieleen: voisitkohan suositella jotain mikrorakeettomia kuorinta-aineita? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Maija! Joo hei Blasco on oikein kunnon kulttituote ja toimii niin loistavasti! 😍 Kurkkaa tuolta ihonhoidon puolelta noita koreakosmetiikkapostauksia. Siellä on hyviä kuorintavinkkejä. 😊

  • Aino

    Mun luottomeikkivoide on ollut jo pitkään tuo Double Wear sen pitkäkestoisuuden ja peittävän, mutta ohuen koostumuksen vuoksi. Mutta nyt nämä pitkään jatkuneet pakkaset on alkaneet näkyä mun ihossa pintakuivuutena… Tuota MUS:n Sculpt Exellenceä testasin Sokokselta saadun testerin kautta, mutta tuntui, että se alkoi aika pian kiiltelemään ikävästi mun iholla.
    Oon vähän miettinyt, että kävisin pyytämässä testeriä joko Smashboxin Studio Skin meikkivoiteesta tai MACin Studio Fixistä, kun oon noista kuullut monilta kehuja. Onko sulla Miia kokemusta noista meikkivoiteesta? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo tuo mus-meikkivoide saattaa alkaa rasvoittumaan t-alueelta, mutta pintakuivam ihon kanssa se on oikeastaan paras minkä oon löytäny. Niin hankala combo.. rasvoittuja ja pintakuiva. 🤔 Noista kahdesta mulla ei ole kokemusta. Juuri testailin MACin studio waterweight foundationia ja joku saman merkin kosteuttava meikkivoide. Molemmat oli pois nenän ympäriltä parissa tunnissa. Smashbox kiinnostaa, kun niin moni siitä puhuu! 😍

  • Misty

    Vierastan nykyisin meikkivoiteita, jotka ns. tuntuvat kasvoilla. Löysin jo vuosia sitten Lily Lolon -mineraalimeikkipohjan ja sen nimeen liputan edelleen. Aivan loistava tuote, joka peittää tarvittaessa, pysyy iholla eikä tunnu kasvoilla.

    • Miia Ezen

      Hei joo mineraalimeikkipohjat on ihania kun ei tunnu kasvoilla. 😍 mitä käytät lily lolon alla? Mulla oli se joskus testissä ja ei pysyny mun sekaiholla.

  • Anna

    Itselläni on rasvoittuva ja todella herkkä iho, jossa on välillä ärsytysnäppyjä + punoitusta ja välillä epäpuhtauksia, joten meikkipohjalta vaaditaan paljon. Alima Puren kombo on tosi hyvä, sillä se pitää pahimman kiillon kurissa, ei ärsytä ihoa ja peittävyyttä on helppo säädellä. Juice Beautyn seerumimeikkivoide (myös luonnonkosmetiikkaa) on sekin hyvä, joskaan se ei kestä ihollani kiillottomana yhtä hyvin kuin Alima Puren pohja yhdistettynä primeriin. Olen kokeillut Alima Puren primeriä tuon Juice Beautyn seerumimeikkivoiteen alla, mutta se ei levittynyt kauniisti.

    Normikosmetiikan puolelta Double Wear on hyväksi todettu, mutta hankalan iho omaavana pidän luonnonkosmetiikkaa mieluisampana vaihtoehtona.

    • Miia Ezen

      Onpa kiva ja mielenkiitoista kuulla, että alima pure toimii myös ongelmaiholla. 😍 Se on kyllä huipputuote!

  • Nicky

    Vinkistäsi innostuin Korea kosmetiikasta ja se on sopinut hyvin mun järkyttävän kuivalle iholle!Kiitos!

    • Miia Ezen

      Heippa Nicky! Niiin ihana kuulla! Joo korealaiset osaa tuon homman. ❤

  • Pauliina

    Kiitos postauksesta 🙂 Ostin juuri Diorin Nude Airin, mutta se ei ilmeisesti sovellu primerini kanssa. Käytän W7 primeria. Osaisitko suositella “oikeaa” primeria joka sopii Diorin meikkivoiteeseen? Ihoni on superkuiva. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Pauliina! 😊 W7 on silikoniprimer ja vielä TODELLA vahvasta päästä. En käyttäisi sitä kuin todella rasvaisella iholla. Kokeileppa Nude Airia ilman primeria, koska itse meikkivoidekin sisältää hieman silikonia. Kosteuta kuitenkin iho ensin. 😊

  • Markit

    Heippa; Kyllä, vannon yli 20v kokemuksella Joe Blascon nimeen. Tutustuin tuotteeseen kälyni avulla. Oli mennyt…yksi(kin) punaviinilasi, posket hiukka punoitti ja hän tuli purkkinsa kanssa ja meikkasi toisen posken. Olin myyty! Oli vain yksi punaposki ja toinen ihan “normaali”. En enempää tarvinnut myyntipuheita.😂 Ilmeisesti tuurilla olen levityksen kanssa onnistunut ilman spaa…mikä se oli ja ihoni juuri passeli ko meikkivoiteelle.
    Toinen hyvä on Lancome teint miracle meikkivoide. Siis minun pintakuivalle nassulleni. Ja muuhun en näitä kahta vaihda! Kuten en Auran sinappia(aito turkkulaine)! Turun sinappi seikkaili liikaa ulkomailla ja sehän ei tähän blogiin kuulune. 😂
    Joo joo eksyin taas asiasta…, mukavaa viikkoa sinulle Miia. Pistä paljon lämmintä päälle, viikko on kylmä. 😆

    • Miia Ezen

      Ihanaa viikkoa sullekin Markit! 😊 Joo tuota Lancomea haluisin myös testata. Moni tuntuu siitä pitävän.

  • Anonymous

    Siis enkö mä vaan osaa enää lukea vai puuttuuko tästä tekstistä muutaman tuotteen nimi kokonaan? 😀 Esim. Sen vuoksi meikkipakistani löytyy mielestäni paras mahdollinen meikkivoide tälle ihotyypille, joka on *.

    • Miia Ezen

      Heippa! Sulla on koneella luultavimmin adblock päällä ja ei näytä linkkejä. 😊

  • Mirjami

    Sensain syväkosteuttava meikkivoide oli täydellinen kuivahkolle iholleni. Harmi kun tämä meikkivoide lopetettiin. Osaisiko vinkata jotain vastaavaa meikkivoidetta? Voiko Make up foreverin meikkivoidetta tilata jostain?

    • Miia Ezen

      Heippa Mirjami! Voi harmi, jos se lopetettiin. Ikävä kyllä mulla ei ole kokemusta tuosta kyseisestä meikkivoiteesta, joten en tiedä sille vastinetta. Make Up For Everiä voi tilata myös heidän Suomen nettisivuilta. 😊

  • Mariasofia

    Oikein hyvä postaus, mutta olisi ollut mukavaa, jos olisi ollut myös edullisemman hintainen vaihtoehto jokaisesta.

    • Miia Ezen

      Heippa Mariasofia! 😊 Joo ymmärrän täysin, mutta tälläkertaa vertailinkin vain selektiivisiä meikkivoiteita. 😊

  • Riina

    Hei Miia! Voisitkohan tehdä blogin puolelle vaikka videotutoriaalin kuinka käytät koreakosmetiikkatuotteita ja myös kuinka pohjustat+meikkaat, niin että molemmista videoista voisi ottaa itselle hyviä neuvoja missä järjestyksessä ja kuinka hoitaa ihoa ja meikata ammattimaisesti. Uskon että tästä olisi iso hyöty ja apu monelle muullekin kuin minulle!

    • Miia Ezen

      Heippa Riina! 🙂 Hei joo tuota on kyselty. Olen vaan niin todella surkea videoiden tekemisessä ja niiden tekemiseen menee niin paljon aikaa. Koitan jossain vaiheessa saada tehtyä. 🙂 Hyvä kun muistuttelit.

  • Enni

    Sekaihoisen, pintakuivaisen ja rasvoittuvan ihon omaavans käytän juuri tuota make up soren meikkivoidetta. Se on ihan loisto. Oli kiva kuulla siitä arvostelu! Nyt vaihteeksi ostin macin meikkivoiteen, mutta ikävä kyllä ei vedä vertoja peittävyydellään make up storeen. Oletko muita make up storen meikkejä testaillut? Tuntuu ettei paljoakaan niistä arviointeja löydy. Itselläni löytyy useampaa tuotetta, siksi kiinnostaa.

    • Miia Ezen

      Heippa Enni! 🙂 Joo esim. MUSin luomivärit ja poskipunat on loistavia. Samoin merkin puuterimaiset kulmavärit. 🙂

  • Marja

    Kiitos postauksesta! olen hakenut Estee Lauderin näytteen mutten ole vielä testannut. Olisiko sinulla vinkkiä että mikä primeri sen kanssa sopii vai tarvitseeko ollenkaan? Kuinkas esimerkiksi punaisten näppyjen/ arpien peittäminen? Entäs concealer? Ja puuteria kiinnitys? Mikä olisi paras?

    • Miia Ezen

      Heippa Marja! 🙂 Itse en ole huomannut mitään eroa onko mulla Estee Lauderin kanssa primeria vai ei. Kokeile vaikka ensin ilman. 🙂 Katso myös ensin, että peittääkö itse meikkivoide jo nuo punaiset näpyt, jos ei, niin silloin vain värin neutralisointia tai peitevoidetta kehiin. 🙂 Joo, puuterilla todella kevyt kiinnitys.

  • Leila

    Olen käyttänyt vuosia Jane Iredalen mineraali irtopohjaa, mutta nyt blogisi innoittamana halunnut kokeilla muutakin. Smashboxin Studiofix lähentelee Iredalen kestävyyttä, mutten ole vieläkään varma, onko se parempi. Iredale kerrostuu koskeussuihkeen avulla ja kestää kestää kestää…. Nyt täytyy vielä päästä testaamaan tuo Estee Lauder. Samoin kiitos jo aiemmista primer-vinkeistäsi. Läysin sitä kautta edullisen Kicks kosteuttavan primerin, joka yllätti positiivisesti!

    • Miia Ezen

      Heippa Leila! Tuosta Iredalesta oon kuullut aina vähän väliä. Pitänee ottaa jossain vaiheessa testiin. 🙂 Kiva, kun löysit kauttani hyvän tuotteen. 🙂

  • Kaitlin

    Mä tykkään Lily Lolosta, selkeesti paras mineraalimeikkivoide jota oon kokeillu sekaiholleni, kiilto pysyy tällä parhaiten kurissa.
    Ja voi pentele, sun takia mää harkitsen nyt pitkien hiusteni pätkäisemistä kun näyttää niin kivalta toi sun uus tukka ;D

    • Miia Ezen

      Heippa Kaitlin! Hihi kiitos.. tiedän tunteen. 😉

  • Viveca

    Asiakkaallani oli upea, kuulas iho ja kysyin häneltä mitä meikkivoidetta käyttää… Sillä tapaa bongasin Macin Pro Longwearin meikkivoiteen! Ei mikään kevyin arkimeikkivoide, mutta lopputulos on upea, pysyvä ja peittävä, eikä tarvitse puuteria lisäillä!

    • Miia Ezen

      Heippa! No tuota kyseistä en olekaan kokeillut. Milleköhän ihotyypille tuo sopii? 😀

  • Jenni

    Moi! Minua kiinnostaisi kovasti tuo Estee Lauderin Double Wear. Sinähän teet myös mikrobladingia? Oletko testannut kyseistä meikkivoidetta niin, että sulla ollut sitten maski naamalla? Onko pysynyt? Mulla tuppaa kaikki meikkivoiteet hankautumaan rumasti pois nenästä ja leuasta hengitysmaskin alla. Toki ne kuluu muutenkin päivän aikana vaikkei maskia käyttäisikään, huonosti pysyviä siis muutenkin. Siksi mietin, mitenköhän kävisi tuon kanssa! Ja kiitos muuten innostuksen tarttumisesta korealaiseen kosmetiikkaan. Olen lyhyen ajan sisään tehnyt jo pari tilausta Bearelilta, olen aivan myyty:)

    • Miia Ezen

      Heippa Jenni! Itseasiassa silloin kun tein microbladingia, niin en ollut vielä tutustunut tähän meikkivoiteeseen. Voisin kuitenkin veikata, että tätä parempaa pysyvyyttä ei kyllä voi löytää. Toisaalta en tiedä riittääkö tämäkään maskin alle, kun hankautuminen periaatteessa vie pois meikin kuin meikin. Ja onpa ihanaa kuulla, että “koreat” on toiminu sulle! <3

  • Iida

    Mun luottomeikkivoide on pitkään ollut Lancomen Teint Idole Ultra Wear, joka on ihanan ohut mutta silti peittävä. Sopii tosi hyvin rasvaiselle iholleni. Tekisi kuitenkin mieli kokeilla suosittelemaasi Estee Lauderia, koska ainahan voi löytyä jotain parempaa!

  • joshua

    Haluaisin ostaa Double wearin, mutta tällä hetkellä se ei iholleni kuivuuden takia sovi. Siitä olenkin saanut potkua kosteuttaa ihoani kuntoon – vasta sitten voin itselleni ostaa tuon ihanuuden haha 😀 motivaattorihan saa olla ihan höpsö kun päämäärä on hyvä, eikö!
    Mulla olisi toiveena postaus meikkivoidevirheistä, vähän niinkun teit joku aika sitten luomiväreistä: esim meikkivoiteiden hapettuminen, rullaantuminen jne.

    • Miia Ezen

      Heippa Joshua! Hei ihan loistava postausidea!!! 😍 Laitan listalle.

  • Pate

    Double wear on ihan paras . Sain Smasbixusta näytteen ja tykkäsin siitäkin. On ollut vahspihjaiset Blascot, Cinema Secretit yms. mutta kaikki kerääntyi juonteisiin ja alkoi kiiltämään. Mulla on ikää 47, tasainen poskista punoittava iho. Eli minäkään en vaan varmaan ole osannut laittaa tarpeeksi kevyellä kädellä! Ostin ruotsalaisen imakeyousmile-bloggaaja Helenan innoittamana Pixin H2O-meikkivoiteen. Hän on tehnyt upeita meikkipohjia vähän vanhemmillekin nassuille. Se on aika jänskä tuote, kiva laittaa mutta se ei mulla kestä. Naama alkaa kiiltämään tosi nopeaan ja se ihan kuin haihtuisi pois? On vesipohjsinen kuten nimikin sanoo. En itse käytä primereita kun en tykkää silikonien tunteesta iholla.

  • Pate

    Ihana ennakoiva tekstinsyöttö… toivottavasti ymmärsitte edes osan tuosta siansaksasta 😂 olisi pitänyt tarkastaa ennen kuin painaa lähetä!

  • Pate

    Minä täällä taas. Kaivoin Blasconi esiin ja töpöttelin kostealla BeautyBlenderillä. Jummijammi miten tasainen ja nätti pohja! En ole jaksanut touhuta noiden sienien kanssa, ja siksi Blasco yms. On jääneet. Mutta nimenomaan kostea sieni toimi. Saa nähdä onko illalla juonteissa tai miltä muuten näyttää, mutta toistaiseksi pakkaspäivään loistava. Kiitos taas tästä vinkistä. Huomenna testaan Grimasin ja sitten Cinema Secretin.

  • didi

    Mulla on sellainen käsitys että selektiivinen kosmetiikka on harvoin eläinkokeetonta, mikä tuntuu hullulta kun paljon halvemmat merkit onnistuu kuitenkin olemaan cruelty free. Miks maksaisin enemmän epäeettisemmästä? Tätä aina mietin.

  • Heidi

    Moikka! Itse olen kiiltelevälle sekaiholleni käyttänyt double wearia. Alkoi jo näin 35 vuoden iän ylittäneenä tuntua, että se ikävästi juuttuu juonteisiin. Olin positiivisesti yllättynyt kun kauppaan oli ilmestynyt kevyempi versio tästä meikkivoiteesta!
    En tiedä onko tämä joku ammattisalaisuus, mutta mua on kiinnostanut jo kauan, että mitä meikkivoiteita käytät työssäsi? Kun ihoja on niin monia ja sävyjä vähintään yhtä paljon niin montako meikkivoidetta pitää mukana kuljettaa? Asiakkaallahan voi olla millainen iho vaan😅 Voi kuulostaa tyhmältä kysymykseltä.
    Kiitos tästä blogista. Tykkään sun tyylistä ja siitä, että olet oma itsesi 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Heidi! Joo se nude-versio on loistava! Mulla se alkaa helpommin kiiltelemään, mutta riippuu vähän ihopäivästä. 😀 Mulla on itseasiassa ihan videotakin Youtuben puolella, että mitä mun ammattipakista löytyy. Tosin sen sisältö on jo osoittain muuttunut. Tällä hetkellä mulla on pakissa kuivaihoisille Make Up Storen Sculpt Excellence (3 sävyä), rasvaiselle ja sekaiholle Estee Lauder Double Wear (3 sävyä), kuvauksiin kevyempää pohjaa ja myös vanhemmalle iholle Make Up For Everin water blend (5 sävyä), Iroisien BB-voide vanhemmalle iholle (harmi, että sitä on vain yksi sävy saatavilla). Lisäksi Back Upina Make Up For Everin vahamainen meikkivoidepaletti, jossa on sävyjä valkoisesta hyvin hyvin tummaan. Eli onhan noita. Sekoittelen sävyistä sopivia jokaisen iholle. Aivan turhaa kantaa mukana kymmeniä meikkivoiteita. Ja ei ollut tyhmä kysymys ollenkaan! Päinvastoin ihan loistava! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram