Maailman helpoin statement-luomiväri

14.02.2018

Eilinen Nella Törnroosin tekemä kampaus inspiroi niin paljon, että päätin nukkua se päässä ja tehdä sen arvoisen meikin heti aamusta. Olen muutenkin kokoajan ihastumassa enemmän ja enemmän luonnolliseen meikkiin. Olen melkolailla kyllästynyt instagramin tarjoamiin supervahvoihin meikkeihin – niiden aika olisi jo väistyä luonnollisemman tieltä. Toki vahvemmallekin meikille löytyy paikkansa.

Miten teet tämän lookin?

Tämä on ehkä yksi helpoimmista lookeista, joita olen ikinä blogiin tehnyt. Levitä vain luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Katso suoraan peiliin ja varmista, että luomiväri kurkkaa vähän luomivaon yläpuolelta. Tämä on tärkeä ohje varsinkin sellaisille, joilla on raskaat luomet. Häivytä luomivärin reunat. Tarkempaa ohjetta löydät TÄSTÄ postauksesta.

Tämän jälkeen lisään vain ripsaria ja rajausta ei tarvitse ollenkaan. Tärkeää on tietenkin kaunis meikkipohja ja voit käyttää luomiväriä myös poskipunana tai poskipunaa luomivärinä. Laitoin jopa luomiväriä huulillekin.

Mitä tuotteita käytin?

Tarkkasilmäiset varmasti huomaavat, että kuvissa on kahta erilaista tyyliä. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on NYXin Mega Shine huulikiiltoa* luomivärin päällä. Tämä on ehkä hiukan ongelmallinen, koska kiilto kerää väkisinkin luomivärin luomivakoon. Tällöin pidän huulet mattaisena, kun luomella on paljon kiiltoa. Käytännöllisempi idea on tehdä tämä toisin päin: huulikiilto huulille ja pidä luomiväri mattana.

Luomilla, poskissa ja huulilla käytin NYXin värikästä luomiväripalettia, josta näet postauksen TÄSSÄ. Silmissä on tämän hetken suosikkiripseni Sweed Lashesilta*. Kaunista kuultoa lisäsin iholle Milanin hohdepuuterilla sävyssä Afterglow*. Meikkipohjana toimi tällä kertaa vahamainen Joe Blasco (sävy Olive Beige 1)*, joka on yksi suosikkimeikkivoiteistani – se on melko peittävä, mutta kuulas. Meikkivoiteista on muuten tulossa pian suurta postausta!

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Marja

    Kaunis meikki!
    Jätin sulle yksityisviestiä Instagramin puolella, liittyen häämeikkiin. Kiva että meikkivoiteista on tulossa pian postausta, siihen tarvitseekin eniten apua 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Marja! 🙂 Joo vastailinkin sulle jo IG:n puolella. Tuntuu, että meikkipohja on se suurin murheen kryyni meille kaikille. 😀

  • Katja

    Ihana keväinen look ☺️☺️ Mistä Miia olet löytänyt tuon kivan topin? Olen ihastellut sitä sinun monissa kuvissa. Kiitos ihanasta blogista, olet niin ihana aito oma itsesi kaikissa storeissa ja kuvissa 😘

  • Varpuslintu // Viikarivartti

    Ihana! <3

  • auts

    Ihanaa, että olet mennyt meikkauksessa kevyempään suuntaan. Itse en kestä ollenkaan näitä drag queen -meikkejä, mun mielestä niissä peittyy ihmisen oma kauneus ja persoonallisuus. Tämä lookki oli nätti:)

    • Miia Ezen

      Heippa Auts ja kiitos! 😀 Joo aikalailla kaikki vahvemman tyyliset meikit Youtubessa ja Instagramissa meikataan samaan muottiin. Persoonallisuus on hävinnyt.

  • Markit

    Hei; Tuo Joe Blasco ei ole tainnut kauaa olla käytössäsi, jos oikein muistan? Minä löysin sen reilu 20v sitten, sävynä Alabaster. Viime vuonna sävyksi tulikin Olive, juuri se vähän punaiseen taittava. Ihon väri tosiaan muuttuu vanhetessa, kuten olet kirjoittanut. Kokeilin kumpaakin yhtäaikaa ja vanha väri tuntui tunkkaiselta. Kannatti taas luottaa Blascon konsulttiin, joka muuten sen 1. purkin aikoinaan suositteli. On ollut hyvä tuote. Jännää, kun kirjoitat, että on melko peittävä. Minulla se on hyvin peittävä. Hm…ehkä nyt erona on se mitä pitää/tarvitsee peittää. Minä kun niitä punastuvia poskiani vähän vaan neutralisoin ja siinä toimii 😂.
    Odotan mielenkiinnolla meikivoidejuttuasi. Sinulla kun on sitä testimateriaalia varmaan paljon, niin on vertailupurkkeja.
    Tuon luomivärin jätän kyllä väliin, mutta edellisen postauksen Make up Store Clover houkuttaa kovasti. Oli mahdottoman hieno väri! Saattaisi olla sinivoittoisenakin…😄

  • mehis

    Kaunis ja kuulas ❣️

  • Sensei

    Ihana meikki!! Tämä inspiroi kokeilemaan uutta luomivärissä 😍

  • S

    Hei Miia! Sivustoonne on tehty jonkinlaisia uudistuksia, enkä enää saa selattua kaikkien blogien vanhempia postauksia luettavaksi. Sinun sivuiltasi löytyy linkki edellisiin postauksiin, mutta vanha selaustoiminto, joka lataa aina seuraavan tekstin uudemman alle, on poistunut. Lisäksi osasta blogeista ei tätä linkkiä löydy, eikä selaus ole tästä syystä kovinkaan sujuvaa. Saisiko sinun kauttasi palautetta sivuston ylläpidolle? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram