Kolme löytöä tuuheampiin ripsiin

19.02.2018

Uskoisin, että tämä on blogihistoriani ensimmäinen ripsiväripostaus! Olen niin hurahtanut irtoripsiriveihin, että harvoin kuljen missään ilman niitä. Nyt olen kuitenkin löytänyt aivan huikean kombon, joiden avulla jätän välillä ripsirivit kotiin.

Parhaat ripsentaivuttimet

Kuvassa näkyvät superedulliset Royal Cosmetics ripsentaivuttimet ovat omassa käytössäni ja niiden hinta-laatusuhde on loistava, koska muistaakseni ne sai parilla eurolla pretty.fi:stä. Ikävä kyllä en niitä enää heidän kokoelmistaa löytänyt.

Ei hätää, koska aivan kaikista parhaat ripsentaivuttimet ovat Shiseidolta*. Ne ovat minulla asiakaskäytössä, koska ammattipakkiini päätyy vain ne kaikista parhaat. Vaikka ne maksavat lähemmäs 30 euroa, niin ovat ne joka pennin arvoiset. En olisi ikinä uskonut, että ripsentaivuttajillakin on näin suuria eroja. Näillä saa halutessaan ripset vaikka suoraan ylöspäin pystyyn.

Uutta: Pohjustusmaskara

Taisin vähän naureskella tälle L’orealin Paradise Extatic Primerille* muutama viikko sitten, kun tein unboxingia IG-stoorissani kaikista pr-lähetyksistä. Eipä naurata enää, koska tämä tekee totisesti huikean eron ripsariin. Ripsistä tulee huomattavasti tuuheammat, kun tämä on ripsarin pohjalla. En olisi ikinä uskonut! Veikkaan, että tämä toimii minkä tahansa maskaran alla, joten suosittelen kokeilemaan.

Oma suosikkiripsari

Tämä Oriflamen ripsari* vetää aina vaan kaikkien muiden ripsareiden ohi. Harjapää on melko tuuhea ja se tekee ripsistä juurikin tuuheat ja pitkät. Mitä muuta sitä voi toivoa? Nämä postauksen kolme suosikkituotetta muodostavat aivan järisyttävän upean kombon. Alla olevassa kuvassa näette ripsissäni sen miltä kaikki muut maskarat saavat ripseni näyttämään eli ei miltään. Huomaatteko eron?

Onko kukaan muu kokeillut näitä postauksen tuotteita tai onko teillä joitakin omia suosikkeja?

*Sisältää mainoslinkin. / Saatu blogin kautta.

  • joshua

    Joskus kymmenisen vuotta sitten oli muodissa ripsiväri, jonka toisesta päästä laitettiin alle valkoinen “pohjustus” ja toisesta päästä päälle musta ripsiväri. Silloin teinityttönä oli ehkä taidot niin heikot, ettei siitä mitää nättiä jälkeä tullut. Nyt voisi kokeilla uudestaan uudemmilla tuotteilla:)

    p.s. haaveissa olisi postaus talvimorsiamen meikistä?:)

    • Miia Ezen

      Heippa Joshua! Joo hei mulla on itseasiassa tuollainen L’orealin tuote, mutten ole varma saako sitä Suomesta. Se on jenkeistä ostettu. Muistelen, että ainakin ennen noita oli Suomessa. 🙂 Ja hei kiva postausidea. Tosin morsiamen meikissä ei välttämättä ole mitään eroa.. on meikki sitten talvella tai kesällä. 🙂

  • Iida

    Toi Oriflamen ripsari on huippu, koska siitäkin on saatavilla versio joka lähtee ripsistä n 38-asteisella vedellä. Aiemmin käytin Sensain volumeharjaista ripsaria, mutta Oriflame on lähes kolme kertaa halvempi ja harja on parempi. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Iida! Ai onko??!! Hei tuo mun on saatava! 😀

      • Iida

        Se oli uutustarjouksena joku kuukausi sitten 10€, nyt näky olevan 16€. En ollut ennen tutustunut Oriflamen ripsareihin, tästä tuli heti uusi suosikki <3

        • Laura

          Juurikin tuo The ONE No Compromise -ripsiväri on se joka poistetaan lämpimällä vedellä.

          • Miia Ezen

            Hih.. joo tää selvis mullekin vasta. 😂

  • Anna

    Loistavaa kuulla shiseidon taivuttajasta. Kaupassa myyjä ylisti tämän, mutta tyyrin hinnan takia jäi kauppaan toistaiseksi. Soveltuuko tämä myös hyvin lyhyille ripsille? Jotkun taivuttajat ovat liian kaarevia eikä omat lyhyet ripset yllä niihin lainkaan. Mitenhän tämän kanssa kävisi?

    • Miia Ezen

      Heippa Anna! Nyt on kyllä todella vaikea sanoa varmaksi. Mun mielestä ainakin Stokkalla on testikappale, jos pääset sinne testailemaan. Riippuu tietenkin myös silmän muodosta, mutat ei ole mun mielestä liian kaareva. 🙂

      • Laura

        Mulla on ollut Shiseidon taivuttimet useita vuosia ja jääneet todella vähälle käytölle, koska ne eivät tee mun ripsille mitään. Mulla on melko pitkät ripset, jotka mielestäni taipuvat suht helposti vesiliukoisella ripsivärilläkin, mutta joskus haluisin niiden just sojottavan taivasta kohden. Mutta joko en osaa käyttää taivuttimia tai nuo eivät vaan mun ripsiin toimi. Eli, kallis hutiosto! Muun merkkisiä en ole koskaan kokeillut.

        • Miia Ezen

          Heippa Laura! Oih.. onpa hassua! Nää on aika kultti taivuttimet ja ainakin töissä näillä kääntyy kaikkien ripset. Mutta onhan se totta, ettei kaikki sovi kaikille. 🙂

  • Johanna

    Moikka! Mäkin muistan että joskus oli noita kakspäisiä ripsareita! Eikä siitä nyt kovin kauaa oo, tai sit aika menee vaan niin nopsaa😅 Täytyypä tota kokeilla, hyvä idea!
    Miten muuten osaisin valita oikean sävyisen Milanin meikkivoiteen kun sen kerran joutuu tilaamaan..? Ei ois hirveesti varaa moneen erehdykseen. Mulla näyttää olevan tummempi iho kun sulla, en pala herkästi auringossa. Ja taas ihanan väriset huulet😀

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! 🙂 Hmm.. tuo light natural sävy eli 00 on aika saman tyyppinen kuin esim. Estee Lauderin double wear sävyssä 1N2 ecru. Tuo sävy on siis tosi basic suomalaisen ihon sävy. Esim Make Up Storen Sculpt Excellence meikkivoide sävyssä Corn on melko sama ja tuolla meikkaan lähestulkoon jokaisen talvi-ihon ja harvemmin tummempaa käytän kenellekään.. enemmänkin vaaleampaa. Tooodella vaikea sanoa tekstin perusteella sun ihonsävy. 02 on mulla seuraava sävy, jota käytän silloin, kun olen selkeästi ruskettunut. Mun kuvien studiovalot saavat näyttämään mun ihon myös todella vaalealta.

      • Johanna

        Ok. Kiitos vastauksesta, kokeillaan sitä☺

  • Hanna

    Oih, muistan vielä ajat, kun käytössä oli Ricilsin kakkumascara. Kukaan kavereistani kylläkään ei ymmärtänyt sen päälle mitään, 90-luvulla siis😂 Tuon valmistuksen lopettamisen jälkeen vaihdoin Kanebo 38, nykyään Sensain vastaava. Ja sillä on menty reipas 20 vuotta. Mutta hei, kiitos Iida vinkistä, jos Oriflamelta löytyy edullisempi samantyyppinen niin ehkä on muutoksen aika😊

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! Joo mä haluan kanssa kokeilla tuota Oriflamen 38 maskaraa. Huomattavasti edullisempi. 🙂

  • Markit

    Hei; Shiseidonin ripsentaivuttajat on aivan loistavat! Ripset todellakin saa vaikka pystyyn, kun oikein juuresta kaartaa. Ja taivutus pysyy, ainakin minun ripsissäni (ripsiväri ollut sama Lancome myös vanhoilla rimpulataivuttimilla). Stokkalla Shiseidonin konsultilla oli lyhyet ripset ja kehui, että niillä hän saa ihan silmänurkistakin asti taivutettua, kun taivuttaa nurkista erikseen (kuten hän sanoi tekevänsä) . Ja nätit ripset olikin.
    Onkos Miia nyt kuvat ilman tekoripsiä? Mietin vaan, kun tuossa alimmassa kuvassa on musta rajaus, joka taitaa piilottaa vähän ripsiä (katsoin hyyyyvin tarkkaan :)). Että kyllä niitä ripsiä vaan sielläkin oikein ja kauniiksi sanoisin silmiäsi, ainahan ne minusta ovat. Tuossa kun ripsaria pitelet, on niin nätit ripset, että et totta vieköön mitään tupsukoita tarvitse, ainakaan päiväkäyttöön, juhlat on erikseen.
    Tuo pohjustusjuttu pitää uteliaisuuttaan hankkia, sillä vanhemmiten ei ole niin tuuheat ripset eikä näkynyt olevan tyyris . Ja tuuheuttavat ripsivärti on aina jotenkin kökköjä. Kaikkea ne keksii tehdä!

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Joo kyllä olen näissä kuvissa ilman tekoripsiä. Olisi pitänyt laittaa toista ripsaria ilman ripsiprimeriä toiseen ja tätä Oriflamea primerin kanssa toiseen ja tietenkin kuvata lähempää niin selkeän eron olisi huomannut. Noh, aina ei voi tämäkään bloggaaja onnistua. 😀 Hih!

      • Markit

        Ei tarvitse kuvata lähempää, minä zoomaan! 😂😆

        • Miia Ezen

          Haha.. noh, olishan se kivempi. Kuvakin olisi tarkempi. 🙂

  • Vera

    Aika jännä kun sanoit ettei alakuvassa sun ripset näytä miltään 😀 kyllä ne mun mielestä näkyy ja on oikeen hienot 😀 oot varmaan käyttäny niin paljon irtoripsiä et susta tuntuu ettei omat ripset oo tarpeeks mikä on tietenki ihan luonnollista. Mut kyl mä sinuna kehtaisin lähteä kauppaa ihan luomuripsilläki 😀 halusin vaan sanoa 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Vera! No joo totta.. irtoripsiä on tullut käytettyä ja se onkin nykyään vähän niin kuin oma tavaramerkki. Ehkä pääsen vielä niistä eroon tällä kombolla. <3

  • Anonymous

    Puuttuuko postauksesta kuva?
    En itse ainakaan nää kuvaa missä olisi lopullisesta tuloksesta kuvaa 🤔

    • Miia Ezen

      Kolmas kuva on lopullinen tulos. Millään supertuuheilla ripsillähän mua ei oo siunattu. 😂

      • Tiina

        Minullakin kesti hetki tajuta missä kuvassa on lopputulos. Kuvat olisi voinut olla mielestäni lähempää silmää koska puhelimella minulla ainakaan ei ripset näy kuvissa kunnolla.
        Oriflamen meikeistä on vuosien takaa jotenkin huonoja kokemuksia, mutta kiitos ripsarivinkistä. Jos vaikka uskaltautuisi kokeilemaan 🙂

        • Miia Ezen

          Heippa Tiina! Joo olet oikeassa. 🙂 Ja hei mullakin on aika huonoja kokemuksia Oriflamen meikeistä, mutta niillä on tää ripsari ja sitten myös yksi hyvä meikkivoide, jonka nimeä en nyt muista.

  • Laura

    Kaunis huomen sinne <3 Kysymys silmienrajauskynistä. Tuntuu ettei mikään pysy silmissä, päivän mittaan luomet kai rasvoittuu sen verran ettei rajaus tahdo pysyä eikä työpäivä ole vielä edes lopussa, kun huomaan, että rajaus on osittain hävinnyt. Olen kokeillut nestemäistä vedenkestävää rajausta ja nyt testissä on myyjän suosittelema rajauskynä (Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye) juuri rasvoittuvalle luomelle. Mutta kun sekään ei tahdo oikein pysyä koko päivää :/ Mitä siis tehdä? Kiitos superkivasta blogista!

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! 🙂 Käytätkö luomivärin pohjustusvoidetta? Se voisi ainakin auttaa. Itse käytän geelirajausta kaikille ja kyllä pysyy. 😀 Maybellinellä on hyvä ja myös Bobbi Brownilla. Voit vielä kiinnittää rajauksen mustalla luomivärillä, jos tarve.

      • Laura

        Kokeilin muutaman kerran luomivärin pohjustusvoidetta, ja siitä ehkä tosiaan oli apua. Täytyypä myös kokeilla vielä noita sinun ehdottamia 😊

        • Tiuski

          Täällä kans ainainen ongelma rasvoittuvien luomien kanssa kun ihan mitkä vaan ripsivärit tai rajaukset ei meinaa kestää. Omassa käytössä rajauksien tekoon olen todennut kestävimmäksi sensain nestemmäisen eyelinerin. Se on ollut kohta käytössä jo varmaan 10 vuotta ja aina välillä erehdyn kokeilemaan joitain muita tuotteita, mutta mikää ei ole vielä päihittänyt tuota Sensaita.

          • Miia Ezen

            Loistava vinkki Lauralle! ❤

  • Kaitlin

    Mun suosikkimascara on Yver Rocherin Sexy Pulp, jonka olen nyt kahdesti saanut ilmaisena kaupan päällisenä (eli ei tullut kalliiksi :D) mutta siis mascara tekee mun pitkät mutta harvahkot räpsyt niin kauniiksi että 🙂

    • Miia Ezen

      Oi! No ei tullu kalliiksi! Aika hyvä diili. 😀 Tosta ripsarista en ookkaan kuullut.

  • Leila

    Kiitos todella hyvästä blogistasi Miia. Olen seurannut sinua vasta pari kuukautta, mutta aika paljon mennyt rutiineja ja tuotteita uusiksi näin 40 ja plus tytöllä 😉 Ripsityökalupakkiin vielä kasvatusseerumi: Yxes on paras, tulokset näkyvät noin 2 kk käytön jälkeen (erityisesti alaripset venähtivät). Vai tietääkö joku paremman tuotteen? Yxes tosin aika arvokas.

  • Lene

    Shiseidonin taivuttimet hankin jokin aika sitten ja vähän sama juttu kuin yhdellä aiemmin asiaa kommentoineella, ettei pitkät ripseni oikein tahdo taipua tarpeeksi. Tai sitten en vain osaa! Itselleni parhaaksi ripsiväriksi olen kokenut Maybelline Volum’Express Rocket ripsivärin. Muovinen harja sopii itselleni parhaiten. Yhdessä ohjelmassa kehotettiin laittamaan läpikuultavaa puuteria ripsiin ennen kuin laittaa toisen kerroksen. Näin saisi ripsistä tuuheammat. En ole vielä itse kokeillut, joten en tiedä toimiiko tämä kikka!

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo hyvä kikka. Mikä tahansa irtopuuteri toimii. 😊 Kokeile taivuttaa ripset monesta eri kohtaa j pidä aina taivutinta yhdessä kohtaa noin 30 sekuntia. Jo pitäisi alkaa taipua. Tai jopa lämmitä taivuttimet föönilla ja sen jälkeen taivuta.

      • Lene

        Kiitos vinkeistä! Kävi ilmi, että olenkin ollut liian kärsimätön enkä ole pitänyt taivutinta tarpeeksi kauan paikallaan. =D

  • Amanda

    Moikka,

    Onko Oriflamella jälleenmyyjiä? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Amanda! Joo taitaa olla, mutta nettisivuilta saa kyllä tilattua. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram