Uusi lempparituoksu

19.01.2018

Vaikka työpöydälläni istuu noin kymmenen erilaista parfyymia, on niiden käyttö jäänyt viimeaikoina liiankin vähälle. En jotenkin ole kokenut niitä enää omakseni ja tällä hetkellä ne ovat enemmänkin vain kauniita koristeita. Käytin yhdessä vaiheessa todella paljon Victoria’s Secretin parfyymeja, mutta nekään eivät enää säväytä.

Tämän Chloé Fleur de Parfum* tuoksun sain blogin kautta ja aluksi se tuoksui todella oudolta – suorastaan joltain vanhalta Barbie-nuken mukana tulevalta lasten tuoksulta. Noin puolisen tunnin päästä se muuttui ihollani täysin ja juuri sellaiseksi kuin pidän. Raikas, ainutlaatuinen ja herkkä.

Yksi yllättävä juttu on se, että tämä parfyymi pysyy hyvin iholla. Omalla kohdallani ainakin monet tuppaavat haihtumaan ilmaan melko nopeasti. Kaiken lisäksi putelikin on suloisen herkkä, mutta klassinen.

Onko muilla tämä parfyymi kokoelmissa? Mitäs pidätte?

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Pauliina

    Rakastuin heti tähän kun sain joskus tästä näytteen. Nyt sitä on kokonainen pullo kotona 😍
    Tosiaan ei tarvitse kuin yksi suihkaisu ja riittää tuoksua koko päiväksi!

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo tää on jotenkin erilainen parfyymi, kun kestäö pitkään. En ymmärrä. 😂

  • Pate

    TUota ihan samaa ei ole, mutta melkein. Minulla on l’eau De Chloe, vihreällä rusetilla. Sai näytteen ja lämpenin hitaasti, mutta nyt jo toinen pullo menossa. Muut Chloet eivät ole sytyttäneet , vielä. Mutta pitäisi antaa ehkä samanlainen mahdollisuus iholla kuin sinäkin. Kävihän minulle samoin tuon vihreänkin kanssa.

    • Miia Ezen

      Heippa! Pitääpä käydä tuoksuttelemassa tuota vihreärusettista. 🤔

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram