Ruusumiehen suosikkikosmetiikkaa

31.01.2018

Saan blogin kautta testiin myös miesten kosmetiikkaa ja arvatakin saattaa, että Ruusumies toimii tämän kategorian testaajana. Mikään pro hän ei tietenkään ole, mutta häneltä saa hyvin miehisen ja rehellisen mielipiteen. Nämä kolme ovat aika loistava setti miehelle ja he pärjäävät tällä varmasti pitkälle. Mitä Ruusumies ei taida vieläkään tietää, että kyseessä on luonnonkosmetiikka. Hinnatkaan eivät päätä huimaa, koska yhden putelin hinta pyörii siinä 20 euron hujakoilla.

Miehistä puhdistusta

Sain häneltä melko lyhyet arvostelut jokaiseen tuotteeseen. Tämän Neal’s Yard Remedies Men Purifying Face Wash -tuotteen* kohdalla hän sanoi: “Saippuaahan se on.” Erityisesti hän piti miehisestä tuoksusta. Hänen mielestään on kiva, ettei hänen käyttämät tuotteet tuoksu kukkaniitylle. Tämä tuote puhdistaa kasvot niin ettei iho jää kireäksi.

Kuorinta, joka tuntuu

Ruusumiehen mielestä on kiva, kun kuorinnassa on kunnon rakeet, koska silloin kuorinta todella tuntuu. Voisinkin kuvitella, että miehen iholle tämä on loistava juttu. Meidän naisten kannattaa olla hieman hellempiä ihomme kanssa. Tämä Revitalising Face Scrub* syväpuhdistaa ja valmistaa ihon parranajoa varten.

Rauhoittava After-shave balm

Ruusumies tykkää paljon viilentävistä tuotteista, jota tämäkin on. Hänen lemppari L’orealin suihkugeelikin tekee vartalolle viilentävän olon. Tästä kuvan aftershave balmista* hän sanoi heti, että se rauhoittaa parranajon jälkeen. Tuoksukin on siinä juuri se oikea – kaukana kukkaniityistä.

Käyttävätkö teidän miehenne paljon tai ollenkaan kosmetiikkaa? Veikkaan, että useimmat jäisivät sille tielle, jos edes kerran puhdistaisivat ja hoitaisivat kasvojaan hyvillä tuotteilla. He eivät tajuakaan kuinka kivan fiiliksen yleensäkin ihonhoito tuo. Harva se viikonloppu Ruusumies pyytää reippaasti jonkun kivan naamion kasvoilleen.

*Sisältää mainoslinkin. Saatu blogin kautta.  

  • joshua

    Minun miehellä on ollut tapana (kuten varmaan monella muullakin miehellä) pestä kasvot sillon tällöin samalla saippualla kun muukin vartalo. Kasvorasvaa -eli jotain minun perusvoidetta- on laittanut silloin kun iho on tuntunut kuivalta. Ehkä reilu vuosi sitten ostin hänelle oman kasvorasvan ja siihen hän tykästyi, tosin vieläkään käyttö ei ole päivittäistä.
    Ehkä viimeisen puolen vuoden ajan olen noin kerran viikkoon oman kasvohoidon yhteydessä pyytänyt miestäni tekemään saman ja mielellään hän on suostunut. Joka kerta hän on ihmettelee, kuinka paljon kuollutta ihoa irtoaa ja on tyytyväinen, kun ihosta tulee niin pehmeä. Veikkaisin, että vielä ollaan kuitenkin kaukana siitä että hän ostaisi omat tuotteet.

    • Miia Ezen

      Hih.. Joo, on se ihme, kun niin paljon likaa ja vanhaa ihoa irtoaa. 😀 Noh, mutta tämä on hyvin yleistä miehillä. Hienoa, ettei ujostele kuitenkaan kasvojenhoidossa silloin kun sitä tarjotaan. 🙂

  • Johanna

    Moi! Mun mies on kyl niin “juntti” kaikella suurella rakkaudella että varmaan pyörtyisin jos jotain ihonhoitotuotetta käyttäs😂😂
    Ei edes aftershave tms. käy. Tekis kyl hyvää..ehkä noi nyt n.20v miehet käyttää niitä jo luonnollisesti?? Joskus kiusaan ja yritän nenänpäähän mun voidetta laittaa ni juoksee kärttysenä karkuun😂
    Asiasta toiseen..saako milanin meikkivoiteita kivijaljakaupoista??

  • Markit

    Hei; Ihan fundeerasin, että mitenkä paljon vanhaa ihoa mahtaa yli kuuskymppisestä ukkelista irrota…Ensin ajattelin, että mitä nyt tähän kirjoittamaan (kehtaisko), mutta kun joshuakin. Niin, näkyy miehelläni olevan Niveaa päivälle, yölle ja parranajon jälkeen. Ja on muuten suihkupesuainekin Niveaa. No hyvä on tuoksu, ei siinä mitään, tykkään. Mutta (pitäisikö ihan toteuttaa 😂), että jonkun kuorintavoiteen ostaisin…Kumpikohan meistä nauraisi enemmän. Taitaa nyt olla niin, että nuorille miehille tuommoinen kasvojen hoito on yhtä rutiinia kuin nukkuminen, mutta yli 60v…Jaa, kukapa tietää. Ystävänpäivä tulossa…Mutta pitää sen verran ” kehaista”, että ihan yksikseen tuli yövoide purkin kanssa kaupasta kotiin, kun kuulemma sellaisen tarvitseen 😄. Ei, pakkohan nyt on kyllä ostaa jonkin sortin kuorintavoide. Jo ihan uteliaisuuttani 😃. Voihan sillä sitten hoitaa vaikka kantapäät 😂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram