Mikä ihmeen koreakosmetiikka?

21.01.2018

Innovatiivisia koostumuksia ja upeita tuloksia. Siinä on oma kuvaus koreakosmetiikasta. Koitan pitää postauksen mahdollisimman yksinkertaisena, jotta ensimmäistä kertaa aiheesta kuulevat pysyvät mukana. Itse olen aivan koukussa koreakosmetiikkatuotteisiin, koska olen saanut niillä ihoni niin paljon parempaan kuntoon. Kuivuus on lähes poissa ja ihoni on huomattavasti eloisampi ja puhtaampi.

Ainoa pieni positiivinen hankaluus koreakosmetiikassa on tarjonnan paljous. Silloin kun mikään puteli tai merkki ei ole tutun näköinen, niin mistä ihmeestä sitä pitäisi aloittaa? Kerron tässä nyt ensiaskeleista koreakosmetiikkaan ja heidän tavastaan hoitaa ihoa. Ne nimittäin eroavat hurjasti meidän simppelistä ihonhoitorutiinista. Askelia tai vaiheita heillä on paljon enemmän, mutta mikään uskomaton tai jopa hyvä ei tule helposti. Näin se menee meikissäkin. Pitäkää siis korvat höröllä ja ajatukset avoimina. Tässä voi olla tiesi parempaan ihoon, joka on miljoona kertaa tärkeämpi kuin mikään meikki.

Kaksoispuhdistus

Olet varmasti tottunut pesemään ihosi yhdellä tehokkaalla tuotteella, jonka jälkeen ihosi saattaa tuntua kireältä. Olet horjuttanut ihosi kosteustasapainoa ja vienyt silloin siitä pois myös ihon luonnollista kosteutta. Suosittelen hellävaraista korealaista tapaa, jossa ihosta tulee lisäksi puhtaampi kuin koskaan.

Ensin niin sanotusti sulatat meikit pois iholta öljymäisellä putsarilla. Itse rakastan Holika Holikan All Kill Oil To Foam Cleanseriä*, joka näyttää olevan tällä hetkellä loppu eleveniltä. TÄÄLTÄ* näet hyvän valikoiman öljypohjaisia putsareita eri ihotyypeille. Tämän jälkeen poistetaan vielä loput vesiliukoiset epäpuhtaudet esimerkiksi vaahtoavilla puhdistustuotteilla. Itse pidän It’s Skin Green Grape puhdistusvaahdosta, koska se on samettisen pehmeä ja jättää ihon puhtaaksi, mutta pehmoiseksi (Sokoksilta noin 7 euroa purkki). COSRX -merkki on erityisen hyvä epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle ja en tiedä miksi sen saatavuus on Suomessa mennyt lähes nollaan – pidän teidät ajantasalla ja kirjoitan aiheesta myöhemmin.

Näiden kahden vaiheen jälkeen iho on niin puhdas, että kasvovettä ei tarvita. Sitä käytetäänkin korealaisessa ihonhoidossa aivan eri asiaan.

Mikään ei imeydy ilman kuorintaa

Kuollut ihosolukko on poistettava. Piste. On sinulla sitten rasvainen tai kuiva iho. Hyvät kosteusvoiteet vain menevät hukkaan, jos skippaat tämän vaiheen. Iho on hyvä kuoria muutaman kerran viikossa. Tämänhän me kyllä tiedämme ihan meillä länsimaisessa ihonhoidossakin.

Olenkin jo puhunut näistä Whamisan minitumpuista* aikaisemmin. Ne ovat korealaista luonnonkosmetiikkaa ja puhdistavat ihohuokoset todella tehokkaasti, mutta iho ei kuitenkaan tunnu tämän jälkeen kireältä – vaan päin vastoin. Puolet edullisempi vaihtoehto on rakeeton hedelmähappoja sisältävä Mizon Apple Smoothie Peeling Gel*, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Hoitoneste – korealaisen ihonhoidon sydän

Tässä on se tuote, josta on hyvä aloittaa korealaiseen ihonhoitoon tutustuminen. Tosin ennen hoitonestettä iholle taputellaan (kuulit oikein!) kasvovettä, joka palauttaa ihon oikean PH-arvon pesun jälkeen. Tämä auttaa siihen, että kaikki laadukkaat tuotteet myös imeytyvät ihoon. Silloin kun sekaihoni on rasvaisempi, niin käytän Bentonin Aloe BHA Skin toneria*, joka onkin melkein kokonaan jo loppu. Sain sillä otsastani ärsyttävät pienet valkoiset epäpuhtaudet pois. Kun ihoni on kuivempi, niin käytän klairsin supple preparation kasvovettä*, jota voi käyttää myös hoitonesteenä.

Mikä ihme on sitten hoitoneste? Hoitoneste lataa ihon kosteusvarastot niin, että se on valmis vastaanottamaan kaiken hyödyn seerumista ja kosteusvoiteesta. Sain tällä tuotteella välittömiä tuloksia ja ihoni tuntui heti paremmalta. Oma suosikkini on Holika Holikan 3 Seconds Starter hoitoneste*, joka painellaan/taputellaan kasvoille. Jos tarvitset extrakosteutusta, niin voit painella sitä kasvoille useamman kerroksen. Hoitoneste tekee siis ihosta heleämmän, kosteutetumman ja terveemmän näköisen. Tämä oma suosikkini maksaa vain 14,40€!

Seerumi – kohdistettua hoitoa

Laajentuneet ihohuokoset, vanhentumisen merkkejä, epäpuhtauksia, kuiva iho tai mikä vaan erityinen asia, johon haluat tällaisia tehotippoja tai buustereita. Itselläni on enemmänkin kokemusta länsimaalaisista seerumeista, mutta tämä kuvassa näkyvä suosittu klairsin seerumi* on loistava kirkastamaan ihoa ja taistelemaan ryppyjä vastaan (tällä hetkellä loppu Bearelilta). Ostoslistalla on kuitenkin Mizon Snail Repair Intensive Ampoule*, koska saatuani siitä testerin olin aivan myyty. Sen etenauutteen ansiosta ihostani tuli niin ihanan silkkinen ja kosteutettu. Lisäksi se rauhoitti t-alueen rasvoitusta. Tuotteen etuja on niin paljon, joten niistä voi lukea lisää TÄÄLTÄ*. Eikä tuo maksaakaan kuin 22,90€. Erilaisia seerumeita löytyy TÄÄLTÄ*.

Kangasnaamiot – hauskaa ihonhoitoa

Postauksen ensimmäisessä kuvassa on läjä naamoita, joita rakastan. Voit melkein kokeilla mitä tahansa niistä ja ihosi tulee rakastumaan. Ne ovat maksimaalista hoitoa ihollesi ja Koreassa näitä käytetään joka päivä! Itse jos nyt edes kerran viikossa muistaisin laittaa naamion kasvoille. Pieniä naamiohetkiäni olettekin jo varmasti nähneet IG-stoorieni puolella. Loistavia naamioita voi ostaa TÄÄLTÄ* ja TÄÄLTÄ* ja hinnat pyörivät siinä parista eurosta viiteen euroon.

Kosteutus, joka tuntuu

Jos olet tehnyt jo kaikki tämän postauksen vaiheet, tuntuu ihosi ennen kosteusvoidetta jo todella kosteutetulta. Tällä viimeisellä vaiheella lukitaankin iholle kaikki se hyvä tavara, jota siihen on läträtty. Yllä olevassa kuvassa näet kaksi suosikkiani – Klairsin voide herkälle ja kuivalle iholle* sekä Skin79 syväkosteuttava voide ikääntyvälle ja kuivalle iholle* (omasta mielestäni loistava iho-ongelmiin, koska sain tällä korvantausihottuman kuriin). Hankintalistallani on silti uusi tuote, koska testerin jälkeen olin jälleen kerran myyty. Se on Mizon Water Volume Ex Cream*, joka sopii erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tämä voide on geelimäistä ja ohutta, mutta aivan uskomattoman kosteuttavaa ja maksaakin vain 18,90€.

Linkkejä klikkaamalla voitte lukea lisää tuotteista ja sen vaikuttavista aineista (en saa klikkauksista rahaa). Nyt ei siis vain haeta iholle hyvää oloa, vaan halutaan, että tuote myös ihan aikuisen oikeasti tehoaa.

Oletteko jo kokeilleet koreakosmetiikkaa? Mitä ihanuuksia olette löytäneet? Oletteko saaneet niistä apua omiin iho-ongelmiin? Ja hei tiedättekö muuten oikeasti oman ihotyyppinne? Voisin nimittäin tehdä teille sellaisen postauksen, jonka avulla voitte testata sen.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Krista

    Minua ainakin kiinnostaisi juttu ihotyypeistä, koska sitä luulee tietävänsä ihotyyppinsä mutta luultavasti on ihan väärässä. 😊 Ja näin ollen käyttää vääränlaisia tuotteita iholla. Itse olen kokeillut noita naamioita ja sit mulla on se kananmunan näkönen puhdistustuote. 😄

    • Miia Ezen

      Heippa Krista! Joo laitan tuollasta postausta tulemaan, koska moni voi ostaa itelleen hyviä tuotteita, mutta ne ei olekaan omalle ihotyypille. 😊

  • Helena

    Näissä on vain se tylsä puoli, että tuotteet ovat loppu! Testaa siinä sitten 🙂
    Ja itse ainakin haluaisin aloittaa testaamisen juurikin suosittelemistasi tuotteista enkä suinkaan häröilemällä sinne-tänne ja tekemällä hutihankintoja. Koska kuten mainitsit, tarjonta on ylitsepursuavaa!

    • Miia Ezen

      Heippa Helena! Joo katselinkin, että osat suosittelemistani on nyt loppu. Mutta itsensä voi laittaa odotuslistalle ainakin elevenillä, koska tuotteita on tulossa. 😊 Ja veikkaan, että näiden suosio on nyt niin kovassa nousussa ja siksi vähän väliä tuotteet loppu. Tosi harmi todella!

  • Koukuttunut

    Kiva postaus! Itse olen käyttänyt pian n. vuoden ajan korealaisia tuotteita, eikä paluuta vanhaan ole. Mainitsemasi hinnat olivat mielestäni melko korkeita.. tuotteita löytää todella edullisesti esim ebaystä korealaisilta myyjiltä. Kaksi lemppari sivustoani ovat myös beautynetkorea ja jolse 😊

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo ebaysta saa halvalla. Tsekkasin nopeasti tuon holika holika puhdistusöljyn ja sen saa noin 10 euron hintaan. Eli noin 4 euroa halvemmalla. Muissa voi olla sitten tietenkin enemmän eroja. Itse jouduin vaan kerran maksamaan tullit, koska tulliraja on sen 22 euroa. Eli kannattaa tilata kerralla vähän. 😉Jotkut ebay-kaupathan taas ei merkkaa paketin arvoa laatikon kylkeen. Ja niissä kestää aina niin kauan saada, mutta hyvä vinkki. 😊

  • Mimosa

    Minulla on pintakuiva, hieman näppyläinen (hormonit?) ja tämmönen perinteinen suomalainen ohut, helposti auringossa palava. Ikää minulla on 38 vuotta eli pieniä juonteita löytyy 😁
    Käytössä on tällähetkellä seerumi, vichyn rasvat ja lumene meikit. Mut kaipaisin vaihtelua ja tämä korean kosmetiikka kiinnostaa ihan hulluna!

    Saisinko postauksen hieman pintakuivalle, ei enään teinille iholle vinkkejä korean kosmetiikan hankintaan?
    Kiitoksia jo etukäteen!

  • kukkis

    Whamisa on ihana tuotesarja 🙂 seeruminaamiot, kuorintalaput ja hoitonesteet. Osaisitko neuvoa mistä voi ostaa ammattilaisille tarkoitetun meikkitarvikelaukun? Etsinnässä on tilava (ei siis mikään pieni) jossa voi kuljettaa välineitä, tarvikkeita ja meikkejä suuria määriä. Ostin I Love Me messuilta huonoksi onnekseni todella huonolaatuisen tarvikelaukun, joka siis jo nyt hajosi 🙁

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkis! 😊 Oletko siis keikkaileva meikkitaiteilija? Eli tarvitset siis kunnon pakin. Suosittelen ehdottomasti ihan perus matkalaukkua ja tavarat läpinäkyviin meikkipusseihin. Nämä ivat makuasioita tietenkin, mutta omasta mielestä kovat oakit ovat vähän kömpelöitä kaduilla ja varsinkin talvella. Niissä kolisee ja hölisee kaikki tavara rikä niihin mahdu tarpeeksi.

  • Markit

    Jaahas, mitenkä nyt kirjoittaisin…Kun siis meikätytöllä on jokunenkin vuosikymmen takana, nassu aika hyvässä kunnossa, vaikka itse sanonkin (😉), niin miten ihmeessä noista kaikista eri läträyksistä selviää? Kun minähän vaan huuhdon aamusella kasvot ja lykin kosteusvoiteen. Ehtoosta otan meikit puhdistusaineella, huuhtasen vedellä ja voidetta päälle. Pitääkö tämä nyt muuttaa, jotta rypytön vanhuus tulee? Ja haluanko sitä? Kyllä minä uskon sinunkin pointtisi koreakosmetiikassa, koska olet luottoni saanut ja ansainnut. Mutta kun olen näin pitkälle päässyt tällä hoidolla, niin olisiko nassuni sitten sileämpi koreakosmetiikalla? Sitäpä ei tiedä kukaan.
    En minä kyllä jaksa noin paljoa eri juttuja laittaa naamaani. Eihän sitä muuta ehdikään kuin poskiaan taputella 😃. Nytkin, pahus soikoon, näkyy peilissä teksti “älä vanuta/venytä, Miia kielsi”, kun kosteusvoidetta laitan. Ehkä jätän nuoremmille nuo koreatemput, mutta kauhean mielelläni niitä luen. Pitäähän sitä tietää! Ja näin kyllä Sokokselka nivaskan sellaisia kirjavia pussukoita telineessä. Oli varmaan Koreasta 😄

    • Miia Ezen

      Hih.. Miia käski! 😂 Oot niin ihanan hassu aina Markit! 😍 Voithan naoata joskus sieltä Sikokselta mukaan srllaisen parin euron kangasnaamion. Tietääkseni siellä on Kocostaria ja It’s Skiniä. 😊

  • Tiia

    Mitenhän näitä uskaltaisi kokeilla akneiholle? Tuntuu että iho pysyy suht hyvänä vaan sebamedillä puhdistamalla ja erittäin puhtailla ja raskailla rasvoilla. Askelta parempaan ei kuitenkaan tapahdu, mutta ihon “ihan hyvän” kunnon niillä voi ylläpitää. Tuntuu, että reagoi heti huonosti uusiin tuotteisiin.

    • Miia Ezen

      Hmm.. kun en ole kosmetologi, niin en uskalla mitään tätsin sulle luvata. Tämän postauksen muutamat tuotteet on nimenomaan hyviä akneiholle. Tuo Bentonin kasvovesi ja etanaseerumi, johon testerin perusteella ihastuin ja sen olen juuri tilannut. Olen kyllä kirjoittelemassa jossain vaiheessa ihan erityisesti epäpuhtaalle iholle tarkoitetuista tuotteista, mutta nuo kaksi ovat siellä melko varmasti. Varsinkin Bentonin ksvovedessä oleva BHA happo on loistava akneiholle. 😊

    • truonako

      Mä kävin tämän postauksen luettua vihdoin ostamassa koreakosmetiikkaa ja Ruohonjuuresta ostin Whamisa merkkiä. En toki kaikkia tuotteita ostanu, mutta kuorintalaput, öljyputsarin ja naamion. Kokeilin niin, että käytin vanhoja tuotteita myös tässä 7 vaiheen puhdistuksessa. Ja kyllä mun aknenaama todellakin tykkäs!

  • Juu

    Olisiko sinulla jotain vinkkiä mikä tuote olisi hyvä suojaamaan kasvoja ja varsinkin poskia pakkasella ulkoillessa?

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 Eli silloin tarvitaan oikein kunnon kalvo. Muistaakseni Nivean pientä pyöreää klassikkorasvapurkkia on kehuttu siitä, että suojaa pakkaselta.

  • Annika

    Kuinka luonnollisista ainesosista nuo koreakosmetiikan tuotteet on valmistettu? En itse noiden inci listojen päälle aina niin kauheasti ymmärrä.

    • Miia Ezen

      Heippa Annika! 😊 Koreakosmetiikka ei ole siis luonnonkosmetiikkaa. Siinä tosin käytetään paljon luonnonraaka-aineita ja korkeina pitoisuuksina, kuten vaikka etananlimaa tai pakurikääpää. Riippuen tietenkin mikä tuote on kyseessä. Koreakosmetiikassa on myös luonnonkosmetiikkamerkkejä, joista yksi on tuo mainitsenani Whamisa. 😊

  • Johanna

    Aloin vasta pari päivää sitten lukea blogiasi ja olen jo aivan koukussa😁
    Ihanat noi lyhyet hiukset sulla ja väri myös!!
    Ihan mahtavia vinkkejä ja Korean kosmetiikka rupes kiinnostaa. . . Vaan mitenkä aikaa vievää tosiaan ku tuntuu ettei aika riitä muutenkaan mihinkään kun pienen vauvan kanssa☺
    Vaan kasvojen iho aivan kamalassa kunnossa nyt, joten jotain kai tarttee niistä seerumeista kokeilla😅 APUA mistä nyt alottaa??

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! Onpa kiva, kun tulit kommentoimaan. 😊 En tiedä mihin suuntaan ihosi on mennyt, mutta tosiaan noista hoitonesteistä voi aloittaa, jos kotoita löytyy tuotteita kasvojen puhdistukseen ja peruskosteutukseen. Siitä se itselläni lähti. 😊

      • Johanna

        Joo siis tosiaan sekaiho on. Todella rasvainen ja näppylöitä jonkun verran ja pahasti pintakuiva. Talvella kuivuus pahempaa, tällähetkellä pahempi kuin koskaan. Meikki näyttää surkealta kun kuivat kohdat hyppää esiin, ikää 37. Löysin kommenteista tekstin jossa suosittelit 3 tuotetta “Mimosalle”. Vois varmaan sopia mulle ja?!

        • Miia Ezen

          Joo saattaisi sopia. Ja jompi kumpi noista kuorinnoista olis ehdoton. 🙂

  • Krkki

    Voisitko tehä näistä sellasen listan, että jos sulla on kuiva iho, osta nämä ja sekaiho, osta nämä jne. Nyt mulla meni jo vähän pää sekaisin, mutta tarve muutokselle olisi.

    Kiitos, ihana blogi. Ainoa suomalainen blogi jota enää seuraan säännöllisesti.

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Joo, jossain vaiheessa teen vielä erikseen jokaiselle ihotyypille. Tämä oli tällainen korealaisen kosmetiikan alkeet postaus. 🙂 Onpa kiva kuulla, että viihdyt mun juttujen parissa. Se on mulle iso juttu! <3

  • Ansu

    Moikka! Mulla pääs just loppumaan kosteusvoide (diego dalla palman kosteuttava) ja haluaisin nyt kovasti kokeilla jotain uutta. Olen 25-vuotias, uskoakseni sekaihoinen (koska rasvoittuva mutta pintakuiva) ja minulla on juuri menossa kevyt lääkekuuri ihon epäpuhtauksien hoitoon. En siis sanoisi varsinaisesti kärsiväni mistään pahasta aknesta, koska iho on suurimmaksi osaksi ihan ok, mutta poskiin tulee aina pari isompaa näppyä. Nämä siis alkaneet aikuisiällä ja lääkäri epäili hormooninäpyiksi. Uskoisitko, että näistä tuo tilaamasi mizon voide voisi toimia minullekin parhaiten? Toivottavasti ei mennyt liikaa kosmetologi/lääkärikysymykseksi:D

    • Miia Ezen

      Heippa Ansu! Kuvailujesi perusteella on tosiaan vaikea sanoa sun ihotyyppiä. 😀 Mutta näistä mä kyllä suosittelisin sulle tuota voidetta ja tietty kuorinnan. 🙂

  • Jennni

    Täälläkin korea kosmetiikka kiinnostaa kovasti. Itselläni rasvoittuva iho ja epäpuhtauksia tulee helposti. Mikä noista korea tuotteista olisi sellainen mistä suosittelisit aloittamaan? koska kaikkea ei kerralla pysty ostamaan.. 😏

    • Miia Ezen

      Heippa! Voisit kokeilla vaikka jompaa kumpaa kuorintaa ja Mizonin kosteusvoidetta. Tietenkin tuo etenaseerumi siihen olisi aivan huippu! Vaikea tosiaan sanoa, että mistä aloittaa, kun en tiedä mitä sulla kotosalla jo on. Kaikki vaiheet kun puhdistuksesta kosteutukseen on tärkeitä. 🙂

  • Jenni

    Hyvä postaus! Kaikkien, ketä tämä aihe kiinnostaa, kannattaa liittyä k-kosmetiikan suomalaiseen fb-ryhmään. Menin itsekin sinne tuskailemaan ongelmineni ja myöhemmin tajusin, että hakutoiminnolla olisin löytänyt jo paljon vastauksia. En nimittäin ole ainut, jolla on pintakuiva sekaiho 🙂
    Oma ongelmani on se, että vaikka mitä naamaani tungen, niin pintakuivuus pysyy. Mulla on käytössä Misshan Near skin pH balancing öljy ja vaahtoputsari, Madaran kuivan ihon kasvovesi, Cosrx etanaessence, Mizonin hyaluronihappo-seerumi, Madaran Sos-seerumi, Misshan super aqua emulsio (?), Madaran sos-voide ja Cosrx yönaamio. Kaikkia en tietenkään kerralla naamaani tunge, vaan vaihtelevasti. Kuorin kerran viikossa Holika holikan Smooth egg-kuorinnalla ja käytän kangasnaamiota. Silti tuntuu, ettei meikki meinaa levittyä, kun iho on niin pintakuiva, mutta otsa saattaa silti kiiltää päivällä! Ääää!

    • Miia Ezen

      Heippa! Hei loistovinkki tuo fb-ryhmä! 😊 ainakin kuulostais, että sulla on hyviä juttuja käytössä. Tykkään itse kanssa Madaran tuotteista paljon, mutta tuo seerumi ei mun iholle ollu tarpeeks ytyä tavaraa. Madaran SOS kuorinnasta tykkään taas paljon. 😊

  • Epsu

    Moi! Toi Mizon Water Volume Ex voide ja samaa sarjaa First Essence on mun lemppari ihonhoitotuotteet varmaan ikinä. Joka päivä käytössä ja en luopuisi näistä. Tosi kosteuttavat ja hyvät rasvaiselle, pintakuivalle iholle. Lisäksi voide on ylellisen tuntuinen, ja nämä ovat myös hyvä syy käydä välillä Tallinnassa 😀

    • Miia Ezen

      Ooh! Ai Tallinnasta saa näitä? Mitäs muuta koreakosmea sieltä saa kivijalkakaupasta? 😀

  • Jenny

    Tervehdys ja kiitos Miia ihanasta todella informatiivisesta hyvän tuulen blogista ❤️

    Nyt kyllä kiinnostuin koreakosmetiikasta todella paljon! Olen 50+ v. ja kauhulla syynään rapistuvaa ulkonäköä päivittäin! Kasvojen iho veltostunut, tullut ryppyjä ja etenkin silmänympärykset on kuin rypistettyä riisipaperia 😩 Voi olla ko myöhäistä mutta aion ehdottomasti kokeilla nyt näitä suosittelemiasi tuotteita! Ostin jo ekat kangasnaamiot ihan summamutikassa, mutta voiteiden ja seerumeiden valinta tuottaa päänvaivaa.

    Koitin löytää Facebookista tuota Jennin mainitsemaa ryhmääkin, mutta harmikseni en löytänyt millään aiheeseen liittyvällä halusanalla. Help anyone?!

    • Miia Ezen

      Heippa Jenny! 🙂 Mä suosittelen sulle kyllä tämän postauksen kuivalle iholle tarkotettuja tuotteita, jos siis tarkoitat, että ihosi on myös kuiva? Pari tuttavaani on ihastunut niihin todella mut mukaan lukien, vaikka oma ihoni onkin enemmän sekaiho. Taisin löytää tämän ryhmän. Olisko K-beauty Suomi?

      • Jenny

        Kiitos vastauksista Miia 😊 Mielestäni ihoni on pintakuiva t-alueelta, muuten normaali. Kokeilen nyt noita kuivan ihon tuotteita niinkuin suosittelit. Ja kiitos FB-ryhmän etsimisestä, en itse olisi mitenkään älynnyt tuollaisella hakusanalla etsiäkään.

  • Esssim

    Joo semmoinen “löydä oma ihotyyppisi” -postaus olisi kyllä hyvä. Ja jos löytyisi kivoja vinkkejä talvi-iholle! Minulla meinää koko nenän iho aina naaman pesun jälkeen kuoriutua.. ei kivaa. Mietin pitäsikö varmaan kuoria ihoa (en oikein koskaan kuori), tai käyttää useammin naamioita, jotka kosteuttaisi. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa! No sinäpä sen sanoit. 😉 Nuo voisi auttaa asiaan. 🙂

  • Elina

    Skin79 Aragospa kosteusvoide on aivan ihana ja tällä aloitin koreakosmetiikan kokeilun. Ei kiristä naama enää pakkasellakaan. Pari kangasnaamiota odottaa kaapissa, mutta vielä pitäisi ehtiä kokeilla niitä. Onkohan korealaisilla enemmän tunteja vuorokaudessa kun ehtivät lotrata niin monella tuotteella? 🤔 Vai säästyyköhän aikaa meikkaamisesta jos ei tarvi parannella meikillä ihon ulkonäköä…elämän suuria kysymyksiä. 😄

    • Miia Ezen

      Hihi.. samaa oon miettiny. Mulla menee kylppärissä illalla nykyään niin kauan, mutta samalla se on kivaa hemmottelua ja otan sen vaikka pois Netflixin tuijottelusta. 😊

  • Carru

    Hei!
    Olen 50-vuotias ja käyttänyt pitkään Medik8 tuotteita. Ovat aivan ihania ja sekaihoni kyllä niistä tykkää. Mitä eroa näillä Korealaisilla tuotteilla on verrattuna Medikin tuotteisiin? Niitä kun lääketiedekin pitää todistetusti tehokkaana. Haittana niissä on vaan kallis hinta…

    • Miia Ezen

      Heippa Carru! Voi ei.. en ikävä kyllä osaa sanoa, koska en ole kosmetologi saati lääketieteeseen tutustunut. Eivät kai nuo kuitenkaan lääkevoiteita ole, jos lääketiede mukana? Uskoisin, että laadukkaita tuotteita ovat nämä sinun käyttämäsi yhtälailla korekosmetiikan tavoin. Jos olet saanut niillä hyvä tulokset ja rahapussi kestää, niin itse en sinuna lähtisi paljon vaihtelemaan. Vaikka uskon täysin, että koreakosmetiikasta jokainen löytää omat suosikkinsa. 🙂

      • Carru

        Kiitos rehellisestä vastauksesta! : ) Olen muuten opetellut kissarajausta ohjeittesi mukaisesti. Luomeni on korjattu, joten vielä viisikymppisenäkin näyttävät ihan ok. Tosin en ole sinun veroisesi meikkaaja…

        • Miia Ezen

          Heippa Carru! Ihan huippua! Hei harvoille sun ikäsille sopii kissat, mutta ne joille se sopii näyttääihan huikeilta! Veikkaan, että sä oot yksi niistä. <3

  • Anna

    Onhan tuo holika holika 3 seconds starter hyaluronic acid -tuote hoitonestettä? Mua nimittäin hämmentää, kun tuolla elevenin sivuilla lukee tuotekuvauksessa, että “hoitonesteen alla käytettävä tehotuote” 😮

    Itselle korealainen kosmetiikka on ihan uus juttu, tilasin tänään varmaan kolmelta eri sivulta tuotteita, että sai jokaiseen vaiheeseen jonkin laadukkaan tai sun kehuman tuotteen. Mizon, Holika Holika ja It’s Skin -merkkien tuotteita tuli tilattua. Mulla ihon pintakuivuus on tosi iso ongelma, joka vaan vaikenee vuosi vuodelta. Varsinkin nenä on talvella niin kuiva ja röpelöinen. 🙁 Apteekin voiteistakin olen varmaan suurimman osan testannut läpi ja tuntuu ettei mikään enää auta. Toivotaan, että k-kosmetiikka ois mun ihon pelastus! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Anna! Joo samaa mä jossain vaiheessa mietin ja googlettelinkin asiaa, mutta sen tehtävä on tosiaan sama kuin hoitonesteen eli tuoda iholle kosteutusta ja valmistella iho seuraavia tuotteita varten. Jotkut käyttää jopa essencejä seerumina ja seerumeita hoitenesteenä. Mun mieletsä tän koostumus on täydellinen hoitonesteeksi. Veikkaan, että tää tulee olemaan sun pintakuivalle iholle todella hyvä juttu. Mulla on muutamia hoitonesteitä testissä, mutta palaan aina tähän. <3

  • Johanna

    Hei! Vielä tarkennusta kyselen tosta skin 79 kosteusvoiteesta, että ihan yö- ja päivävoiteeksi myös meikin alle??

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! 🙂 Joo itse käytän molempiin. Joku sanoi, että käyttää vain illalla, mutta mulle se ei ole yhtään liian tuju päiväksikään vaikka mulla onkin sekaiho ja rasvaisuuttakin on. Sen vaan pitää antaa kunnolla asettua ennen meikkiä.

  • Elli

    Kiitos Miia aivan ihanasta blogista. Tämmöinen kauneudenhoidosta kiinnostunut noviisi seuraa sinua päivittäin kaikista some kanavista. Suosittelemiasi tuotteita on tilattu ja tullutkin postilaatikkoon ja sitä myöten käyttöön. Viikonloppuisin annan itselleni luvan shoppailla ihon- ja kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita (koreakosmetiikkaa lähinnä), se on mun laatuaikaa. Näin lauantai-iltaisin perehdyn sun postauksiin kunnolla punaviinilasin kera ja painan usein tilausnappia. 🙂 Tää on mun luksusta, kun baarit eikä yöelämä kiinnosta. Kiitos vielä! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Elli! Ooh, kuinka ihana kommentti. Mä teen itseasiassa tuota samaa ja surffailen netissä ja mietin mitä kivoja juttuja sitä vois ostaa ja kokeilla. Mäkään en käy baareissa, niin sillä rahalla saa kyllä aivan jäätävän paljon ostettua kosmetiikkaa. 😀 Ihanaa kun viihdyn mut eri kanavien parissa. <3

  • Salla-mari

    Tilasin näitä tuotteita ja olen nyt kahdesti tehnyt kasvopesun näillätuotteilla ihan mielettömiä jo parikertaa tuonut aivan siloisen ihon ja puhtauden tunteen! Parasta! Kiitos vinkeistä Miia! Paras blogi kyllä saa aivan loistavia vinkkejä 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Salla-mari! Hei onpa ihan superihana kuulla! <3 Mä niin uskon, että kaikki rakastuu näihin, kunhan vaan valitsee omalle ihotyypilleen oikeat tuotteet.

  • Kati

    Oi oi oi! Näihin on tutustuttava ja täytyy katsoa tuo suositeltu fb-ryhmäkin. Ihotyypeistä odotan juttua! Tuntuu, hankalalta löytää tuotteita epäpuhtaaseen, mutta varsinkin nyt talvella niin pintakuivaan ihoon.

    • Miia Ezen

      Heippa Kati! Joo ihotyyppitesti on jo kuvattu ja alan sitä pian kirjoittamaan, eli ei mene kauaa ja se on blogissa. 🙂 Ja sen jälkeen sitten pikkuhiljaa tulee postauksia eri ihotyypeille, kunhan tutustun lisää eri korealaisiin tuotteisiin. 🙂

  • Ansu

    Moikka! Tilasin tuon Mizonin rasvan ja se on I HA NA. Iho on niin kosteutetun tuntuinen! Seuraava kysymys koskee noita öljypohjaisia putsareita: mulla on ripsenpidennykset ja niiden kanssahan ei ainakaan silmämeikin puhdistuksessa saa käyttää öljypohjaisia tuotteita. Onko parempi jättää nuo siis väliin vai onnistuukohan levitys/puhdistus ilman, että joutuu silmiin?

    • Miia Ezen

      Ooh ihana kuulla! 😍😍😍 Hmm.. kyllähän sillä voi toki putsata kasvon muuta ihoa, kun välttää silmänympärysihon. 😊 Ei ole valuvaa, joten ei pitäisi mennä silmille.

  • Johanna

    Tyhmä kysymys, sori blondi asialla. Kummin päin Holika Hilkka nose “laastari” laitetaan, pinkki vai valkoinen puoli nenää vasten?

    • Johanna

      Holika Holika siis, vaikka Hilkkakin olisi ihan kiva 😀

    • Miia Ezen

      Hmm.. nyt kysyit vaikean kysymyksen. Mulla noi on nimittäin valkosia. 🤔

  • Emmimarie

    Tilasin tuon All killin sekä Cosrx putsarit (plus tuon 3 seconds hoitonesteen, mutta se ei ole ehtinyt vielä perille). Pesin juuri kaksivaiheisesti noilla putsareilla ja iholle jäi ihan super kiristävä tunne, joka ei ihan täysin hävinnyt seerumilla ja yövoiteellakaan. Nyt kun katselin tuota All Killin purkkia tarkemmin, niin siinähän lukee, että se on 3 in 1 tuote eikä kakkossteppiä sen kanssa enää tarvita. Mutta siis sinäkin olet noita käyttänyt nimenomaan yhdessä?

    • Miia Ezen

      Heippa! No voi eiii.. mitkä cosrx:n putsarit tilasit? Salisyylihappo putsari on ainakin tarkoitettu rasvaiselle tai sekaiholle, kuten moni cosrx:n tuote ja jos iho on kuiva niin voi kiristää. Onko sulla minkälainen ihotyyppi? 😊 Ja kyllä olet oikeessa ettei all killin kanssa tarvitse kaksoispuhdistusta, mutta itse käytän aina kaksoispuhdistusta.

  • Netta

    Kävin kysymässä Sokokselta tuota It’s Skinin puhdistusvaahtoa. Myyjät kuitenkin pyörittelivät päitään, ettei heillä ole kyseisestä tuotetta valikoimissa. Kummallista. Oletko itse ostanut tuotteen Sokokselta? 🙂 Ihanaa kesän odotusta! Oot huippunainen!

    • Miia Ezen

      Heippa Netta! Näin mulle sanottiin pr-toimistolta. 🙈 Hehkusta vois ehkä saada. Tai jos ei sieltä, niin eleveniltä netistä. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram