Meikkiaddiktin must have luomiväripaletit

26.01.2018

Näillä kolmella paletilla luot melkein minkä tahansa lookin Instagram-meikistä luonnollisempiin versioihin. Kaikki kolme lähtee aina mukaani työkeikalle, kun tiedossa on upeita iltameikkejä.

Nyt sitä saa!

Heti tähän alkuun upeita uutisia! Nyt meinaan Too Faced -tuotteita saa tilattua Cult Beautystä! Omat kokemukseni rajoittuvat merkin luomiväreihin ja aivan ihanaan hohdepuuteriin, mutta maailman kauneuspiirejä seuraavat varmasti jo tietävätkin merkin olevan superlaadukas.

Tämä luomiväripaletti, jonka ostin Meksikon Sephorasta onkin kivunnut yhdeksi suosikikseni työpakissa. Se on yllä olevassa kuvassa näkyvä Too Faced Sweet Peach -paletti, jossa on niin lämpimiä kuin kylmiä sävyjä ja tummaa sekä vaaleaa. Paletin shimmer-luomivärit ovat ihan omaa luokkaansa ja usein postauksissa näettekin luomillani tämän paletin sävyjä (kuten alla olevassa kuvassa).

Metallista hohtoa

Naapuristamme Ruotsista tulee huikea meikkitaiteilija Linda Hallberg, jolla on oma meikkimerkkinsä. Mietin pitkään raaskinko maksaa neljästä luomiväristä yli 50 euroa, mutta kävi tuuri ja sain paletin blogin kautta. Nyt kun tiedän kuinka ihanan metallisia sävyjä nämä Echanted Secrets -paletin luomivärit* ovat, niin ehdottomasti laittaisin ihan omaa rahaanikin tuohon palettiin.

Luomivärit ovat kaiken lisäksi duochrome-sävyjä, joka tarkoittaa, että ne shiftaavat useaan eri väriin. Jos teet luomivärin alle pohjan kajaalilla, niin metallisuuden saa tuotua esiin vielä paremmin, kuten alla näkyvässä meikissäni. Lisäksi kajaalin väri vaikuttaa siihen mihin nämä luomivärin sävyt muuttuvat. Lisätietoja allaolevasta meikistä löytyy TÄSTÄ.

Ainoa värikäs paletti, jonka tarvitset

Tällä paletilla saat luotua kaikki sateenkaaren värit silmillesi. Vain mielikuvitus on rajana tällä NYXin ultimate paletilla. Alla pari erilaista lookkia, jotka olen paletilla luonut. Tuosta punaisesta silmämeikistä löytyy muuten tutoriaalia TÄSTÄ. Toisessa kuvassa mallina kauneusbloggaaja Erika Naakka. Luulen paletin olevan sen verran suosittu ja siksi saataavuus on välillä heikohkoa. Omani löysin Stockmannilta.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Ansku

    Kyllä tätä onkin odotettu…kävin jo katsomassa cult beautyn sivuilla. Olen niin toivonut pääseväni käsiksi kuuluisaan better than sex-ripsariin ja nyt sitä saa. Jeee…ja tuo persikkapaletti on niin kaunis.

    • Miia Ezen

      Heippa Ansku! Joo ihan huippua! Mä haaveilen siitä Chocolate Gold paletista. <3 Ja muuten se natural matte paletti on ihana, jos tykkää luonnollisista mattasävyistä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram