Kuinka tehdä rennot laineet?

28.01.2018

Tätä tutoriaalia on moni teistä pyytänyt ja nyt kerronkin askel askeleelta kuinka saavuttaa nämä rennot laineet. Voit onnistua näissä myös suoristusraudalla, mutta itselläni suoristurautalaineista tulee liian “tiukat” eivätkä tarpeeksi suuret. Käytän siis Remingtonin paksua Pearl Pro Curl -puikkokiharrinta, johon olen ihastunut entistä enemmän tämän lyhyemmän tukan kanssa. Näyttäisi olevan saatavilla ainakin Giganteissa.

Lähtotilanne

Yllä olevassa kuvassa näette hiukseni föönauksen jälkeen. Lievästi sanottuna ovathan nuo aika tylsät. Laitoin niihin ennen föönausta Kérastasen Nectar Thermique hoitotuotetta*, joka on lämpösuojan sisältävä jätettävä hoitoaine. Itse asiassa kaikki “mömmöt”, mitä hiuksissani käytän tällä hetkellä muotoiluun, ovat TÄMÄN postauksen tuotteet.

Miten kiharran?

Käytän ensinnäkin aina suojahanskaa niin voin heilua raudan kanssa ihan miten haluan. Tähän käy ihan tavalliset sormikkaatkin, koska en enää edes erota mikä on paketin mukana tullut ja mikä Hennesin halpa käsine.

Aloitan hiusten alemmasta, kasvoja lähinnä olevasta osioista. Siitä kohtaa kiharran suortuvan taakse päin (yllä oleva kuva). Seuraavan osion kiharran taas kasvoja kohti (alla oleva kuva). Tämän kun muistaa niin lopputulos ei ole liian sliipattu vaan sopivasti sotkuinen – joka toinen kihara on siis eri suuntaan.

HUOM! Erittäin tärkeää on pitää kiharrinta pystyasennossa ja jättää latvat kihartamatta. Tarkimmat voivat vielä suoristaa latvat suoristusraudalla.

Mitä tuotteita käytän?

Tuossa ylempänä kerroinkin jo postauksesta, johon olen merkannut ne muutamat hiustenmuotoilutuotteet, joita käytän omiin hiuksiin. Asiakkaille mukana onkin sitten aina suurempi läjä tavaraa. Jos tyveen haluaa hieman nostetta, niin suosittelen lämpimästi Biozellin rakennesuihketta. Se on edullinen, tehokas ja vielä suomalainen.

Kun olen valmis alimmaisen osion kanssa, niin suihkutan siihen kevyesti tätä L’anzan viimeistelysuihketta.

Viimeistely

Kun kaikki osiot on kiharrettu, niin tuloksena on alla oleva tukka. Suihkutan siihen vielä hiuslakkaa ja ja kampaan kiharat sormin auki. Jos laineista on tullut liian kiharat, niin voit kokeilla vielä käydä niitä kevyesti läpi suoristusraudalla. Tosin monella laineet kuitenkin hieman latistuvat; siksi pienen pieni liikakiharrus ei ole pahasta.

Lopputulos

Mitäs mieltä olette? Kuka lähtee kokeilemaan? Jos laitatte kuvaa instagramiin, niin tägätkää mut ihmeessä. Haluan ehdottomasti nähdä miten onnistuitte!

Mielestäni tämän kampauksen tekeminen on niin helppoa. Ei ole väliä, jos nyt vahingossa kihartaa pari suortuvaa samaan suuntaan. Takaosankin kiharat voivat mennä miten sattuu. Kuhan vaan muistatte pitää kihartimen pystyasennossa!

P.S. Koska moni kuitenkin kysyy. Ripset ovat Battington Lashes mallissa Monroe* ja huulissani on NYXin Liquid Suede huulipunaa sävyssä Cherry Skies*.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • A

    Aivan upeat hiukset <3

  • Jenny

    Toi lyhyt tukka sopii kyllä sulle ihan älyttömän hyvin!
    Mulla olisi kaksi postaustoivetta esittää: Ensimmäisenä mua kiinnostaisi sellainen heleä meikki kesän morsiamelle; olen menossa naimisiin ja varmaankin ammattilaisen meikattavaksi, mutta olisi kiva osata esittää jotain toiveita meikin suhteen… Kiinnostaisi kuulla sinun näkemyksesi siitä, millainen meikki toimii sekä päivänvalossa, illalla että valokuvissa 🙂
    Ja toiseksi, olisiko sinulla jotain hyviä vinkkejä arpien peittämiseksi? Mulla on sellainen parin sentin punertava arpi luomen poistamisen jäljiltä keskellä kasvoja eikä se tahdo millään peittyä… sinulla ei tietty mitään isompia arpia itsellä taida olla, mutta varmaankin kokemusta muiden aknearpien jne peittämisestä?

    • Markit

      Hei Jenny; Anteeksi etukäteen, kun sotkeudun, et minulta kysynyt 😃. Voi kun minäkin voisin mennä naimisiin, mutta pahus, kun olen jo ja aika mainio mieskin tuli valittua 😂. Oli vaan niiiiiin ihanaa silloin kauan sitten olla morsian.
      Miia, jos Joe Blasco ei peitä, niin mikä sitten? Sehän on teatterimeikki. Pienet arvet peittyy varmaan muillakin meikkivoiteilla, mutta minulla tuo Blasco peittää sitten loput.
      Ja Jenny, onnitelut ja nauti päivästä, jonka tulet muistamaan vuosikymmeniä myöhemmin!😄

  • Mia

    Kiitos 💟 Sama kiharrin kotona joten ei ku hommiin. Ihanat hiukset!

    • Miia Ezen

      Jee ja kiitos! Ei muuta kun kokeilemaan! 🙂

  • Hanna

    Ihanat kiharat, täytyy itsekin kokeilla! Jäi vaan askarruttamaan, miksi kuparinen pitää olla pystyasennossa? 😃

    • Hanna

      Hitsin autocorrect, siis kiharrin 😅

      • Miia Ezen

        Haha.. 😀 Kihartimen asennolla on hyvinkin tärkeä rooli siinä, että minkälaiset kiharoista tulee. Jos tämän tyyppisen kiharat halajaa, niin kiharrin pitää pitää olla pystyasennossa. 🙂

  • Hnmri

    Sulle sopii niin hyvin nää lyhyemmät hiukset! Vinkit menee kokeiluun heti kun saan omani kasvatettua kiharrettavan mittaiseksi.

    • Miia Ezen

      Kiitos!!! Onneksi hiukset kasvaa nopsaan, niin kohta pääset jo kokeilemaan. 🙂

  • mehis

    Ihanat 😍

  • Anais

    Upeat! Sopii sinulle todella hyvin tuo malli ✨

  • Kaitlin

    Ää, nyt munkin tekee mieli pätkäistä tukka kun sun bob/lob on niin makeen näkönen ja värinen 😀 ja vielä helppohoitoinenkin varmaan?

    • Miia Ezen

      Hih.. aattelinkin, että käyköhän jollain näin. Jos leikkaat, niin kokeile niin, että hiukset on pidemmät tuosta kasvojen ympäriltä. Monelle sopii niin paremmin. 🙂 Ja on melko helppohoitoinen, mutta ainakin omat hiukset vaatiin aina tämän kiharruksen ja sitten ne pysyvät kivoina pari päivää.

  • kukkis.

    Kivat kiharat! Mielenkiinnosta haluaisin tietää, kuinka paljon muokkaat kuvia? Koska itse olen kiinnostunut tuotteista ja vinkeistä, mietin aina tuotteen oikeaa vaikutusta suhteessa muokkaukseen. Terveydenalan ammattilaisena sitä kiinnittää huomionsa seikkoihin, joita pitäisi kuvassa olla ja jos niitä ei ole, syntyy ajatus muokkauksesta. Muutamia mainitakseni; huokoset ja erityisesti silmän verisuonet.

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkis! 🙂 Olenkin joskus tainnut vastata tähän kysymykseen täällä kommenttiboksin puolella. Muokkaan kuvia hieman eli tasoittelen varsinkin kaulan ja dekolteen sävyä. Leuasta ja otsasta otan muutamat epätasaisuudet pois. Kuva menettää paljon terkkuutta, koska tänne sivuille ei saa ladattua korkearesoluutioisia kuvia. Tämän vuoksi kuvat ovat hieman utuisia. Jos tarkasti katsoo vaikka aloitussivun pyörivää banneria, jossa on lähikuva silmistäni, niin siinä näkyy ehkä ihohuokosia ja ryppyjäkin. 😉 Silmän verisuonista en ole aivan varma mitä tarkoitat. Jos tarkoitat silmänvalkuaisen verisuonia, niin siihen en ole esim. näihin kuviin tehnyt mitään muokkausta. Joskus nappasen pois valkuaisessa olevan luomen, jos se häiritsee kuvan kokonaisuutta. Silmäluomellahan meillä suurimmalla osalla on verisuonia. Ne saa hyvin peittoon Urban Decayn Eden sävyisellä primerilla. 😀

  • Micu

    Näyttää tosi kauniille. Pakko kokeilla asap 🙂

    • Miia Ezen

      Helou! Joo, sulla onkin tähän hyvän mittaset hiukset. 😀

  • Katja

    Moi! Kivan väriset hiukset. Mitkä taikasanat pitää kampaajalle sanoa, että saa moiset. Lähtökohtana tämmönen maantienvärinen huitale. Pyytelen monesti kampaajalta tuon sävyisiä hiuksia, mutta lopputulos saattaa kestää esim. vain yhden pesun.

  • Tiltu

    Kokeilin käytettävissä olevilla resursseillani ( =ohuempi kiharrin ja lämpösuojan sisältävä muotovaahto) tätä ja törmäsin takkuuntumisongelmaan, vaikka kerrankin kiharat kestivät.
    Tukka meni siis ihan järkyttävään solmuun ja pörrööntyi päivän aikana näyttäen epäsiistiltä. Millä tämän estäisi? Olin pessyt kunnolla kosteuttavalla shampoolla ja käyttänyt kosteuttavaa hoitoainetta sekä voidemaista hiuksiinjätettävääkin. Tukkani on käsittelemätön, hento ja liukas. Mitä suosittelisit lämpösuojatuotteeksi tällaiselle?

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 Mä jättäisin ehkä tuon muotovaahdon pois. Jotkut muotovaahdot on niin kovaa tököttiä ja jos sulla jo valmiiksi lasimainen tukka niin sitä on varmasti tosi vaikea saada takkuun. Eli “syyttäisin” tässä muotovaahtoa. 😉 Mutta tietenkin vaikea näin etänä sanoa. Miten olisi ihan tuo kiharan alle tarkoitettu L’orealin pli suihke, jota suosittelin aikaisemmin? Se ainakin tekee hiukset ihanan sileiksi ja pitää kiharan. 😊

  • Tiltu

    Kiitos, täytyy seuraavaksi kokeilla sitä 🙂

  • Hannele

    Hienot!! Täytyy harjotella 😀
    Aiheeseen liittymätön kysymys: mitä ripsientaivutinta suosittelisit?

    • Miia Ezen

      Heippa Hannele! Ehdottomasti Shiseidon taivuttimia. Vaikka maksaakin lähemmäs 30e niin on kyllä jokaisen pennin arvoiset. Kääntää vaikka suoraan ylöspäin. 😂

      • Hannele

        Kiitos vastauksesta! 😊
        Ehkä ois aika panostaa, ja tekis hyvää vaihtaa uuteen välillä..! Saako ihan Suomen kaupoista?

        • Miia Ezen

          Heippa! joo saa Suomen nettikaupoista esim. eleveniltä ja SHiseidon pisteeltä esim. Stokkalta. 🙂

  • joshua

    Miten saat hiukset takaa siistiksi? Mulla on arviolta saman mittaset hiukset ja samaisella rauhalla vääntelen. Takaa ne jää aina vaan joko suoriksi tai näyttää täti-tukalta

    • Miia Ezen

      Heippa Joshua! Hih.. täti tukka. 😀 Tiedän mitä tarkoitat! Uskoisin, että see vaati vaan treeniä. Lisäksi pitää varmistaa, että rauta on varmasti vertikaalisti myös pään takana. Lisäksi kiharrathan hiukset kerroksittain?

  • joshua

    Luulen ottavani kaikki nuo huomioon, mutta pitääpä seuraavalla kerralla olla ektra-tarkkana. Ja tosiaan, treeniä treeniä 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram