Ihan huikea meikkivoide

10.01.2018

Miten muutenkaan voin tätä otsikoida, kun tämä Estee Lauderin Double Wear -meikkivoide* on vaan ihan huikea! Se on melko peittävä, mutta ohut ja öljytön. Lopputulos on mielestäni puolimatta, joten heleyttäkin jää iholle. Itse käytän sävyä 1N2 Ecru, joka on aika nappivalinta tällaiselle tavalliselle talviselle skandi-iholle.

Olen kuullut tästä jo niin monelta kauneusvaikuttajalta ja laittoihan Erika Naakkakin tätä kasvoilleni, kun minut viime talvena meikkasi. Silloin ihoni oli vain sen verran kuiva, ettei meikkivoide sopinut tälle nassulle. Nyt kun ihoni on (Thänks to koreakosmetiikka) paljon paremmassa kunnossa näin talvellakin, niin tämä meikkivoide on kuin unelma.

Tämä meikkivoide sopiikin parhaiten rasvaiselle, normaalille ja ehkäpä jopa sekaiholle, jos kuivat kohdat eivät ole liian kuivia. Itselläni on sekaiho, joka kyllä vetää aina todella rasvaiseksi päivän aikana varsinkin nenän pielistä. Tämä on ensimmäinen meikkivoide joka täysin estää tämän rasvan muodostumisen – SAY WHAT?

Jos sinulla on siis pintakuivaiho ja kasvoissa selkeästi sellaista röpelöihoa, niin tämä tulee korostamaan niitä kuivia kohtia. Eli tässä kohdassa neuvoisin kääntymään ensin ihonhoidon puoleen ja sitten vasta meikkivoiteen. Iho tulee kuoria ja kosteuttaa hyvin. Tästä mun ihonhoito papatuksesta tulette kuulemaan entistä enemmän, koska se on meikkaamisessa se kaikista tärkein asia. Mikään, ei sitten mikään meikkivoide näytä hyvältä, jos iho ei ole kunnossa. Been there done that!

Ja tiedän kuinka ärsyttävää on ostaa kalliita ihonhoitotuotteita, niin sen vuoksi kannattaakin kääntyä edullisen, mutta laadukkaan koreakosmetiikan puoleen. Ihonhoidon suosikeistani voit lukea ihonhoito-osiossani.

Meikkivoide ei ole myöskään oikotie onneen vaikka iho olisikin hyvässä kunnossa. Hyvä meikkivoidesivellin on todella tärkeä meikkivoiteen kaveri. Tämä Ecotoolsin Skin Perfecting -sivellin on uusin rakkauteni (saa Sokoksista). Sillä saa tehtyä niin kauniin kuulaan ja ohuen pohjan. Jos joihinkin kohtiin peittävyyttä haluaa lisää niin se onnistuu myös tällä. Tärkeintä on ohuet kerrokset.

Onko teillä jo kokemusta tästä kulttituotteesta? Itse tulen niin jälkijunassa tämän tuotteen kanssa.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Kaija L.

    Moikka! Aiemmin mietiskelin että pystytkö vinkkaamaan ihonhoitovinkkejä aikuisiällä aknesta kärsivälle 😊 ja myös meikkivinkkejä lähinnä meikkipohjaan kaipailen jos iho ei olekaan kunnossa vaikka kuinka hoitaisi.

    • Miia Ezen

      Joo! Noita ihonhoitojuttuja on tulossa akneen ja onhan sitä kyllä sellaisia meikkivoiteitakin, joita esim itse käytän akneihoisille. Avainjuttu tuossakin on suuuperohut meikkipohja. 😊

      • hennamaria.j

        👍🏼 Hyvä juttu, täälläkin odotetaan asiaa aikuisiän akneihon meikkipohjasta.

    • Tiia

      Itsellä toimii akneiholla loistavasti cliniquen anti-blemish solution meikkivoide! Ihanan ohut ja kevyt, mutta silti peittävä meikkivoide. Hintakin ihan kilpailukykyinen. 🙂

  • Aino

    Double wear on ollut mun luottomeikkivoide varsinkin juhlameikissä. Sen kesto on ihan super – ei tarvii oikeesti korjailla yhtään illan aikana! Arkimeikkiin DW tuntuu kuitenkin hiukan liian tujulta, varsinkin kun työpaikan ilmastointi tuntuu kuivattavan huoneilmaa.. Oletko Miia kokeillut DW:n light versiota? Jos olet, niin miten paljon eroaa kestoltaan ja peittävyydeltään tästä?

    • Miia Ezen

      Heippa Aino! Kuulostaa juuri sellaiselta kuin koen tuon meikkivoiteen. 😊 mulla in itseasiassa se nude odottamassa testivuoroa, joten varmasti kirjoitan myös siitä pian. Sen pitäisi olla ohuempaa. 😊

      • A-Maija

        Minulla käytössä kumpikin ja myös ohuempi versio tästä meikkivoiteesta toimii täydellisesti aikuisella iholla. Ihan paras meikkivoide ikinä ja voin kertoa, että tähön ikään on paljon testattu. DW ollut käytössä vuosia ja pysyy jatkossakin.

  • Tyytyväinen omistaja

    Pari purkkia käyttänyt nyt, ja voin sanoa, että ensimmäistä kertaa 10vuoden meikkauksen jälkeen löysin oikeasti hyvän meikkivoiteen joka on peittävä ja kevyt sekä riittoisa:) Lisäksi pysyy hyvin koko päivän. Monet meikkivoiteet lisänneet rasvoittuvuutta ja näppyjä pitkässä käytössä, mutta tämä ei sitä todellakaan tee 👌

    • Miia Ezen

      Oi hyvä kuulla! Ja muuten tuo riittoisuus on niiin totta! 👍😊

  • Tuuli

    Tämä originaali on ollut oma “holy grail”-meikkivuode nyt vuoden päivät, enkä ole parempaa tähän mennessä löytänyt! Kaikki muut meikkivoiteet katoavat tällaisella rasvaisemmalla sekaiholla juurikin nenästä ja leuasta päivän mittaan, mutta etenkin pohjustuksen avulla tämä on ja pysyy aamusta iltamyöhään!

    Ostin hiljattain nude-version, mutta se oli itselleni pettymys. Kivan tuntuinen iholla, mutta pysyvyys ei itselläni ainakaan riittänyt edes puoleen päivään. Öljyt puskivat läpi ja meikkivoide lähti karkuun. Ehkä se kuitenkin voi toimia paremmin kuivemmalla iholla 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Tuuli! Onpa hei kiva kuulla ja hyvä kun kirjoitit myös tuosta nude-versioista. Mä tosiaan testailen sen varmasti ihan tässä lähipäivinä. 🙂

  • Jennifer

    Moi Miia! Sanoisitko, että akneiholle sopiva meikkivoide voisi sopia myös aknearvista kärsivälle? (Näpyt poissa, mutta kuoppaisa iho) Ikuisuusongelma :/ Kiva jos oot tekemässä aiheesta juttua 👍🏻

    • Miia Ezen

      Heippa! Nyt on pakko sanoa, että menee hieman mun osaamisalan yli. 😔 Mutta akneihossahan on myös rasvaisuutta niin kuin myös kuivuutta. Eikö ole näin? Aknearpinen ihohan taas voi olla melkein mikä vaan, jos aknea ei enää ole. Jopa normaali tai kuivakin?

  • Jenni

    On kokemusta ja todella huikea tuote! Pysyy koko päivän ja juhliin aivan ehdoton. Sen huomasin myös, että jos on iho kuiva ei tämä toimi niin hyvin. Seuraavan ihonhoito sarjan loputtua, aion tutustua koreakosmetiikkaan 😊

    • Miia Ezen

      Heippa Jenni! Kiva kuulla sunkin mielipide. Tosiaan näin moni kun tästä tykkää, niin ei voi olla muusta kuin ihan huippumeikkivoiteesta kyse! <3

  • Eve

    Täydellisen meikkivoiteen metsästys on ikuista, ainakin minulla😂 Tämä ollut hankintalistan kärkipäässä, Macin meikkivoiteen kanssa. Viimeksi ostin suosittelemasi Make up storen mutta sävy ei ole ihan nappi valinta mun nassulle. Käytän Joe Blascon meikkivoidetta paikoitellen kohtiin mihin haluan enemmän peittoa. Itsellä sileä iho mutta paikoitellen aknesta jäänyt tummempia kohtia leukaperiin ja leualle. Kostealla Byeaty blenderillä painelen näihin kohtiin muuten käyttämäni meikkivoiteen päälle ja toimii kivasti😊 Käytän kyllä meikkivoiteen alla näissä kohdissa myös Blascon peitevoidetta jonka laitan peitevoide siveltimellä.

  • Elmeri

    Kiitos meikkivoidevinkistä, ruusufinnistä kärsivänä hyvä ja peittävä meikkivoide on must. Voisitko tehdä postauksen ruusufinni-ihon hoidosta ja muokkauksesta joku kerta? 😊

    • Elmeri

      Muokkauksesta = meikkauksesta 😁

    • Anne

      Itsekin ruusufinnistä kärsivänä ostin ihotautilääkärini suosituksesta Vichyn Dermablend meikkivoiteen ja peitepuikon. Olen todella tyytyväinen molempiin, peittävät ihanasti punoituksen ja näpyt, mutta eivät ärsytä yhtään ihoa. Ensimmäinen tuote, joka todella toimii minulle.

      • Miia Ezen

        Heippa Anne! Joo tuo on loistavan pigmenttinen tuote – tai siis molemmat. Et ole kokenut liian vahvaksi pohjaksi? 😊

  • Laura

    Ostin pari kuukautta sitten Nude-version ja paluuta muihin meikkivoiteisiin ei ole. Inhoan, jos tunnen että ihollani on meikkiä. Tuo on niin kevyt, ettei huolta ole. Enkä puuteriakaan ole tarvinnut kuin hieman T-alueelle 🙂 Pysyy kuin tauti.

  • Markit

    Heippa taas Miia; Kun tätä meikkivoidetta niin hehkutetaan, niin pakko kysyä muutama kysymys. Ihoni on pintakuiva, hyväkuntoinen kylläkin. Kosteusvoidetta alle, meikkivoide Lancome päälle, niin hyvin pärjätty. Onko niin, että pintakuiva iho nyt vaan voi olla pintakuiva? Siis iho on ohut, kortisoni jossain vaiheessa ohentanut lisää, joten ei sitä muuksi muuteta, vaikka mitä läträisi? En juuri näppyjä sun muita ole koskaan nassussa nähnyt, joten olen vissiin syntymälahjana jo tämän saanut. Ruokavalio on hyvä, siinä ei pahasti petrattavaa. Ja vaikka nykyinen meikkivoiteeni on hyvä, niin voisiko tämä olla vieläkin parempi ihan ihon kannalta? Nassu kun on sellainen vanhempi nassu, mutta ei ryppyinen…vielä.
    Mukavan aiheen löysit taas. 😄

  • Eveliina

    Tätä meikkivoidetta on hehkuttettu niin monessa paikassa, että syksyllä ostin itsellenikin. Totta, että tällä saa samettisen meikkipohjan, mutta oman ihoni pintakuivuus aiheuttaa toisinaan haasteita tämän kanssa. Minulla tämä meikkivoide ei kuitenkaan ylittänyt odotuksia.

    Mun ykkösvalinta meikkivoiteissa on Lancomen Teint Miracle, jonka löysin jo vuosia sitten. Sopii itselleni aivan täydellisesti. Olen kokeillut myös Giorgio Armanin Luminous Silkiä, joka myös loistava, mutta tuo Lancome siltikin ykkönen. Pidän myös lopputuloksesta, jonka saan aikaan Lumene Blurilla, jossa hinta-laatusuhde on loistava 🙂

    • Markit

      Tuossa aiemmin jo mainitsin myös Lancomen, jota käytän pintakuivassa nassussani. Näkyi olevan aivan sama tuote kuin sinulla, mukava kuulla mielipiteesi tuosta suositusta meikkivoiteesta. Taidan jättää väliin, onhan se kuitenkin arvokas kokeiltavaksi.

  • Nina

    Ostin Double Wear Light meikkivoiteen noin kuukausi takaperin.Menin kauppaan ja sanoin että haluan meikkivoiteen joka on kevyt iholla,peittää ja pysyy.Tämä todella on sitä.Alle kosteusvoide,primeri ja päälle kevyt puuteri ja tämä näyttää hyvältä ihan koko päivän.Aivan huippu tuote!Itse kärsin aika näppyläisestä ja laikukkaasta ihosta,joten vinkit kaikkeen ihon hoitoon enemmän kuin tervetulleita.

  • Ansu

    Itselle tämä oli pettymys. En ehtinyt oikeastaan kiinnittää koostumukseen tai pysyvyyteen huomiota, koska tämä vaalein sävy 1N2 Ecru (ainakin kaupassa vaalein?) oli liian tumma. Olen kyllä melko vaalea, mutten kuitenkaan mielestäni superkalpea, joten yllätti, että tuo oli tosiaan vaalein saatavilla oleva sävy..

    • Miia Ezen

      Heippa Ansu! Voi ei.. tosi harmi kuulla. Ainakin tuolla elevenillä in tarjolla vaalempi sävy nimeltään 1N1 ivory nude. Oon huomannu perus skandi-ihoa meikatessa, että tuo ecrun tyyppinen on suurimmalla osalla. Sitten tästä vaaleasta ihon sävystä ne noin 20% on niitä tuostakin vaaleampia. Ja sitten ne harvat, jotka ovat ruskettaneet itseään etelässä on asia erikseen. Ja siis puhun nyt etnisesti skandi-ihosta. 😉

      • Miia Ezen

        Hei.. sori etten nyt kirjoita väärin. Veikkaan, että 1N0 on vaalein ja sen löysin stokkan valikoimista.

        • Ansu

          Eikai se sitten auta kuin myöntyä kuuluvansa tuohon 20% prosenttiin, lumivalkeiden naamojen joukkoon:D mutta kiitos vielä tästä vaaleammasta sävyvinkistä, täytyy vielä antaa tuolle mahdollisuus oikeammalla sävyllä:)

  • Mari

    Ihanaa kiitos tästä vinkistä, aion ehdottomasti ostaa ja testata tämän. Uusi hyvä meikkivoide olikin ostoslistalla. Ihana lukea näitä sun meikkivinkkeja. Kiitos!

  • Kristiina

    Olisko mahdollista saada postausta siitä milloin/minkä ikäisenä kannattaa aloittaa minkäkin tuotteen käytön esim. seerumin, silmänympärysvoiteen yms. Ja jotain tuotesuosituksia. Nykyään kun astelee meikkikauppaan ja sieltä löytyy vaikka mitä putiloita ja tietenki myyjä haluaa sinun ostavan mahdollisimman paljon…

    • Miia Ezen

      Heippa Kristiina! 🙂 Joo ihonhoidon puolen juttuja tulee varmasti lisää ja niitä onkin jo tuolla ihonhoito-kategoriassa: https://www.elle.fi/miiaezen/ihonhoito/

      Milloin minkäkin kannattaa aloittaa niin varmasti riippuu varmasti enemmänkin “ihon iästä”, kun me kaikki olemme niin yksilöitä. Kosmetologihan en ole, joten en halua mennä liian tarkasti näihin asioihin etten sano mitään väärin. Jatkossa on kuitenkin tulossa sellaisia tuotesuosituksia, jotka olen itse todennut hyväksi käytössä tai tiedän niiden sisältävän juuri tietynlaisia raaka-aineita tietylle ihotyypille. Niitä juttuja koitan enemmän muutenkin opiskella. 🙂

  • Anri

    Hei Miia!
    Minulla on useampana kertana ollut ongelmana, että iho alkaa punoittamaan laikukkaasti melko voimakkaasti hetki meikkivoiteen laiton jälkeen. Olen miettinyt onko syy itse meikkivoiteen vai siveltimen. Kumpaakin olen kokeillut erilaista. Oikeastaan useiten taitaa tulla siveltimellä levittämisen jälkeen, sivellintä kaupasta ostaessa tuntuu se pehmeältä ja niin myös meikkiä levittäessä. Luin että tässä on synteettistä karvaa mutta monet muut ovat tuntuneet melko karhealta 🤔 osaisitko sanoa mikä auttaisi? On kiusallista kun pyrkii meikkaamaan kunnolla ja tuloksena on tunnin kestävä punoitus. ( pesen myös siveltimen marsaillesaippualla) Kiitos <3

  • marimari

    Kiitos tästä meikkivoidevinkistä! Minulla oli korkeat odotukset ja tämä vielä ylitti ne! Minulla on yhä 35+ vuotiaana on akneiho + arpia teinivuosien todella vaikeasta aknesta. Nykyisin ihoni on herkkä, näppyläinen, rasvoittuva ja pintakuiva. Todella moniongelmainen iho. Vuosien ajan luottotuotteeni on ollut Joe Blascon Ultra Base sen ylivoimaisen peittävyyden vuoksi. Siinä on kuitenkin häirinnyt, kun päivän aikana iho rasvoittuu ja voide rullautuu ja tarttuu silmälaseihin ja voide sotkee kaulaliinat, pipot yms. Tämä ei tahraa silmälaseja kuin aavistuksen ja 9 tunnin töissä olon jälkeen ei naama kiillä vaan näyttää fressiltä. Ja peittävyys on minusta ihan samaa luokkaa kuin aiemmassa luottotuotteessani.

    Minäkin odottelen innolla aikuisen akneihon meikkivinkkejä. Tätä voidetta kyllä itse suosittelisin sellaiselle iholle oman kokemuksen perusteella 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa maromari! Jee ihanaa kuulla, että tykkäsit. Itse oon nyt ihan koukussa tähän. <3

  • Reetta

    Pakko kyllä sanoa, että itselleni tämä meikkivoide oli no, ei pettymys, mutta ei kyllä vastannut yhtään odotuksia! 🙁 Hehkutuksen perusteella ostin Dior Starin tilalle sen loputtua. Vaikka kuinka ohuen kerroksen levittäisin ja sävykin on katsottu oikeaksi niin iho näyttää todella elottomalta, eikä meikkivoide ei pysy minkään primerin kanssa kunnolla. Omaan nassuun ei siis tämä tuote sovi yhtään 😀 Putelin aion kyllä pois käyttää, mutta palaan takaisin tuohon Diorin meikkivoiteeseen joka on ollut ihan ykköstuote!

    • Miia Ezen

      Heippa Reetta! No voiehan kökkö! No mutta ihoja on niin erilaisia ja joku sopii yhdelle ja toinen toiselle. Mikäköhän primer sulla on ollu käytössä? Veikkaan, että kovin silikoninen ei pysy tämä kanssa tai saattaa jopa kuivattaa liikaa. Ootko kokeillut ihan ilman primeria? Ihon voi valmistella meikkiä varten myös ilman sitä. 🙂

      • Reetta

        Kokeilin, meikki pysyi ehkä kaks tuntia hyvänä 😀 Smashboxin eri primereita oon kokeillut sekä Diorin primeriä. Paras pysyvyys on ollut Smashboxin sen lilan primerin kanssa mut jotenki silti joku siinä mättää! 😀 oon tullu vaan lopputulokseen et mulla on ernu iho, eikä tuote vaan sovi mun nassuun, onneks tosiaan on se Star-meikkivoide, joka on sit taas ihan superhuikee ja riittosa tuote <3
        Pakko muuten kommentoida, et sulla on ihan superihana blogi, helppo seurattava ja ihan äärettömän inspiroiva! Tykkään muutenki kauneudesta, mutta blogia luettuani ihan harmittaa kun olen semmoisissa töissä mihin ei viitti meikkailla! 😀

        • Miia Ezen

          Hmm.. jos joskus innostut ostamaan Smashboxin primerizerin. Sen kanssa on mun mielestä kaunis. Mulla ei oikein nuo muut silikoniset käy.. alkaa rakoilemaan ja kiristämään. MUTTA siis ihan täysin mahdollista, että sulla ei vaan tuo meikkivoide toimi. 🙂 Ja olipa ihanasti sanottu! Merkkaa mulle tosi paljon ja saan itse näistä inspiraatiota, kun ootte niin ihania! <3

  • Hannanen

    Hei Miia! Löytyykö tuo meikkivoide-sivellin siis juuri tuolla nimellä? Kävin Sokoksella etsimässä, myyjäkään ei tiennyt tästä kun näytin tätä kuvaa 😀

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo – mäkin itseasiassa etsin sitä Helsingin Sokokselta, kun haluaisin toisen. 😊 Googletappas tuolla nimellä. Itse löydän sen tällä hetkellä vain ellokselta, kärkkäiseltä ja ecotoolsin omilta sivuilta.

      • Hannanen

        Kiitos, täytyykin tilata se jostain! ☺️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram