Hiustuotelöytö x2

23.01.2018

Olen kuvannut teille ahkerasti hiustutoriaaleja ja nämä kaksi tuotetta ovatkin ne, joita olen niihin käyttänyt ja ihastunut aivan täysin. Tulossa on: miten tehdä rennot laineet ja kolme superhelppoa kampausta lyhyisiin hiuksiin.

Jätettävä hoitoaine lämpösuojalla

Elin kuukausia huonolla jätettävällä hoitoaineella ja sen loppuessa ostin tämän Kérastasen Nectar Thermique hoitotuotteen*. Siitä lähtien hiukseni ovat olleet huomattavasti eloisammat ja kiiltävämmät.

Heitän tätä voidetta pituuksiin ja latvoihin hiusten ollessa kosteat ja “harjaan” sitten hiukset läpi sormilla föönauksen yhteydessä. Tämä mömmö siis selvittää takutkin todella hyvin. Olen myös hirmuisen huono lisäilemään erikseen lämpösuojaa, joten tämän hoitaa senkin samalla kertaa. Sanoisin, että tämä sopii loistavasti kuiville, käsitellyille ja ohuille hiuksille.

Juhlakampauksiin toki otan sitten erillisen lämpösuojan vielä mukaan, joka myös pitää kiharan paremmin. Oma suosikkini on L’oréalin Pli, joka on muuten superalennuksessa Bangerheadilla nyt vain 11,34€*.

Kammattava lakka

Yleensä käytän kevyttä työskentelylakkaa auki oleviin kampauksiin. Nyt olen kuitenkin löytänyt tämän täydellisen “finishing sprayn” L’anzalta, jonka jälkeen hiuksiin voi halutessaan vielä koskea ilman, että ne muuttuvat jähmeäksi lakkapesäkkeeksi. Yllä olevassa kampauksessa ennen kiharoiden aukiharjaamista käytin tätä hiuslakkaa. En nyt rehellisesti sanottuna tiedä pysyvätkö kiharat yhtään sen paremmin, koska ilmankosteutta se ei pysty torjumaan. Hiukset ovat silti jämäkämmän tuntuiset, mutta kauniisti liikkuvat. Lisäksi tämän jättimäisen putelin sumu on hyvin hienoa. Saa Sokoksilta ja parturi-kampaamoista.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Johanna

    Lakka lähtee ehdottomasti kokeiluun- mutta mutta mikä ihana meikki sulla on tuossa kuvassa !! Jos et ehdi tehdä tutoriaalia niin paljasta mitä olet laittanut silmiisi =)

  • joshua

    Käytätkö suihkussa pestävää hoitoainetta ollenkaan vai käytätkö tuota Kerastasea lisänä/hiusöljyn korvikkeena?

    • Miia Ezen

      Heippa Joshua! Joo käytän. Viimeisin ihastukseni on Wellan Fusion Conditioner, joka hoitaa hiusta todella intensiivisesti. 🙂

  • Laura

    Tuo lakka on ihanaa, ja se TUOKSU <3 Oletko kokeillut Joico merkin Huminidy blocker viimeistelysuihketta. Se suojaa samalla kosteudelta. Suosittelen 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! 🙂 En ole, mutta sait mut kiinnostumaan! Tuollaista oon ettiny!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram