Tulevaisuuden suunnitelmia

24.12.2017

Joulu on loistavaa aikaa miettiä, mitä kaikkea vuosi on tuonut tullessaan ja mitä seuraavalta vuodelta toivoo. Sitä unohtaa välillä miten paljon onkaan tapahtunut. Olen sellainen ihminen, että tavoitteita löytyy aina ja pyrin kokoajan eteenpäin. Vuosi 2016 toi elämäni rakkauden ja opiskelupaikan. Vuosi 2017 toi uuden työn, tutkinnon ja asunnon. Eteenpäin on siis tultu hurjaa vauhtia. Mitä ensi vuodelle onkaan sitten luvassa?

Tänä vuonna aloitin kirjoittamaan Elleä ja olen sitä kautta päässyt verkostoitumaan ihanien ihmisten kanssa. Blogi räjähti nousuun kesän aikana, kun vihdoin tajusin reseptin menestyksekkäälle blogille. Teitä ihania lukijoita on tullut niin paljon lisää. Kiitos, kun olette aina tukemassa ja kommentoimassa. Ja tulihan sitä napattua teatterimaskeeraajan ammattitutkinto; nyt olen sitten muutakin kun vain ylioppilas.

Tänä vuonna olen päässyt reissaamaan tavalliseen tapaani, vaikka lentoemäntäaikoina vapaa-ajanmatkoja kertyi huimasti enemmän. Matka Chicagoon oli ihana ja ensimmäinen reissu Ruusumiehen kanssa. Aloimme muuten eilen jutella ensi vuoden matkasta. Haluamme luontoa ja lämpöä – mutta uskon tällä kertaa jäävämme Eurooppaan. Puhetta on ollut Korsikasta, Etelä-Ranskasta ja Pohjois-Italiasta. Auton vuokrauskin taitaa olla meidän juttu, joten katsotaan mihin kivaan päädymme. En voinut uskoa korviani, kun Ruusumies edes suostui tähän matkaan. Hänen kesänsä nimittäin täyttyy pelireissuista.

Matkailu on itselleni tärkeää ja siksi loppuvuodesta lähdinkin yksin reissuun, kun en saanut matkakaveria. Meksikon matka oli hyvää aikaa mietiskellä elämää ja yllätyksekseni ehkä tärkein asia, mitä reissusta jäi käteen oli se, että tajusin kuinka huonossa kunnossa fyysisesti olenkaan. Joulukin menee siis treenatessa, koska ensi kuussa alkaa Twerk-tunnit  ja se vasta onkin rankkaa hommaa.

Tyttöjen Köpiksen reissu meinasi täysin unohtua. Lapsuuden ystävät ovat minulle tärkeitä ja olen niin onnellinen, että vuosien tauon jälkeen olen taas mukana. Myönnettäköön, että olen huono pitämään yhteyttä kavereihin ja koen olevani oman tieni kulkija ja yksinäinen susi. Näen muutenkin kavereita melko harvoin. Lapsuuden ystävät eivät kuitenkaan koskaan jää.

Tämä vuosi on ollut yrittäjän elämän opettelemista. Rakastan työtäni tai oikeastaan töitäni niin paljon, etten muuta tekisikään. Ensi vuonna panostan kameran takana olemiseen, eli maskeeraajan työhön. 1.1.2018 tulee kesän kalenteri täyttymään, kun otan vastaan morsiamien varauksia. Muutama tuotanto on jo tammikuulle buukattu ja muotikuvauksetkin on luvassa heti parin viikon päästä. Niitä odotan innolla. Huomasin tänä vuonna saavani hirmuiset kicksit kuvauksien maskeeraajana olemisessa, ja sen vuoksi se on ehdottomasti yksi tärkein tavoitteeni.

Suurin tuskien tie tulee olemaan fyysisen kuntoni kasvatus. En ole urheilijatyyppiä ollenkaan. Tavoite on nyt salilla käyminen kolme kertaa viikossa sekä kerran viikossa twerk-tunti ja kerran jooga. Tämän lisäksi reippaat ulkoilut Bertta-hauvan kanssa. Eiköhän näillä pitäisi saada kuntoa nousemaan. Mitään fitness-kroppaahan en tavoittele. Olkoon vuosi 2018 parempaa kuntoa ja järkevämmin suunniteltuja työaikoja, etten tekisi töitä aamusta iltaan.

Ehkä ihmettelette miksi blogissani ei ole koskaan arvontoja. Tänä vuonna (niin kuin viime vuonnakin) yksi teistä saa pienen lahjan. Hän on yksi lukijani, jonka koin tarvitsevan apua. Emme ole koskaan tavanneet, mutta hän on tukenut blogimatkaani jo pitkään tsemppaamalla ja kommentoimalla. Tuli vaan sellainen olo, että hän tarvitsee hieman piristystä. Vaihdoimme viestein hieman ajatuksia ja huomasin, että osuin oikeaan.

Tämän myötä haluankin toivottaa jokaiselle teistä rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta. Olkaa kilttejä toisillenne, tehkää ahkerasti töitä unelmienne eteen ja pysykää positiivisina. Jos muutokselle on tarvetta, niin muistakaa, että mikään ei muutu jos mitään ei muuta.  

P.S. Kuvissa on ensimmäinen koskaan tekemäni piparkakkutalo. Pipariosuus on anoppi-kokelaani tekemä, mutta koristelu omaa käsialaa. Ei menny ihan kuin Pinterestissä, mutta hauskaa oli.

  • Heini

    Jee, kiva päästä kurkistamaan asuntoanne ! 🙂 Ja ensi vuoden työkeikat kuulostaa tosi huipuilta ja varmaa paljon muutaki kivaa tiedossa , tsemppiä haasteisiin <3

    • Miia Ezen

      Kiitos Heini! <3 Tsemppiä kyllä tarvitaan, koska paljon kaikkea uutta ja haastavaa on tulossa. Ja paaaljon töitä!

  • Sandra

    Ihanaa joulua!❤
    Vinkki liikuntaharrastuksiin: Tee suurin osa urheilusta peruskestävyysalueellasi ja muutaman kerran viikossa todella sykkeitä nostava ja hengästyttävä treeni, joka kohottaa kuntoa. Tärkein on peruskunto. Treenirikasta uutta vuotta!✔

    • Miia Ezen

      Iiks! Kuulostaa niin helpolta nuo sun ohjeet, mutta sitten kun osaisi käytännössä toteuttaa. 😀

  • Millasd

    Ihana tuo olohuoneen matto, mistä se on hankittu? 🙂

  • Micu

    Lämmintä joulua, Miia!

    • Miia Ezen

      Näin jälkikäteen kiitos! Ja ihanaa uutta vuotta! <3

  • Sanna S.

    Moi! Täytyy sanoa, että olen rakastunut sun blogiin ja instaan tänä vuonna. Aiemmin mulla ei ollut oikein mielipidettä sinusta, mutta nyt blogin kautta on esiin tullut todella lämmin, hyvä sydäminen ja aito ihminen. Haluaisin vielä kysyä, että missä koulussa kouluttauduit ja voisitko suositella kyseistä opinahjoa ;). Hyvää joulua!

    • Miia Ezen

      Heippa Sanna S.! No wau.. ihana viesti! <3 Opiskelin Stadin Ammattiopistossa, joka on käsittääkseni ainoa alan julkinen koulutus. Opettajat Suomen huipputasoa ja todellakin voin suositella. 🙂

  • Jessica

    Ihana koti teillä❤ ja ihana Bertta tossa toisiks viimises kuvas😍 haluan kiittää sua kaikista kirjoituksista, videoista ja instastooreista. Oon oppinu sulta paljon uutta ja sä oot monta kertaa piristäny mun päivää sun instastooreilla. Sun kanssa on aina myös ollut kiva viestellä😊 sä olet myös aina tsempannu ja kannustanu mua! Kiitos Miia❤ Sä olet ihana ihminen ja sä teet upeeta työtä!❤ Jatka samaan malliin! Mut niinku sanoit, pidät huolen, että ens vuonna et tee aamusta iltaan töitä😉

    • Miia Ezen

      Kiitos Jessica! <3 Niin olet säkin ihana ihminen ja sulle on luvassa ihania juttuja pian. 😉

  • Elina

    Ihana postaus <3 Kiva aina välillä lukea näitä sun ajatuksia ja kuulumisia 🙂 Oikein rauhallista joulu Teille!

    • Miia Ezen

      Kiitos Elina! Kiva kuulla, että tykkäät näistä. Pitää tehdä tällasia useemmin. <3

  • Päivisusanna

    Kaunis koti. KAUNIS <3

  • Markit

    Hei; Onpa tavoitteet, viisi kertaa viikossa kuntoilua! Se on aika paljon, joskin sehän riippuu siitä, miten puhki itsensä vetää kuntoillessa. Palautuminen kun on tärkeää, no se varmaan sinulle kotosalla kerrotaan. 😄
    En ole arvontoja kaipaillut. Tuo kommentoijan piristäminen on kiva idea, kun meistäkin taidat jotain käsitystä muodostaa. Se on hieno ele sinulta, ja saajalle mukava huomionosoitus. Sitä voi iloita ihan pienistäkin jutuista ja tuntea itsensä näkyväksi, mikä on tärkeää. Minullekin tässä yhdessä postauksessa vastasit niin kivasti ja kyllä siitä vaan tuli hyvä mieli. Kiitos siis.❤

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! No äläpä muuta sano. Katotaan miten mimmin käy. 😀 Jooga on onneks palauttavaa.

      Ja kiva kuulla, että oon jollain pienellä vastauksella piristänyt sun päivää. 🙂

  • Uusherännyt kaunistautuja

    En koskaan kirjoita näihin, mutta minäkin haluan kiittää sinua blogiteksteistäsi, videoistasi ja instastoryistäsi! Sinulla on ihanan ihmisläheinen tapa tehdä näitä; tuntuu, kuin kuuntelisi ystävänsä juttuja ja lisäksi saa vielä erittäin selkeitä ja hyviä ohjeita kauneudenhoitoon, josta minäkin olen nyt ihan viime aikoina innostunut. On myös kivaa saada noita vinkkejä suurinpiirtein oman ikäiseltä naiselta! Onnea ja menestystä edelleen työhösi!

    • Miia Ezen

      Heippa! Ihanaa, että tulit kirjottelemaan. <3 Tulinpas iloseksi sun viestistä. 🙂 Koitan tosiaan tehdä näitä blogijuttuja sillä tavoin, ettei ne mene monella ihan yli hilseen. Jalat maassa helppoja vinkkejä. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram