Tarvitset vain nämä neljä meikkisivellintä

17.12.2017

Meikkisiveltimiä on valmistettu jos jonkinmoiseen tarkoitukseen, mutta on hyvä muistaa, että yhtä sivellintä voi käyttää niin moneen eri asiaan. Tarvitset siis vain nämä neljä, jos havittelet kestäviä, mutta suht edullisia siveltimiä.

Annoin tämän postauksen odottaa jopa muutaman kuukauden, koska olen etsinyt tähän vain ne parhaat (omasta mielestäni). Olen kokeillut paljon eri merkkejä, mutta nyt vain kävi näin, että suurinosa postauksessa mainitsemistani on Sigman siveltimiä. Meikkivoidesivellin olisi se viides ja sellaista käytänkin aina, mutta aloittelija voi levittää meikkivoiteen aluksi sormin.

Kasvosivellin

Sigman F40 Large Angled Countour -sivellin* on tarkoitettu varjostuksien tekoon. Käytän sitä myös poskipunan, sekä puuterin lisäämiseen. Monet tosin suosivat puuterin lisäämisessä hieman pehmoisempaa sivellintä. Jos siis lompakko antaa periksi, niin suosittelen puuterin kanssa Real Techniques Setting -sivellintä*. Tällä onnistuu myös varjostukset sekä poskipunat. Valittavana on siis Sigman kovempi ja Real Techniquesin pehmoisempi sivellin. Ota huomioon, että varsinkin tämä jälkimmäinen sivellin on aika pieni, koska en pidä enää suuremmista puuterisiveltimistä.

Luomivärisivellin

Olettekohan jo saaneet aivan tarpeeksenne tästä minun Sigman E25 -siveltimen* hehkutuksesta? Tämä on vaan niin hyvä sivellin luomiväriä varten, koska sillä saa tehtyä häivytykset samalla rytäkällä. Lisäksi sillä saa tehtyä vaikka koko silmämeikin, kuten TÄSSÄ postauksessa. Sivellintä voi käyttää myös korostuspuuterin lisäämiseen.

Minisivellin

Tämä Sigman E21 -sivellin* on uusin ihastukseni. Sillä on todella helppo tuoda luomiväri alaluomelle samalla häivyttäen ja lisätä intensiivisyyttä sekä vahvuutta silmien ulkonurkkiin. Eli samanlainen sivellin kuin aikaisemmin TÄSSÄ postauksessa hehkuttamani Riitta Vaaran RV06 -sivellin.

Viistosivellin

Sigman E75 viistosivellin* on loistava, koska se on todella littana ja jämäkkä. Tällä voi tehdä kulmakarvat käyttäen joko vahamaista tai puuterimaista tuotetta. Lisäksi teen tällä siveltimellä myös rajaukset. Tarvittaessa se toimii myös huulisiveltimenä.

Onko teillä joitakin omia lempparisiveltimiä, joilla pärjäätte hyvin pitkälle.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Iris

    Mikä on mielestäsi paras tapa puhdistaa siveltimet ja kuinka usein se pitäisi tehdä?

  • Markit

    Heips; Niinhän se menee, että hyvillä työkaluilla saa parempaa jälkeä, on sitten kyse mistä tahansa hommasta. Ja kyllä siveltimissä on eroja. Huonompikin meikkaaja (minä 😄) saa paremman jäljen kunnollisilla siveltimillä. Tämä on tutkittu, joten neuvosi ovat menneet perille. Mikset muuten tykkää paksusta puuterisiveltimestä? Minulla on nimittän vähän huonot kädet ja nuo paksuvartiset ovat oikein hyviä, kun niistä saa hyvän otteen. Ja iso sivellin tupsuttaa helpommin puuteria, luulen 😅.
    Lisää vaan hyviä ja hyödyllisiä neuvoja, kiitos.

  • Eve

    Kiitos kun jaksat vinkata ja muistutella näistä sivellin asioista😊 Ne on niin tärkeä osaa kaunista meikkiä ja hyvillä siveltimillä vaan on kivempi meikkiä työstää.

  • joshua

    Mulla on meikkivoidesivellin, mutta harvoin sitä käytän. Meikkivoiteen kun levittää siveltimellä, se jää “rannuiksi” eli pitää vielä sormilla taputtaa tasaiseksi. Kuuluuko se thedä niin vai missä mulla on vika?

  • Em

    Jee, tulipa hyvä mieli! 😀 Muutama viikko sitten nimittäin tilasin Real Techniquesin siveltimen puuterointiin ja mietin, että mitähän Miia olisi tästä mieltä. 🙂 Oon tykännyt siitä kyllä.

  • Laura

    Mitä mieltä olet The Body Shopin siveltimistä? Heidän nettisivuilla on uutuuksiakin…

    • Jaana

      Käytän itse BodyShopin siveltimiä ja ovat kestäneet käytössä 6 vuotta. Pesua olen tehnyt siveltimien käyttöön tarkoitetulla desifiointiaineella, Marseillesaippulla sekä hätätapauksessa ihan shampoolla. Puhdistan siveltimiä vähän sen käytöstä riippuen viikottain ja kerran kuussa.
      TBS -siveltimet ovat ainakin useampia BareMinersin ja Duroyn siveltimiä paremmat. Mineraalipuuterille olen tosin vaihtanut EcoToolsin kabukin.
      Sigman siveltimet on vieraat ja harkinnassa ottaa testiin.

  • Tiinuli

    Onko sinulla tietoa markettien siveltimistä,onko niissä yhtään potentiaalisia vaihtoehtoja?

    • Miia Ezen

      Heippa! Duroylla on ainakin hyviä siveltimiä, mutta en osaa näin suoraan sanoa mitkä niistä. En ole myöskään varma onko heidän siveltimillää nimiä/numeroita. 😊

  • Sandy

    Heippa Miia,

    tämä kysymys ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kysynpäs kuitenkin, jos osaisit auttaa :). Etsinnässä on siis paras mahdollinen kuorinta kasvoille, joissa on suuret, tukkeutuneet ihohuokoset. Imetyshormonit on aiheuttaneet kasvoilleni paljon epäpuhtauksia ja ihohuokoseni tukkeutuvat tiuhaan :|. Mikä siis sun mielestä olisi paras kuorinta? Jos sulla on vinkata myös sopivia puhdistustuotteita, niin otan vinkit ilomielin vastaan :).

    Kiitos kovasti jo etukäteen ja ihanaa joulunaikaa! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram