Meikkivinkki: Tops-puikolla häivytys

14.12.2017

Helou jengi! Taas mennään ihan superhelpolla vinkillä johon ei tarvitse kuin kajaalin ja tops-puikon. Näen paljon ihmisillä kajaalia alaluomella, mutta usein se on jätetty ilman minkäänlaista häivytystä. Mielestäni se näyttää kauniimmalta häivytettynä ja siihen ei edes tarvitse ylimääristä sivellintä, jos ei halua. Tietenkin sivellin olisi ekologisempaa. TÄSSÄ postauksessa esimerkkiä hyvästä siveltimestä.

1. Ilman alarajausta

Hei tämäkin näyttää ihan kivalta, mutta näin ammattilaisen näkökulmasta hieman keskeneräiseltä. Tiedän, että alarajaus tarvitsee totuttelua, jos siihen ei ole tottunut. Lupaan, että se kuitenkin näyttää paremmalta ja suurentaa kivasti silmää.

2. Rajaus kajaalilla

Tällaisia rajoja näen niin monella ja näyttää tämäkin ihan kivalta, mutta mielestäni tästä puuttuu huolittelu. Lisäksi, jos kajaalin häivyttää, niin rajauksen siisteydestä ei tarvitse välittää.

3. Kikka tops-puikolla

Kajaali häivyttyy kauniisti, jos tops-puikkoa liikuttaa alaluomella hellästi edestakaisin. Ihan supernopeaa ja helppoa!

4. Lopputulos

Mitäs mieltä ootte? Lähdettekö kokeilemaan?

  • Markit

    Hei; Tätähän minä olen tehnyt vuosia!😄 Ja ihan siksi, kun en kaunista rajausta osaa tehdä. Olen kylläkin käyttänyt sinivihreää rajauskynää ja toppsyttelyn jälkeen jää kaunis utuinen jälki, joka ei hypi silmille. Että kerrankin olen ohjettasi edellä. Ja neuvo on kyllä tosi hyvä. Nyt mietin, että miksiköhän ei ole tullut mieleeni topsytellä tummaan rajauskynään, jos vaikka se sujuisikin. Tyhmä minä.😣

  • Sari

    Aion kokeilla!
    Olen aina “piirtänyt” itselleni silmät rajaamalla ne ruskealla kajalilla ja aion nyt kokeilla tuota alarajauksen häivyttämistä topsilla.

    Kiitos muuten kun vinkkasit taannoin Milanin metallinhohtoisesta huulipunasta. Ihana tuote ja väri! Oletko kokeillut saman merkin Power Lip -juulimeikkikynää?

  • Kata

    kyllä, oikeassa olet! häivytyksen jälkeen näyttää paremmalta.

  • Katri

    Aion kokeilla! Tähän ikään (40v) mennessä olen meikannut vain ripsivärillä ja puuterilla. Nyt olisi kovasti haluja opetella jotain muuta 🙂 Oletko tehnyt postausta ruskeiden silmien meikistä?

  • Aliisa

    Tarkoittanet Topz-vanupuikkoa, joka on tuotemerkki?

    • Markit

      Olen sitten varmaan topzytellyt tai vanupuikotellut 😂… Pakko kyllä todeta, että tuotemerkistä riippumatta topsyttelen jatkossakin. 😉

    • Pate

      Ymmärsit varmaan väärin tämän. En tiedä ymmärsinkö minäkään, mutta tarkoitus oli kai jakaa meikkivinkki, ei tuotemerkkiä? Meikkivinkki oli helppo ja näppärä tekee sen sitten Pirkalla tai Rainbown topseilla

  • Hanna

    Testiin lähtee😀 Tähän asti olen ollut vaihtoehto 1 toteuttaja, koska en ole saanut alarajausta sen näköiseksi kuin haluisin sen olevan. Tyhmä kysymys, mutta voiko silmät olla luonnostaan liian suuret alarajaukselle? 😊

  • Eea

    Täytyypä koittaa. Mutta hello mitä ripset sulla oikein on! Mistä niitä voi hankkia ja mikä merkki/malli? 🙂

  • Hansu

    Kumpi parempi: nestemäinen vai puuterimainen counteur?

  • pauliina

    Testiin menee! Olen nimittäin toteuttanut tuota nro 1 vaihtoehtoa läpi elämän. 🙂

  • Laura

    Mitä huulipunaa/-kiiltoa sulla noissa kuvissa on? Näyttää juuri täydelliseltä sävyltä jota olisi kiva kokeilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram