Hyvää uutta vuotta mun jengi!

31.12.2017

Kaksi vuotta sitten maskeeraajakoulun haastatteluissa sanoin olevani tuleva Suomen Linda Hallberg. Olen aina ollut vähän liiankin suora ja rohkea sanomaan asioita, joita haluan. Nyt hieman naurattaa, koska vahvuuteni meikissä ei ole luovuus (vielä!) vaan jokaisen oman kauneuden löytäminen, tuotetietous ja tietenkin kaikki helpot vinkit. Lindan meikit inspiroivat usein todella paljon ja tällä kertaa loin uudelleen omalla tavallani hänen tekemänsä uuden vuoden meikin.

Silmämeikissä käytin neljää avaintuotetta. Linda Hallbergin omalta merkiltä käytin hänen uutta Enchanted Secrets -palettia* ja Flash Crayon kajaalia sävyssä Zhao*. Paletin kauniit metalliset sävyt mielestäni vaativat alleen jonkin hieman tahmean pohjan ja pohjavärin, joka tuo metallisuuden intensiivisesti esiin. Zhao onkin loistava hopeinen sävy, joka sopii loistavasti alle tai ihan vain yksinään. Kajaali toimii loistavasti myös silmämeikin pohjustajana.

Kaksi muuta avaintuotetta olivat NYX Epic Ink Liner*, jolla sai intensiivisen mustan rajauksen mustan luomivärin kera. Pisteen i:n päälle toivat Sweed Lashes -ripset*.

Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan Lindan tutoriaalia. Itse rakastuin siihen aivan täysiä. En olisi uskonut kuinka helpot muutenkin nuo Lindan tuotteet on käyttää. <3 Musta rajaus tosin on sellainen, joka saattaa tuottaa aloittelijalle hieman tuskaa. 😉

Tämän postauksen siivittämänä toivotan kaikille onnellista uutta vuotta! Me otataan Ruusumiehen kanssa uusi vuosi vastaan kotosalla juustoja syöden meidän lemppari Netflix-sarjan parissa (sarja: Travelers).

P.S. Oletteko huomanneet, että Kicks on vihdoin avannut verkkokauppansa* – Jippii! Sieltä saa vaikka mitä upeita merkkejä, joita ei kaikkia edes saa heidän kivijalkamyymälöistä. Omia suosikkeja heidän valikoimistaan ovat: Anastasia Beverly Hills*, Bobbi Brown*, Linda Hallberg Cosmetics*.  Pakko sanoa, että nettikaupan valikoima on todella laaja. Sieltä saa jopa Milania!

*Sisältää mainoslinkin. Saatu blogin kautta.

  • Eeva

    Onnellista Vuotta 2018 Miialle ja Ruusumiehelle!
    Ihana meikki sulla taas kerran ja kiitos plogista sekä meikkausohjeista jotain aina tarttuu omaankin käyttöön.
    Mä kans kotoilen tän aaton ja parantelen kättäni sen pyörällä hurjastelun jälkimainingeissa.

  • Markit

    Hei; Kiitos Miia ja Hyvää Uutta Vuotta! Ei minun elämäni tylsää ole, mutta kyllä olet lisämausteen ja ilopillerin vuoteeni tuonut ( ja on törsäilty meikkeihin). Enkä sinua aikuisten oikeasti tunne, on vaan mututuntuma 😃 Jospa kaikki jatkuisi yhtä hyvin kuin 2017, se riittää. Ei parane toivoa liikaa 😄. Iloa ensi vuoteen!
    Kyllä, Kicks on löydetty Myllystä!

  • Heini

    Ai hitsi! En tajunnut vastata yhtä nasevasti omassa haastattelussani 🙊😂 Mieleen jäi vain kun vähän mielestäni jopa kylmänpuoleisesti kysyttiin miten kuvittelen pärjääväni muiden ollessa valmiiksi jo niin taitavia, jännitin niin paljon etten osannut edes puolustautua kuin vaan toteamalla että en tiedä toivottavasti hyvin 😂 Asenne on sulla kyllä täysi 10!

  • Satu

    Hei! Hyvää Uutta Vuotta 2018.

    Kicks on löydetty.
    Kaipaisin neuvoa kasvojen puhdistukseen, minulla on pintakuiva iho. Olen tehnyt muutaman vika oston, sopisiko puhdistusvaahto. Tietenkin sellainen jossa ei ole alkoholia.

    Silmämeikin puhdistan öljyputsarilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram