Edullinen luksuslahja x4

08.12.2017

Lupasin kirjoittaa teille joululahjavinkkejä ja tässä neljä luksuslahjaa, jotka sopivat naiselle kuin naiselle. Edullinen hintakin on suurta plussaa.

Piparminttukuorinta

Tämä sama kuorinta taisi pyörähtää blogissani myös viime vuoden puolella. Nykyään tuubissa löytyvä vartalokuorinta on suomalaisen kosmetiikkamerkki Flow Cosmeticsin tuote*. Tuoksu on niin ihanan herkullinen ja ihoni ei ole koskaan jäänyt näin pehmoiseksi kuorinnan jälkeen. Olin suoraan sanottuna aivan ihmeissäni. 300 ml pullo maksaa 21,90€ ja pieni 25ml pullo 5,30€.

Kuorintalaput

Whamisan puhdistavat kuorintalaput* kasvoille ovat myös näkyneet blogissani. Ostin näitä itse kutsumiani minitumppuja Black Friday -alennuksista, koska rakastuin niihin yhden pienen testerin jäljiltä. Iho todella puhdistuu, mutta se jää myös pehmoiseksi. Purkillinen minitumppuja maksaa 29,90€.

Kuivanaamio

Tässä on kaikista uusin ihastukseni vaikka vakava naamani ei siltä näytä. Näiden naamioiden kanssa on vaan ihan mahdoton hymyillä. Kyseessä on Swiss Clinic Face Dry Mask*, joka maksaa 29 euroa. Sitä voi käyttää kolme kertaa, mutta itse taisin pitää naamiota niin kauan ensimmäisellä kerralla, että se riitti vain kahteen käyttökertaan. Jokatapauksessa ihmettelen suuresti kuinka tällaisesta kuivasta kankaan palasesta voi tulla niin ihanan kuulas ja kosteutettu iho. Tavallisesta kangasnaamiostakaan harvoin tulee näin upeaa ihoa. Lisäksi sen istuvuus on aivan toista luokkaa, kun naamio kiinnitetään korviin!

Kultanaamio

Kuulit oikein! Tässä naamiossa on oikeaa kultaa. Neogenin korealaisen naamion* hinnaksi jää vain 7,90€. Se sisältää hyarulonihappoa ihon kosteutukseen ja hydrolysoitua kollageenia ryppyjen ehkäisemiseen. Kulta taas puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Rehellisesti sanottuna en huomannut sen suurempaa ja mullistavampaa lopputulosta kuin tavallisista kangasnaamioista, mutta tämä on lahjana mielestäni aivan loistava.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Eve

    Voisitko tehdä postauksen missä on ehdottomat lempparisi koottuna kasvojen meikkaukseen kosteutuksesta lähtien aina korostuksiin, varjostuksiin ja poskipunaan. Jos haluat syvällisemmän postauksen niin sisällytettynä vielä meikkaustarvikkeet eri vaiheisiin. Ideana siis et valitset vain yhden must have tuotteen per kategoria😊 Videokin käy😉

    • Em

      Kiva idea!

      Ja ihanaa reissua sulle Miia! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! 🙂 Hyvä idea! Mitenkähän tää onnistuu, koska yhtä en kyllä jokaisesta kategoriasta MITENKÄÄN pysty karsimaan. 😀 Mutta pari suosikkia eri kategorioista voisi onnistua. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram