Silmämeikkiin vain kaksi sivellintä

15.11.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silmämeikissä monen ongelma tuntuu olevan luomivärit. Voin melkein taata, että jokainen on oman elämänsä upea meikkitaiteilija, kun saa käsiinsä hyvät siveltimet. Tässä onkin kaksi silmämeikkisivellintä, joilla voit tehdä melkein minkälaisen meikin tahansa. Muuta et tarvitse.

Häivytyssivellin

Tämä Sigman E25 sivellin* taipuu melkein mihin vaan meikkiin (hinta 13,80€). Varsinkin arkimeikki sujuu tällä kädenkäänteessä. Käytin ainoastaan tätä sivellintä esimerkiksi ‘Smokey eye parissa minuutissa’ -kuvasarjatutoriaalissa. Tällä on helppo laittaa väri myös suoraan luomivakoon ja samalla häivyttää se. Pidän tästä myös sen vuoksi, että sivellin on hieman lättänä, koska sillä pääsee helposti myös pienisilmäisen luomivakoon. Jos pitäisi valita vain yksi sivellin silmämeikkiin, niin se olisi tämä ja se sopiikin loistavasti aloittelijan ensimmäiseksi siveltimeksi.

Pieni luomivärisivellin

Suomalaisen meikkilegendan Riitta Vaaran RV06 sivellin on aivan huippu (hinta 12,95€). Sillä saa helposti lisättyä luomiväriä alaluomelle, häivytettyä rajausta ja tummennettua silmän ulkonurkkaa. Se on tarpeeksi jämäkkä, mutta kuitenkin pehmoinen. Kun olin Riitan opissa, niin muistaakseni tämä sivellin oli myös yksi hänen suosikeistaan.

P.S. Näillä kahdella pärjäät hyvin pitkälle. Jos olet intensiivisen smokey eyen fani, niin lisäisin silloin joukkoon vain Sigman E55 siveltimen* (hinta 13,80€).

*Sisältää mainoslinkin.

  • Eve

    Mä niin ostan nämä kaikki synttärilahjaksi itselleni😉 Lauantaina on sit happy synttärisankari💖 Kiitos kun muistutit näistä just oikeaan aikaan🖒

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! 😊 Kiva, kun tuli oikeaan aikaan.

  • Heini

    Mä en ole jotenkin oppinut vielä tuon litteän isomman siveltimen kaveriksi.. Omistan 2 vastaavan tyylistä ja ei o päässyt kyllä edukseen mun käytössä.. Täytyy koittaa uudestaan jos en vaikka antanut kunnolla mahdollisuutta 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Heini! 😊 Kokeileppa aluksi käyttää sitä ainoastaan sen oikeaan käyttötarkoitukseen eli luomivärin häivytykseen. Auttaisko se siihen?

  • Hanna

    Kiitos vinkeistä, nämä lähtee tilaukseen! Olisiko mahdollista saada postausta myös ihan tutoriaalina eli siis miten esim. Smokey Eyessä käytetään kutakin sivellintä? Nimimerkillä make-up for dummies. Juuri tilasin kivoja värikkäitä paletteja luomivärejä niin olisi mahtia myös osata tehdä niillä jotain kivaa 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! 😊 Hyvä idea. Mulla taitaa olla näistä enemmän noita kuvasarjatutoriaaleja.

  • Julia

    Moi!

    Postissa odottaa Sigman (cant wait!!) paketti ja samalla, kun mun kivipuuteri loppui haluaisin testata translucent puuteria. Onko sulla suositella jotain mattaisen, mutta heleän pinnan tekevää mieluiten alle 35€ puuteria (onkohan Inglotin hyvä? Joku suositteli Lumeneakin esim.)? Sitten kyselisin mikä olisi hyvä (20€ pintaan) harmahtavan ruskea varjostuspuuteri? Mä ajattelin myöskin tilailla Makeup Geekin luomivärejä, kun niistä kai olet pitänyt. Ihania sävyjä ja niin edullisia!! 🙂 Kiitos paljon!!

    • Miia Ezen

      Heippa Julia! 😊 Ainakin tuo RCMA no color puuteri on ihan mieletön. Sitä saa Beauty Baysta ja jättimäinen puteli maksaa vajaa 15€. Sieltä saa myös tuota Make Up Geekiä, joka tosiaan on yks mun lemppari. Ja juurikin tuolla merkillä on hyviä varjostus puutereita.

  • Julia

    Moi!
    tää on ehkä hassu ongelma, mutta miten toteutat luomivärit varjostuksineen kahdella siveltimellä, kun sävyjä on tummasta ihan vaaleaan? mulla on aina ongelmana se että tarvisin just nyt tota pienempää vaaleaan korostusväriin—aa, levitin sillä just mustan sävyn luomivakoon, ja sit oon tilanteessa ilman sopivaa sivellintä! saatko paperiin tms. pyyhkimällä kaiken tumman pois niin että voit levittää värejä ”päällekkäin”, vai miten tää toimii??

    • Miia Ezen

      Heippa Julia! Mä laitan yleensä vaalean luomivärin jo valmiiksi pohjalle. Useimmiten kuitenki käytän Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia sävyssä Eden eli kauniin vaalean beige koko luomella ja vaaleita sävyjä ei tarvitse. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram