Seksikäs silmämeikki

05.11.2017

Tämä on se meikki, joka on saanut blogissani aina paljon kehuja, koska se tekee silmistä todella näyttävät ja seksikkäät. Malliksi valikoitui upea nainen, jonka olen tuntenut jo vuodesta 2006. Taisin tutustua häneen ensimmäisen kerran jossain pienen englantilaisen kaupungin pubissa, sen jälkeen hän oli lennollani Ranskassa ja myöhemmin töissä kanssani Thaimaan lennolla. Maailma on pieni ja huikea!

Mallilla on maailman söpöimmät pyöreät kasvot ja upeat silmät. Halusin hieman “rikkoa” tätä pyöreyttä ja tehdä hänestä seksikkäämmän näköisen. Se onnistuu tällä kissamaisen häivytetyllä silmämeikillä.

Tällä kertaa meikki on tehty vain kasvojen toiselle puolelle ja toisella puolella on mallin oma meikki. Eroa näin videolla ja sivuvalossa on tosin vaikeampi huomata. Mitäs pidätte meikistä? Lähteekö joku kokeilemaan?

Edelliseen minuutin videotitoriaaliin pääsee TÄSTÄ.

Meikissä käytetyt tuotteet: Silmämeikin pohjustusvoide: Urban Decay Eyeyshadow Primer Potion sävy Eden* // Rajauskynä: Make Up For Ever ruskea sävy // Luomivärit: Make Up Geek sävyt Mocha, Crème Brulee (häivytyssävynä) ja liikkuvaluomi Glamorous // Siveltimet: Sigma E57* ja häivytyksiin Sigma E25* // Pieni sivellin alaluomelle: Riitta Vaara 06 // Rajaus: Geelirajaus by Illamasqua // Ripset: Ardell Professional Whispies* // Ripsiliima: Grimas // Kulmakynä: Ben Nye sävy Taupe // Puuterimainen kulmaväri: Make Up Store Tri Brow* // Kulmasivellin: Sigma E06* // Peiteväri kulmaluulle: Urban Decay Complate Coverage Concealer* // Huultenrajauskynä: Make Up Store Lip Pencil sävy Fairytale Dream* // Huulipuna: Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick sävy Lovely

*Sisältää mainoslinkin.

  • Minna

    Nuo kulmakarvat! Muuttaa niin paljon ulkonäköä kun ne osaa tehdä, wau. Pääsisinpä oppiisi ❤️

    • Miia Ezen

      Heippa Minna! No kiitos! <3 Ei se vaadi muuta kun treeniä ja treeniä. Katso videolta tarkkaan ja seuraa perässä. 🙂

  • Bratz

    Olisko sulta joku tällainen fantasiatutorial? Bratz tai vaikka unicorn?
    https://www.voice.fi/muoti-ja-kauneus/a-153348

    • Miia Ezen

      Heippa! Aa.. noi on ihania! Ei mulla taida olla. Mä oin enemmän tehnyt näitä joka naisen juttuja, mutta ehkäpä vielä tulevaisuudessa. 😊

  • Niina

    Tämmöinen minuutin video on liian nopea! Ymmärrän, että jotkut haluavat nopeita, lyhyitä juttuja, mutta entäs sitten tälläiset, jotka eivät oikeasti osaa? Varsinkin lopputulos vilahti vain sekunnin ja se oli siinä. Kaipaisin nimenomaan meikkitutorialvideoita, missä selkeästi (ei nopeutettuna) näytettäisiin silmämeikin teko.

    Ja ohi aiheen, kiinnostaisi todella paljon postaus cruelty free -tuotteista. Meikit, ihonhoito, hygieniatuotteet. Hypetät myös paljon korealaisten tuotteiden puolesta ja olen jäänyt miettimään ovatko ne testattu eläimillä?

    Tykkään lukea blogiasi ja katsella snäppi- ja instatarinoitasi! Jatka samalla positiivisella asenteellasi 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Niina! 🙂 Noita pidempiä videoita on tulossa lisää ja mun Youtube-kanavalla onkin jo yksi tdoella suosittu video meikkaamisen alkeista. Ehkä oot sen jo katsonut? Parin viikon päästä on tulossa siis pidempää videota. Tosin siinä osa saattaa olla nopeutettua. Muuten videosta tulisi tunnin mittainen. 😉

      Ja hei joo tuosta koreakosmetiikan eläintestailusta onkin paljon kyselty. Vuonna 2018 koreassa tulee voimaan laki, joka estää eläimillä testaukset. Eli uskoisin (ikävä kyllä) vielä joidenkin koreakosmetiikkabrändien testaavan eläimillä. 🙁

      Kiva kun viihdyt täällä ja jaksat katsella mun insta-hölinöitä. 😀

    • M

      Jos videot ovat liian nopeita, kannattaa käyttää youtuben hidastustoimintoa 🙂 Paina videon alareunassa olevaa hammasrattaan kuvaa ja valitse sieltä videon näyttönopeus. itse käytän tätä toimintoa paljon niin nopeuttamiseen kuin hidastamiseenkin!

      • Miia Ezen

        Oih! Tota en mäkään tienny! Kiitos 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram