Parhaat Black Friday -alennukset

23.11.2017

Nyt puhutaan tietenkin kosmetiikan Black Friday -alennuksista ja niistä tuotteista, joita olen täällä blogissani hehkuttanut. Eli jos jokin tuote on jäänyt kaivelemaan, niin nyt on ehkä parhaat mahdolliset alennukset niiden ostamiseen. Pääpäivä on siis 24.11. perjantaina, mutta elevenillä* on tarjouksia jo tänään ja jatkuvat vielä viikonloppuun.

Koreakosmetiikkaa

Edellisessä postauksessa jo hehkutinkin uusia koreakosmetiikkalemppareitani. Pyysin odottamaan tuotteiden tilaamisessa, koska Black Fridayssa on ehdottomasti parhaat diilit.

  • Whamisan ihohuokosia puhdistavat kuorintalaput* saivat ihoni niin pehmeäksi ja puhtaaksi. Näitä löytyy myös kosteuttavia kuorintalappuja*, mutta niissä on aika vahva tuoksu, tosin iho tulee niistä vielä pehmoisemmaksi. Rasvoittuvalle iholle löytyy myös omansa*, mutta niitä en ole päässyt kokeilemaan. Itse aion tilata kahta ensimmäistä, koska sain näistä vain testerit ja ne vakuuttivat tehokkuudellaan kyllä täysin. Whamisa on muuten uutuus Suomessa ja se on harvinaisuus, koska se on korealaista luonnonkosmetiikkaa. Alennus Jolielta* -20%.
  • Klairs Rich Moist Soothing Cream* ja Pure Vitamin C -seerumi* ovat vieneet mut aivan mennessään. Ne ovat tehneet ihostani ravitun, pehmoisen ja ennen kaikkea käsittämättömän tasaisen. Ikävä kyllä Klairsin seerumi taitaa olla nyt loppu ja sitä ei kerkeä tulemaan Black Fridaylle. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän Bearelin valikoimissa heti, kun sitä on saatavilla. Normihintakaan ei päätä huimaa. Black Fridayna Bearelin valikoimista* saa 20-40% alennusta eli oiva tilaisuus tutustua koreakosmetiikkaan tai ostaa vaikka ihania kangasnaamioita* joululahjaksi.
  • Cremorlab* on yksi uusista koreakosmetiikka uutuuksissa Suomessa. Olen aivan ihastunut merkin kosteuttavaan silmänympärysvoiteeseen*, koska hiljalleen rypistyvä silmänympärysihoni todella vaatii kosteutusta. Myös merkin Snowfalls Melting Cream* on loistava kuivalle iholle ja koostumus muistuttaa lunta; se on jopa kosteuttavampi kuin Klairsin kosteusvoide. Cremorlabin tuotteet ovat mielestäni loistavia lahjoja aikuiselle naiselle. Alennus -20% yli 50€ ostoksista.
  • Monessa Bentonin tuotteessa on sitä kuuluisaa etanan limaa. Oma lempparini on Aloe BHA -kasvovesi*, jolla olen saanut otsastani inhottavat valkopäät kuriin ja otsan ihon tasaisemmaksi. Alennus -20% yli 50 euron ostoksista.
  • Blithen kosteuttavat Sea Cucumber -kasvonaamiot* ovat suosikkejani kaikista kokeilemistani kangasnaamioista. Alennus -20% yli 50 euron ostoksista.

Hopeashampoo

  • Ihme jos olette välttyneet tämän purkin hehkutukselta blogissani. Tässä meinaan seisoo se maailman paras hopeashampoo, jolla saan pidettyä hiukseni kylmän sävyisinä (ennen ja jälkeen kuvat TÄSSÄ). Litran pullolla on hintaa lähes 50 euroa, mutta jos ostat eleveniltä yli 50 eurolla, niin saat 20% alennusta. Kyseessähän on siis Fanolan No Yellow Shampoo*.

Tekoripset

  • Juhlameikin kruunaa tekoripset ja alla on kolme suosikkiani. Cocopandalla on ollut alennuksia jo koko viikon ja niistä kerroinkin jo maanantain Juhlameikin alkeet -videossa. Cocopandalla on paras valikoima Ardellin ripsiä ja nämä ripset sopivat hyvin aloittelijan ripsiksi.
  • Battingtonin silkkiripset* ovat sitten niitä todella aidon ja näyttävän näköisiä. Valitsen ne, jos edessä on tärkeät juhlat. Naturellessa* on Black Fridayna myös hurjat alennukset ja mm. nämä Battington-ripset (omat suosikit Harlow ja Marilyn) koodilla BLACK 20% alennuksella.

Meikit

  • Cocopandalla on tosiaan ollut koko viikon huikeita meikkialennuksia. Sinne kannattaa suunnata mitä pikimmiten ja katsoa mitä juuri nyt on alennuksessa.
  • Meikkivoiteista alla näette suosikkejani. Oranssi Skin79 BB-voide* on peittävä, mutta kuulas ja hoitaa samalla ihoa. Sävy sopii todella vaalealle kaunottarelle. YSL All Hours* on syksyn uutuus meikkivoide. Se on öljytön, vedenkestävä ja peittävä. Loistava meikkivoide juhliin. Oma sävyni on B20 Ivory, joka on nappi monelle perusvaalealle. Sävyjä on myös supervaaleille ja tummemmillekin. Alennus -20% yli 50 euron ostoksista.
  • the Balm nestemäiset huulipunat* ovat yksiä suosikkejani, koska sävyvalikoima on loistava suomalaiselle ihon sävylle. Nämä ovat nyt niitä superpysyviä huulipunia, joista aina puhun. Alennus -20% yli 50 euron ostoksista.

Luonnonkosmetiikkaa

  • Alima Puren mineraalimeikkipohjaa* ja meikinpohjustusvoidetta* hehkutinkin jo Juhlameikki luonnonkosmetiikalla -postauksessa. Aivan käsittämätöntä miten tämä asettuu iholle ja näyttää tasaiselta. Ei näytä, että iholla olisi olleenkaan meikkivoidetta. Jolielta* alennus 20%.
  • En ole varmaan koskaan hehkuttanut Iroisie-merkkistä luonnonkosmetiikkalinjaa. Ne ovat aivan käsittämättömän tehokkaita ja todellista luxusta arkeen. Myös kuuluisa Ritz-hotelli Pariisissa käyttää näitä tuotteita. Itse käytin merkin kosteuttavan kasvoveden jo aikoja sitten loppuun. Sen tuoksu on huumaava. Kaksi muuta suosikkia ovat merkin yövoide* ja seerumi*. Tuloksena on mikä muukaan kuin pehmoinen iho. Jolielta* alennus 20%.
  • Absolutionin huulipunat hoitavat huulia ja yllätyksekseni ne ovat todella pysyviä ja pigmenttisiä. Menevät monen perinteisen klassikkopunan ohi. Jolielta* 20% alennusta.

  

P.S. Tänään torstaina elevenillä* kaikki ihonhoitotuotteet -15% alennuksessa ja perjantaina tunneittain vaihtuvat 40% alennukset eri tuotemerkeistä kello 12-23 välillä + 30-50% alennus valikoiduista tuotteista. En siis tiedä tarkalleen milloin juuri nämä suosittelemani tuotteet ovat parhaimmassa alennuksessa, mutta yli 50 euron ostoista saa alennusta 20%.

*Sisältää mainoslinkin // Saatu blogin kautta. 

  • Kiasa

    Varo muuten ton hopeashamppoon kanssa!! ei kannata käyttää liikaa ja liian usein. Käyppä lukemassa vähän arvosteluja ja jälkivaikutuksia liialta käytöltä! Pelottavaa.

    • Miia Ezen

      Oih.. pitää käydä lukemassa. 😊 Joo ei näillä kannatakaan ihan joka pesussa pestä.

  • Emmi Jokinen

    Pitäiskö tonne elevenille olla jokin ale koodi? Tein ostoksia yli 50e, mutta ei ainakaan ”automaattisesti” antanut alennusta. Eikö tuo -20% kuitenkin pitänyt olla jo torstaina? 🙂

    • Miia Ezen

      Äh! 😂 Mö arvasin etten osannut hyvin näitä kirjottaa ja painottaa, että Black Friday on huomenna. Tänään torstaina on ihonhoitotuotteet 15% alennuksella. 😊

  • Jfox

    Moi Miia, ihana tämä sun blogi! 🙂

    Mulla heräsi semmoinen kysymys, että mitähän tuotetta mahtaisit suositella käyttöön jos on tummat ja juonteiset silmänaluset? Oon alle 3-kymppinen mutta ryppyjä näemmä silti on muodostunut :’D Yläluomelle on tarkoitus hankkia Urban Decay -primer mutta sitähän ei varmaan silmänalusiin ole tarkoitus laittaa?

    • Miia Ezen

      Heippa Jfox! 😊 Urban Decaylla on myls hyvä peitevoide. En tosin tiedä että kuinka “juonteikas” silmänalusiho sulla on.. pelkkä peittävä meikkivoidekin voisi olla hyvä ettei ole liian raskas. Myös Make Up For Ever Lift Concealer on aika kevyt ja valoa heijastava. 😊

  • Em

    Miia ääk apua, kannattaako punakalle vaalealle iholleni valita puna- vai keltapohjainen meikkivoide? Tuota suosittelemaasi Skin 79:ää ajattelin.

    • Miia Ezen

      Heippa! Mun mielestä se oranssi puteli on loistava. Mullakin on punakka iho ha se keltasuus häivyttää sitä nätisti. Elevenin swatchissa se näyttää jostain syystä superkeltaselta, mutta ei sitä ole. 😊

      • Em

        Kiitos kaunis. <3 Mahdanpa laittaa sen tilaukseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram