Kuinka korjata ripsivärisotku?

17.11.2017

Helou jengi! Tässä teille pieni perjantain pikavinkki:

Hirmuinen kiire ja töksäytät ripsivärillä suoraan iholle. Jos alat puhdistamaan sitä, niin se vain leviää. Mikä siis neuvoksi?

Maailman helpoin vinkki

Anna ripsarin kuivua iholle kunnolla. Ota kulmaharja, joka löytyy useimpien kulmakynien päästä. Hiero sillä ripsari pois iholta. Jos kohtaan jää haalean harmaa läikkä, niin taputtele päälle kevyesti meikkivoidetta tai peitevoidetta. Näin helppoa!

  • Hanna

    Kiitos! Tämä vinkki tuli totisesti tarpeeseen😁

    • Miia Ezen

      Jee! 😊 Kiva kuulla. Tajusin juuri, että veden kestävään ei ehkä toimi. 😕

  • Lotta

    Loistava vinkki!😃 Olisi kiva lukea lisää tällaisia lyhyitä ja vaikka pidempiäkin vinkkipostauksia, juurikin esim. miten korjata joku tyypillinen meikkimoka tai vahinko. Myös kiinnostaisi ideat siitä, miten upgradeta arkimeikki tai -kampaus jos vaikka pitää suoraan töistä mennä juhliin tms.

  • Markit

    Moikka; Olisinpa tämän tiennyt eilen, kun tökkäsin ripsariharjan nenän varteen. Sitten pyyhin ( tuhri lisää 😂), sitten meikkivoiteella korjailin ja se paikkaus näkyi ja tupsuttelin lisää 😅.
    Pitää vielä kehua sitä NYX:n palettia, mitä joku postaus sitten käytit. On siinä sitten hyvät ruskeat minunkin silmille ja pikkiriikkisen vaan pitää laittaa väriä. Ja se keltainen (mikä banaanijuttu olikaan) häivytti tummia silmänalusia, näin ainakin näytti. Hyvä hinta/laatusuhde. Että kiitos taas vinkistä. ❤

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Onpa kiva kuulla, että tykkäsit paletista. 🙂 Ja se todella on monikäyttöinen.

  • Maija

    Heippa! Mitä luomivärejä sinulla on näissä kuvissa? Ja löytyisikö ohjetta kuinka voisin itsekin onnistua? Kiitos 🙂

  • Saana

    Heippa, en ole kesän jälkeen nähnyt lainkaan tekemiäsi microblading kulmia, mistä moinen syy?

    Olen kuullut ystävältäni, ettei hän ollut tyytyväinen tekemiisi kulmiin ja joutui “korjauttamaan” ne ammattilaisella. Toisaalta ihan hyvä, jos olet itse tajunnut, ettei mb kulmien teko ole se juttusi. Meikkaamasi kulmat ovat myös kummallisesti yläreunasta häivytetyt, vaikkei edes oikeat kulmat niin käyttäydy, kummallisen näköiset mielestäni. Jos aiot jatkaa vielä kulmien tekoa niin suosittelen kouluttautumaan lisää ja harjoittelemaan kovasti. Törkeää pyytää ensimmäisiltä asiakkailta täysi hinta kulmista, jotka eivät todella ole ammattimaisesti tehdyt.

    • Miia Ezen

      Heippa Saana! Todella ikävä kuulla ettei asiakkaani ollut tyytyväinen. Olen saanut monilta taas hyvää palautetta. Keväällä olin uusi tekijä ja eihän kukaan ole täydellinen lyhyen kokemuksen jälkeen. Se on fakta.

      Olisi tietenkin hyvin mielelläni kuullut tämän itse asiakkaalta, koska näin en voi mitenkään auttaa tilanteessa. En ymmärrä miksi koit tarpeelliseksi itse tulla kommentoimaan asiasta. Kaikesta huolimatta kiitos kritiikistä.

      En tee enää kulmia, koska aikaa ei enää siihen riitä. Ja jokainen hinnoittelee työnsä itse. Jos tiettyä summaa ei halua maksaa, niin silloin kannattaa ehdottomasti mennä muualle.

      Mitä kulmakarvojen piirtämiseen tulee.. jokaisella on oma kädenjälkensä. En pidä tarkkareunaisista instakulmista, koska itse näen taas ne oudon näköisinä.

      • Tonttu

        Olipas siellä tökeröä kommenttia jollain mb kulmista. Mielestäni tapasi tehdä kulmat on kaunis, en itse myöskään tykkää liian täydellisesti piirretyistä instakulmista – ne eivät näytä luonnollisilta. Mielestäni on asiakkaan velvollisuus kertoa tekijälle, jos ei ole ollut tyytyväinen kulmiinsa. Olisit varmasti tarjoutunut esim. vielä korjaamaan niitä hänen mielensä mukaiseksi. Tällainen perästä huutelu kaverin puolesta naurettavaa.

        • Miia Ezen

          Heippa Tonttu! 😊 Joo mulle on itseasiassa kaikki asiakkaat sanoneet, että pitää kulmistaan. Jos väriä on lähtenyt joistain kohdista haalistumaan tai johonkin kohtaan haluaa lisävetoja niin olen aina painottanut että viimeistään vahvistuksessa siitä pitää sanoa. Ikävä kyllä en ole ajatusten lukija. Mielestäni tämä kommentti oli hyvin outo ja epäilen suuresti sen aitoutta. Jos omalla kaverilla olisi tehty huonot kulmat, niin ikimaailmassa mulla ei tulisi mieleen lähteä anonyyminä haukkumaan tekijää ja siksi en ymmärrä mikä hänen motiivinsa on. Mutta tätähän tämä blogimaailma on. Kaikkea pitää kestää. 😊

          • Markit

            Heips; Minullekin kävi mielessä ajatus kommentin aitoudesta. Eiköhän normaali, terveellä järjellä varustettu ihminen ota aina yhteyttä palvelun tuottajaan, jos on valittamista ja pyydä korjausta tms. Eihän kukaan käyttäydy Saanan kirjoittamalla tavalla!
            Joten Miia, kateellisen höpöhöpö mustamaalausta, unohdit toivottavasti tuon kommentin jo. Minähän en tuota tapausta usko!
            Mukavaa uutta viikkoa sinulle.❤

  • Eeva

    Moi Miia!
    Ihan pakko kommentoida tohon yhteen kommenttiin.
    Ainakin ne microblading kulmat mitkä sä olit kuvannut oli mun mielestä tosi kauniit ja luonnollisen näköset.
    Tosi outo kommentoida jonku toisen ihmisen puolesta.
    Mä ainakin tykkään ottaa vinkkejä sun meikkausohjeista.

  • Saya

    Itse teen meikkipohjan vasta silmämeikin jälkeen, joten tuhrujen siistimiseen käytän miselliveteen kastettua vanupuikkoa 🙂 Yleensä siistin myös varisseet luomivärit poskilta misellivesivanulapulla ennen meikkivoiteen laittamista.

    • Miia Ezen

      Hei aivan loistavaa! 🙂 Juuri näin teen myös asiakkailleni. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram