Uutuuslöytöjä x3

29.11.2017

Siitä onkin jo hetki aikaa, kun kävin läpi syksyn uutuuslöytöjä. Näin joulun alla on lanseerattu taas paljon mielenkiintoisia juttuja ja olen poiminut niistä nämä kolme mielenkiintoista kosmetiikkatuotetta.

Loistava lahjaidea nuorelle

Huippumalli Gigi Hadid teki Maybellinen kanssa yhteistyössä meikkisarjan, josta positiivisena yllätyksenä nousi esiin tämä Jetsetter-paletti. Tällaisia paletteja on todella vaikea tehdä niin, että ne sopisivat mahdollisimman monelle eri ihon sävylle. Tässä ollaan menty jo kuitenkin melko lähelle ja olenkin käyttänyt tätä palettia jo monta kertaa.

Paletin hyvät puolet ovat pigmenttiset ja loistavan sävyiset neljä luomiväriä. Highlighter on niin kaunis ja hohtava sekä upea myös liikkuvalla luomella. Poskipuna on nuorekkaan raikas ja sopii niin eri iholle niin kuin myös matta aurinkopuuteri. Ripsari on minikoko yhdestä Maybellinen  lemppariripsaristani, joten tykkään. Kaksi erisävyistä huulivoidettakin ovat mielestäni nappivalintoja.

Ainoat jutut, mitkä eivät mielestäni toimi ovat suurempi sivellin ja peitevoiteet. Aurinkopuuterisivellin/poskipunasivellin on todella tönkkö, mutta toivon sen pehmenevät pesussa. Pienempi sivellin on ihan ok luomiväriä varten. Kaksi peitevoidetta ovat todella kevyitä ja ainakaan eivät itselleni riitä, mutta nuoremmalle iholle varmasti hyvät.

Sanoisinko, että tässä on aivan loistava lahjaidea nuorelle, koska tästä setistä ei enää paljoa puutu. Paletti on saatavilta TÄÄLTÄ*. Alla on meikki, jossa käytin tätä palettia.

Uudet lemppariripset

Sweed Lashes -irtoripset lanseeraattiin viime viikolla Suomeen ja nyt niitä saa myös kivijalkakaupoista. Ripset ovat 100% cruelty free ja ne on tehty ihmisen hiuksesta tai synteettisestä materiaalista. Itse ripsinauha on puuvillaa. Ripset tuntuvat superkevyiltä ja ne on helppo laittaa. Rakastuin myös täysin Sweed Lashes -ripsiliimaan* ja olenkin jo siirtynyt sen käyttäjäksi. Liima kuivuu täydelliseksi 30 sekunnissa ja ripset on niin helppo kiinnittää. Liimaakaan ei tarvitse käyttää paljon, mutta ripset pysyvät hyvin ja voisinko sanoa luotettavasti koko päivän. Rakastan edelleen myös silkkiripsiä, mutta ne ovat huomattavasti raskaammat (mutta myös luonnollisemmat). Valitsen ne ainostaan silloin, jos haluan todella intensiivistä katsetta.

Aloittelijoille heillä on kaksi aivan mieletöntä settiä: Trioripritupsut* ja ulkonurkkaan tarkoitetut Tête à Tête -ripset*. Kauneusbloggajakollegani Erika ihastui täysin noihin jälkimmäisiin ja näette niistä kuvan Erikan postauksessa. Omat suosikkini ovat Oeil de Biche -nimiset ja ne ovat silmissäni tämän postauksen kuvissa. Ne ovat livenä melko massiiviset, joten sopivat loistavasti juhlameikkiin.

Kiireisen naisen/miehen naamio

Nivea yllättää aina silloin tällöin ja pidän todella tästä heidän uudesta 1 Minute Urban Detox -naamiosta. Käytän sitä usein suihkun aikana ja annan vaikuttaa tuon ohjeistuksen mukaisen yhden minuutin. Tämän käyttöön on varmasti melkein jokaisella meillä aikaa. Mutanaamion teho todella tuntuu niissä kohdissa, joissa epäpuhtauksia on – itselläni nenän pielissä ja otsalla. Sopii mielestäni erityisesti rasvaiselle -tai sekaiholle.

*Sisältää mainoslinkin. / Saatu blogin kautta.

  • Salka

    Irtoripset kuulostavat mielenkiintoisilta! Osaatko muuten vinkata, mikä olisi sellainen herkkäsilmäisille sopiva ripsiliima?

    • Miia Ezen

      Heippa Salka! 😊 Tää vois juurikin olla hyvä herkkäsilmäisille. Vain muutama raaka-aine ja muistaakseni kaikki luonnosta.

  • Markit

    Heips; Nivea testattu, eikä yhtään hullumpi tuote. En juurikaan ole sotkeentunut tuollaisiin kuorintajutskiin, koska aina kuivattaneet niin maan perusteellisesti nassuni. Nyt jäi pehmyeksi ja Lumenen öljyt ja voiteet imeyty että lurps vaan! Tuntui mukavalta. 😄 Hinta/laatusuhde hyvä, tuoksu mieto, vienon kaino eikä yhtään pistävän vahva. Taidan jättää ihan vakiputkiloksi. Niin että mitenkä usein kannattais käyttää? Nassun iho kun on kuiva ja ohut.

    • Markit

      Mistä näitä ylimääräisiä blankkoja siunaantuu tekstiini? Käytän puhelinta eikä kirjoittaessani niitä ole? Kummallista???

      • Miia Ezen

        Outoa.. onkohan muilla sama? Mä en huomaa. 😊

    • Miia Ezen

      Ihana kuulla, että säkin tykkäsit. Mun mielestä kanssa kiva kun ei jätä ihoa kireäksi. 😊 Kerran pari viikossa voisi olla aika hyvä.

      • Markit

        No katsopas tuota Salkan kirjoittamaa kommenttia ja vastaustasi siihen. Ainakin minun puhelimellani näkyy turhia blankkoja. Irtoripset-sanan jälkeen paljon tyhjää. Onko vika täällä päässä? Tietsikalla en ole kaysonut.

        • Miia Ezen

          Aa joo. 😊 Tuo taitaa johtua automattisesta rivien tasauksesta.

  • Tuula

    Ei 36v ole vielä niin isojs uurteita hei

  • AP

    Moikka,missä kivijalkakaupoissa näitä Sweed ripsiä myydään? Kicksissä oli mutta ei tete a tete -mallia.

    • Miia Ezen

      Taitaa olla Kicks ainoa.. en oo varma. Netistä saa sitten paremmin. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram