Edullista laatukosmetiikkaa x4

22.11.2017

Tässä postauksessa on todellista laatukosmetiikkaa, ja sen todistaa ihoni huippukunto. Alkusysäyksen antoi useampi kuukausi sitten Swiss Clinicin roller ja seerumi*, mutta ne eivät ole edullisesta päästä ollenkaan. (Kirjoitin Swiss Clinicistä TÄSSÄ). Näillä koreakosmetiikkatuotteilla olen saanut ihoni vielä pari astetta pehmoisemmaksi ja tasaisemmaksi ja olen aivan myyty! Seuraavat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Huikea seerumi

Jotkut teistä ehkä näkivätkin Insta Stoorissani, kun kokeilin tätä Klairsin Freshly Juiced Vitamin Drop C -seerumia* (26,90€) ensimmäisen kerran. Olin aivan ihmeissäni kuinka tasaisen se teki ihostani. Se tuntui hieman kuivaöljyltä, mutta samaan aikaan kosteuttavalta. Rakastuin heti! Ja voin sanoa, että käytössäni on muutama noin sadan euron arvoinen seerumi ja ne eivät ole pitkässäkään käytössä olleet näin hyviä. Itseasiassa noiden kalliiden seerumien kanssa en ole huomannut ihossani mitään eroa. Ei hitsit, kun nuo korealaiset vaan on ihonhoidossa niin valovuosia meitä länsimaita edellä.

Superkosteuttava voide

Klairs Rich Moist Soothing Creme* on aivan loistava täydennys saman merkin seerumille. Joka ilta tämän kombon jälkeen vain hivelen ihmeissäni kasvojani, kun ne ovat niin pehmoiset. Hintaa ei tällä kosteusvoiteella ole kuin 23,90€ ja se on todella vähän huippulaadusta. Ja nyt sukulaiset silmät kiinni – taitaa mennä itselläni näitä pukin konttiin. Muuten Klairs ei testaa eläimillä ja ei sisällä alkoholia, parabeenejä tai keinotekoisia tuoksuja.

Kerrankin loistava silmänympärysvoide

Tähän mennessä olen käyttänyt ihan ok silmänympärysvoiteita. Mikä tästä Cremorlabin Shadow-off -silmänympärysvoiteesta* tekee erityisen on se, että se todella tuntuu kosteuttavalta ja sitä tämä hitaasti 36-vuotias ikääntyvä nassu tarvitsee. Ihon kuivuushan on se suurin ryppyjen aiheuttaja – näin olen kuullut. Sori kaverit, kun tämä silmänympärysvoide eksyi tähän postaukseen. 46,60€ ei todellakaan ole halpa, mutta tämä on vaan niin hyvä ja halusin siitä kertoa. Lisäksi tämä voide kuuluu tämänhetkiseen ihonhoitorutiiniini.

Kuorivat “minitumput”

Tuo otsikko on nyt ihan oma keksintö, mutta sitä nämä Whamisan kuorintalaput ovat. Minulle lähetettiin kotiin pienet testerit tästä Suomeen juuri saapuneesta koreakosmetiikkamerkistä ja nämä “tumput” veivät sydämeni heti pelkkien testereiden muodossa ja nyt aion ostaa näitä koko pakkauksen tai itseasiassa kaksi. Pyörittelin tätä tumppua iholla ja tuloksena oli hyvin kuorittu ja kosteutettu iho. Suosikkini on ihohuokosia puhdistavat kuorintalaput*. Kokeilin myös kosteuttavia kuorintalappuja*, jotka todella kosteuttivat, mutta tuoksu oli aika vahva. Myös rasvoittuvalle iholle löytyy omansa*.  Tumppuläjälle eli purkilliselle minitumppuja jää hinnaksi 29,90€. Ja muuten Whamisa on kaiken lisäksi luonnonkosmetiikkaa!

P.S. Älä innostu vielä ostamaan näitä tuotteita, koska laitan huomenna blogiin Black Friday -alennukset ja nämä tuotteet ovat siellä.

*Sisältää mainoslinkin // Saatu blogin kautta. 

  • Kiada

    Vaude! Huomista alekoodia odotellessa 😉

    • Miia Ezen

      Joo nää on kyllä ihan käsittämättömän ihania! <3 Tarjoukset kaikkiin muihinkin mun lemppareihin sitten huomisessa postauksessa. 😉

  • Eve

    🤗

  • Hanna

    Kuulostaa loistavalta, ja kiitos vinkistä ettei vielä tänään kannata mennä ostamaan :>

  • Markit

    Hei; Kerrot, että olet kalliimpiakin seerumeita testaillut. Onko islantilainen BIOEFFECT tuttu? Itse en ole sitä hankkinut, mutta eräs tuttuni kehuu tuotetta. On vaan kovin tyyyyyris! Joskus tekisi mieli repäistä, vaikka lahjaksi itselle, mutta mahdanko tämän kauniimmaksi tulla?😂

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! En oo Bioeffectiä testannu, mutta kyllä haluasin. Itsekin oon kuullu siitä todella hyvää. Nää seerumit joita oon testannu oli Kypriksen luonnonkosmetiikkaseerumi ja Estee Lauderin recovery Complex (todellinen klassikko).

  • Henna

    Voi harmi, seerumin kohdalla lukee jo nyt että varasto loppu 🙁

    • Miia Ezen

      Heippa Henna! Joo ikävä kyllä niitä tulee luultavimmin vasta ensi viikolla. :/ Kyselin itsekin niiden perään.

      • Henna

        Jos kuitenkin tulossa vielä, niin sehän on hyvä juttu 🙂 Luulin että loppuunmyyty ja that’s it 😀

  • Eeva

    Moi Miia!
    Mulla on ihan hassuja tapoja.Tilasin noin 20vuotta sitten oriflamelta semmosen nyppyhanskan joka on edelleen käytössä.Kastelen hanskan ja laitan siihen Cien(Lidlistä) kuorivaa puhdistusgeeliä.Kun näin eläkkeellä keksii kaikkea halppista ja hassuja keinoja.

    • Miia Ezen

      Kuulostaa hauskalta ja pääasia, että iho tykkää. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram