Parhaat irtoripset

06.10.2017

Saan usein kysymyksiä, että mitä irtoripsiä suosin. Tällä hetkellä käytössä pyörii kolmet eri kuvassa näkyvät ripset ja käytän niitä vähän tilaisuudesta riippuen.

Juhlaripset

Nämä ovat sitä ripsikategoriaa, jota jokainen kansainvälinen Instagram- ja Youtube-kaunotar käyttää (kuvassa yllä). Ripset ovat livenä todella muhkeat, mutta näin kuvissa näyttävät superhyviltä. Ovat siis aivan liikaa tavalliselle ripsiväriin tottuneelle näin rehellisesti sanottuna, mutta kuitenkin juhlien katseen kääntäjät. Nämä Battingtonin Harlow-silkkiripset ovat ne ripset, jotka nakkasen silmiin silloin, kun haluan näyttää extra säihkysilmäiseltä. Käyttökertoja on noin 25 ja niitä saa ostettua TÄÄLTÄ*.

Hillittyä näyttävyyttä

Ardellin Demi Whispies -ripset, ovat todella monen ripsisuosikit synteettiseltä puolelta (yllä oleva kuva). Omasta mielestäni niitä voi käyttää melkein kuukausikaupalla, koska vanha liima on aina niin helppo poistaa. Ripset sopivat juhlaripsiksi sellaisille, jotka eivät ole tuuheampiin ripsiin tottuneet. Ja sellaisille, jotka ovat tottuneet irtoripsiin voivat käyttää näitä jopa arkena. En tosin tiedä montaa ihmistä itseni lisäksi, jotka käyttäisivät arkenakin irtoripsiä. Demi Whispies ripsiä saa tilattua TÄÄLTÄ ja toisia hyvin samantyyppisiä Wispies ripsiä samalta merkiltä saa TÄÄLTÄ*(nämä ripset eivät ole ulkoreunoista niin pitkät).

Aksenttiripset

Tässä kuvassa käytän maailman helpoimmin laitettavia irtoripsiä. Ne ovat vain ulkonurkkiin laitettavat lyhyemmät ripsirivit. Näytinkin jo TÄSSÄ videolla, miten helppoa ne on laittaa (alkaa kohdassa 18:40). Käytän näitä silloin, kun on kiire. Kun olen niin tottunut muhkeisiin ripsiin niin tasoitan ripsien keveyttä näyttävämmällä huulipunalla. Aksenttiripsiä saa Punanaamiosta tai TÄÄLTÄ Cocopandasta.

Käytän usein hieman ytympää ripsiliimaa Grimakselta, mutta olen hiljalleen alkanut kääntyä kaikkien suosimaan DUO-liimaan*.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Markit

    Heippa; Tuo viimeinen kuva on todella kaunis ja välitön, hyvä edustuskuva. 😄
    Minulla oli loistava ehdotus, että tee siitä uusi kuva sinne blogistin tietoihin. Mutta sielläkin oli kuva vaihtunut, ja ihan yhtä kaunis. Aniliininpunainen on sitten loistava väri, suosikkini sinisen lisäksi.
    Eli kyllä viimeiset tupsukat ovat parhaat jokapäiväisen touhuiluun, juhliin sitten silkkiä, jos ne isommat räpsyttimet haluaa ( et niitä kyllä välttämättä tarvitse tuolla hymyllä). 😊

    • Miia Ezen

      Heippa ihana Markit! Hei hyvä kun sanoit, että kiva on tuolla tiedoissa vaihtunut. En itse sitä tiennyt, koska kyseisen kuvan piti tulla ihan toiseen paikkaan. Vaihdoinpa sen heti tuttuun vanhaan. 😀 Kiitos vielä kerran!

      • Markit

        No itse asiassa kun jutuksi tuli, niin tämä vanha kuva on sittenkin parempi, trendikkäämpi, menevämpi, muotitietoinen jne. Pahus kun sinusta saa lähes aina minun mielestäni loistavia kuvia…katsos, jos kaikki olisi loistavia, niin ei olisi petrattavaa. 😄Minustakin on neljä hyvää kuvaa: kun olin 1v ja 8 kk, rippi-, ylioppilas- ja hääkuva. Kamerat ovat pelottavaisia!😂

        • Miia Ezen

          No mutta hyvä että nuo tärkeät kuvat on niitä hyviä! 😍😊

  • Kirsi

    Mikä huulipuna sinulla on tässä alimmassa kuvassa? On niin hieno!

  • Herkkäsilmä

    Voiko ripsiliimat aiheuttaa allergisia oireita ja ihottumaa silmien tienoille? Onko liimoissa eroja?

    • Miia Ezen

      Heippa! Kyllähän ne voi niin kuin mikä tahansa kosmetiikka. 🙁 Riippuu aina siitä, että mille ainesosalle on allerginen. Eroja on paljon. Esim. ripsien mukana tulevat liimat ovat todella litkuisia ja mielestäni todella hankalia. En saa niillä kyllä ripsiä pysymään millään. Itseäni ne liimat myös kirvelevät silmää. Useimmat kuten Sweed lashes, Duo ja Grimas ovat latex-pohjaisia, joita ammattilaiset yleensä suosivat. Ne saattavat aiheuttaa allergiaa tietenkin sellaisille, jotka ovat lateksille allergisia. Mutta mitä olen kuullut, niin enemmän esim itse ripsari aiheuttaa ärsytystä ihmisillä kuin ripsiliima.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram