Luomiväri, joka sopii kaikille

30.10.2017

Kaikista yleisin luomivärisävy taitaa olla ruskea ja siihen tässä postauksessakin keskitytään. Hyvin suuren eron kuitenkin tekee se, että mihin päin ruskea taittaa. Kaikki sopivat mielestäni kaikille, kun kokonaisuus on oikea. Tietyt sävyt tuovat parhaiten esiin omien silmien väriä, mutta luomivärin yhdistämistä hiusten tai vaatteiden sävyyn kannattaa myös miettiä (kuten edellisessä postauksessa). Kylmän ruskea (luumu), purppura, keltaiseen taittava ja mitä kaikkia niitä nyt onkaan – ruskea ei ole vaan se yksi ruskea. Väriskaala on huikea, joten älä siis päädy inhoamaan ruskeaa sävyä, jos yksi sävy ei olekaan sinulle nappi. 

Se luomivärisävy, joka sopii kaikille on siis ruskea, muttei mikä tahansa ruskea. Nappivalinta jokaiselle on oranssiin taittava varjostussävy. Tai no, sellaisia vain sattuu löytymään varjostuspaleteista, vaikka harmahtavan ruskea onkin yleensä se paras sävy varjostuksiin. Varjostussävyjä voi käyttää luomivärinä ja päinvastoin. Samoin kuin huulipunaa voi käyttää poskipunana ja poskipunaa luomivärinä.

Tässä meikissä käytin suosittua NYXin varjostus ja korostuspalettia*. Käytin pääsääntoisesti kahta selkeästi oranssiin taittavaa eniten (kaksi sävyä vasemmalta) ja punaiseen taittavaa tummempaa sävyä ulkonurkissa (paletissa oikealla). Nämä sävyt vaan sopivat kaikille, mutta paletin ei tarvitse olla juuri tämä. Voit käyttää mitä tahansa varjostuspalettia ja käsissäsi on hyvän sävyisiä ruskeita. Eli et välttämättä tarvitse erikseen luomiväripalettia! Jopa matta aurinkopuuteri sopii tähän hyvin.

Eli samalla tavalla kuin varjostat poskesi ja otsaasi niin samalla tavoin ja värein voit varjostaa luomia. Kun luomiväreissä käyttää oranssiin taittavia ruskeita, niin lopputulos on raikas. Tällainen ruskean sävy olikin viime kesänä meikkaamieni morsianten yksi suosikkisävyistä.

P.S. Huulissani on nuden pinkki Make Up Storen Silky Gloss sävyssä Ruddy Pink*

*Sisältää mainoslinkin.

  • Eeva Sipari

    Minua kiinnostaa kokeilla uusi kasvoni meikata. Olen katsella sinun fb sivuilla mielenkiintoinen ja kaunis.
    Olen kuuro. Jos olisit kiva laittaa minun meikata mitä sopiva minulle. Ikäni 57v.
    Asun Helsingissä.
    Pitääkö maksaa? Paljonko?.

  • Eve

    Mua kiinostaisi nähdä tämän meikin teko videona. Missä järjestyksessä sävyt laitat ja miten häivyttelet?

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! 😊 Hirmuisen samantyyppinen meikki löytyy tältä videolta: https://youtu.be/IGPZae203vA

      • Markit

        Heippa; Olen niiiiiiin innoissani! 😆Ostin tänään tuon NYXin paletin. Ja mitä nyt tutkin, niin ruskean sävyt ovat todella kauniit ja niistä tuli ihan erilaista jälkeä kuin aikaisemmalla “mikäliepaletilla”. Ja eivät värit näytä tunkkaisilta. Kerrankin tuntuu siltä, että saatan osata. Ja tuo video, minkä aiemmin olet tehnyt, pitääkin nyt katsoa tarkkaan. Vähän sitä paletin yläriviä pitää pähkätä, mutta eiköhän nekin selviä. Banaanipuuteri jo googlattiin. 😅
        Vitsi kun on kivaa, kun neuvot!😃
        Että iiiiso kiitos.❤

  • Laura

    Uu jotenkin todella kaunis pohjameikki! Oletko millä tuotteilla saanut aikaan? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! Oi hauskaa, että huomasit. Nyt uusimmassa postauksessa puhunkin juuri tuosta pohjasta. Eli Alima Puren mineraalipohja. 🙂

  • Annika

    Mielestäni meikki näytti hieman epäonnistuneelta. Meikkipohja oli hyvin tuhti ja jotenkin tunkkaisen, kakkumaisen näköinen. Oranssi häivytys yhdistettynä kylmään liikkuvan luomen väriin antoi mustelma vibat. Kulmat olivat suttuiset ja poskipuna hyvin vahva/huonosti häivytetty. Toki mallin kuiva iho(?) on varmaan vaikuttanut asiaan. Jokatapauksessa malli oli erittäin kaunis ja selvästi tyytyväinen meikkiin, mikä on tärkeintä. 🙂 Mielestäni video oli hyvä, mitä virheitä itse näät siinä?

    • Miia Ezen

      Heippa Annika! 😊 Oih.. vitsit kun tietäisit kuinka vaikeaa on tehdä meikkiä, kun kamera kuvaa noin lähietäisyydeltä. 😔 Noh, olen vielä urani alussa ja sinä ilmeisesti kokeneempi. 😊 Jos mielestäsi video oli hyvä, niin mitä positiivista silloin siinä näät, kun et tykännyt oikeastaan mistään? 😂 Itse olisin lisännyt tummempaa rajausta myös alaluomelle. Kommenttisi oli ilmeisesti tarkoitettu toisen postauksen yhteyteen?

  • Markit

    Moikka; Oletpa ottanut itsestäsi täydellisen kuva, viimeinen kuva siis. Puseroa myöten hienot ja hillityt värit. Kaunis!
    Jaa, olen tainnut ostaa vääränlaisia ruskean sävyjä, kun jotenkin ovat tunkkaisen näköisi silmissäni. Mihin muuten käytät tuota ylärivin kellertävää väriä?

    • Miia Ezen

      Oi kiitos Markit! 🙂 Joo esim harmaan taittavat voi olla aika tunkkaisia. Kellertävä väri on oikeastaan banaanipuuteri ja sopii loistavasti tuomaan valoa kasvoille silloin, kun on ruskettunut tai sellaisille, joilla on muutenkin tummempi iho. 🙂 Eli silmien alle kolmiomaisesti, keskelle otsaa, nenän varteen, amorin kaarelle ja leuan korkeimpaan kohtaan.

  • Eeva

    Moi Miia!
    Just katoin toin edellisen postauksen meikkausvideon.Tosi hyvä video ja kaunis malli.Harvoin meikkaan luomia mut nyt aijon kokeilla toin videon perusteella.
    Kiitos Miia videosta et tällänen nuoruuden rokkarikin saa vinkkejä.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Jee huippua kuulle, että sait inspistä. Se on mulle paras palkinto! <3

  • Annis

    Kiitos Miia inspiroivasta ja selkeästä blogista! Iso bonus kiitos siitä, että käsittelet aiheita ihan “tavallisen” ihmisen kielellä. Tunnet arvosi meikkitaiteilijana, mutta jalat ovat pysyneet maassa ja olet yhä lähellä meitä lukijoita.
    Kyselit postausaiheita jokin aika sitten. Toivoisin postausta siveltimistä. Millä pärjää? Mitä suosittelet?

    • Miia Ezen

      Heippa Annis! Onpa ihana kuulla! ❤ Mulla taitaakin olla vaan joku vanha ei ehkä niin hyvä sivellinpostaus jossain. Itseasiassa tänään juuri mietin, että pitäisikö tehdä uusi. Sä vahvistit mun ajatukset, että siis pitää. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram