Kaikki meikkimokat, joita olet ikinä tehnyt

13.10.2017

Blogissani on käyty viimeisien kuukausien aikana läpi paljon erilaisia meikkimokia. Olen saanut aivan ihanaa palautetta, että näiden mokien kautta moni on oppinut paljon uutta. Ajattelinkin kasata ne kaikki tähän yhteen ja samaan postaukseen, jota voitte käyttää pienenä meikkimokien kirjasena. Koko mokailuidea lähti liikkeelle alla olevasta kuvasta ja TÄSTÄ postauksesta. Miten sainkin aikasemmin silmäni niin valahtaneen näköisiksi!

Huulipunamoka

Huulipunamokat, jotka pilaa koko meikin on postaus, jossa korostuu huulten rajauksien tärkeys. Tietenkin pysyvä huulipuna auttaa asiaan. Olenkin lähiaikoina kirjoittelemassa lisää pysyvistä huulipunista.

Highlight-moka

Highlight trendi sen kun kiihtyy kiihtymistään. Tarjolla on jo vaikka minkälaista hohtoa nestemäisestä puuteriseen ja melkein kaikissa mahdollisissa väreissä. Pääset postaukseen TÄSTÄ, jossa näet miten voit mokata tämän koko trendin.

Varjostusmoka

Contauring-trendi eli varjostukset ovat menneet ikävä kyllä joillain hieman metsään, enkä yhtään ihmettele. Tämä on tosiaan meikissä yksi vaikeimmista asioista. Tärkeintä on käyttää kylmän sävyistä ruskeaa, mutta se mihin varjostus kuuluu onkin jo toinen hankalampi juttu. Mitä mokia voitkaan varjostuksilla tehdä – näet ne TÄÄLTÄ.

Meikkivoidemoka

Meikkivoiteenkin kanssa voi tehdä paljon mokia ja listasin niistä kahdeksan yleisintä. Näet ne kaikki TÄÄLTÄ.

Peitevoidemoka

kun peitevoidetta käyttää väärin, saa esiin kaikki huonot puolensa, kuten finnit ja rypyt. Katso TÄÄLTÄ kolme peitevoidemokaa, jotka saatat ehkä tehdä?

Kulmakarvamoka

Tämä osoittautui todella suosituksi postaukseksi. Kulmakarvat kun vaan ovat meille kaikille niin tärkeä osa meikkiä ja on myös monia, jotka kamppailevat niiden kanssa. Lue kaikki kahdeksan kulmakarvamokaa TÄÄLTÄ.

Poskipunamoka

Niin helpolta kuulostava meikkituote voikin saada sinusta vanhemman tai jopa juopuneen näköisen. Käy kurkkaamassa mitä mokia voit sen kanssa tehdä. Lisää TÄÄLLÄ.

Luomivärimoka

Luomivärin lisääminen tuntuu monelle todella hankalalta ja ei ihme. Listasin jopa kymmenen yleisintä luomivärimokaa TÄHÄN.

Irtoripsimoka

Irtoripsimokat saattavat vain johtua siitä, että ohjeita niiden laittamiseen ei yksinkertaisesti ole. Kurkkaa kaikki mokat TÄSTÄ.

Mikä oli näistä postauksista teidän suosikki? Olisiko toiveita jollekin toiselle postaussarjalle? 

  • Anna

    Luomivärimokia käsittelevä postaus oli mun suosikki! Mulla on raskaat luomet ja olen vasta nyt (ikä 34 v) alkanut tajuta, miten silmämeikki kannattaisi tehdä. Aiemmin levitin vaaleaa koko luomelle ja joskus aavistuksen tummempaa sävyä luomivakoon. Luomiväri ei kestänyt eikä näyttänyt hyvältä, siksi en jaksanut panostaa. Katsottuani lukuisia tutoriaaleja netistä ja luettuani blogipostauksia tajusin, että olen tehnyt melkein kaikki mahdolliset mokat ja päätin opetella. Olen hankkinut hyvän primerin (UDPP Eden), kunnon siveltimet Sigmalta ja valitsen nykyään pääosin mattasävyjä luomille. Levitän varjostuksen luomivaon yläpuolelle, jolloin se häivyttää pullottavaa luomea. Vaaleaa sävyä levitän vain liikkuvalle luomelle, ja hohtavaa lähinnä sille kapealle alueelle, joka jää näkyviin silmän ollessa auki. Rajauksen teen hyvin ohuesti, ettei se vie liikaa tilaa näkyvältä luomelta. Rajaus yläluomen vesirajaan tekee myös ilmeestä skarpimman. Ero entiseen on valtava, ilme on paljon virkeämpi ja meikki kestää iltaan saakka kauniina.

    Osaatko muuten suositella jotain mahdollisimman hyvin pysyvää rajauskynää vesirajaan?

    • Miia Ezen

      Heippa Anna! Ooh.. käytät ihan mun lempparituotteita. <3 Isadoran vedenkestävät rajauskynät on ollu hyviä ja myöskin Maybellinen geelirajaus, jos sellaisesta koostumuksesta pitää. 🙂

  • Ansku

    Kiitos meikkiopeistasi, olen itsekin oppinut täältä paljon uusia juttuja. Edelleen kuitenkin luomivärit tuottavat päänvaivaa. Ensinnäkin en osaa sanoa niiden kuvaesimerkkiesi perusteella, että minkä malliset silmät minulla on, joten en vältämättä osaa valita parhaita vaihtoehtoja juuri omiin silmiini sopivaksi. Toiseksi se luomivärin varjostushomma tuntuu edelleen hankalalta, vaikka olen käynyt mekkkikurssinkin. Millaisilla väreillä varjostukset voi tehdä, mihin kohtaan se tulee silmäkulmassa ja millä siveltimellä sen levitys kannattaa tehdä (jos ei häivytyssiveltimellä). Joku todella selkeä ja yksiyiskohtainen video luomivärin levityksestä olisi siis kiva. Myös helpot arkikampaukset kiinnostaa aina 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Ansku! 🙂 Tarkoitatko luomivärin häivytystä? 🙂 Vai varjostussävyjä luomivärinä? Sinänsä se on sama käyttääkö luomivärejä vai varjostusvärejä. Puuterimaisia molemmat. 🙂 Mulla on itseasiassa video meikkaamisen alkeista. Se vois auttaa sua. 🙂 Siellä on todella yksinkertaista ohjetta luomivärin lisäämisestä. Näet se täältä: https://www.elle.fi/miiaezen/2017/08/27/video-meikkaamisen-alkeet/

  • Lauramaria

    Hei!
    Olen pitkään seurannut blogiasi enkä ole uskaltautunut kommentoimaan vielä kertaakaan. Nyt kuitenkin aloin pohtia, että löytyikö sinulta jo jokin postaus akneiholle? Olisi mukava saada tietää miten saisi akneihon piiloon meikeillä, koska varmasti moni tätä blogia lukevakin pohtii. Jos ei akneiho, niin ainakin se yksi pirun finni, joka pompsahtaa juuri ennen tärkeää juhlapäivää keskelle otsaa.

    Tuntuu usein, että itse kun yritän peittää akneani, niin käykin juuri päinvastoin. Mitä enemmän peitän, sitä enemmän se korostuu. Siksi se onkin mielestäni taitolaji!

    Sinulta löytyy kivoja postauksia ja ollut mukava seurata sinun oppimista meikkiasioissa, ehkä itsellekin jäänyt jotain käteen näistä. Hauskaa syksyä!

    • Miia Ezen

      Moikka Lauramaria! 🙂 Ihanaa, kun uskaltauduit kommentoimaan. <3 Tuollaista postausta ei itseasiassa ole ja on ollut suunnitteilla tehdä sellainen, kun itsellenikin tulee aina välillä ihan jäätävän isoja finnejä. Ja oot niin oikeassa, että se on taitolaji. Pidän tän mielessä, kun naamaan ilmestyy seuraava epämielyttävä vierailija! Hauskaa syksyä sullekin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram