Helppo Halloween-meikki

05.10.2017

Ennen meikkaamiseen hurahtamista Halloween ja kaikki muutkin naamiasjuhlat tuottivat minulle tuskaa. Halusin panostaa, mutten oikein tiennyt ja osannut. Päätin siis tehdä sellaisen tutoriaalin, joka olisi mahdollisimman helppo ja halpa, mutta kuitenkin näyttävä.

Mitä tarvitset?

Avainasiat tässä meikissä ovat poskipuna, huulipuna, huultenrajauskynä sekä glitter. Glitterin kiinnitykseen tarvitset joko siihen tarkoitukseen tehtyä glitterliimaa ja hyvän sellaisen löydät NYXiltä TÄSTÄ*. Itselläni on ulkomailta ostettua Too Faced Glitter Glue:ta. Myös mikä tahansa mixing liquid käy. Omani on Inglotin. Myös Make Up Storelta löytyy hyvä*, jonka avulla onnistuu myös glitter-rajaukset ja kuivuneen geelirajauksen elvytys. Myös nestemäisellä glitter-rajauksella saa kuivan glitterin pysymään, kuten Make Up Storen Glitter Eyelinerilla*. Littana luomivärisivellin on hyvä glitterin lisäämiseen ja niitä on monella merkillä. Kuvassa on esimerkkinä Cailapin sivellin, joita saa Sokoksista.

Mistä glitteriä?

Olen todella yllättynyt kuinka vähän glittereitä näkyy vielä kaupoissa, koska ne ovat kuitenkin todella suosittuja. Glitteriä saat esimerkiksi NYXiltä* tai Make Up Storelta*. Kuvassa näkyvä pienempi glitter on loistava liikkuvalla luomella, mutta paremman ja näyttävämmän efektin saat lisäämällä oikein kunnon kokoista glitteriä sen päälle. Näitä kunnon “chunky glittereitä” en ole vielä nähnyt kivijalkakaupoissa. Oma suosikkini on Elina K:n merenneitoa muistuttava glitter, jota sain häneltä testiin. Näitä voi tilata Elina:n nettikaupasta TÄÄLTÄ superedullisesti. Myös Ebaysta saa glitteriä, mutta toimitusajat ovat melko pitkiä.

1. Poskipunalla luomet

Piirrä luomivärit silmien ympärille kuvan osoittamalla tavalla. Tämä kannattaa tehdä joko mahdollisimman punaisella luomivärillä tai poskipunalla. Useimmilta löytyy poskipuna, joten punaista luomiväriä ei tarvitse siis erikseen ostaa. Itse käytin tässä NYXin värikästä luomiväripalettia*, joka on aivan huippukaunis!

2. Häivytys

Häivytä ulkoreunat häivytyssiveltimellä. Tällä siveltimellä pystyt muuten lisäämään tämän koko kuvion. Et tarvitse siis muita siveltimiä. Muutenkin tämä Sigman E25 sivellin* on ihan huippu arkikäytössä. Kuvion ei tarvitse olla symmetrinen, koska kyse on hieman seonneesta pellestä.

3. Glitter-liima

Lisää glitter-liima keskelle kuviota muutama sentti kerrallaan, ettei se kerkeä kuivumaan ennen glitterin lisäämistä.

4. Hienojakoinen glitter

Lisää pienempää glitteriä pohjalle. Jos et saa sitä tarttumaan siveltimeen, niin lisää glitter-liimaa hieman myös siihen.

5. Suurempi glitter

Lisää suurempi glitter hienojakoisen päälle.

6. Varovaisuutta

Etene kohta kohdalta glitterin kanssa. Jos olet herkkäihoinen, niin glitter saattaa hetken kihelmöidä luomilla tai aiheuttaa ärsytystä. Voit myös jättää glitterin pois liikkuvalta luomelta ja lisätä sitä vain kuvion ylä- ja alaosaan. Kannattaa muutenkin välttää aivan silmän läheisyyttä.

7. Ripset ja nenä

Lisää rajaus ja ripsari. Omaan tuttuun tyyliin lisäsin myös irtoripset, mutta ne eivät ole välttämättä tarpeelliset tähän hahmoon. Piirrä myös nenä huultenrajauskynällä.

8. Huulet

Piirrä huulet överisti yli kuvan osoittamalla tavalla käyttäen huultenrajauskynää. Lopuksi lisää vielä huulipunaa ja sitäkin reilusti yli.

Onkos teillä jo Halloween-suunnitelmia? Meinaatteko pukeutua ja panostaa? Jos päädytte tähän pelleen, niin merkatkaa se Instagramiin hashtagillä #miikkulaisen. Olisi niin hauska nähdä teidän tuotoksia!

*Sisältää mainoslinkin.

  • Katri Hannele

    Juuri eilen oman blogin puolella pohdiskelin vaihtoehtoja halloween-pukeutumiseen. Halloween on mulle pyhä asia, ja haluaisin keksiä jonkun ihan täydellisen kokonaisuuden 😀 Tää oli tosi kiva tutorial, kiitti!

    • Miia Ezen

      Oi kiva kun tykkäsit! Toivottavasti sait jotain ideaa omaan juttuun tästä. 😊 Ens viikolla tulee vielä vähän erilainen versio tästä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram