4 mokaa irtoripsien kanssa

01.10.2017

Jo usean viikon ajan ollaan menty läpi erilaisia mokia, mitä meikatessa voi tehdä. Tsekkaa vaikka kahdeksan kulmakarvamokaa, pahimmat varjostusmokat, kymmenen meikkimokaa luomivärin kanssa, tai yleinen meikkimoka, josta kaikki alkoi. Nyt on vihdoin viimeisen mokapostauksen aika ennen kuin yhdistän kaikki yhdeksi tietopaketiksi. Irtoripsimokat ovat ehkä jonkin verran harvinaisempia, koska harva niitä käyttää. Jos kuitenkin alat käyttämään, niin vältä seuraavat yleisimmät mokat.

Et leikkaa ripsiä

Kuten yllä olevassa kuvassa näette, silmät näyttävät roikkuvilta, kun irtoripsiä ei ole lyhennetty tai ne on laitettu liian ulkoreunaan (nämä omat ripseni olin jo leikannut itselleni sopiviksi). Hyvin monelle ripsinauhat ovat liian pitkät ja niitä on leikattava ulkoreunoista (ei koskaan sisäreunoista). Ei siis missään tapauksessa lyhentää itse ripsien pituutta vaan leikata itse ripsinauhaa.

Et odota liiman kuivumista

Liima kuivuu noin 30:ssa sekunnissa. Tämän jälkeen liima on tahmeampaa ja ripset tarttuvat paremmin ihoon. Jos et odota, on edessäsi tuskainen ripsien kiinnitystie, koska et saa niitä millään paikoilleen. Irtoripsitupsut ovat eri asia. Tupsut voi laittaa heti, kun olet dipannut ne liimaan.

Väärä kohta

Omien ripsiesi ja irtoripsien väliin jää väli, jonka huomaat peiliin katsoessasi. Vältä tämä painamalla pinseteillä irtoripsiä omiin ripsiisi kiinni. Tällöin saat ripsen mahdollisimman alas, vaikka tarkoitus ei olekaan, että ne tarttuvat omiin ripsiisi vaan juuri sen yläpuolella olevaan ihoon.

Liima näkyy

Moni liima on valkoista ja kuivuu läpinäkyväksi. On kuitenkin hyvä käydä läpi rajaus vielä sen jälkeen, kun liima on kuivunut. Moni ei katso omia ripsiään silmät kiinni, mutta muut kyllä näkevät liimakokkareesi. Ei söpöä!

P.S. 2 kpl lippuja I Love Me -messuille voitti Senjanen! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

  • Katja

    Voisitko vielä suositella hyviä ripsiä ja mistä niitä saa? Mitkä esim sinulla on tässä blogi postauksessa?

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo! Aattelin tehä tästä ihan erillisen postauksen. 😊

  • Henna

    Mikä on sopiva ripsinauhan pituus? Viimeiseen omaan ripseen saakka vai loppuu jo ennen luomen nurkkaa vai mitä ihmettä? Joku lähilähikuva olis varmaan hyvä 😀

    • Miia Ezen

      Oot oikeessa! Joku lähikuva tosiaan olis ollu hyvä. 😊 On hyvä jättää sen verran rakoa sisänurkkiin ettei ripset tunnu, kun silmät laittaa kiinni. Tää on oikeestaan melko makuasia. Kunhan ripsirivit näyttää ja tuntuu hyvältä.

      • Markit

        Hei; Minä zoomailen aina kasvokuviasi, niistä näkee sitten paremmin ja tarkemmin kaiken 😄.
        Tämä on ihan erillisjuttu, mutta saitko ketään mukaan siihen “lihava läski”- juttuun, muuta kuin kommentit siis? Löytyikö muita rohkeita?

        • Miia Ezen

          Heippa Markit! Taisi yksi video olla sillä Hashtag-merkinnällä ja yksi kuva (mutta ei bikineissä). Eli sen vuoksi en ole sitten sen koommin asiasta kirjoitellut. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram