Syksyn uutta ihonhoitoa

29.09.2017

Syksy on tuonut mukanaan niin paljon uutta kosmetiikkaa niin ihonhoidon ja myös meikkien osalta. Kirjoitinkin uutuusmeikestä TÄSSÄ. Olen saanut paljon uusia tuotteita testiin, mutta nämä ovat pyyhältäneet ohitse muiden. Olen ravannut postissa hakemassa paketteja ja lähettikin on tullut jo tutuksi. Eräs päivä tulin kotiin ja lähetti oli jättänyt paketin meidän terassin pöydälle eli hiipparoinut takapihalla – hmm – ei me ehkä vielä niin hyvin tunneta.

Ihon puhdistus

Pyörittelin ja ihmettelin näitä purkkeja hetken kädessäni, koska ne olivat jotain niin erilaista mitä olen aikaisemmin kokeillut. Nämä Lieracin uutuudet ovat todellisia tehopuhdistajia, mutta hellävaraisia sellaisia. Creme Moussante puhdistaa tehokkaasti meikin ja lian. Siitä ei ole muuten kauan aikaa, kun ystäväni kysyi, että miksei voi pestä meikkiä pois pelkällä saippualla. Se oli hänen mielestään tehokkain tapa. Tehokas varmasti, mutta liiankin tehokas ja hirmuisen kuivattava. Ihon kuivuushan on yksi suurimmista ryppyjen aiheuttajista.

Lait Micellaire on aivan loistava puhdistaja kuivalle iholle. Sillä saat vielä loputkin meikit pois tai voit käyttää tätä pelkästäänkin lian ja meikin poistoon. Itse en tosin tykkää meikin poistosta pelkän miselli-tuotteen ja pumpulilevyn avulla. Tuntuu, että iho joutuu siinä hirmuisen hankaamisen kohteeksi. Lotion Gélifiée:tä käytetään kasvoveden lailla ja mielestäni loistava rasvaiselle iholle. Näitä tuotteita saa apteekeista.

Kosteusvoide

Olen aikaisemminkin hehkuttanut Nivean tuotteita, koska viime vuonna tekemäni kaupallisen yhteistyön merkeissä yllätyin kuinka hyviä ne ovatkaan. Silloin en pitänyt niiden perinteisestä tuoksusta ja en pidä siitä edelleenkään. Ihan kuin pyyntöihini olisi vastattu, koska tässä uudessa Nivean Q10 plus C -voiteessa on ihanan raikas tuoksu! Se tekee ihosta pehmeän ja sopii loistavasti myös meikin alle.

Kauneusvesi

Siis mikä? Olin aluksi, että tämähän on ihan hölön pölöä! Ei ollutkaan, kun pistin testiin. Enpä olisi arvannut kuinka rakastun tähän tuotteeseen ja se onkin tämän postauksen ehdottomasti mielenkiintoisin tuote. Kauneusvettä painellaan kämmenin iholle puhdistuksen jälkeen. Se auttaa kosteusvoiteen imeytymisessä ja ‘OH BOY’ se todella toimii. Ihoni on tuntunut niin paljon pehmeämmältä ja kosteutetummalta tämän tuotteen aloituksen jälkeen. Innostuin myös todella paljon tästä itselleni uudesta jutusta ja ajan salliessa alankin ottamaan enemmän selvää myös eri merkkien kauneusvesistä.

Silmänympärysvoide

Madara on yksi suosikkimerkeistäni ja vielä kaiken kukkuraksi luonnonkosmetiikkaa. Heidän tuotteensa ovat vaan niin tehokkaita. Tämä silmänympärysvoide on todella kosteuttava ja tuntuu, että se tosiaan on laskenut silmieni turvotusta. Vai olenko vaan nukkunut paremmin? Noh, silmänympärysvoiteissa on melko hankala huomata mitään järisyttäviä muutoksia, mutta silmänympärykseni ovat ainakin pehmoiset ja kosteutetut.

Silmäpussit pois – oikeasti!

Tässä on jotain niin järisyttävää, etten voinut uskoa silmiäni, kun näin tuotteen tehon pressitilaisuudessa. Mallin toinen silmäpussi hävisi lähes kokonaan parissa minuutissa, kun tätä lisättiin pienen pieni määrä toisen silmän alle. Tummiin silmänalusiin en ole huomannut sen omassa käytössäni toimivan ja meikin alla se on ikävä kyllä liian kuivattava. Omasta mielestä tämä onkin aivan loistava tuote sellaisille, jotka eivät meikkaa silmänalusiaan ja miehille tietenkin. Tuotteen voi ostaa esimerkiksi TÄSTÄ* 20% alennuksella.

silmäpusseista eroon

*Sisältää mainoslinkin.

  • Minna

    Ostin tuota remescarin silmänympärysvoidetta silmäpusseihini. On tehokas tuote, mutta hankala levittää ja minulla jää aina valkoiset läiskät ihoon.

    • Miia Ezen

      Heippa Minna! Hei joo siitä sanottiin pressitilaisuudessa, että tuotetta pitää laittaa niin todella vähän ettei jää valkoista iholle. Jos sitä kuitenkin jää, niin silloin kannattaa pyyhkäistä niistä kohdista kevyesti kostutetulla sienellä. Kuitenkin niin, ettei kaikki tuote lähde pois. 🙂

  • Mia / Beauty Highlights

    Tuo Remescar on kyllä pakko testata! 🙂 Lumenen kauneusvesi on myös ihanan energisoivan näköinen 😉

    • Miia Ezen

      Heippa Mia! Joo tota kauneusvettä laitan usein useamman “kerroksen” kosteuttamaan ihoa. 🙂

  • Tiina

    Remescar kuulostaa hyvältä tuotteelta 😊
    Muistelen käyttäneeni joskus silmänympärysvoidetta, joka sisälsi K-vitamiinia (merkkiä en muista) Se tehosi tummiin silmänalusiin kuin unelma. Olisi kiva lukea K-vitamiinia sisältävistä silmänympärysvoiteista ja muutoinkin siitä mikä olisi ultimate tuote tummien silmänalusten poistoon…nimim. vaikka kuinka nukkuisi ei ne poistu 😂

    • Miia Ezen

      Heippa Tiina! Hmm.. nyt heitit vaikean. 😊 Pidän silmät auki, jos tällainen osuu kohdalle.

  • Niina/Oh so many reasons

    Oih miten mä olen missannut tuon kauneusveden!! Ääk, pitää mennä ostamaan 🙂

    Mulla on testissä noi Lieracin putsarit ja ne vaikuttaa ihanilta. <3

    • Miia Ezen

      Joo ihan superi tuo kauneusvesi. Yllätyin täysin! ❤

  • Jenni

    Moi Miia! 😊
    Tänä iltana mieleeni juolahti ajatus, kuinka pelastaa meikki, jos melkein valmis meikki sattuukin sottaantumaan?
    Ripsiväri sottaa luomimeikin? Tai jos tumma, kaiken kestävä huulipuna meneenkin yli, ja olisi pakko korjata? (Ilman punaista rengasta huulien ympärillä 😂)
    Tai vedenkestävä eyeliner lipsahtaa liian paksuksi? Tai kulmakynällä piirtely osuukin liian alas/ylös/pitkäksi? Tai puuteri jättää kasvojen ihon hilseileväksi, kosteutuksesta huolimatta?

    Aina kun aikaa ei ole koko meikin aloittamiseen alusta, niin miten meikkiä olisi viisainta “korjata”, sottaamatta lisää?
    Vai kannattaako sittenkin vain aloittaa alusta?
    Olisiko mahdollista jakaa vinkkejä “hätätapausten” varalle? 😂

    • Miia Ezen

      Heippa Jenni! 🙂 AIvan loistavia ideoita! Laitan nämä listalle ja mietintämyssyyn. <3

  • Anonymous

    Hei!
    Sopiiko tuo silmänympärysvoide herkkäihoiselle?

    • Miia Ezen

      Heippa! Itselläni on taipuvaisuutta atooppiseen ihoon ja myös melko herkkä iho. En ole mikään huippuasiantuntija eri ainesosien kanssa, mutta oman kokemuksen perusteella voisin sanoa, että kyllä. 🙂

  • Eva

    Kiitos vinkeistä, taas.
    Olen unohtanut kiitellä parhaasta vinkistä ikinä: se Biozellin rakennesuihke (texturizing spray). En ehkä enää pystyisi elämään ilman sitä! Olin aiemmin käyttänyt saman merkin suolasuihketta, joka sekin on paras suolasuihkeista, mutta tämä peittosi senkin sata nolla. Ja vinkki tuli siis sinulta joskus taannoin.

    • Miia Ezen

      Heippa Eva! Joo se on ihan huippu! Kävin itseasiassa just äsken ruokakaupassa ja ostin sitä lisää. 😊 Se on mainio kampausten teossa.

  • Tiinuli

    Moi!Tämä ei ehkä juuri tähän postaukseeen kuulu, mutta onkohan sulla kokemusta lumenen blur foundation neikkivoiteesta tai ylipäätään uudistuneesta lumenesta? Olisko sulla suositella jotain hyvää huulipunaa(nestemäisetkin käy) ja auttaako huultenrajauskynä kun huulet ovat kovin kapeat?

    • Miia Ezen

      Heippa Tiinuli! 😊 Mulla on todella vähän kokemusta Lumenen tuotteista ja tuota kyseistä en oo kokeillu. Kaapissa on vaan 2 Lumenen tuotetta. 😂 Mä voisin tehdä postauksen noista mun lemppari huulipunista, koska näitä kysellään niin paljon. Ja ehdottomasti auttaa huultenrajauskynä, jos haluaa paksummat huulet. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram