Netissä mainostetut kulmatuotteet testissä

06.08.2017

Kuka on törmännyt Facebookissa tai Instagramissa mitä kummallisempiin kulmatuotemainoksiin? Päätin ottaa kolme niistä testiin Wishin kautta. Eli saattavat olla hieman eri, mutta sama idea kuitenkin. “Same same but different”, kuten ystävämme Thaimaassa sanovat.

1. Kulmakarvasabluuna

“Maalasin” kulmat puuterimaisella kulmavärillä sabluunan läpi. Okei, tällä saa ainakin melko symmetriset kulmat, mutta onhan nuo nyt aivan jäätävän malliset. Ideana kyllä ihan hyvä, koska olihan kulmat aika nopeasti tehty. Jos tuotekehitys vietäisiin sille tasolle, että jokainen saisi juuri itselleen tehdyn sabluunan, niin tämä voisi ehkä toimia arkisena apuvälineenä.

2. Kulmakarvaleimasin

Paketin mukana piti tulla erimuotoisia kulmia, mutta ei tullut. Nämä ovat tällaiset viivamaiset ja paksut, joita saattaa ehkä aasialaisilla nähdä. Väri on melko punertava vaikka tilasin kylmän sävyn. Hauska idea, mutta leimasin on myös hyvin hankala laittaa oikeaan paikkaan. Eli helposti menee kulmakarvat eri korkeuksille. Näin kameran välityksellä ei mikään ihan hirveä, mutta livenä aivan kamalat.

3. Kulmakarvaneste

Tätä pelkäsin kokeilla eniten, koska luin netin mainosten kommenteista, että joillain oli irronnut omia kulmakarvoja tällä tuotteella. Tämä mömmö on vedenkestävää ja jämähtää iholle kyllä todella hyvin. Onneksi tulos on ihan hyvä, joten voisihan sitä näissä kulmissa viettää pidemmänkin aikaa. Jopa paketin mukana tuleva sivellin on ihan passeli. Lopulta kuitenkin kulmaneste lähti irti muiden kulmavärien tapaan ja vettä se ei siis kestänyt.

Yhteenveto

Kulmakarvojen meikkaamisessa kuten hyvin monessa muussakin meikkiasiassa ei oikeastaan ole mitään oikotietä onneen. Harjoitus tekee mestarin ja kauniin meikin. 

Lisäksi Kiinassa tuotteet testataan eläimillä, joten toivottavasti tämän postauksen myötä ihmiset eivät ostaisi sieltä kosmetiikkaa. Jos eurooppalaisia tuotteita myydään Kiinassa, niin nekin testataan eläimillä ennen kuin ne pääsevät Kiinan markkinoille. Siksi pidän erityisesti tuotteista, jotka eivät suostu myymään Kiinan markkinoilla.

  • Katri

    Onko missään listaa brändeistä, jotka ei myy Kiinassa tuotteitaan?

  • Terhi

    En ole ikinä oppinut laittamaan ripsitupsuja, ja olen jo melkein sortunut face feedini mainoksiin magneettiripsistä. Eli jos haluat jatkaa testailusarjaa… ?

    • Miia Ezen

      Heippa Terhi! Juuri oli joku lukijani niitä tilaillut. ? Käyppä kurkkaa Youtubettaja Tatin video näistä ripsistä. Näyttää vielä hankalemmilta kuin perinteiset ripset. ? https://youtu.be/8Jc1t9QDQa4

  • taru

    kiitos, tämä oli hauska!

  • Inga

    Ihanaa että tuot esille eläinkokeet blogissasi ? itse siirryin cruelty free kosmetiikkaan ja ei kyllä ole ollut vaikeaa vaan päinvastoin olen löytänyt ihania tuotteita! Tarte, urban decay, too faced, becca jne.. ei enää lorealia , dioria, ardenia, cliniqueta, clarinsia etc…

    • Miia Ezen

      Niinpä! Sulla on tossa jo todella hyvää listaa. Harmi, että Suomessa ei vielä myydä noita monia hyviä merkkejä. Ehkä ne vielä tulee tänne. ?

  • Eeva

    Moi!
    Toi kulmasabluuna on kyllä hauska,voisin kokeilla ihan vaan et toimiiko mulla.
    Joudun muutenkin aina silmiä meikatessa tarkistamaan silmälasit päähän ja sitte korjaileen jos tarvii.
    Kaikenlaisia keksintöjä nykyään tulee markkinoille.

    • Miia Ezen

      Joo ihan ok vois olla, jos vähän paremman mallinen. Mutta onhan noita sabluunoita varmasti muitakin. ?

  • marika

    Lisäksi tuli mieleeni, tunnetko täältä Tampereelta jotain hyvää meikkaajaa, jolta voisi joskus ottaa juhlameikin? Tuntuu, että itse kangistuu aina samaan meikkiin eikä löydä mitään uutta meikkityyliä.

    • Miia Ezen

      Joo tunnen! Elinak.fi Ehdottomasti! ❤

  • Iina / MouMou

    Ihan mahtava testi! 😀

    • Miia Ezen

      Hih kiitos! Pitäs varmaan tilata niitä magneettiripsiäkin testiin. ?

  • Sari

    Tää sun blogi on ihan huippukiinnostava ihan tämmösen tavan kotimammankin lukea, vaikka meikata ehdin vaan ehkä kerran viikossa ja hyvin vauhdilla. ? Mutta kiva oppia, kuinka sit saa edes sen kerran viikossa tehtyä vähän paremmin! Eli, kiitos sulle blogista! Mäkin aion muuten nyt kieltäytyä ainakin suurimmaksi osaksi noista animalcruelty meikeistä! Ihan uskomatonta, että ei tämmösestä oo enemmän juttua missään, että esim Lumenekaan ei ollu tolla listalla!

    • Miia Ezen

      Heippa Sari! No wautsi kiitos – onpa ihana kuulla! Joo tosta Lumenesta mä en oikeesti oo ihan varma. Sitä pitäis kysyä viisaammilta. Ja moni merkkihän tuolta puuttuu yksinkertaisesti, kun listalla ei ole näitä pienempiä merkkejä. Ei taida Isadorakaan löytyä vaikka he eivät testaa eläimillä.

  • Maiju

    Moikka! Olen kovasti yrittänyt etsiä hyviä irtoripsiä ja nuo sinulla tämän postauksen kuvissa olevat ripset näyttävät siltä mitä itse haen. Saako kysyä, mitkä ripset sinulla tuossa on ja mistä niitä saa hankittua? 🙂 Kiitos!

    • Miia Ezen

      Heippa Maiju! ? Tuolta videon alta löytyy lista kaikista tuotteista mitä käytin ja ne irtoripsetkin löytyy siitä. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram