Mikroneuloilla kasvot kuntoon?

24.08.2017

Kaupallinen yhteistyö: Swiss Clinic

Olin aivan into piukeena, kun sain kuulla tästä yhteistyöstä Swiss Clinicin kanssa. Olen nähnyt tämän kyseisen rollerin niin monessa some-mainoksessa, sekä onhan se voittanut monia palkintojakin. Muutama viikko sitten sain tämän piikkisen kaverin testiin ja kerronpa teille ensivaikutelmista ja ihoni kunnosta vain viikon käytön jälkeen.

Kauneudenhoitoa kotona

On noloa myöntää näin kauneusbloggaajana (olen sen jo joskus kertonutkin), etten ole koskaan käynyt kosmetologilla vaikka ehkä kannattaisi. Kauneushoitolat muistuttavat minua lääkärin vastaanotosta ja siksi hoidan ihoni mielummin kotona. Tässä on loistotuote sellaiselle, joka ei halua käydä kalliissa kauneushoidoissa, vaan haluaa tehdä sen kotona vähän edullisemmin.

Olen käyttänyt tätä nyt kuusi iltaa putkeen ja nyt pidän ohjeen mukaan kuusi päivää taukoa ennen kuin aloitan uudelleen. Joka ilta pyörittelin ensin Skin Rolleria puhtaalla iholla ja sen jälkeen lisäsin Rejuvenating Seerumin. Ihan superhelppoa.

Oma kokemus

Ensimmäinen kokeilukerta ei ollut miellyttävä, koska mikroneulat oikeasti sattuivat iholla vaikken painanut sitä niin lujaa. Seuraava ilta olikin jo ihan eri juttu ja jopa salaa toivoin, että olisin saanut testiin 0,2 mm neulojen sijasta 0,5 mm Skin Rollerin. Seerumi imeytyi ihoon aivan heti ja ihosta tuli pehmoinen. Kasvot olivat ensin hieman punaiset, mutta niin ohjeiden mukaan pitikin käydä. Näitä kahta tuotetta pitää käyttää ensin 5-7 päivää putkeen ja sen jälkeen saman mittainen tauko.

Olen nyt toista päivää tauolla ja tässä tulokset: röpelöinen tekstuuri on osittain hävinnyt otsalta, ihoni tuntuu pehmoisemmalta koko päivän ja leuan mustapäät tunkivat ulos (puristin ne) ja puhdistivat ihon. En malta odottaa tauon loppumista ja käytön jatkamista.

Kenelle se sopii?

Tämä tuotesetti lupaa paljon. Se lisää ihon kollageenituotantoa, joten se on loistava kotihoito juonteiden ja ryppyjen minimoimiseen. Itselläni ryppyjä on kertynyt otsalle ja silmien alle, joten katsotaan ajan kanssa miten otsaryppyni alkavat voida.

Itse sainkin jo parannusta ihon tekstuuriin ja sitä toivon lisää. Tämä siis sopii ihon tasoittamiseen ja siihen liittyy tietenkin laajentuneiden ihohuokosten pienentäminen sekä ihon kuulaus ja kimmoisuus. Ihon uudistaminen on se avainasia ja siksi tämä on loistava jopa aknearpien hoitoon.

Mistä näitä saa?

Skin Renewal paketin voit ostaa osoitteesta www.swissclinic.com hintaan 99€. Eli edullinen hinta kauneushoitoloihin verrattuna. Omassa paketissani oli mukana näiden kahden tuotteen lisäksi antibakteerinen suihke, joka maksaa 12€.

Swiss Clinic antoi myös blogini lukijoille alennuskoodin MIIA15, jolla saatte 15% alennuksen Skin Renewal -ihonhoitopaketista.

Tiedän, että moni on kuullut näistä tuotteista, mutta onko muilla kokemuksia?

  • Maria

    Hei Miia! Osaatko sanoa ammattilaisena mielipiteesi kotona tehtävistä happokuorinnoista? Siis miedoista Madaran kuorinnoista.. Olen jostain lukenut ihon pystyvän uusiutumaan vain tietyn monta kertaa ja jotenkin huolestuin! Hapot sopivat iholleni superhyvin enkä mielelläni lopettaisi käyttöä, viikoittainen happokäsittely kuitenkin nyt mietityttää todella. Kiitos!!! / Maria

    • Miia Ezen

      Heippa Maria! ? Voi ei.. nyt pitäisi kysyä kosmetologilta. Vai mistä Madaran kuorinnasta puhut? Mä ainakin rakastan niitä. ❤

  • Iina

    Hei,

    Semmoista olen pohtinut näitä kauneusblogeja lukiessa, että teitä bloggaajia lähestyvät monet tahot ja tarjoavat tuotteitaan testiin, eli mainostettavaksi.

    Se ei itsessään ole pohditani kohde, sillä näinhän nämä blogit toimivat.

    Vaan. Minua pohdituttaa se miten voidaan erottaa kenenkin tuotteesta saatava hyöty?

    Esimerkiksi nyt vaikka tämä mikroneulaaja ja seerumi. Mistä bloggaaja voi tietää tuleeko tulokset nimenomaan tuotteesta vai kaikkien testissä olevien tuotteiden kombosta?

    Voisiko tulokseen vaikuttaa esim sinun saamaasi viimeaikaiset kollageenijauheet, etananlimavoiteet ja muut testituotteet?

    Tämä siis näin lukian ja ihan maallikon pohdintaa. Olisi mukava kuulla sinun, bloggaajan ja testaajan näkökulmaasi.

    • Miia Ezen

      Heippa Iina! Hyviä mietteitä. ? Itseasiassa testaan aina yhtä tuotetta kerralla. Uutuuksia tulee niin paljon kokoajan etten kerkeäisi kaikkia edes testaamaan. Kaikkia en edes näytä instastoorissa ja moni tuote ei päädy mihinkään kanavaani. Esimerkiksi nuo kollageenijauheet aloitan vasta tämän tuotekokeilun jälkeen ja suun kautta otettavathan eivät ihan heti vaikutakkaan.

      Ja mitä tulee yhteistyöehdotuksiin.. Kaikkiin en lähde mukaan ja olenkin päättänyt olla entistä tiukempi mihin lähden mukaan. Haluan seistä sanojeni takana ja antaa rehellisen mielipiteen. Onneksi tähän mennessä on ollut vain hyviä yhteistyöjuttuja. Sinänsä näin yrittäjänä olisihan se taloudellisesti kannattavaa lähteä kaikkeen mukaan, mutta omatunto ei antaisi tehdä niin.

      Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi ja on oikeesti todella hyvä, että mietit tällaisia asioita. ?

  • Mimmu

    Voisikohan tota rullaa käyttää jonkun luonnon kosmetiikan seerumin kanssa?

    • Miia Ezen

      Heippa Mimmu! Hmm.. tuohon en oikein osaa sanoa. Kaiken järjen mukaan kyllä. Nämä kaksi on kuitenkin suunniteltu yhteen, joten uskoisin, että parhaan tuloksen saa kuitenkin näitä kahta käyttämällä. Ainakin omien kokemusten perusteella. ?

  • Ama

    Olen pitkään jo himoinnut tämän tuotteen perään ja nyt kun sinä kerroit kokemuksistasi rohkaistuin vihdoin hankkimaan myös oman setin! 🙂 Tällä kun on jonkin verran hintaa ja opiskelijana kun vielä olen niin kaikkia hankintoja tulee miettiä aina todella tarkkaan. Nyt en malta odottaa, että saan omani postista.

    • Miia Ezen

      Heippa Ama! 🙂 Voi mä niin toivon, että tykkäät. No ainakin se on opiskelijana edullisempi kuin kalliit kasvohoidot. Tuuhan sitten kertomaan mitä tykkäsit. On kiva kuulla aina muidenkin kokemuksia.

  • Lauranen

    Mikroneulaus kyllä kiinnostaa, mutta itsekin mietin, että mitä muuta seerumia voisi rullan kanssa käyttää. The Ordinaryn tuotteet kiinnostavat, oletko itse kokeillut? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Lauranen! Joo oon kokeillut Ordinarya. Primereista en tykänny ainakaan omalle iholle, mutta yksi niiden voide on tosi hyvä Retinoid-voide taisi olla. 🙂

  • Anonymous

    Kauneudenhoitoalan yrittäjänä sahaat kommentteillasi kalliista kauneushoitolapalveluista osin myös oksaa myös altasi. Ylipäätään hinnoittelusta puhuessa pitää ymmärtää kulurakenne (katelaskenta) ja mm. se, että jokaisen palvelun hinnan päällä on alv 24 % (esim. hierojilla 0 %). Et itsekään varmaan tarjoa työtäsi ilmaiseksi? Ja kun puhutaan asiallisista kauneushoitolapalveluista (ei mikään itse oppinut lyhyen kurssin käynyt), työn tekee nimenomaan ihonhoidon ammattilainen. Ja mitä noihin kotihoitoihin tulee; en tyrmää niitä täysin, mutta esim. mikroneulaukseen ja sen toimintamekanismeihin ihossa liittyy paljon teoriatietoa, myös hygieniapuoleen, vasta-aiheisiin, riskeihin, komplikaatioihin. Lisäksi rullilla tehdessä on monta ongelmaa (neulojen kohdistuskulma, neulojen tylsyys, desinfiointi jne.). Kotona omin päin tehtäessä laitteilla hoitoja innostutaan myös tekemään liian usein, liian voimakkaasti, riittämättömällä ihon alkupuhdistuksella ja varsinkin ihotyypeille, joille hoito ei edes sovi. Kun Suomessa on muutenkin aika vaikeat ajat taloudellisesti, olisi kiva, että tuetaan palveluiden ostoa, ostetaan palvelut Suomesta jne.

    • Miia Ezen

      Heippa Nimetön! Voi ihana.. enhän todellakaan halua viedä rahaa muualle. Jos näin ajateltaisiin, niin en voisi suositella täällä blogissa oikeastaan mitään tuotteita. Blogityössäni koitan aina ajatella myös ihmisiä, joilla ei ole rahaa käydä kauneushoidoissa, meikissä saati ostaa kalliita meikkejä.

      Jos nyt tarkemmin ajatellaan, niin itsehän sahaan oksaa altani pahimmalla tavalla blogillani. Olen antanut tänne KAIKKI ohjeet ja vinkkini mitä tiedän meikkaamisesta. Jos moni opettelisi ne kaikki, niin silloin minulta loppuisi meikkihommat. Luotan kuitenkin siihen, että on aina ihmisiä, jotka haluavat tulla ammattilaisen tykö silloin kun sitä tarvitsevat. Alalla kuin alalla mikään ei voita oikean ammattilaisen kädenjälkeä. Kaikilla ei vain ole siihen varaa.

      Ja kyllä olen yrittäjänä tietoinen alveista ja miten palkkani muodostuu. Eihän sitä muuten saisi murua rinnan alle. ?

      Mikroneulauksesta en sen enämpää tiedä kuin muut kotonaan rullailevat. Yhden asian tiedän, että joku siinä on todella hyvin kohdillaan, koska nämä tuotteet toimii ainakin omalla kohdallani. ?

      P.S. En ole muuten kauneudenhoitoalan yrittäjä, vaikka se rekistereitä stalkkaamalla sillä nimellä löytyykin. Se oli vain ainoa toimiala suht lähellä omaa alaani. Olen maskeeraaja ja freelance kirjoittaja – yrittäjä siis kuitenkin. ? Ja blogiani lukemalla tuet muuten suomalaista työtä. Ilman näitä ihania yhteistyökumppaneita en voisi työtäni tehdä.

      • Markit

        Heps; Hyvin sanottu! Enkä rohkene tuollaisia rullia hankkia, koska iiiinhoaan kaikkiakaikkia piikkejä 15 leikkauksen jälkeen ?. Mutta se on juuri näin, että kaikilla ei vain ole varaa käydä kosmetologeilla ja siksi neuvosi ovat niin hirmu tärkeitä ja arvokkaita. Ja ei kait tuollaisia rullia myytäisi, jos ne vaarallisia olisi! Ja kyllä, olet luottamukseni hankinut ja ansainnut. Jatka vaan samaan malliin ❤

  • Carita

    Heippa Mia!
    Ihan valtavan iso kiitos sinulle, että jaat meille näitä kullanarvoisia neuvoja ja vinkkejä! Olen kolmen teinin yksinhuoltaja ja välillä on taloudellisesti aika…noh, haasteellista. Siitä huolimatta haluan huolehtia ulkonäöstäni ja hyvinvoinnistani. Kosmetologilla käynti on harvinaista herkkua ja ihanaa hemmottelua, joten sen lisäksi jotain on kotonakin tehtävä. Niinpä moni Miian vinkki on meillä käytössä. Mm. suomalainen Flow kosmetiikka on saanut Miian ansiosta meistä yhden asiakkaan lisää 🙂
    Ja mitä tuohon aiempaan kommenttiin tulee, niin sillä perusteellahan pitäisi kieltää myös kaikki kokkiohjelmat, ettei ravintoloilta lopu asiakkaat 😉
    Ihanaa syksyä kaikille!
    Halauksin,
    Carita

    • Miia Ezen

      Heippa Carita! Oi.. onpa kiva kuulla, että säkin oot tykästynyt Flow-kosmetiikkaan. Se piparminttukuorinta on taivaallinen ja muuten loistava lahjaideakin.

      Ja muuten totta.. enpä aatellu, että kohtahan Suomi myös kokkaa liian hyvin. 😉

  • Eeva

    Moi Miia!
    Apua mitä kommentteja sä välillä saat.Mä ainakin oon paljo ottanu oppia sun neuvoista vaikka oon meikannut jo kymmeniä vuosia.Poimin sun blogista itelle sopivia vinkkejä.Hankin meikit tokmannilta koska on tossa kävelymatkan päässä.
    Mulla on käytössä joskus kauan sitten oriflamelta tilaama nyppyhanska jolla kuorin ihoa muutaman kerran kk:ssa.
    Sä tuot meille lukijoille hyvää oppia meikkaamisessa,luulen et lukijoita on umpäri suomen.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Voi kiitos! Ihana kuulla, että näistä mun vinkeistä on ollu hyötyä. Ja hei Tokmannilta löytyy kyllä hyviä juttuja. Käyn siellä välillä itsekin. Essencen uudet nestemäiset huulipunat on tosi hyviä!

  • Åsa-Maria

    Heh, hiukan epäilen josko nämä bloggaajien postauksien vinkit heilauttaa Suomen BKTä suuntaan tai toiseen…. ?

    • Miia Ezen

      Heippa! hih.. no niinpä kyllä minäkin epäilen. Toisaalta pienistä puroistahan se kasvaa..

  • Anne

    Kääk miten tympeä kommentti tuo oman oksan sahaaminen…ja mitä näsäviisastelua ☹️ Tuolla periaatteella suurin osa blogeista pitäisi kieltää, ei saisi antaa vinkkejä/ohjeita esim.sisustukseen,ruoanlaittoon jne jne. Nimettömänä on niin helppo huudella. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ? Ihana blogi ja ihana Sinä!

    • Miia Ezen

      Ihana Anne! <3 Kiitos, kun jätit kommentin!

  • Mehis

    Äh,ehkä pakko tilata nyt kun sinäkin tätä suosittelit.Kiitos ihananblogista ja parhaista vinkeistä ✌️jatka samaan malliin ?✌️???

    • Miia Ezen

      Oih! <3 Kiitos ihana Mehis! Vitsit ku te aina tsemppaatte mua! 🙂

  • Henna

    Kiitos, tämä(kin) oli mielenkiintoinen postaus, vaikka itse en voi tuotetta käyttää terveyssyistä. Minulla on ongelmaiho ja juurikin nyt isotretinoin-kuuri aluillaan. Siitä huolimatta olen saanut blogistasi lukuisia hyviä tuoteideoita ja käyttökokemuksia. Itse voin suositella halpaa Essencen 2in1 eyeshadow & primeria, toimii hinnastaan huolimatta mainiosti rasvaisen ihon omaavan luomilla.

    Olen lähdössä matkalle ja mietin, että pitääkö myös meikit eli esim huulirasvat, ripsarit, voidetuubit yms paksummat kamat lentokentällä pussittaa turvatarkastukseen…? Olen niin aina tehnyt, mutta en tiedä luetaanko ne nesteisiin. Kun siis matkustan vain käsimatkatavaroiden kera.

    • Miia Ezen

      Heippa Henna! Oi ihana kuulla! 🙂 Ja hei.. mäkin oon hehkuttanut tuota Essencen primeria täällä blogin puolella. Ihan huipputuote vaikka juuri Nikkietutorials sitä haukkuikin. Mystisiä on tosin nää jutut.. joku toimii toiselle ja toisella ei.

      Finavian sivuilla lukee, että kaikki veitsellä levitettävät luetaan nesteiksi. Periaatteessa voihan huulipunaakin levittää veitsellä, mutta ei se ole mulla koskaan pussukassa erikseen ollut. Kaikki valuvat nesteet oon laittanu pussiin esim. juuri tuo voidetuubi ja ehkä ripsarikin. 🙂

  • Lukija

    Nyt menit mielestäni osaamisalueesi ohi ja vaikuttaa että otat/pyydät tuotteita rahan vuoksi. Jännästi jokainen mainostamasi tuote on toiminut. Alkuun tämä blogisi vaikutti aidolta mutta nyt menee jo liikaa mainostamisen puolelle. Jokaiseen kirjoitukseesi on lisätty piilomainontaa jostakin tuotteesta.

    • Miia Ezen

      Heippa lukija! 🙂 Noh noh.. mites yhtäkkiä nämä kommentit menee tähän suuntaan. Piilomainontaa blogissani ei ole vaan kaikissa linkeissä on selkeä maininta, että ne sisältävät affiliate linkin. Olen avoimesti kertonut miten blogilla tienaa rahaa. Ja tienattavahan se työllään on. Jos tykkään jostain tuotteesta, niin linkkaan sen affiliate-linkin kera (näin kaikki ammattibloggaajat tekevät). Jos siis haluat ostaa tuotteen, saan pienen komission siitä hyvästä, että kerroin tuotteesta. Toki voit hakea vinkkini blogista ja googlettaa ne erikseen ja hankkia tuotteet niin. Näin ei minulle jää siitä mitään ja sekin on täysin ok. Voit lukea enemmän blogilla tienaamisesta täällä (ehkä haluat itsekin perustaa blogin): https://www.elle.fi/miiaezen/2016/11/02/miten-blogista-saa-rahaa/

      Mitä tulee eri tuotteisiin, niin tietäisitpä vaan kuinka paljon saan erilaisia tuotteita testiin. Suurimmasta osasta niistä en pidä tai ne eivät ole sen erikoisempia ja siksi ne eivät blogiini päädy. Osaaamisalueeni ei todellakaan ole ihonhoito, mutta erilaisia tuotteita kokeillessani voisin sanoa, että aika hyvin tiedän mikä toimii ja mikä ei. Tämä kyseinen juttu toimii. Ja onhan se kiva, että voin suositella sellaista tuotetta, josta pidän. Siinä tuskin on mitään väärää, vaikken kosmetologi olekaan. Lisäksi.. en kirjoita tänne tuotteista, joista en pidä.

      Mutta suosittelen lopettamaan blogini lukemisen, jos et enää pidä sitä aitona. Haluan pitää blogini kivana ja iloisena paikkana. Onneksi täällä on todella suuri määrä ihania lukijoita.

      Kaikesta huolimatta toivotan sulle iloisempaa syksyn alkua ja varmasti hymyillään, kun joskus tavataan. 🙂

  • Eeva

    Moi Miia,

    sun blogi on aivan ihana, kiitos. Jätä noi kateellisten kommentit omaan arvoonsa. Kaikki mediat (lehdet, tv- ja -radio-ohjelmat) on täynnä erilaisia yhteistyökuvioita kuten blogitkin. Bloggaajiin on vaan helpompi kohdistaa omaa turhautumistaan kuin lehtiin tai tv-kanaviin, koska ne henkilöityvät selkeämmin kuin isot mediat. Anna noiden tyhmien kommenttien mennä toisesta korvasta saman tien ulos – oot huippu bloggaaja ja monille sun julkaisut on valopilkkuja arjen keskellä. Jatka samaa rataa ja aina ihanaa kuulla myös sun ja Rosemanin elämästä ?

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Ja olipa muuten hyvin sanottu. Enpä oo asiaa muuten noin ajatellutkaan – tottahan tuo! Ääk.. ootte niin ihania! <3 Joo, Rosemanistakin kuulette aina välillä. 😉

  • Lukija

    Moikka!

    Olenkin pitkään ollut jo kiinnostunut kyseisestä tuotteesta ja ihanaa, että kirjoitit vihdoin siitä tänne! Vaikka tuote kokonaisuudessaan on halvempi kuin kosmetologilla käynti, pelkälle kokeilulle tulee silti hintaa melko paljon…? Siksi mietinkin, että osaisitko nimetä tuotetta, joka ajaisi saman asian kuin Rejuvenating Serum, mutta olisi hieman edullisempi?

    Kiitos jo etukäteen ja mukavaa syksyä! ☺️

    • Miia Ezen

      Heippa Lukija! 🙂 Joo olet kyllä oikeassa. Mä en kyllä osaa sanoa, että mikä seerumi voisi toimia juuri tuon mikroneulauksen kanssa. 🙁 Muita vinkkejä on kyllä tulossa blogiin jatkossa, joten jää odottelemaan niitä. Esim. Koreakosmetiikka on laadukasta, mutta edullista. 🙂

  • Riikka

    Hei Miia! Kiitos kokemuksistasi. Testaan tuotteita itsekin ja kokemukset ovat tärkeitä. Mihin perustuu tuo väittämä, että rulla lisää kollageenin tuotantoa? Kollaageenin tuotanto loppuu 40 vuotiaana, joten mistä se lisääntyy, jos elimistö ei tuota kollageenia? Tarkoitus ei ole viisastella, vaan kiinnostaa tietää, miten tämä on mahdollista. Kysymys kohdistuu enemmänkin tuotteen markkinointiosastolle, jos tuotetta myydään tällaisella lupauksella ja superhienoa, jos asia on näin. Mukavaa syksyä!

    • Miia Ezen

      Heippa Riikka! Oi.. loppuuko tosiaan? Oot muuten oikeassa.. piti heti googletella.

  • Marika

    Moi,
    mulla on kanssa alkanut juuri toinen “rullausviikko” ja mun kokemukset on hyvin samanlaisia kun sunkin. Tuntuu että jotkut juonteet ovat madaltuneet jo! Ja iho puhdistui ekalla rullausviikolla aika tehokkaasti. Mä olen käyttänyt tämän kanssa Olivia Kleinin seerumia ja se toimii kyllä hyvin :).

  • joanna

    Moikka!
    Voi kuinka kiva kuulla sunkin mielipiteesi tästä tuotteesta. Monesta blogista olen tästä jo lukenut, mutta jotenkin en ole niiden mielipiteeseen niinkään luottanut, olen jäänyt oottamaan sulta kommenttia:D

    • Miia Ezen

      Oi onpa kiva kuulla, että luotat mun mielipiteeseen. Et arvaakkaan kuinka suuri asia se on. <3

  • Anonymous

    Moi!
    Kiitos kivasta ja hyödyllisestä blogista!!
    Oma piikkirullani on postissa ja kovasti odottelen saapumista. Roacuttanilla hoidettu acne ja mielenkiinnolla odotan auttaako rullaus arpiin.

    • Miia Ezen

      Heippa! Voi vitsit toivon, että sullekin toimii. 🙂 Aika rankkaa lääkettä oot joutunu käyttämään. 🙁

  • mrs firehill

    No mites on käyttäjät. Onko rullaus toiminut? Itse odotan vielä useita kommentteja ennekuin tilaan tuotetta. Sen verran kallis se on vaikka saiskin alen. Ja toisaalta toi kollageenilupaus kuulostaa niin mainoshöpinältä että harmillista vaan tuli epäilys tuottta kohtaan. Itse käy kosmetologilla 4 kertaa vuodessa ihonpuhdistuksessa. Mutta auttaisiko tämä välillä isoihin ihohuokosiin tai mustapäihin yli 40v iholle? Kiitos Miia ihanasta ja selkeästä blogista. On ilo lukea sun helppolukuisia tekstejä ja katsoa kivoja videoita!!

    • Miia Ezen

      Joo hei laittakaa tähän kokemuksia. Mäkin haluun kuulla. ? Ja onpa kiva kuulla, että tykkäät käydä lukemassa mun löpinöitä. ?

  • Hansu

    Hei!
    Kyseinen tuotepaketti on kiinnostanut itseänikin jo pidemän aikaa, mutta toistaiseksi en vielä ole vakuuttunut käyttökokemuksista tarpeeksi, että olisin kokeiluun sijoittanut. Näitä kommentteja lukiessa heräsi kuitenkin ajatus, olisiko mahdollista tehdä yhteistyöpostaus lukijoiden kanssa tämän kotihoidon tuloksista? Moni näkyy kuitenkin tuotepaketin tilanneen, joten olisi huikeaa lukea (lue: katsoa ennen-jälkeen kuvia) hoidon vaikutuksista 🙂 Vaikutuksia varmaan kuitenkin erilaisiin “ongelmiin” toivotaan (arvet, laajat ihohuokoset, epätasaisuus…), joten kuvien ei tarvitsisi olla kuin vaikka hyvin pieneltä kasvojen alueelta, eli henkilöt voisivat halutessaan pysyä tunnistamattomina.
    Kiitos hyväntuulisista kirjoituksistasi, näitä on ilo lukea kahvikupposen äärellä 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Hansu! Hyvä ide aSwiss Clinicille, eetä pyytäisivät ihan vain lukijoiden mielipiteitä. 🙂 Toivottavasti näkevät ehdotuksen. Onpa kiva kuulla, että olen piristämässä kahvihetkiä. 🙂

  • Sani

    Tilasin juuri saman tuotteen, tosin niillä 0.5 piikeillä. Pelottaa hieman, sillä ihoni on todella herkkä mekaaniselle rasitukselle. Nuorempana minulla oli finnejä ja ihoni on yhä edelleen rasvoittuva. Finnejä ei onneksi enää ole. Suurentuneita ihohuokosia ja mustapäitä kyllä löytyy, etenkin t-alueelta. Nyt 41 -vuotiaana on alkanut huolettaa ihon veltostuminen ja alkavat poskiheltat! Kääk! Siksi tilasin rullan, että jos tuota helttojen kasvua saisi edes vähän hillittyä. Eli kiitos tämän kasvorullan – löysin blogisi, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Täytyypä tutkailla tarkemmin juttuja 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram