Kylmä blondi tai haalean pinkit hiukset

20.08.2017

Nyt on kyllä sellaisia hiustenhoitotuotteita, että oksat pois. Luulin Fudgen hopeashampoon olevan se paras, mutta väärin luulin. Hyvä sekin on, mutta tämä löytö vie hopeiset hiukset seuraavalle tasolle. Näistä purkeista löytyy lähes jokaiselle blondille jotakin – niille rohkeammille ja myös vähän ujommille.

Kylmä blondi

Ja sitten suoraan asiaan. Fanolan No Yellow hopeashampoo* on überpigmenttinen. Sen kanssa kumihanskat on must. Mitä muutakaan voin sanoa, että lämpö taittuu lähestulkoon kokonaan pois jopa tästä itsepäisesti keltaiseen taittavasta tukasta. En ihmettele, että tämän shampoon nimi on jo bloggaajan jos toisenkin huulilla.

Festaritukka

Tämä suihke on teille, jotka haluavat räväyttää upealla pinkillä tukalla, mutta haluavat sen kestävän vain seuraavaan pesuun asti. Kyseessä on Biozellin color mask sävyspray, jota käytin tässä postauksessa. Suihke tosin tekee hiuksista todella matat ja jopa purkkamaisen kuivat, joten suosittelen tekemään kampauksen ensin ennen suihkeen lisäämistä. Pesun jälkeen hiusten normaali kunto palautuu.

Biozellin tuotteita saa esimerkiksi Tokmannilta tai isommista K-kaupoista.

Pysyvämpi pinkki

Biozellin hoitavaa sävytettä värissä rasberry ei kannata läntätä sellaisenaan hiuksiin ellei halua todella punaisia hiuksia. Sekoitin vain pikkurillin pään kokoisen nokareen tavallisen hoitoaineen sekaan. Sekoitin ne kämmenelläni hanskat kädessä. Levitin sitä vain latvoihin tehden samalla hieman raitoja ylemmäs hiuksiin. Lisäksi tein tämän kuiviin hiuksiin, niin näin helpommin mihin väriä tarttuu. Jos käy niin, että väristä tulee liian punainen, niin voit pestä hiukset heti syväpuhdistavalla shampoolla pariin kertaan ja väri haalistuu huomattavasti.

Niin helppoa ja lopputulos aika upea vaikka itse sanonkin. Sävyte lähtee muutamassa pesussa pois. Mutta väriä on helppo lisäillä aina hoitoaineen yhteydessä, jos toivoo pysyvämpää tulosta. Mitä huokoisampi ja käsitellympi hius, niin sitä kauemmin väri pysyy. 

Hennon helmiäinen

Jos haluat vaaleisiin hiuksiisi vain pienen taiton helmiäiseen niin suosittelen KC Professionalin Color Maskia sävyssä pearl (saa Sokoksista). Aivan loistava Fanolan hopeashampoon kaveriksi.

*Sisältää mainoslinkin // Saatu blogin kautta

  • maikki

    Näkyyköhän tuo hoitava sävyte tai spray tummissa hiuksissa lainkaan?

    • Miia Ezen

      Riippuu kuinka tummat hiukset, mutta ikävä kyllä paremmin näkyy blondeissa. ?

  • Jenna

    Missä tuota Fanola shampoota myydään esim. Sokos/stockmann?

    • Miia Ezen

      Ei saa noista ikävä kyllä. ? Klikkaa tuota linkkiä niin pääset suomalaiseen verkkokauppaan, josta saa. ?

  • Annu

    Kiitos hyödyllisistä jutuistasi ja ihanista kuvista blogissasi! Mitä poskipunaa näissä kuvissa olet käyttänyt? Näyttää todella hyvältä. Pelkkä poskipuna vai onko lisänä highlightia?

  • Kati

    Heippa!
    Oli kiva löytää edes tällainen pieni juttu color maskista.
    Lopetin hiusten värjäämisen pari vuotta sitte ja nyt on hiuksissa pelkästään oma väri. En löydä tietoa, että voiko color maskia käyttää värjäämättömiin hiuksiin?
    Ymmärrän, jos et osaa vastata. Mutta tätä tietoa todella hankala löytää 😊
    Kati

    • Miia Johansson

      Joo ehdottomasti voi käyttää myös värjäämättömiin hiuksiin 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram