Maailman helpoin boho-letti

21.07.2017

Terkut sängyn pohjalta! Mahatauti yllätti ja olo on todella heikko. Onneksi tämä postaus oli valmiina, vaikka se piti julkaista vasta ensi viikolla. En tykännyt ideasta postata hiustutoriaalia edellisen rankemman postauksen jälkeen, mutta vaihtoehtoja ei vaan nyt ollut. Tiedän, että te ihanat ymmärrätte. <3

Nyt ei voi enää letti helpommaksi mennä ja sopii myös ohuille hiuksille, kuten näette. Juhlavammaksi ja paksummaksi tämän kampauksen saa vaikka lisäämällä muutaman klipsipidennyksen, jos niitä on tottunut käyttämään. Boho-letin ei ole sitten tarkoitus olla todella huoliteltu vaan se voi olla hieman sotkuinen.

1. Helppo aloitus

Erittele osio hiuksia korvien yläpuolelta eli melko matalalta.

2. Lyhyt ranskanletti

Jaa jakamasi yläosio kolmeen ja tee ranskaletti. Kun letti aloitetaan näin matalalta, niin silloin ranskanlettiä ei kerkeä montaa “vetoa” tekemään. Tämän vuoksi letti sopii loistavasti myös alottelijoille. Kiinnitä ranskanletti ohuella kuminauhalla, joita saa muistaakseni Glitteristä.

3. Revi auki

Kuten huomaatte, letti näyttää nyt hyvin tavalliselta. Varsinkin näin ohuissa hiuksissa melko lättänältä. Revi siis letti auki kuvan osoittamalla tavalla.

4. Kiristä ponnari

Ponnarin kiristys tekee letistä vielä muhkeamman.

5. Kaksi eri tapaa

Voit jättää letin näin tai piilottaa ponnariosan letin alle pinnillä.

P.S. Kurkkaa myös muut hiustutoriaalit: Helppo kampaus arkeen ja juhlaan / Paksu otsaletti ohuille hiuksille / Helppo sotkunuttura ohuille hiuksille

  • Niina

    Kiitos Mia kun huomioit linkkaamalla hiustutoriaalit <3

    Parane pian!

    • Miia Ezen

      Kiitos Niina! <3 Joo ja nykyään kategoriat osissa on hiukset ja monet muut asiat myös erikseen. 🙂 Kiitos teidän vinkkien!

  • Markit

    Heippa Miia; Edellinen postaus oli rankka, mutta mikä olisi sitten ollut sopiva aihe seuraavaksi? Se on vaan niin, että meikillä ja itsensä laittamisella on tosi piristävä vaikutus pitkäaikaissairaan elämään (kokemuksen syvä rintaääni). Silloin tuntee itsensä terveemmäksi. Joten jatka näitä, tsemppiä näistä saa ❤
    Ja olisipa tälläinen lettineuvo ollut silloin, kun minulla oli pitkä tukka (kaaaaauan sitten). On niin mahdottoman nätti ja tuntuu vielä helpohkolta väkertää. Ilokseni näitä katson, vaikken lyhyellä tukalla voi toteuttaa.
    Toivottavasti voit jo paremmin. ?

  • Eeva

    Moi Miia!
    Joko oot paranemassa vatsataudista?
    Toi kampaus on tosi ihana ja helppo toteuttaa jos on vähän pitempi tukka.
    Mulla on olkapäille ulottuva tukka ja kerroksittain leikattu joten letti ei onnistu.Lopetin värjäämisen vuosi sitten ettei harmaantuminen tule sitte yllärinä,muutama harmaa raita näkyy otsatukassa.
    Hei vaikka joskus tulee nekatiivista kommenttia,niin jatka vain kirjottamista aina kun kerkiit koska tuot iloa niin paljon meille monille.

  • Pauliina H

    Kerropa meikkisi salaisuus? Upea pohja ja myös huulet!

    • Miia Ezen

      No kiitos! 🙂 Milanin meikkivoidetta taitaa tässäkin olla ja huulissa jotain Isadoran kiiltävää sävyä. Jaan kyllä kaikki “salaisuudet” teidän kanssa. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram