Toukokuun suosikkikosmetiikka

04.06.2017

Toukokuu on ollut hyvä kuukausi! Yrittäjänä oleminen on alkanut sujua ja nautin omien aikataulujen sumplimisesta. Olen päässyt mukaan upeille keikoille, tehnyt vähän microbladingiä, kirjoittanut ahkerasti blogia ja meikkannut kauniita morsiammia. Siinäpä yritystoimintani monimuotoisuus. Ehkä yksi ikimuistoisin keikka oli upean Iltalehden ylioppilasjuttu, johon tein meikit ja hiukset. Ai niin! Ja valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi teatterialan linjalta.

Kosmetiikkapuolella olen löytänyt vanhasta tutusta uuden suosikin ja myös ihastunut itselleni uuteen tuotteeseen, joka on lojunut käyttämättömänä kaapin pohjalla.

Hehkutettu meikkivoide

Tämä Milani Cosmeticsin ihanuus* seisoi kaapissani kuukausikaupalla, koska omistin tästä aivan väärän värin. Eräs päivä itseruskettavien jälkeen annoin meikkivoiteelle mahdollisuuden ja reaktioni oli: “Dääääääm, mikä ihanuus!” Peittävä, mutta kuulas iho, jota hehkutinkin jo TÄSSÄ postauksessa.

Virheet piiloon

Aivan loistava paletti Isadoralta on heidän nude quartet -paletti*, jolla tuon valoa kasvoille ja peitän tummia silmänalusia sekä finnejä. Värejä on neljä ja valitsen aina sen mukaan minkä värinen ihoni on. Tämä ei ole siis vahvasti väriä korjaava, vaikka tuo oranssiin taittava onkin loistava tummille silmänalusille.

Voidemainen peitevoide on todella hyvä silmän alle, koska se ei kuivata niin paljon kuin nestemäinen. Olen kääntymässä täysin tämän puoleen ja hiljalleen jättämässä peitevoidesuosikkini Urban Decaylta, mikä on aivan ennenkuulumatonta!

Hohdetta niin, että muut sokaistuu

Yksi suurimmista meikki-idoleistani on Jaclyn Hill. Sain ystävältäni (vielä mieheltä!) Jaclynin paletin synttärilahjaksi. Paletin Jaclyn teki yhteistyössä Becca Cosmeticsin kanssa. Poskipunia olen käyttänyt asiakkaille, mutta hohdepuuterien käyttö on jäänyt vähemmälle. Nyt olen kuitenkin siirtänyt tämän paletin omiin meikkeihin ja alarivin vasemmalla oleva Champagne Pop -hohdepuuteri on käytössäni joka päivä. Harvoin blogissani esittelen mitään tällaista, jota ei saa edes tilattua Suomeen ilman tulleja. Jos siis on reissua Jenkkilään, niin suosittelen tätä ehdottomasti, jos se vaan on vielä saatavilla.

*Sisältää mainoslinkin. // Saatu blogin kautta.

  • Markit

    Heips; Onko tuo nyt suosittelemasi Isadoran purkki parempi kuin aiemmin suosittelemasi Isadoran color correcting concealer, jonka olen hankkinut, mutta en ihan taida osata käyttää ?. Erityyppistä korjausta? Linkki muuten ei auennut, jos piti, mutta löysin toki tuotteen muualta.
    Ja isot onnittelut valmistumisesta, hieno homma ❤

    • Miia Ezen

      Heippa Markit ja kiitos! 🙂 Hyvä kun sanoit linkin toimimattomuudesta. Ilmeisesti nuo pretty.fi-linkit ovat lakanneet toimimasta. Tuo on juurikin se sama tuote. Tämä ei ole niin intensiivisesti väriä korjaava kuin muut. Oranssista voi laittaa tummille silmänalusille, vaalein väriestä tuo valoa kasvojen korkeisiin kohtiin ja kahta muuta käytän muiden “epäkohtien” poistamiseen. 😀

  • jennia

    Itse olen tilannut tuon Jaclynin paletin Space NK verkkokaupasta briteistä, eikä siis tullut siten mitään ALV maksuja päälle 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Jennia! 🙂 Ihanko totta! Hei loistavaa! Hyvä kun kirjoitit tänne, niin muutkin näkee. 🙂

  • Anna-Maija

    Hei Kaunis Miia,
    Ihailen sitä paloa, jolla osaamistasi ja tietoa tuotteista jaat. Olisiko mahdollista, saada vinkkejä myös aikuisen ihon (45-65 v) meikkaamiseen?
    Nuori ja kaunis iho on aina kaunis, mutta mitä enemmän ikää tulee, niin sen vaikeampaa oikein meikkaaminen on. Millikn menee yli, milloin menee ali meinatuksi ja tuotteiden löytöminen on vaikeaa ja kallista kokeilua.
    Ammattilaisen ohjeet ilahduttaisi siis meitä aikuisempiankin naisia 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Anna-Maija! ? Joo hyvä idea! Voisin tehdä ihan erillisen postauksen tästä. Useissa postauksissa oon kuitenkin aina maininnut, jos tuote sopii erityisesti myös aikuiselle naiselle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram