Ostoksia Kööpenhaminasta

07.06.2017

Ja mitään ei pitänyt ostaa, kun on jenkkimatka edessä. 😀 Näin siinä nyt sitten kuitenkin kävi, kun vein ystäväni Sephoraan ostoksille, niin mukaan tarttui muutama juttu myös itselleni.

Kat Von D

Kat Von D on erikoistunut nimenomaan pysyvyyteen meikissä. Siksi halusinkin ostaa periaatteessa kaiken primerista kiinnityssuihkeeseen. Rehellisesti sanottuna mikään primer tai kiinnityssuihke ei ole tehnyt omaan meikkiini sen suurempaa muutosta. Silti nämä oli saatava kokeiluun.

Tämän merkin meikkivoide on “full coverage” eli se peittää todella hyvin ja siksi luulin sen olevan oikein kunnon tököttiä. Sitä se ei kuitenkaan ollut vaan se asettui iholle todella kauniisti ja peitti alleen kaikki ihon epäkohdat. Levitin meikkivoiteen sen paksuuden vuoksi Iconin feikillä beauty blenderillä. Primeria, puuteria ja kiinnityssuihketta pitää vielä testailla enemmän, koska ensivaikutelma ei ollut mitenkään spesiaali.

Roll on -hajuvesi

Sephorasta saa ihania matkakokoisia hajuvesiä roll on -päällä. Näitä saa myös Victoria’s Secretistä. Liian suuret parfyymiputelit usein kerkeävät mennä käytössäni pilalle. Tämä Guccin kukkaisen makea tuoksu oli rakkautta ensituoksaisulla.

Surffarityyliä

Nämä kaksi mekkoa lähtivät mukaan Superdry -liikkeestä, jonka löytää myös Helsingin Aleksanterinkadulta. Viimeaikoina itseäni on viehättänyt rento surffarityyli ja klassisemmat vaatteet ovat jääneet kaapin pohjalle.

P.S. Sephora voi olla ensikertalaiselle aika pelottava paikka. Sieltä kannattaa napata mukaan hyvä meikkivoide esim. Too Faced -merkin Born This Way. Samalla merkillä on loistavia luomiväripaletteja. Anastasia Beverly Hillsin nestemäisten huulipunien valikoima on myös kattava ja kauniin poskipunan saa NARS-merkiltä.

  • Markit

    Moikka; Tuo alimmainen mekko on todella kiva eikä tainnut olla hinnalla pilattu, mikäli ko kaupan sivuilla oikeaa tutkiskelin. Kävis ihan enemmänkin vuosia nähneelle kuin sinä. Mukavan oloinen. Tuo eka mekko on kyllä nuoremmalle, tosi nätti sekin. Sopii varmaan hyvin sinulle. Kunhan nyt ne kesäilmat vaan tulisi☀☀ että ei tarvitse villasukkia pitää ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram