Miten meikkaat suuremmat silmät?

09.06.2017

Näin erikseen katsottuna yllä olevien kuvien meikeissä ei ole kummassakaan mitään vikaa. Näin ammattilaisen näkökulmasta tosin vasemman puoleisessa kuvassa puuttuu silmistä tasapaino. Yläpuolella on raskaat ripset sekä paljon luomiväriä. Alapuolella ei mitään. Omalla tavalla tämä on kuitenkin aivan makuasia.

Sitten tullaan kuitenkin siihen, että varmasti suurin osa meistä haluaa meikata silmänsä mahdollisimman suuriksi. Vasemman puoleisessa kuvassa näyttää siltä, että siristäisin silmiäni. Niin on käynyt myös alla olevassa kuvassa, mutta vain toisessa silmässä. Eikö näytäkin hassulta!

Moni meistä ei ole tottunut meikkiin alaluomella ja se tuntuu aluksi todella oudolta. Tiedän! Been there! Jos sinulla on kuitenkin tulossa juhlat, jossa otetaan paljon kuvia, niin ehdottaisin lisäämään meikkiä myös alaluomelle. Riittää, että lisäät luomiväriä alaluomen ulkonurkkiin, jonka voit häivyttää kevyesti kohti sisänurkkaa. Kurkkaa vaikka näitä Elle-lehden kansikuvia, joissa näet kaikilla kaunokaisilla jotain alaluomella.

Mitä mieltä olette? Kuka uskaltautuu?

  • Eve

    Asiaa puhut! Ja kuvat hyvin havannollistavat. Onko sinulla lisäksi vaaleaa inlineria alaluomella?

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! 🙂 Joo taitaa olla. Se suurentaa tietenkin myös.

  • Titi

    Aivan, olen samaa mieltä kanssasi! Oletko tuohon vasempaan nyt laittanut ruskean rajauksen, hieman luomiväriä ja valkoisen sisärajauksen? Käytätkö ripsiväriä alaluomella? Kiitos ihanasta blogista ❤

    • Miia Ezen

      Heippa Titi! Kiva, kun viihdyt täällä blogissa. Joo vasemmassa on käytetty samaa luomiväriä rajauksena kuin yläpuolellakin. 🙂 Ja ihon väristä inlineriä taisin tuohon laittaa, mutta sitä se ei välttämättä vaadi ellei sisäraja ole punainen. Käytän juur ripsivriä alaluomella, jotta lookista saa tasapainoisemman. 🙂

  • Eve

    Nyt on pakko kysyä, mitä tuotteita olet käyttänyt kuvan meikissä? Meikkivoide, poskipuna, huulipuna ja silmienalusiholla peite/korostustuotteena? Kiitos jos joskus ehdit vastailla?

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! 🙂 Voi ei.. nyt en ihan muista, mutta peiteaineena ja valon iholle tuomiseen on ainakin Isadoran nude quartet.

  • Viivi

    Hei! Löytyyköhän sinulta mitään hyvää kikkaa kuinka estää ripsivärin leviäminen alaluomelle? Itsellä on rasvoittuva iho joten ripsari leviää helposti. Siihen vielä tummaakin tummemmat silmänaluset, niin yhdistelmä on aika kauhea…

    • Miia Ezen

      Heippa Viivi! ? En oikein keksi muuta kuin vedenkestävä ripsari.. ootko kokeillu?

      • Viivi

        Juu, olen kokeillut mutta eipä sekään oikeen auta. Ja ripsipidennysten kanssa se on aika hankala yhdistelmä, kun yläripsiin ei saisi mennä mitään öljypohjaista tuotetta… :/

        • Miia Ezen

          Voi kökkö! Sitten en kyllä keksi muuta kuin alaripsien kestovärjäämistä tai vain kokeilla jotakin toista vedenkestävää ripsaria. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram