Helppo meikkivinkki kesäksi

15.06.2017

Ja kuvastakin se näkee, että täällä podetaan jetlägiä. Jenkkireissu on takana ja tämän naisen kroppa ottaa nykyään todella rankasti aikaerot. Varsinkin itään päin reissatessa. Miten sitä on joskus pystynyt tekemään pidempiä lentoja lentoemon hommissa – en ymmärrä.

Mutta nyt asiaan. Väsyneet silmäni toivat kuitenkin inspiraatiota siihen miten meikkiin voi tuoda kesän raikkautta. Itseasiassa olen ihaillut tätä tyyliä jo siitä asti, kun The Hills sarjan Stephanie Pratt käytti tätä meikkiä lähes joka jaksossa. Tuntui, että hänen siniset silmänsä vain jatkuivat kauniisti alas päin. (Kuva: Stylebistro.com)

Miten?

Rajaa alaluomen ripsiraja sekä alaluomen sisäosa eli vesiraja valitsemallasi värillä ja häivytä sitä hieman pienellä siveltimellä. Lisää yläluomelle lisäämääsi kevyttä ruskean sävyä hieman myös värillisen rajauksen alle, jos alarajaus näyttää tökeröltä tai hassulta.

Mikä väri?

Yläluomi on hyvä varjostaa oranssiin taittavalla hennolla ruskealla tai persikkaisella sävyllä, koska oranssi on sinisen vastakohta. Tummemmille kaunottarille käy myös punaiseen taittava ruskea – varsinkin jos käytät alaluomella vihreää rajauskynää.

Sinisilmäisien kannattaa käyttää väriä, joka on saman värinen kuin omat silmät. Itse käytin turkoosin vihreää (väri mint), koska silmissäni on häivähdys myös vihreää. Ruskeasilmäisille sopii oikeastaan mikä vaan, mutta suosittelisin violettia.

Isadoran veden kestävä kajaali (saatu) on tähän aivan loistava. Kesän uutuusväritkin ovat niin ihanat. Näet kaikki värit TÄSTÄ*. Tropical blue on aivan häikäisevä sinisilmäisille. Myös Nyxin rajauskynät ovat hyviä. Näet värivalikoiman TÄSTÄ*.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Suski

    Mitäs väriä suosittelisit tällaiselle, jonka silmät on keskeltä ruskeat ja reunoilta vihreät?

    • Miia Ezen

      Punaruskea tai violetti. Punaisen kanssa tosin pitää olla melko varovainen ja värinä vaatii ehkä vähän harjoittelua. Eli hyvin peitetyt silmänaluset ja muutenkin kaikki virheet peitetty ihosta. Ettei vaan näytä väsyneeltä. 🙂

  • Tampereen tyttö

    Entäs vihreäsilmäiset, mikä olis hyvä väri? 🙂

    • Miia Ezen

      Hih! Taisinpa kirjoittaa sen tuohon vähän huonosti ja rivien väliin. 😀 Eli tuo sama mintun väri sopii vihreäsilmäiselle. Myös punertavan ruskea, mutta niin kuin edellisessä kommentissa sanoin, niin punaiseen taittava ruskea alaluomella on melko riski väri ja tekee helposti itkeneen tai väsyneen näköiseksi. Sopii paremmin tummemmille tytöille, joilla vihreät silmät. 🙂

  • Markit

    Moikka; Tämäpäs olikin hauskanen juttu, sillä minä sinivihriällä silmällä olen laittanut turkoosia, kesällä enemmän, talvella vähemmän, justiin tuolla tavalla. Kun se on näyttänyt vaan kivalta. Ja olen minä sitä yläluomellekin nykäissyt, topsyllä häivyttäen. Minä kun en trendeistä tiedä, värkkään sitä, mikä minusta on hyvältä näyttänyt.
    Taidan kyllä nyt tuon Isadoran hankkia, vanha kynä kun on aikast pieni jo, mutta hyvin laadullisesti säilynyt. Ostin sen turkoosin aikoinaan niin, että olin Wikkellä ja ajattelemattomuuttani sanoin konsultille, että onpa sinulla kauniit silmät. Minäkin tahdon tuon värisen kynän! Onneksi konsultti ei todellakaan pahastunut. Vieläkin muistan ne kauniit silmät. Olenkohan vallan trendikäs ??

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Taidat tietämättäs olla. ? Ja tuosta Isadoran kynästä vielä, että se pysyy kyllä todella hyvin koko päivän myös ihan vesirajassa. ?

      • Markit

        ???
        Joopa joo, perjantaiehtoo..
        Minne sinä sitä kynää oikein laitat ?
        Tämän kieli on kyllä äärest hauskaa ja ei pahalla, mutta nauroin vedet silmissä.
        Oikein lämmintä ja mukavaa viikonloppua!?

        • Miia Ezen

          Haha! ? Samaa mietin aina, kun tuon kirjotan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram