6 askelta helppoon juhlameikkiin

12.06.2017

Kesän juhlakausi on nyt kovassa vauhdissa ja niin juhlakalut kuin vieraatkin haluavat näyttää mahdollisimman kauniilta. Kaikkein tärkeintä juhlameikissä on kaunis meikkipohja sekä hyvin muotoillut kulmat. Kaunis huulipunakin voi näyttää suttuiselta, jos meikkipohja on epätasainen tai punoittava. Tässä askeleet yksinkertaiseen juhlameikkiin.

1. Meikkipohja

Itse en ole rehelliseti sanottuna huomannut, että meikkivoide pysyisi paremmin meikinpohjustusvoiteen kanssa. Kunhan iho on hyvin kosteutettu, niin sillä pääsee jo pitkälle. Tässä käytössäni on Milani Cosmeticsin meikkipohja*, joka on peittävä sekä superedullinen. Se taittaa keltaiseen, joka poistaa loistavasti punaisuutta iholtani. Meikkipohjan kiinnitin Milanin kivipuuterilla*.

2. Varjostukset

Varjostuksia voi tehdä otsan, poskien ja leuan lisäksi myös luomivakoon. Eli siihen kohtaan mihin luonnollisesti silmissäsi tulee varjo. Toisin sanoen käytin luomivärinä varjostusväriä. Ohjeet varjostusten tekemisiin löydät TÄSTÄ. Loistava paletti varjostuksiin on NYXin contour-paletti*.

3. Kulmakarvat

Tästä saan todella paljon kyselyjä, että miten itselleen voi tehdä täydelliset kulmakarvat. Tutoriaalin siitä voit katsoa TÄSTÄ. Käytin tällä kertaa L’orealin tummanruskeaa kulmakynää* ja Isadoran puuterimaista kulmapalettia*.

4. Ripset

Juhlameikkiin saa helposti intensiivisyyttä lisäämällä joko irtoripsitupsuja tai irtoripsirivin. Itselläni on kuvassa Battington lashes -silkkiripset, jotka voivat tuntua aloittelijoille melko raskailta ja hankalilta laittaa. Loistava vaihtoehto on joko Eyluren irtoripset* tai nämä vähemmän dramaattiset Ardellin ripset*. Ripsiliimana loistava on Duo-ripsiliima*. Videotutoriaalini ripsien kiinnittämiseen näet TÄSTÄ.

5. Raikas huulipuna

Kunnon puna on aina juhlien säväyttäjä ja sopii erityisesti kevyempään juhlameikkiin. Voit valita myös tällaisen oranssiin taittavan punaisen silloin, kun iholla on vähän rusketusta. Tähän meikkiin käytin Isadoran kevään uutta nestemäistä mattapunaa värissä orange pop*.

6. Poskipuna

Poskipunaa ei missään nimessä kannata unohtaa. Se tekee kantajastaan raikkaan ja terveen näköisen. Vertaa vaikka keskenään kahta edellistä kuvaa. Valitsin poskipunaksi Milanin suositun oranssiin taittavan luminoso poskipunan*, jossa on mukana myös hohdetta. Näin et tarvitse erikseen hohdepuuteria.

*Sisältää mainoslinkin // Saatu blogin kautta. 

 

  • Minna

    Kulmakarvasi ovat niin upeat!! Ja upea olet muutenkin =)
    Voisiko saada videon siitä miten piirrät kulmakarvasi?

    • Miia Ezen

      Heippa Minna! ? Kiitos! Tässä postauksessa on linkki kuvasarjapostaukseen, jossa teen kulmat. Youtubesta mun kanavalta löytyy pari vanhempaa videota myös aiheesta. ?

  • Kristina

    Etkö laittanut ripsiväriä?! :O Ihana ajatus, ettei tavitsisi ripsarin kanssa tuhrata 🙂 Muuten, näin viime viikolla unta, että olin sinun häissäsi 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Kristina! ? Oho mikä uni! ? Ei ainakaan vielä ole häitä tiedossa. Laitoin ripsaria ihan pienen sipaisun ylä- ja alaripsiin.

  • I

    Hei! Tässä postausehdotus;

    Olen itse niin huono meikkien kanssa ja tuntuu etten ymmärrä niistä mitään, mutta haluaisin! Voisitko siis tehdä postauksen, että mistä aloittelevan meikkaajan tulisi lähteä liikkeelle? Mitä meikkipussista tulisi ainakin löytyä? Postaukseen voisi vinkata huokeita ja hyväksi havaittuja tuotteita. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa! Aivan LOISTAVA postausidea! Tämän toteutan ehdottomasti. Kiitos! ?

  • MinnaJ

    Hei! Käytät kuvissa mm. Milanin värikosmetiikka, oletan siis sen olevan laadukasta. Mistähän siitä löytyisi?
    Ihanan raikas ja kaunis meikki =)

    • Miia Ezen

      Heippa! Klikkaa linkeistä niin sieltä löytyy. ?

  • Nita

    Hei Miia, olen seurannut jo pitkään blogiasi ja opinnut avullasi paremmaksi luomivärin käyttäjäksi. Ennen en osannut häivyttää riittävästi luomiväriä. Nykyään se onnistuu jo hyvin. Moni firma saa kiittää sinua heidän tuotteidensa markkinoinnista sillä olen ostanut useita tuotteita, joita olet käyttänyt postauksissa ja tutorialeissa. Olen ollut vannoutunut Diorin käyttäjä ja edelleen paras ripsiväri on Diorin Iconic. Nyt ostin kuvassasi olevan IsaDoran Ultra Matt Liquid Lipstickin värissä Orange Pop. Sinulla väri on just perfect ja ihastuin siihen. Olen Oranssi ihminen : ) Kuitenkin petyin ko. huulipunan koostumukseen, koska huulet tarttuvat yhteen. Oletko rajannut huulet? Jos olet niin, millä kynällä?

    • Miia Ezen

      Heippa! Voi ei! Tosi harmi, jos et tykännyt. ? Onko sulla ollut aikaisemmin kokeilussa nestemäisiä huulipunia? Eli kun levität tuotteen, niin tämä on sen verran erilainen kuin tavalliset huulipunan, että sen pitää saada kuivua huulille. Eli huulia ei ns. hierota yhteen niin kuin tavallisien punien kanssa. Auttaisikohan tuo? En siis käyttänyt mitään rajauskynää.

      • Nita

        Kiitos vinkistä! Kokeilenpa uudemman kerran. Näyttää ihan kuin olisit rajannut huulesi. Voi olla etten itse saa noin tarkasti rajattua pelkällä huulipunalla, mutta harjoittelen…

        • Miia Ezen

          Kannattaa käyttää viistopäistä sivellintä niin tarkka tulos on taattu. ?

  • Minde

    Kuvittelin, että en ikinä löytäisi blogia, josta löytyisi kaikki mun suosikkiteemat meikeistä matkailuun. Täältä löytyy kaikki, joten kiitos mielettömän ihanasta blogista 🙂 Olisiko sulla hyviä vinkkejä ns. lerppuluomien silmämeikkiin? En ole varmaan ainoa, joka ei osaa tätä, joten siitä saisi hyvän postauksen.

  • Hheiti

    Moikka! Mitä sävyä käytät milanin meikkivoiteesta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram