Yllätyspaketti sinulle tai ystävälle

22.05.2017

Kaupallisessa yhteistyössä: Bette Box

Bloggaajan työni paras puoli on se, että saan nauttia täysin siemauksin kosmetiikkamaailmasta, jota rakastan. Saan PR-paketteja, joista olen aina niin kiitollinen. Silloin kun aloitin kauneusbloggaajana, käytin tuhottomasti rahaa, jotta pääsin tutustumaan uusiin tuotteisiin. Tein niin paljon hutiostoksia ja sekös ärsytti rahapussin nyörejä. Mitäs mieltä te olisitte, jos pääsisitte kokeilemaan uutuuksia joka kuukausi ja vielä superhalvalla!

Yllätysboxi sinulle joka kuukausi

Se fiilis, kun saa postissa jonkun kivan yllärin. Eihän sellaista koe kuin synttäreillä tai jouluna. Miltä tuntuisikin, jos kokisit joulun joka kuukausi? Tämä on juuri se työni paras puoli. Kun sain tämän kyseisen Bette Boxin postissa, olin niin innoissani. Sieltä paljastui tuotteita, joita en ole koskaan kokeillut.

Tällaisen yllärin voi saada itselleen 18,90 eurolla kuukaudessa ja tuotteitahan on laatikossa aina paljon suuremmalla arvolla kuin tuo vajaat kaksi kymppiä.

Moni boxin matkakokoisista puteleista pääsee mukaani Köpiksen reissulle tällä viikolla. Suurimmalla mielenkiinnolla lähden kuitenkin testailemaan Avènen voidetta (vanhat lukijat tietää kuinka pidän niistä), ultrasun aurinkoivoidetta (monen lentoemännän suosikki aurinkovoide, koska se ei jätä ihoa rasvaiseksi), Swhwarzkopfin kuivashampoota (etsinnässä uusi hyvä) ja Caviar CC Cream jätettävää hoitoainetta, jossa on lämpösuoja ja lupaa vaikka mitä kosteutta ja pehmeyttä.

Hutiostoksia?

Eräs asiakkaani juuri mainitsi, kuinka hutiostoksiin menee paljon rahaa. On siis kiva päästä kokeilemaan uutuuksia ja vanhempiakin juttuja, mutta mitä jos tuotteista ei pidäkään?

Bette Boxissa tulee kaikenlaista kosmetiikkaa niin paljon, että pääset kokeilemaan mitä hauskimpia juttuja. Toki seassa voi olla myös sellaisia tuotteita, joista et pidä. Onneksi tämä onkin rahapussiystävällinen vaihtoehto ja ehdottomasti kokeilun arvoinen. TÄSTÄ voit kurkata aikaisempien kuukausien Bette Box -sisällöt.

Erilainen lahja

Olen aivan onneton ostamaan lahjoja. Päädynkin usein ostamaan yhden kalliimman kosmetiikan, mutta mitä jos saaja ei pidäkään siitä? Voit ostaa vaikka kaverin kanssa kimpassa 50,70 euron setin, ja ystävänne saa seuraavat kolme kuukautta Bette Boxin ylläripaketin postissa. Eikö olekin ihana lahja? Tai oikeastaan kolme lahjaa!

Boxin normihinta on 18,90€ kuussa, mutta alekoodilla miikkulaisen saatte ensimmäisen boxin hintaan 14,90€ (voimassa 28.5.2017 asti). Alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa. Etu koskee myös lahjatilauksia. Voitte tutustua boxiin lisää TÄSTÄ.

Onko täällä blogissani jo Bette Boxin tilaajia? Oletteko löytäneet sitä kautta uusia suosikkeja?

  • Diana

    Bette Box (entinen Liv Box) alkaa mielestäni olla jo aikansa elänyt. Tämä kuviin päätynyt tuorein boxi oli aikalailla täyteläinen. Kun katsahtaa aiempien boxien suuntaan, huomaa nopeasti, että aikalailla tyhjää täynnä on boxi ollut edellisinä kuukausina. Silloinkin kun näyttää, että tavaraa olisi ollut paljon, käy ilmi että osa kuvissa näkyvistä tuotteista onkin ollut “vaihtoehtoisia tuotteita”. Maaliskuun boxi oli ihan pohjanoteeraus: kaksi näytepakkaus -kokoista tuotetta, yksi löyhkäävä miesten tuote (joo.. tiedän, että jotkin bloggaajat kehuvat), yksi ihan hakuammunnalla boxiin laitettu villin värinen tyvisuihke ja vielä tumma tai vielä tummempi cc-voide.

    Bette Boxin sivuilla pääsee luomaa itselleen kauneusprofiilin, mutta eipä tästä ole käytännössä mitään hyötyä. Itse olen ilmoittanut olevani hyvin vaalea ja silti boxin mukana tuli punainen tyvisuihke ja tumma cc-voide.

    Kyllä minäkin boxia kehuisin, jos sellaisen maksutta saisin, mutta kun siitä maksan, niin odotan enemmän. On totta, että boxin mukana pääsee testaamaan tuotteita ennen ostopäätöstä, mutta esimerkiksi mainitsemasi Avenen tuote on testeri-kokoisena niin onneton tuhaus, että ei tuotetta pääse kunnolla kokeilemaan. Suurempi vitsi oli kyllä helmikuun boxissa mukana ollut Schwarzkopf Professionalin hiusöljy, josta oli Bette Boxiin otettu 5ml -kokoinen näyte. Omiin hiuksiini 5ml ei riittänyt edes yhdelle kierrokselle.

    Itse aion jatkaa tämän tilausjaksoni loppuun ja siirtyä sitten katsomaan muita vaihtoehtoisia boxeja, esimerkiksi aiemmin suosittelemaasi Jolie Boxia.

    • Miia Ezen

      Heippa Diana! 🙂 Voi ei, jos et ole pitänyt. 🙁 Itse tilasin aikanaan ihan maksavana asiakkaana Liv Boxia, joka tosiaan on entinen Bette Boxi. Lopetin sen silloin, kun huomasin mukana tulevan hammastahnaa yms. Nyt tämä boxi on mielestäni kehittynyt paljon. 🙂 Ja tuo mainitsemasi miesten tuote on itselläni tosiaan käytössä primerina ja uskon, että sen vuoksi se boxissakin oli. 😀

  • Laura

    Mitä muuten yleensä teet kosmetiikalle, joka on Sulle huti, oletpa sen sitten saanut taikka itse ostanut?

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! Hyvä kysymys. Annan ne ystäville, jos kelpaavat. Loput annan vähäosaisille, koska heille pienikin juttu voi olla iso asia.

  • Hippi

    Minua ihmetyttää se, eikö vieläkään nähdä tämänkaltaisen toiminnan ympäristövaikutuksia? Toki ajatus taustalla on ihan hyvä: ei hutiostoksia, vaan aineita pääsee testaamaan ensin vähän. Mutta kuinka moni noista lopulta päätyy käyttöön ja miten paljon pitää vaan pakata turhaan pieniin muovipakkauksiin sen sijaan, että ostettaisiin kerralla jokin hyvä ja laadukas tuote, jonka varmasti myös käyttää loppuun?

    • Miia Ezen

      Heippa Hippi! Olet kyllä oikeassa, mutta oikean ja juuri sinulle sopivan kosmetiika löytäminen ei ole mitenkään helppoa. Ideaalisintahan olisi, että saisi kaupasta kosmetiikkaa omaan purkkiin ensin vähän ja oikean osuessa kohdalle voisi sitten käydä hakemassa sitä kunnon satsin. 🙂 Ehkä se joku päivä menee tähän.

  • Hanna

    Minun saamani boksi oli hieman erinäköinen, sieltä puuttui tuo Lumenen rasva ja cc-voide ja kuivashampoo oli pieni puteli. Petyin tosi kovasti tämän boxin sisältöön huomioiden tuon hinnan, ja irtisanoinkin nyt paketin tilauksen. Ehkäpä minäkin kokeilen jotain muuta boksia 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! Niin tuo saamani boxi taisi olla sellainen, jonka pidemmän aikaa tilanneet saivat. Voisikohan olla näin? Todella harmi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram