Kalliin meikkivoiteen kopio

26.05.2017

Metsästän ehkä aina ja ikuisesti sitä täydellistä meikkivoidetta. Vanha suosikkini Make Up For Everin Water Blend sopii edelleen kaltaiselleni sekaiholle, mutta olen huomannut sen korostavan kuivaa ihoa ja se voi olla myös hieman hankala työstää. Lisäksi Make Up For Ever testaa eläimillä ja siksi pyrinkin koko merkistä eroon.

Olin koulun kautta tekemässä muutaman keikan Make Up Storelle ja rakastuin heidän Sculpt Excellence meikkivoiteeseen. Sen saa levitettyä kauniisti jopa vanhemmalle iholle. Se on tarpeeksi peittävä, helppo työstää ja pohjasta tulee ihanan kuulas. Olenkin nyt hankkinut näitä meikkitaiteilijan pakkiini. Aivan täydellinen väri on corn, joka sopii lähestulkoon jokaiselle tavis vaalealle suomalaiselle talvella (väri cookie tai cinnamon kesällä ja cotton supervaaleille). Eikä tämän meikkivoiteen hinta kuitenkaan päätä huimaa. Ainakin nyt niitä saa Bangerheadilta vain 32,40 euron hintaan*. Normaali hinta 40,50€.

Jos kuitenkin haluat valita edullisemman vaihtoehdon ja oikeasti lähestulkoon saman tuotteen, niin valitse Milani Cosmeticsin meikkivoide*. Se on vain hitusen peittävämpi ja paksumpi, mutta aivan loistava “dupe”, joka tarkoittaa meikkikielellä edullisempaa versiota huipputuotteesta. Talvisen ihon väri on kaikista vaalein light natural ja kesäksi natural. Muuten sävyjä on hyvä valikoima tummemmille kaunottarille, mutta kaikista vaaleimpien kannattaa kääntyä Make Up Storen meikkivoiteen puoleen. Hinta on vain 17,40€.

Molemmat meikkivoiteet ovat keltapohjaisia, joita suosin usein vain siksi, että sillä saa taitettua hyvin punaisuutta iholta pois. Vaikka kai sitä itsekin pitäisi ennemminkin valita se punapohjainen. MUTTA en halua. 😀

*Sisältää mainoslinkin.

  • Heli K

    Toivoisin vertailua luonnon kosmetiikka meikkivoiteista. ?

    • Miia Ezen

      Heippa Heli! Sellainen on tulossa, mutta Elle lehden puolella. ?

  • kukkis

    Miten meikkivoiteen väri muuttuu oltuaan iholla hetken? Tummeneeko, kellastuuko paljon? En tiedä mistä johtuu, mutta itsellä meikkivoiteille käy näin.

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkis! ? Normaalisti ei, mutta oon huomannut, että joskus varsinkin rasvaisella iholla voi käydä niin. Ja jotkut tietyt meikkivoiteet tekevät niin.

  • Anonymous

    Heippa; Taitaa käydä niin, että sitä ” täydellistä” meikkivoidetta et koskaan löydä, kun niitä pahuksia tulee markkinoille koko ajan uusia ja uusia ?.
    Mitä tulee tuohon värivalintaan, niin ehkäpä sinulle käy kuten itselleni joku kuukausi sitten, että se vanha J. Blasco ei toiminut. Iho näytti paljon heleämmältä ja raikkaammalta sillä punapohjaisella uudella Blascolla. Iho siis valitsi puolestani ( joskin konsultti auttoi). Onko sitten iän myötä ihon perussävy muuttunut, aurinko kun ei väriä ole päässyt muuttamaan. Yllätyin kyllä asiassa. Ja kannatti luottaa asiantuntijaan. Testasin nimittäin kotona värit, vanha toiselle puolelle ja uusi toiselle. Tällaista se elämä on ?

    • Miia Ezen

      Hih! Joo näin ammattilaisena juu nuo on tuttuja juttuja. Voihan olla että vaikka tuossa Blascossa punaiseen taittava voisi olla parempi. Nekin on jokaisella merkillä niin eri. ? Ja totta, että meikkivoiteita tulee kokoajan lisää. Juuri tänään ostin uuden testiin. ?

      • Markit

        No johan, en ole ” Nimetön”, Markithan tuon rustas. Ja sitten tuli sormihäslinki ja luulin, että bittiavaruuteen päätyi. Mukavaa kun löysi perille.??
        p.s. ” Nimetön” kun on toisen kommentoijan nimimerkki, pahoittelut ?

  • Katriina

    Heippa. Ootko Miia kokeillut Thalgon bb voidetta? Mun bb voiteen/meikkivoiteen metsästys loppui tuohon 🙂 ihan älyttömän hyvä. Se peittää, kosteuttaa ja siinä on aurinkosuoja. Ois kiva kuulla sun mielipide siitä. Myöskin Thalgon 24 cream on älyhyvä.

    • Miia Ezen

      Heippa Katriina! En ole kokeillut, mutta herätit mielenkiintoni. Mistä näitä saa? 😉

      • Katriina

        Osa kosmetologeista ainakin niitä myy 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram